Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι
Υποδοχή? Βασικά πάνε σε ένα μπουρδέλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι σε νοιάζει να κάνεις και λίγο παιχνίδι, όρμα.
Υποδοχή? Βασικά πάνε σε ένα μπουρδέλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι σε νοιάζει να κάνεις και λίγο παιχνίδι, όρμα.
ανοιξε της δυο τρια μπουκαλια και θα δεις τυπεμου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι
αρχισε παλι το ζαβο
αρχισε παλι το ζαβο
αμα δεν σ αρεσει μη διαβαζεις
οτι γουσταρω και οποτε γουσταρω θα το γράφω
Μακαρε τι εγινε με την ελληνιδα πορνη?Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκει
δεν σε εκανα κβοτ τυπε
οποιος εχει τη μυγα σφιγγεται
Aμα δεν μπεις στο κυκλο της -να δεις και ποιους έχεις να ανταγωνιστεις- δεν προκειται να καταφερεις να την ριξεις ποτε.
5% πιθανοτητες να έχεις εκτος κυκλου. Οι γκομενες ειναι μέρος της κοινωνικοτητας αμα εισαι αποκομμενος δεν περνας σωστα μηνυματα
ειναι θεμα κοινωνικοτητας. Ολα αυτα τα θεματα ειναι αλληλένδετα.
Σκέψου επισης οτι δεν την ξέρεις. Θες να πετυχεις κάτι χωρις να ξέρεις πως .... πρέπει να έχεις πληροφοριες εκ των εσω τι χαρακτηρας ειναι τι της αρεσει... τωρα επειδη δεν την ξέρεις νομιζεις οτι ειναι κατι το μυθικο το τρομερο ενω ειναι απλα μια καθημερινη κοπελα και αυτη που ομως βρισκεται σε αλλο κυκλο.
εσυ παλια δεν με εκραζες? τι εγινε ξαφνικα λογικευτηκες????
Αυτος ειναι ζαβος που κάθεται και διαβαζει πραγματα που δεν του αρέσουν οχι εγω. Ψυχιατρο χρειαζεται
περασα στο στρατο ψυχολογο
στο κεντρο δεν μου πε τιποτα δεν ασχοληθηκε
στη μοναδα μου ειπε οτι εχω ψυχολογικα προβληματα
αλλα αυτος ηταν κακος σκατοψυχος ανθρωπος κ με ζηλευε πολυ για 2 πολυ συγκεκριμενους λογους αρα δεν μετραει