Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποκαχοντας κι εγω ηθελα να την εχω σα του σιφρεντι αλλα πιστεψε με αμα δεν εισαι κατω των 12-13 εκατοστων σε στυση προβλημα δεν εχεις...

ανατομικο παντα...αν σε γουσταρει η γκομενα μια χαρα θα τη γαμησεις και με 15ποντη ψωλη...

Επισκέπτης
Εσύ εκεί κόλλησες? Εγώ πάλι κόλλησα στο : συμφωνω, αλλα και λιγο πιο μεγαλη να την εχεις δεν κανει κακο   Ας μη λεμε και οτι και καλα δε θα το γουσταραμε. Και οι γκομενες που και που θελω και μια μεγαλη πουτσα ετσι?

Λανθάνουσα γλώσσα........... :think:
Μπορεί να ικανοποιείται έτσι ..αμέσως εσύ :grin:
fellatioauto.jpg

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Καλά ρε χαπακώνεσαι 6 μήνες για να μαγαλώσεις 0,3 εκ δλδ 3 χιλιοστά το πουλί σου σε μήκος ??? *P

:P. Κοιτα, ενα πειραματακι εκανα, να δω αν δουλευει. Αλλα αν δουλευε, καλη φαση, δε λεω.

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ποκαχοντας κι εγω ηθελα να την εχω σα του σιφρεντι αλλα πιστεψε με αμα δεν εισαι κατω των 12-13 εκατοστων σε στυση προβλημα δεν εχεις...

ανατομικο παντα...αν σε γουσταρει η γκομενα μια χαρα θα τη γαμησεις και με 15ποντη ψωλη...

ειπα εγω οχι? απλα νομιζω, προσωπικη αποψη παντα, οτι η πλειονοτητα θα γουσταρε να κατεχει λιγο πιο μεγαλο εργαλειο.

Π

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Βασικα, μπορω να το κανω αυτο, χαχαχαχαχαχαχα που με καταλαβες βρε συ?

Π

Αντελήφθην.Σου πέφτει λίγο δύσκολη η άσκηση και ως εκ τούτου θέλεις να το μεγεθύνεις για να μην διπλώνεσαι τόσο.  :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Αντελήφθην.Σου πέφτει λίγο δύσκολη η άσκηση και ως εκ τούτου θέλεις να το μεγεθύνεις για να μην διπλώνεσαι τόσο.  :grin:

ακριβως, εχω χρονιο λουμπαγκο και ο γιατρος μου ειπε ^μεγαλωσε τη πουτσα σου να συνελθεις^

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να μη καει...

Συνημμένα

• dicks big and bigger.JPG
    dicks big and bigger.JPG
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 30

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Εσύ εκεί κόλλησες? Εγώ πάλι κόλλησα στο : συμφωνω, αλλα και λιγο πιο μεγαλη να την εχεις δεν κανει κακο   Ας μη λεμε και οτι και καλα δε θα το γουσταραμε. Και οι γκομενες που και που θελω και μια μεγαλη πουτσα ετσι?

Λανθάνουσα γλώσσα........... :think:

χαχαχαχα κανονικα, η ψυχολογια λειτουργησε........

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καβλες εχεις Αλιντισσα?