Νέα

Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:
Φέρε τους φίλους σου.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Πρέπει να δημιουργηθεί εμπορία σπέρματος κατεψυγμένου. Θα αγοράζεις 200 γραμμάρια, θα το αποψύχεις και θα τις το αμολάς και θα το ευχαριστιέται. Θα αποκτήσει και η μαλακία αξία.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη

ετσι ειναι κυρ μαγειρα μου σωστα τα λες ολοι ξερουν και ξερουν και ουσιατικη βοηθεια γιοκ

djluve

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:
Κοιτα αν θες να κατουρας και οχι να χυνεις παρε σκευασματα και ελα μετα απο 20χρ να τα πουμε.....εγω αυτο που κανω ειναι να κρατιεμαι αρκετες φορες, παυσεις πως το λενε.....το πακετο ειναι οταν ερχεται σε οργασμο και την βλεπεις να σπαραζει και εσυ να τρεμεις μην φυγει καμια σταγονα και  :pipa2: εκει μετα απο εννεα μηνες και καμποσες χιλιαδες ευρω και χιλιαδες ωρες ψυχαναλυση αποκτας ενα υγιεστατο παιδακι που στην περιπτωση μου ειναι και κοριτσι και γινεσαι πατερας.......
Με λιγα λογια οπως τον παιζεις και περιμενεις την καλη φαση για να χυσεις και εχεις κοψη 50 φορες οταν χυνεις μετα βαζεις στοιχημα το 500 στα 5 μετρα......σου λεω καρατσεκαρισμενο......... :dancing:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
 Ρωτα καλητερα αυτον εδω τι παιρνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δυστυχώς το ποστ του Λουκά Παπαθανασίου δεν το πολύ- καταλαβαίνω , ή το κρύο έχει παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ή έχει ένα θεματάκι το συντακτικό... :dunno:

θα σου πώ εγώ,
πάρε το restandol που λέει ο φίλος ή άλλα αναβολικά ή αντισυλληπτικά ώστε αντιρροπιστικά να εκκρίνεις περισσότερα ανδρογόνα
για να ικανοποιήθείς ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της φίλης σου...και να βγάλεις καρκίνο των όρχεων σε καμμιά 10αριά χρόνια  ;) :thumbsup:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δυστυχώς το ποστ του Λουκά Παπαθανασίου δεν το πολύ- καταλαβαίνω , ή το κρύο έχει παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ή έχει ένα θεματάκι το συντακτικό... :dunno:

θα σου πώ εγώ,
πάρε το restandol που λέει ο φίλος ή άλλα αναβολικά ή αντισυλληπτικά ώστε αντιρροπιστικά να εκκρίνεις περισσότερα ανδρογόνα
για να ικανοποιήθείς ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της φίλης σου...και να βγάλεις καρκίνο των όρχεων σε καμμιά 10αριά χρόνια  ;) :thumbsup:

όπως πάντα, οι ιατρικές σου απαντήσεις γαμάνε. Respect :thumbsup:

πάντως, θα μπορούσε να πάρει το ρεστ και να παίζει παράλληλα γυμναστήριο! 3 σε 1: χύσιμο στη ζουζούνα, τούμπανο κορμί και καρκίνος σε 10χρ. :grin:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καθε φορα που την πιτσιλας παραγεται τεστοστερονη και σπερμα
τα αναβολικα δινουν παραπανω τεστοστερονη που ο μεσος ανθρωπος δεν την χρειαζεται,ακομα και για τους bodybuilerades των γυμναστηριων δεν ειναι απαραιτητη.και συνηθιζει ο οργανισμος να την παιρνει ετοιμη και οταν την σταματησεις δεν παραγει αλλο.Ειδικα το φαρμακο που λεει ο τυπος πρεπει να ειναι αιτια που αρκετοι στα 30 εγιναν φυλου ουδετερου.Καλυτερα ρωτα ειδικο.

