Νέα

Πως να την πεσω σε μια που δουλευει υποδοχη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntinosspa14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καλο χέσιμο. Απλα επειδη εσυ ανεφερες οτι υπηρχαν λογοι και μάλιστα 2 λεω το φυσιολογικο ειναι μετα να θέλει να τον ρωτησουμε και να μας πει. Θα θελει να το συζητησει
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Aμα δεν μπεις στο κυκλο της -να δεις και ποιους έχεις να ανταγωνιστεις- δεν προκειται να καταφερεις να την ριξεις ποτε.

5% πιθανοτητες να έχεις εκτος κυκλου. Οι γκομενες ειναι μέρος της κοινωνικοτητας αμα εισαι αποκομμενος δεν περνας σωστα μηνυματα

ειναι θεμα κοινωνικοτητας. Ολα αυτα τα θεματα ειναι αλληλένδετα.

Σκέψου επισης οτι δεν την ξέρεις. Θες να πετυχεις κάτι χωρις να ξέρεις πως .... πρέπει να έχεις πληροφοριες εκ των εσω τι χαρακτηρας ειναι τι της αρεσει... τωρα επειδη δεν την ξέρεις νομιζεις οτι ειναι κατι το μυθικο το τρομερο ενω ειναι απλα μια καθημερινη κοπελα και αυτη που ομως βρισκεται σε αλλο κυκλο.

ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟ!
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΜΠΟΛΝΤΗΣ  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
έτσι δεν ειναι? υπάρχει αντιρρηση? απο κανεναν?

URL]]

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@ntinosspa14
Πάρε την τηλέφωνο (βρες το τηλέφωνο εκεί που δουλεύει, σίγουρα είναι εύκολο..) ή περιμένε την έξω από την δουλειά της να σχολάσει και πήγαινε μίλησε της. Μου έχουν τύχει ανάλογες περιπτώσεις με την δική σου, η μία ήταν σε σούπερ μάρκετ όπου μία κοπέλα ήταν στην υποδοχή και όσες φορές προσπάθησα να της μιλήσω είχε δίπλα της συναδέλφους και πελάτες και είδα πως δεν με έπερνε με τίποτα..... Τελικά την πήρα τηλέφωνο να της πω ότι ήθελα. Ξαφνιάστηκε κάπως, μιλήσαμε για λίγη ώρα και στην πορεία συναντηθήκαμε εκτός καταστήματος.
Άλλη περίπτωση αφορούσε κοπέλα σε εμπορικό κατάστημα, όσες φορές ήθελα να της μιλήσω είχε πάντα δίπλα της συναδέλφους και πελάτες. Αποφάσισα να την περίμενω 2 φορές στο σχόλασμα αλλά δεν έφυγε μόνη της. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να της μιλήσω μέσα στο κατάστημα αλλά πλέον ήταν αργά. Είχε βρει άλλον.
Ανάλογη περίπτωση έχει τύχει σε γνωστή μου που γούσταρε κάποιον που δούλευε σε κατάστημα υποδημάτων και δεν μπορούσε να του μιλήσει εκεί μέσα. Τελικά τον πήρε τηλέφωνο. Ο τύπος έπαθε την πλάκα του, νόμιζε πως του κάνουν φάρσα. Η γνωστή μου τρομερή μουνάρα. Έκαναν σχέση και ο τύπος έφαγε πολύ καλά...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Οτι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα....ο,τι να ναι!! Φιλαράκο άκου... Την ώρα που δουλεύει δεν μπορείς να κάνεις καμία κίνηση. Η υποδοχή είναι ευαίσθητο κομμάτι σε μια επιχείρηση και κανένας υπεύθυνος αν αντιληφθεί κάτι δεν θα το αφήσει να περάσει στο ντούκου. Μπορείς ότι θέλεις να το κάνεις αφού τελειώσει την εργασία της. Τότε και ταξί μπορεί να ψάχνει, και μετρό μπορεί να πάρει, και λεωφορείο και τραμ κοκ. Βέβαια μπορεί να έχει δικό της αμάξι κάπου παρκαρισμένο οπότε κ κει έχεις τη δυνατότητα να την πλησιάσεις. Από κει και πέρα, τι θα της πεις και πως θα της το πεις επαφίεται σε σένα και μόνο. Βοήθεια σου και η Παναγιά μαζί σου που θ λεγε και ο Αγγελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
μην ασχοληθεις καν.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι
Εγώ (SERAPIS) , σε ρώτησα σε τι είδους εργασία δουλευει στην υποδοχή -reception . Γιατί αν δουλευει σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο, πρόσεξε μην φας κανά βρωμόξυλο από τους γκρουμ(πορτιέρηδες) , αυτοί δεν αστειεύονται. Νάσαι καλά καί νάχεις την υγειά σου.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Θα κάνεις το εξής για να μην δώσεις και στόχο. Θα πας μπροστά της και θα της πεις στην ψύχρα ''Συγνώμη επειδή βιάζομαι και θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα μου δίνεις το κινητό σου γιατί έχω να σου πω κάτι πολύ συμαντικό?'' Αυτή θα ξαφνιαστεί προς στιγμήν γιατί δεν το έχει συνηθίσει να της ζητάνε κινητό στην δουλειά. Εσύ θα είσαι γυρισμένος 90 μοίρες προς την έξοδο όταν το λες για να δείξεις ότι όντως βιάζεσαι να φύγεις, σαν να είσαι εσύ το λαχείο που θα χάσει. Αυτή δεν θα έχει τα περιθώρια αντίδρασης και το πιο πιθανό είναι να στο δώσει το κινητό γιατί θα νιώσει ότι σε χάνει. Αν δεν στο δώσει φεύγεις και το ξεχνάς γιατί πολύ απλά δεν θέλει. Δεν είναι δύσκολο 1 λεπτό υπόθεση!

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα κάνεις το εξής για να μην δώσεις και στόχο. Θα πας μπροστά της και θα της πεις στην ψύχρα ''Συγνώμη επειδή βιάζομαι και θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα μου δίνεις το κινητό σου γιατί έχω να σου πω κάτι πολύ συμαντικό?'' Αυτή θα ξαφνιαστεί προς στιγμήν γιατί δεν το έχει συνηθίσει να της ζητάνε κινητό στην δουλειά. Εσύ θα είσαι γυρισμένος 90 μοίρες προς την έξοδο όταν το λες για να δείξεις ότι όντως βιάζεσαι να φύγεις, σαν να είσαι εσύ το λαχείο που θα χάσει. Αυτή δεν θα έχει τα περιθώρια αντίδρασης και το πιο πιθανό είναι να στο δώσει το κινητό γιατί θα νιώσει ότι σε χάνει. Αν δεν στο δώσει φεύγεις και το ξεχνάς γιατί πολύ απλά δεν θέλει. Δεν είναι δύσκολο 1 λεπτό υπόθεση!

ρε φίλε τι σημαντικό και πίπες?? :S Μιλάμε ούτε στα 15 δεν τα κάναμε αυτά!Ξέρεις πόσες φορές τα χει ακούσει στην υποδοχή αυτά??First και αbove all, :grin:,αν της αρέσει σαν γκόμενος και λαλακία να πεί ,θα εχει την ευκαιρία του.Τεσπά ,δεν πάμε να μιλήσουμε έχοντας σχεδιάσει λόγο απο πρίν.Πάμε αυθόρμητα και όπου βγεί.Δηλαδή αν του πεί εφοσον είναι σημαντικό πες το τώρα,τι θα πεί?Θα μείνει παγωτό το ζωόν.Οπότε,αφήστε τις συμβουλές!Ας κοπανήσει  3 σφηνάκια,για να χαλαρώσει και να μην την κοιτάει ,σαν χάνος και ας παίξει μπάλα...

Υ.Γ 28 υποδοχή ,με 20 φοιτητή, δίνει απόδοση 1.000.000.Εκτός αν είναι κουκου ρουκου,το παλικάρι μας όμορφο με μπλα-μπλά και φράγκα. :S.Μην κολλάτε ρε ,μια ζωή έχουμε.Ζητάτε συμβούλες λές και αμα στραβώσει κάτι εγινε!

Επισκέπτης
σε τι υποδοχη ειναι τυπε?σ εχουν ρωτησει ενα σωρο και δεν απαντησες...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
σε τι υποδοχη ειναι τυπε?σ εχουν ρωτησει ενα σωρο και δεν απαντησες...
Μάλλον  δεν ξέρει  τι είναι η υποδοχή (Reception στα Γαλλικά) . Ξεκίνησε από μεγάλα Ξενοδοχεία μετά πήγε σε μεγάλες εταιρείες καί καταντησε στα μικρά ξενοδοχεία της πλάκας να λέγεται θυρωρείο. Τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν υποδοχή.

OP
OP
N

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι