Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
Να μας γνωρισεις την ζουζουνα σου!
Ολο το site εχει αποθεματικο!!
Απο που περνουμε χαρτακι αναμονης ???
Να μας γνωρισεις την ζουζουνα σου!
Ολο το site εχει αποθεματικο!!
Φέρε τους φίλους σου.Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
Γιαυτό και είναι εκρηκτικός
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη
Κοιτα αν θες να κατουρας και οχι να χυνεις παρε σκευασματα και ελα μετα απο 20χρ να τα πουμε.....εγω αυτο που κανω ειναι να κρατιεμαι αρκετες φορες, παυσεις πως το λενε.....το πακετο ειναι οταν ερχεται σε οργασμο και την βλεπεις να σπαραζει και εσυ να τρεμεις μην φυγει καμια σταγονα και εκει μετα απο εννεα μηνες και καμποσες χιλιαδες ευρω και χιλιαδες ωρες ψυχαναλυση αποκτας ενα υγιεστατο παιδακι που στην περιπτωση μου ειναι και κοριτσι και γινεσαι πατερας.......Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
Ρωτα καλητερα αυτον εδω τι παιρνει ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟΗ ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
δυστυχώς το ποστ του Λουκά Παπαθανασίου δεν το πολύ- καταλαβαίνω , ή το κρύο έχει παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ή έχει ένα θεματάκι το συντακτικό...
θα σου πώ εγώ,
πάρε το restandol που λέει ο φίλος ή άλλα αναβολικά ή αντισυλληπτικά ώστε αντιρροπιστικά να εκκρίνεις περισσότερα ανδρογόνα
για να ικανοποιήθείς ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της φίλης σου...και να βγάλεις καρκίνο των όρχεων σε καμμιά 10αριά χρόνια ;)
Γι αυτο υπαρχουν οι κυκλοι on off και οι αποθεραπειες με ΗCGκαθε φορα που την πιτσιλας παραγεται τεστοστερονη και σπερμα
τα αναβολικα δινουν παραπανω τεστοστερονη που ο μεσος ανθρωπος δεν την χρειαζεται,ακομα και για τους bodybuilerades των γυμναστηριων δεν ειναι απαραιτητη.και συνηθιζει ο οργανισμος να την παιρνει ετοιμη και οταν την σταματησεις δεν παραγει αλλο.Ειδικα το φαρμακο που λεει ο τυπος πρεπει να ειναι αιτια που αρκετοι στα 30 εγιναν φυλου ουδετερου.Καλυτερα ρωτα ειδικο.
Γι αυτο υπαρχουν οι κυκλοι on off και οι αποθεραπειες με ΗCG
βεβαια το να παρεις φαρμακα για τετοιο λογο οντως δεν αξιζει. Αλλα εδω αλλοι καθε ανοιξη τουμπανιαζονται για να το παιξοθν γκομενοι στις παραλιες
πρεζα ειναι στο τελος καταληγουν να παιρνουν αναγκαστικα τεστοστερονη γιατι δεν παραγει ο οργανισμος τους και δεν εχουν καθολου σπερμα,εχουν αρχιδια χαντρες,λεπτη φωνη κτλ.Οι bodybuilderades απο οτι εχω ακουσει την παιρνουν με βιταμινες <<νομιμες>> που εχουν πρωτεινες και αλλα και ετσι ειναι πιο ακινδυνη.Αυτος λεει να παρεις σκετη τεστοστερονη απο ενα παμπαλαιο και κακοφημο φαρμακο που απο αυτο βγηκαν τα συμπερασματα οτι οι ανδρικες ορμονες γινονται γυναικιες και ολα τα παραπανωΓι αυτο υπαρχουν οι κυκλοι on off και οι αποθεραπειες με ΗCG
βεβαια το να παρεις φαρμακα για τετοιο λογο οντως δεν αξιζει. Αλλα εδω αλλοι καθε ανοιξη τουμπανιαζονται για να το παιξοθν γκομενοι στις παραλιες
λαθος στα ειπαν φιλε.πρεζα ειναι στο τελος καταληγουν να παιρνουν αναγκαστικα τεστοστερονη γιατι δεν παραγει ο οργανισμος τους και δεν εχουν καθολου σπερμα,εχουν αρχιδια χαντρες,λεπτη φωνη κτλ.Οι bodybuilderades απο οτι εχω ακουσει την παιρνουν με βιταμινες <<νομιμες>> που εχουν πρωτεινες και αλλα και ετσι ειναι πιο ακινδυνη.Αυτος λεει να παρεις σκετη τεστοστερονη απο ενα παμπαλαιο και κακοφημο φαρμακο που απο αυτο βγηκαν τα συμπερασματα οτι οι ανδρικες ορμονες γινονται γυναικιες και ολα τα παραπανω