Νέα

Πως να την πεσω σε μια που δουλευει υποδοχη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntinosspa14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι

Υποδοχή? Βασικά πάνε σε ένα μπουρδέλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι σε νοιάζει να κάνεις και λίγο παιχνίδι, όρμα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Τι μαγαζί είναι αυτό φίλε ?  Που είναι αυτή  η υποδοχή? Δεν το διευκρινίζεις.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μην πας να την πέσεις. Τσάμπα θα γίνεις ρόμπα από την χειλόπιτα και περίγελος του κάθε ψευτόμαγκα πορτιέρη και υπεύθυνου.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καταρχην αν καταλαβα τα ιερογλυφικα του τυπου, αυτος ειναι 20 και το μουνακι 28. Αρα σφυραμε ληξη.

φαση στο χωρο εργασιας δεν θα κανει η τυπισσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μεθυσμενη σε κανα κλαμπ αμα ο τυπακος που ρωταει ειναι ωραιο παιδι μπρατσεησον και ετσι, ΙΣΩΣ.

Γενικα φιλαρακο που ρωτας, επιασες απο τα δυσκολα (αμα ντρεπεσαι κιολας, γαμησε τα). Ξεκινα απο κατι πιο βατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι

Aμα δεν μπεις στο κυκλο της -να δεις και ποιους έχεις να ανταγωνιστεις- δεν προκειται να καταφερεις να την ριξεις ποτε.

5% πιθανοτητες να έχεις εκτος κυκλου. Οι γκομενες ειναι μέρος της κοινωνικοτητας αμα εισαι αποκομμενος δεν περνας σωστα μηνυματα

ειναι θεμα κοινωνικοτητας. Ολα αυτα τα θεματα ειναι αλληλένδετα.

Σκέψου επισης οτι δεν την ξέρεις. Θες να πετυχεις κάτι χωρις να ξέρεις πως .... πρέπει να έχεις πληροφοριες εκ των εσω τι χαρακτηρας ειναι τι της αρεσει... τωρα επειδη δεν την ξέρεις νομιζεις οτι ειναι κατι το μυθικο το τρομερο ενω ειναι απλα μια καθημερινη κοπελα και αυτη που ομως βρισκεται σε αλλο κυκλο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
τραβα μια μαλακια κ τραβα τα ζουμια σε βαζακι....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκει
Μακαρε τι εγινε με την ελληνιδα πορνη?
Αλλαξες γουστα και ονομα?
:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν σε εκανα κβοτ τυπε

οποιος εχει τη μυγα σφιγγεται  :2funny:

Ναι ναι νώντα  :grin:

μ αρεσει παντως που δεν το παραδεχεσαι αυτο δειχνει οτι στριμώχθηκες. Θα περάσεις δυσκολα μαζι μου αν δεν εισαι σωστος να το ξέρεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Aμα δεν μπεις στο κυκλο της -να δεις και ποιους έχεις να ανταγωνιστεις- δεν προκειται να καταφερεις να την ριξεις ποτε.

5% πιθανοτητες να έχεις εκτος κυκλου. Οι γκομενες ειναι μέρος της κοινωνικοτητας αμα εισαι αποκομμενος δεν περνας σωστα μηνυματα

ειναι θεμα κοινωνικοτητας. Ολα αυτα τα θεματα ειναι αλληλένδετα.

Σκέψου επισης οτι δεν την ξέρεις. Θες να πετυχεις κάτι χωρις να ξέρεις πως .... πρέπει να έχεις πληροφοριες εκ των εσω τι χαρακτηρας ειναι τι της αρεσει... τωρα επειδη δεν την ξέρεις νομιζεις οτι ειναι κατι το μυθικο το τρομερο ενω ειναι απλα μια καθημερινη κοπελα και αυτη που ομως βρισκεται σε αλλο κυκλο.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αυτος ειναι ζαβος που κάθεται και διαβαζει πραγματα που δεν του αρέσουν οχι εγω. Ψυχιατρο χρειαζεται

περασα στο στρατο ψυχολογο

στο κεντρο δεν μου πε τιποτα δεν ασχοληθηκε

στη μοναδα μου ειπε οτι εχω ψυχολογικα προβληματα
αλλα αυτος ηταν κακος σκατοψυχος ανθρωπος κ με ζηλευε πολυ για 2 πολυ συγκεκριμενους λογους αρα δεν μετραει  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
περασα στο στρατο ψυχολογο

στο κεντρο δεν μου πε τιποτα δεν ασχοληθηκε

στη μοναδα μου ειπε οτι εχω ψυχολογικα προβληματα
αλλα αυτος ηταν κακος σκατοψυχος ανθρωπος κ με ζηλευε πολυ για 2 πολυ συγκεκριμενους λογους αρα δεν μετραει  :sunglasses:

για ποιους λογους????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom