Νέα

Πως να την πεσω σε μια που δουλευει υποδοχη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntinosspa14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειχα το ιδιο προβλημα πριν χρονια με μια που ομως δε δουλευε υποδοχη ηταν υπαλληλος σε bowoling.Νομιζα οτι με κοιταγε οτι μου χαμογελουσε και μετα απο κατι μερες που πηγα να τη βρω εφαγα ακυρο.Εγινα και λιγο ρεζιλι γιατι πηγαινα και ρωταγε ποτε δουλευει η ηλιαννα αλλα στα αρχιδια μου στη τελικη

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον  δεν ξέρει  τι είναι η υποδοχή (Reception στα Γαλλικά) . Ξεκίνησε από μεγάλα Ξενοδοχεία μετά πήγε σε μεγάλες εταιρείες καί καταντησε στα μικρά ξενοδοχεία της πλάκας να λέγεται θυρωρείο. Τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν υποδοχή.

Γκισέ εξυπηρέτησης πελατών, στην είσοδο. (πληροφορίες, λήψη παραγγελιών μέσω φαξ-ίντερνετ-τηλεφώνου, εξαργύρωση κουπονιών κτλ) Για τα σούπερ μάρκετ λέω....

OP
OP
N

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
σε μπουζουκια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σε εταιρια μιλαμε; αν ναι τοτε αυτες γενικα ελκονται απο την εξουσια, δλδ αν εισαι στελεχος οκ. αν εισαι αλλος ενας υπαλληλος, αν δεν εισαι κανενας κωλοπαιδαρας μπιχτης τρεντης δυσκολο να ασχοληθει καν μαζι σου. αυτες τις βαζουν εκει επειδη συνηθως ειναι τουμπανα για γλαστρες, κ καυλαντιζουν με ολους τους μεγαλους, στους μικρους δεν κοιτανε καν .
λογικα θα δεχεται καθημερινα πεσιμο επισης απο ολους τους σατιρους μεγαλοστελεχη κλπ

βεβαια τα παραπανω δεν αποτελουν κανονα αλλα προσωπικη εκτιμηση.
:grouphug: :grouphug: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
κοινο μυστικο!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πάρε νοίκιασε από εταιρεία εκεί στην Αθήνα φεράρι ή λαμποργκίνι,πάνε έξω απ το μαγαζί και πες
μήπως μπορείς να μου παρκάρεις τ αμάξι;α θα σου πει δεν είμαι εγώ αρμόδια.
πες της καπάκι -μήπως μπορώ να παρκάρω τον πούτσο μου στο μουνί σου τότε που είσαι εσύ
αρμόδια;

Και πες μας τι έγινε.Αναμένουμε εξελίξεις.
τοκανα ργω φιλε επιασε..αλλα ημουνα συγγρου ξημρωματα,κι εγινε καποιο λαθος,μπερδεψα κατι,,,,, :P :P :P

OP
OP
N

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μιλαμε λιγο στο φιμπι κατι παει να γινει θα της πω πως σε σκεφτομαι συνεχεια σ εχω ερωτευτει να παμε για καφε και οτι γινει ή οχι??

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οχι ετσι ρε μεγάλε!!Ρε μήπως δεν έχεις ξαναβγεί με γυναίκα??? :headbang: .Μίλα της χαλαρά...την αφήνεις 2-4 μέρες και πάλι.Κάτσε να δεις αν θα σε αναζητήσει κατ'αρχην,γιατι αν παίζει μπάλα και δεν ονειρεύεσαι,θα στείλει και αυτή!...μπαμ σε ερωτεύτηκα???Ειναι δυνατον!!! :uglystupid:

OP
OP
N

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
5 σχεσεις μεχρι τωρα η μεγαλυτερη δυο χρονια..

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
5 σχεσεις μεχρι τωρα η μεγαλυτερη δυο χρονια..

ε ρε παλίκαρε χαλάρωσε τότε και παίξε μπάλα,χωρίς βιασύνες!Και όπου βγεί.Το ξέρεις οτι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου,αφου σου ρίχνει 8 χρονάκια?Οπότε δεν εχεις να χάσεις και πολλά...αλλά χαλαρά και μην σαλιαρίζεις πολύ μέσω fb.Κάνε το διαφορετικό,μην είσαι ενας απο τις ορδές θαυμαστών με Likes! :rockon: .Πάμε μωρή παιχτάρα!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
εγω σε καποια φαση πηγαινα συχνα σε πολυ γνωστη καφετερια στην θεσσαλονικη, η οποια τοτε ειχε απο τις καλυτερες και ομορφοτερες υποδοχες - γλαστρες - καληνυχτακιδες τις λεω εγω...
ετυχε με μια περα απο ενα γεια...να λεμε και κατι παραπανω μεχρι να μου βρουνε οι αλλοι να κατσω...
σε καποια φαση, εγραψα σε ενα χαρτακι το κινητο μου, και στην χειραψια μας επανω εσφιξα το χερι μου με το δικο της να καταλαβει, και δωθηκε το χαρτακι μεσω της χειραψιας...κανεις μα κανεις δεν πηρε χαμπαρι για το τι εγινε...
βεβαια δεν εγινε τιποτα...ουτε ασχοληθηκε με μενα...αλλα δεν με ενοιαξε και δεν χαλαστηκα καθολου, και εννεοται οτι συνεχιζα να πηγαινα στην ιδια καφετερια σαν να μην συμβαινει τιποτα...μην φοβαστε την απορριψη και μην κανετε σαν βρεγμενες γατες οταν σας απορριπτουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom