WOMANLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
Εψαξα για σενα, ριξε μια ματια.
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
δεν ξέρω αν με δουλευεις η όχι αλλά όντως πήρες κάποια χάπια? Αν ναι πες λεπτομέριες. Και προφανώς με 28 τα χάπια δεν είναι απαραίτητα.
ωρε τρομπες...
μη παιζετε με τα καβλια σας...εκτος κι αν την εχετε 5 εκατοστα σε στυση μην ασχολειστε με αντλιες,τρομπες ,χαπια και γερανους...
ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 12-15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ...οτι και να βλεπετε σε τσοντες,οτι και να λενε οι γκομενες,οσο και να το παιζουν γαμιαδες οι φιλοι σας αν δεν εισαι κατω απο 12 εκατοστα σε στυση δεν εχεις προβλημα ανατομικο...ολοι θα θελαν να χουν πουτσα σα του σιφρεντι αλλα αυτο ειναι θεμα ΤΥΧΗΣ ...οποτε μη παιζετε με την υγεια σας...
συμφωνω, αλλα και λιγο πιο μεγαλη να την εχεις δεν κανει κακο Ας μη λεμε και οτι και καλα δε θα το γουσταραμε. Και οι γκομενες που και που θελω και μια μεγαλη πουτσα ετσι?
Πόση την έχεις ?συμφωνω, αλλα και λιγο πιο μεγαλη να την εχεις δεν κανει κακο Ας μη λεμε και οτι και καλα δε θα το γουσταραμε. Και οι γκομενες που και που θελω και μια μεγαλη πουτσα ετσι?
Δουλευει, αλλα αναλογικα. Χρησιμοποιησα τα vigrx plus για αρκετους μηνες (6 μηνες) και μπορω να πω οτι ειχε αποτελεσμα χωρις παρενεργειες. Ξεκινησα με 18.6 μηκος/12.9 πλατος, και εφτασε 18.9/13.4 . Επισης βελτιωσε την λιμπιντο μου παρα πολυ (ειμαι 31). Η αποψη μου ειναι οτι σε μικροτερα πεη, ισως να εχει πιο τρανταχτα αποτελεσματα. Τωρα, απο αποψη επιδοσεων, μου τον κρατουσε πιο σκληρο για πιο πολυ ωρα αφοτου εχυνα κλπ, ομως νομιζω οτι ειναι θεμα ψυχολογιας. Τωρα που το εχω σταματησει (εδω και 2 μηνες), η λιμπιντο μου ειναι η ιδια...
Π
Πόση την έχεις ?
Πόση την έχεις ?
Πόση την έχεις ?