Νέα

Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
πραγματικα αυτο το Volume 500 αυξανει την ποσοτητα του σπερματος?

Μηπως ειναι απατη??

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Γνωμη μου αλλα κοψτε τις μ.....κιες με τα χαπια κλπ γιατι κανετε ενα καλο και χαλατε αλλα πραγματα...

Π.χ. συνεχης ληψη ψευδαργυρου κανει οξαλικα αλατα που με τη σειρα τους οδηγουν σε πετρες στα νεφρα και νεφροπαθεια.

Μονος τροπος να αυξηθει το σπερμα και η σεξουαλικη λειτουργια ειναι η αυξηση ορμονων στον οργανισμο. Κι ο μονος φυσικος τροπος να γινει αυτο ειναι με γυμναστικη. Βαθια καθισματα, αρσεις θανατου και πιεσεις παγκου ειναι οι 3 πιο αναβολικες ασκησεις που οδηγουν σε αυξηση ορμονων γιατι εμπλεκουν τους μεγαλυτερους μυες του σωματος κλπ κλπ.

Αν δεν πατε γυμναστηριο κανετε απλως σπιτι πους απς, βαθια καθισματα, και ραχιαιους μεχρι να σας καψει η μεση. 3 φορες τη βδομαδα ειναι αρκετες. Περισσοτερο θα παθετε κοπωση με αντιθετα αποτελεσματα.

Επισης υπνος το βραδυ, φυσιολογικη διατροφη, με φυσικο βουτυρο η γιαουρτι και οχι 0% (ορμονες φτιαχνονται απο λιπος) και μειωση αλκοολ στο 1 ποτηρακι κρασι τη μερα και ελαττωση του καπνισματος και ολα πανε καλα...

Χαπια, ξενυχτια, μπυροποσια μεχρι ζαλαδας ή διαιτες για γραμμωσεις, υπερβολες τουμπανειρο κλπ δε λειτουργουν.

Μια σημειωση στο στρατο ελαχιστοι τουμπανοι αντεχουν στις ειδικες δυναμεις και ελαχιστοι στις ειδικες δυναμεις ειναι τεζα γραμμωμενοι....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γνωμη μου αλλα κοψτε τις μ.....κιες με τα χαπια κλπ γιατι κανετε ενα καλο και χαλατε αλλα πραγματα...

Π.χ. συνεχης ληψη ψευδαργυρου κανει οξαλικα αλατα που με τη σειρα τους οδηγουν σε πετρες στα νεφρα και νεφροπαθεια.

Μονος τροπος να αυξηθει το σπερμα και η σεξουαλικη λειτουργια ειναι η αυξηση ορμονων στον οργανισμο. Κι ο μονος φυσικος τροπος να γινει αυτο ειναι με γυμναστικη. Βαθια καθισματα, αρσεις θανατου και πιεσεις παγκου ειναι οι 3 πιο αναβολικες ασκησεις που οδηγουν σε αυξηση ορμονων γιατι εμπλεκουν τους μεγαλυτερους μυες του σωματος κλπ κλπ.

Αν δεν πατε γυμναστηριο κανετε απλως σπιτι πους απς, βαθια καθισματα, και ραχιαιους μεχρι να σας καψει η μεση. 3 φορες τη βδομαδα ειναι αρκετες. Περισσοτερο θα παθετε κοπωση με αντιθετα αποτελεσματα.

Επισης υπνος το βραδυ, φυσιολογικη διατροφη, με φυσικο βουτυρο η γιαουρτι και οχι 0% (ορμονες φτιαχνονται απο λιπος) και μειωση αλκοολ στο 1 ποτηρακι κρασι τη μερα και ελαττωση του καπνισματος και ολα πανε καλα...

Χαπια, ξενυχτια, μπυροποσια μεχρι ζαλαδας ή διαιτες για γραμμωσεις, υπερβολες τουμπανειρο κλπ δε λειτουργουν.

Μια σημειωση στο στρατο ελαχιστοι τουμπανοι αντεχουν στις ειδικες δυναμεις και ελαχιστοι στις ειδικες δυναμεις ειναι τεζα γραμμωμενοι....
:thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τους τα λέω Ray κι εγώ αλλά η μαλακία εδώ μέσα τείνει στο άπειρο...

Και στο άλλο θρεντ με τις γυμναστικές και τα συμπηρώματα έχω τσακωθεί άπειρες φορές.

Μερικοί δεν εννοούν να καταλάβουν πως αρκεί να έχουμε ένα καλό αρμονικό σώμα ταισμένο όσο φυσικότερα μπορούμε.