private_pt

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
5
Πόντοι
0
Δεν νομίζω φίλε πως υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσεις τη ποσότητα σπέρματος.
Αυτό το χεις ή δεν το χεις! πχ εγώ χύνω πολύ!!! και 2-3 φορές τη μέρα, άλλοι βγάζουν 2 σταγόνες.
Όσο για φάρμακα... δεν στον προτείνω σε καμία περίπτωση!!!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
καθε φορα που την πιτσιλας παραγεται τεστοστερονη και σπερμα
τα αναβολικα δινουν παραπανω τεστοστερονη που ο μεσος ανθρωπος δεν την χρειαζεται,ακομα και για τους bodybuilerades των γυμναστηριων δεν ειναι απαραιτητη.και συνηθιζει ο οργανισμος να την παιρνει ετοιμη και οταν την σταματησεις δεν παραγει αλλο.Ειδικα το φαρμακο που λεει ο τυπος πρεπει να ειναι αιτια που αρκετοι στα 30 εγιναν φυλου ουδετερου.Καλυτερα ρωτα ειδικο.
Γι αυτο υπαρχουν οι κυκλοι on off και οι αποθεραπειες με ΗCG
βεβαια το να παρεις φαρμακα για τετοιο λογο οντως δεν αξιζει. Αλλα εδω αλλοι καθε ανοιξη τουμπανιαζονται για να το παιξοθν γκομενοι στις παραλιες :jerking: :jerking:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
βεβαια το να παρεις φαρμακα για τετοιο λογο οντως δεν αξιζει. Αλλα εδω αλλοι καθε ανοιξη τουμπανιαζονται για να το παιξοθν γκομενοι στις παραλιες :jerking: :jerking:

αποθεραπεία με χοριακή ή με αυξητική δικέ μου; :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...η πραγματική εκκριτική ικανότητα τεστοστερόνης , των όρχεων , μετριέται
απο το πόσο λιγότερο σε ενδιαφέρει να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις της εκάστοτε "ζουζούνας"
και το πόσες περισσοτερες αιδοιικές οπές θα εξερευνήσεις...

υγ: δεν είναι αστείο η μονιμότητα & η αποκλειστικότητα, ως γνήσια πιρφορικά συμπτώματα , μειώνουν την testo , την ντοπαμίνη και αυξάνουν την οκυτοκίνη (ορμόνη της δέσμευσης)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρεζα ειναι στο τελος καταληγουν να παιρνουν αναγκαστικα τεστοστερονη γιατι δεν παραγει ο οργανισμος τους και δεν εχουν καθολου σπερμα,εχουν αρχιδια χαντρες,λεπτη φωνη κτλ.Οι bodybuilderades απο οτι εχω ακουσει την παιρνουν με βιταμινες <<νομιμες>> που εχουν πρωτεινες και αλλα και ετσι ειναι πιο ακινδυνη.Αυτος λεει να παρεις σκετη τεστοστερονη απο ενα παμπαλαιο και κακοφημο φαρμακο που απο αυτο βγηκαν τα συμπερασματα οτι οι ανδρικες ορμονες γινονται γυναικιες και ολα τα παραπανω  :P

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις λαθη και ανακριβειες σ αυτο που εγραψες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρεζα ειναι στο τελος καταληγουν να παιρνουν αναγκαστικα τεστοστερονη γιατι δεν παραγει ο οργανισμος τους και δεν εχουν καθολου σπερμα,εχουν αρχιδια χαντρες,λεπτη φωνη κτλ.Οι bodybuilderades απο οτι εχω ακουσει την παιρνουν με βιταμινες <<νομιμες>> που εχουν πρωτεινες και αλλα και ετσι ειναι πιο ακινδυνη.Αυτος λεει να παρεις σκετη τεστοστερονη απο ενα παμπαλαιο και κακοφημο φαρμακο που απο αυτο βγηκαν τα συμπερασματα οτι οι ανδρικες ορμονες γινονται γυναικιες και ολα τα παραπανω  :P
λαθος στα ειπαν φιλε.

TAMS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγώ παίρνω αργινίνη και χύνω πολύ

Stories

Νέο!