Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Υπαρχει και εντος φυσικος τροπος χωρις επεμβασεις κτλ., πηγαινει σε χωριο, κοψει αρκετες τσουκνιδες, ασε το εκχυλισμα απο το κοτσανια να τρεξει σε ενα δοχειο, και βουτα τον τζουτζουκο σου μεσα.  Εντος λιγων λεπτων θα εχει πριστει ωραια ωραια εαν τσουζει λιγο, τι πειραζει? Μπροστα στα 'καλλη'....  :2funny: :2funny: :2funny:
η καλυτερη συμβουλη ολων τον εποχων ,,,ωχ το στομαχι μου

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σε αυτο το θρεντ καταλαβα πως εχω ......αδυναμη κυστη.....   :2funny: κατουρηθηκα απο το γελιο   :2funny: :2funny: :2funny:

παιδακια το πεος δεν μεγαλωνει...αντε να χοντρυνει λιγο με επεμβαση η με τρομπες...

οσον αφορα τις τρομπες...απλα επιτρεπουν (μεσο του κενου) να μπει περισσοτερο αιμα μεσα στο πεος και με τον καιρο απλα τα αιμοφορα αγγεια να αποκτησουν λιγη παραπανω ελαστικοτητα.... αλλα αμα σταματησεις μετα απο λιγο καιρο επανερχονται....

τωρα απο επεμβασεις... google it !  θα δειτε και θα μαθετε πολλα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Εγω σε αυτο το θρεντ καταλαβα πως εχω ......αδυναμη κυστη.....   :2funny: κατουρηθηκα απο το γελιο   :2funny: :2funny: :2funny:

παιδακια το πεος δεν μεγαλωνει...αντε να χοντρυνει λιγο με επεμβαση η με τρομπες...

οσον αφορα τις τρομπες...απλα επιτρεπουν (μεσο του κενου) να μπει περισσοτερο αιμα μεσα στο πεος και με τον καιρο απλα τα αιμοφορα αγγεια να αποκτησουν λιγη παραπανω ελαστικοτητα.... αλλα αμα σταματησεις μετα απο λιγο καιρο επανερχονται....

τωρα απο επεμβασεις... google it !  θα δειτε και θα μαθετε πολλα....
και ομως μεγαλωνει αφου αποτελειται απο μυες,τωρα κατα ποσο μεγαλωνει δε γνωριζω αλλα δε πιστευω να εχει τρομακτικες αλλαγες.
και πιθανο ειναι μετα το σταματημα της εκγυμνασης του πεους να επανελθη στο παλιο του μεγεθος ισως και μικροτερο :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και ομως μεγαλωνει αφου αποτελειται απο μυες,τωρα κατα ποσο μεγαλωνει δε γνωριζω αλλα δε πιστευω να εχει τρομακτικες αλλαγες.
και πιθανο ειναι μετα το σταματημα της εκγυμνασης του πεους να επανελθη στο παλιο του μεγεθος ισως και μικροτερο :grin:
Αραααααααααααα μην το πειραζεται...
Σε οποια αρεσει ...
Σε οποια δεν αρεσει στο καλο και με την νικη......

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εγω την μεγαλωσα και να πατε να γαμηθητε ολοι  :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Αραααααααααααα μην το πειραζεται...
Σε οποια αρεσει ...
Σε οποια δεν αρεσει στο καλο και με την νικη......
υποθεση ειναι δεν ειναι ελεγμενο,αλλα ειναι δεδομενο οτι μεγαλωνει με εκγυμναση η με χειρουργικη επεμβαση με χαπια το βλεπω δυσκολο

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

του μυες που τους ειδες ρε μεγαλε....  διαβασε λιγο .... το πεος δεν εχει μυες ο μονος μυς ειναι αυτος κοντα στον προστατη
και η μονη ασκηση ειναι ειναι η λεγομενη "Kegel" Η οποια βοηθαει πολυ στην στυση και στην εκσπερατωση
επισης η ασκηση ειναι συμαντικη
1ον για το οτι η κυκλοφορεια του αιματος γινετε καλυτερα και η πιεση του αιματος δυναμωνει
2ον χανοντας λυπος αυξανετε σημαντικα η τεστοστερονη................

Επισκέπτης
του μυες που τους ειδες ρε μεγαλε....  διαβασε λιγο .... το πεος δεν εχει μυες ο μονος μυς ειναι αυτος κοντα στον προστατη
και η μονη ασκηση ειναι ειναι η λεγομενη "Kegel" Η οποια βοηθαει πολυ στην στυση και στην εκσπερατωση
1ον για το οτι η κυκλοφορεια του αιματος γινετε καλυτερα και η πιεση του αιματος δυναμωνει
Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
υποθεση ειναι δεν ειναι ελεγμενο,αλλα ειναι δεδομενο οτι μεγαλωνει με εκγυμναση η με χειρουργικη επεμβαση με χαπια το βλεπω δυσκολο
Οπως και εχει εμενα μου αρεσει οπως ειναι ο Τζουτζουκος μου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
και δεν εχω ανησυχιες γιαυτον ως προς το μεγεθος...

Αρα μια χαρα......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιος θα μου μαθει την ασκηση Kegel?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
προσπάθησε να κάνεις την κωλοτρυπίδα σου να πει σκουληκομερμυγκότρυπα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
η ασκηση κεγκελ βοηθαει μονο στον ελεγχο της εκσπερματοσης
οσο για ασκησεις υπαρχουν αρκετες αλλα δε γνωριζω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικες,επισης υπαρχει ενα ιατρικο βοηθημα που λεγεται οτι ειναι ελεγμενο και προτεινεται απο ουρολογους ανδρολογους ουτε αυτο γνωριζω αν οντως κανει δουλεια.
οσο για τους μυς που λες ρωτα καποιον που χαπακωνεται αν εκτος απο τον ογκο που παιρνει στο σωμα αν παιρνει και στο πεος,εμενα μου το εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια του ντοπαρισματος βλεπουν αισθητη διαφορα και στο μηκος και στο παχος του πεους τους αν ποτε ντοπαριστω θα σου απαντησω και με προσωπικη πειρα.

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Αντε να σας την πω....  Ο μυς βρισκετε αναμεσα στα μπαλακια μας και τον κολο μας αν πιεσετε με το χερι σας την περιοχη και μετα σφηξτε τον κολο σαν να θελετε να καθυστερησετε το χεσιμο.... θα καταλαβετε που ειναι.... πολλες συσφιξεις του μυ αφτου....
μιλαμε για τουλαχιστον 200-300 καθε μερα  και μαλιστα το πιο δυσκολο... σφιξτε και κρατηθειτε οσο μπορειτε... αν το κανετε σςστα θα νιωσετε ανακατεμα στο στομαχι.... καντε το για 1 εβδομαδα και μετα τραβηξτε μαλακια να δειτε τα φλοκια να μπαινουν σε τροχια
γυρο απο την Γη..... αν κρατηθειτε για 2 εβδομαδες θα δειτε ακομα καλυτερα αποτελεσματα... και στο κατουρημα...

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η ασκηση κεγκελ βοηθαει μονο στον ελεγχο της εκσπερματοσης
οσο για ασκησεις υπαρχουν αρκετες αλλα δε γνωριζω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικες,επισης υπαρχει ενα ιατρικο βοηθημα που λεγεται οτι ειναι ελεγμενο και προτεινεται απο ουρολογους ανδρολογους ουτε αυτο γνωριζω αν οντως κανει δουλεια.
οσο για τους μυς που λες ρωτα καποιον που χαπακωνεται αν εκτος απο τον ογκο που παιρνει στο σωμα αν παιρνει και στο πεος,εμενα μου το εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια του ντοπαρισματος βλεπουν αισθητη διαφορα και στο μηκος και στο παχος του πεους τους αν ποτε ντοπαριστω θα σου απαντησω και με προσωπικη πειρα.

baros... δεν στο παιζω εξυπνος απλα ψαξε στο internet να δεις αν εχουμε μυες στο πεος.... δεν εχουμε  :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αντε να σας την πω....  Ο μυς βρισκετε αναμεσα στα μπαλακια μας και τον κολο μας αν πιεσετε με το χερι σας την περιοχη και μετα σφηξτε τον κολο σαν να θελετε να καθυστερησετε το χεσιμο.... θα καταλαβετε που ειναι.... πολλες συσφιξεις του μυ αφτου....
μιλαμε για τουλαχιστον 200-300 καθε μερα  και μαλιστα το πιο δυσκολο... σφιξτε και κρατηθειτε οσο μπορειτε... αν το κανετε σςστα θα νιωσετε ανακατεμα στο στομαχι.... καντε το για 1 εβδομαδα και μετα τραβηξτε μαλακια να δειτε τα φλοκια να μπαινουν σε τροχια
γυρο απο την Γη..... αν κρατηθειτε για 2 εβδομαδες θα δειτε ακομα καλυτερα αποτελεσματα... και στο κατουρημα...

Ρε φιλε εγω το προσπαθησα και κοντεψα να παθω κραμπα. Ανατριχιαστικό ειναι.

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ξεκινα με τις επαναληψεις μαν....

Stories