Όχι χάπια βιταμίνες, παρά μόνο με συνταγή γιατρού σε κάποια ασθένεια.
 Όχι πρωτείνες σε σκόνες.
 Πολύ δε περισσότερο όχι αναβολικά.

Μονο φυσικές τροφές κι αν είναι δυνατόν, οι πιο πολλές να είναι ωμές.

Φρεσκα φρούτα, λαχανικά, γάλα, τυριά, ξηρούς καρπούς, ψωμί ολικής αλέσεως.

Εχουμε τόσες πολλές επιλογές στην Ελλάδα σε φυσική τροφή, όσο σε καμμία χώρα του κόσμου.

Εκμεταλλευτείτε το.

;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
  Ντομάτες, καρότα για την ποιότητα.

Καρύδια με θυμαρισιο μέλι βοηθάει στις καύλες.

Βασιλικός πολτός που αυξάνει τις ορμές.

Φουντούκια, αμύγδαλα μη αλατισμένα για μεγαλη ποσότητα.

Ζεστό νερό σε μια κουπα με μέλι και κανέλα κάθε μέρα βοηθάει στον προστάτη και στην καλή λειτουργία του.

Για έναν πούτσο.... ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!

Καλά γαμήσα!!!

:grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
  Ντομάτες, καρότα για την ποιότητα.

Καρύδια με θυμαρισιο μέλι βοηθάει στις καύλες.

Βασιλικός πολτός που αυξάνει τις ορμές.

Φουντούκια, αμύγδαλα μη αλατισμένα για μεγαλη ποσότητα.

Ζεστό νερό σε μια κουπα με μέλι και κανέλα κάθε μέρα βοηθάει στον προστάτη και στην καλή λειτουργία του.

Για έναν πούτσο.... ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!

Καλά γαμήσα!!!

:grin:

Άμα τα φάω όλ' αυτά μαζι πιο πιθανό να είναι να τρέχω στο νοσοκομείο παρά να πηδήξω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Άμα τα φάω όλ' αυτά μαζι πιο πιθανό να είναι να τρέχω στο νοσοκομείο παρά να πηδήξω

και μετα αναρωτιεται σε θρεντ γιατι δεν του σηκωνεται και γιατι εχει πονοφαλους αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και μετα αναρωτιεται σε θρεντ γιατι δεν του σηκωνεται και γιατι εχει πονοφαλους αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχ

Δεν αναρωτήθηκα γιατί δεν μου σηκώνεται ρε χαζούλα.

Εχω αποδεχτεί τα σημάδια της γήρανσής μου. Τα μαλλιά μου γκριζάρουν, απο κει που πηδούσα κάθε μέρα η σεξουαλική δραστηριότητα έχει μειωθεί στη μία άντε δυο φορές την εβδομάδα, και δεν κάνω πια τα ίδια χιλιόμετρα εύκολα, όπως έκανα παλιότερα. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται με την ίδια δύναμη που είχα στα 25 ή στα 30, αν και πολλές γυναικες μου λένε πως εμφανισιακά βάζω κάτω 30άρηδες.

Όσο για τους πονοκεφάλους, μάλλον είναι κάτι περαστικό. Σήμερα έπαθα ρεύση στον ύπνο μου... και ξυπνώντας βάρεσα και μια μαλακία καπάκι απο την καύλα για το όνειρο που είδα κι ούτε πόνος ούτε ενόχληση...  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εφτασα στα 46 να παθαίνω και ονειρώξεις...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
 Δεν αναρωτήθηκα γιατί δεν μου σηκώνεται ρε [size=19pt]χαζούλα.[/size]

Εχω αποδεχτεί τα σημάδια της γήρανσής μου. Τα μαλλιά μου γκριζάρουν, απο κει που πηδούσα κάθε μέρα η σεξουαλική δραστηριότητα έχει μειωθεί στη μία άντε δυο φορές την εβδομάδα, και δεν κάνω πια τα ίδια χιλιόμετρα εύκολα, όπως έκανα παλιότερα. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται με την ίδια δύναμη που είχα στα 25 ή στα 30, αν και πολλές γυναικες μου λένε πως εμφανισιακά βάζω κάτω 30άρηδες.

Όσο για τους πονοκεφάλους, μάλλον είναι κάτι περαστικό. Σήμερα έπαθα ρεύση στον ύπνο μου... και ξυπνώντας βάρεσα και μια μαλακία καπάκι απο την καύλα για το όνειρο που είδα κι ούτε πόνος ούτε ενόχληση...  

Εφτασα στα 46 να παθαίνω και ονειρώξεις...

Πω πω ......... τι ΓΑΤΟΝΙ πού εισαι................ :think: :2funny: :2funny: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom