Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
για ποιους λογους????
κατι ειχε γινει εκει
για ποιους λογους????
κατι ειχε γινει εκει
Δεν θέλεις να το μοιραστεις νώντα?
παω να χεσω
καλο χέσιμο. Απλα επειδη εσυ ανεφερες οτι υπηρχαν λογοι και μάλιστα 2 λεω το φυσιολογικο ειναι μετα να θέλει να τον ρωτησουμε και να μας πει. Θα θελει να το συζητησει
Aμα δεν μπεις στο κυκλο της -να δεις και ποιους έχεις να ανταγωνιστεις- δεν προκειται να καταφερεις να την ριξεις ποτε.
5% πιθανοτητες να έχεις εκτος κυκλου. Οι γκομενες ειναι μέρος της κοινωνικοτητας αμα εισαι αποκομμενος δεν περνας σωστα μηνυματα
ειναι θεμα κοινωνικοτητας. Ολα αυτα τα θεματα ειναι αλληλένδετα.
Σκέψου επισης οτι δεν την ξέρεις. Θες να πετυχεις κάτι χωρις να ξέρεις πως .... πρέπει να έχεις πληροφοριες εκ των εσω τι χαρακτηρας ειναι τι της αρεσει... τωρα επειδη δεν την ξέρεις νομιζεις οτι ειναι κατι το μυθικο το τρομερο ενω ειναι απλα μια καθημερινη κοπελα και αυτη που ομως βρισκεται σε αλλο κυκλο.
ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟ!
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΜΠΟΛΝΤΗΣ![]()
τραβα μια μαλακια κ τραβα τα ζουμια σε βαζακι....
Εγώ (SERAPIS) , σε ρώτησα σε τι είδους εργασία δουλευει στην υποδοχή -reception . Γιατί αν δουλευει σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο, πρόσεξε μην φας κανά βρωμόξυλο από τους γκρουμ(πορτιέρηδες) , αυτοί δεν αστειεύονται. Νάσαι καλά καί νάχεις την υγειά σου.μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι
Θα κάνεις το εξής για να μην δώσεις και στόχο. Θα πας μπροστά της και θα της πεις στην ψύχρα ''Συγνώμη επειδή βιάζομαι και θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα μου δίνεις το κινητό σου γιατί έχω να σου πω κάτι πολύ συμαντικό?'' Αυτή θα ξαφνιαστεί προς στιγμήν γιατί δεν το έχει συνηθίσει να της ζητάνε κινητό στην δουλειά. Εσύ θα είσαι γυρισμένος 90 μοίρες προς την έξοδο όταν το λες για να δείξεις ότι όντως βιάζεσαι να φύγεις, σαν να είσαι εσύ το λαχείο που θα χάσει. Αυτή δεν θα έχει τα περιθώρια αντίδρασης και το πιο πιθανό είναι να στο δώσει το κινητό γιατί θα νιώσει ότι σε χάνει. Αν δεν στο δώσει φεύγεις και το ξεχνάς γιατί πολύ απλά δεν θέλει. Δεν είναι δύσκολο 1 λεπτό υπόθεση!
σε τι υποδοχη ειναι τυπε?σ εχουν ρωτησει ενα σωρο και δεν απαντησες...
Μάλλον δεν ξέρει τι είναι η υποδοχή (Reception στα Γαλλικά) . Ξεκίνησε από μεγάλα Ξενοδοχεία μετά πήγε σε μεγάλες εταιρείες καί καταντησε στα μικρά ξενοδοχεία της πλάκας να λέγεται θυρωρείο. Τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν υποδοχή.σε τι υποδοχη ειναι τυπε?σ εχουν ρωτησει ενα σωρο και δεν απαντησες...
Ετσι κι αλλοιωs δεν την ειχεs ποτε.....Τι ειχεs, τι εχασεsμου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι