You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 177
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γνωμη μου αλλα κοψτε τις μ.....κιες με τα χαπια κλπ γιατι κανετε ενα καλο και χαλατε αλλα πραγματα...
Π.χ. συνεχης ληψη ψευδαργυρου κανει οξαλικα αλατα που με τη σειρα τους οδηγουν σε πετρες στα νεφρα και νεφροπαθεια.
Μονος τροπος να αυξηθει το σπερμα και η σεξουαλικη λειτουργια ειναι η αυξηση ορμονων στον οργανισμο. Κι ο μονος φυσικος τροπος να γινει αυτο ειναι με γυμναστικη. Βαθια καθισματα, αρσεις θανατου και πιεσεις παγκου ειναι οι 3 πιο αναβολικες ασκησεις που οδηγουν σε αυξηση ορμονων γιατι εμπλεκουν τους μεγαλυτερους μυες του σωματος κλπ κλπ.
Αν δεν πατε γυμναστηριο κανετε απλως σπιτι πους απς, βαθια καθισματα, και ραχιαιους μεχρι να σας καψει η μεση. 3 φορες τη βδομαδα ειναι αρκετες. Περισσοτερο θα παθετε κοπωση με αντιθετα αποτελεσματα.
Επισης υπνος το βραδυ, φυσιολογικη διατροφη, με φυσικο βουτυρο η γιαουρτι και οχι 0% (ορμονες φτιαχνονται απο λιπος) και μειωση αλκοολ στο 1 ποτηρακι κρασι τη μερα και ελαττωση του καπνισματος και ολα πανε καλα...
Χαπια, ξενυχτια, μπυροποσια μεχρι ζαλαδας ή διαιτες για γραμμωσεις, υπερβολες τουμπανειρο κλπ δε λειτουργουν.
Μια σημειωση στο στρατο ελαχιστοι τουμπανοι αντεχουν στις ειδικες δυναμεις και ελαχιστοι στις ειδικες δυναμεις ειναι τεζα γραμμωμενοι....
Π.χ. συνεχης ληψη ψευδαργυρου κανει οξαλικα αλατα που με τη σειρα τους οδηγουν σε πετρες στα νεφρα και νεφροπαθεια.
Μονος τροπος να αυξηθει το σπερμα και η σεξουαλικη λειτουργια ειναι η αυξηση ορμονων στον οργανισμο. Κι ο μονος φυσικος τροπος να γινει αυτο ειναι με γυμναστικη. Βαθια καθισματα, αρσεις θανατου και πιεσεις παγκου ειναι οι 3 πιο αναβολικες ασκησεις που οδηγουν σε αυξηση ορμονων γιατι εμπλεκουν τους μεγαλυτερους μυες του σωματος κλπ κλπ.
Αν δεν πατε γυμναστηριο κανετε απλως σπιτι πους απς, βαθια καθισματα, και ραχιαιους μεχρι να σας καψει η μεση. 3 φορες τη βδομαδα ειναι αρκετες. Περισσοτερο θα παθετε κοπωση με αντιθετα αποτελεσματα.
Επισης υπνος το βραδυ, φυσιολογικη διατροφη, με φυσικο βουτυρο η γιαουρτι και οχι 0% (ορμονες φτιαχνονται απο λιπος) και μειωση αλκοολ στο 1 ποτηρακι κρασι τη μερα και ελαττωση του καπνισματος και ολα πανε καλα...
Χαπια, ξενυχτια, μπυροποσια μεχρι ζαλαδας ή διαιτες για γραμμωσεις, υπερβολες τουμπανειρο κλπ δε λειτουργουν.
Μια σημειωση στο στρατο ελαχιστοι τουμπανοι αντεχουν στις ειδικες δυναμεις και ελαχιστοι στις ειδικες δυναμεις ειναι τεζα γραμμωμενοι....
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Γνωμη μου αλλα κοψτε τις μ.....κιες με τα χαπια κλπ γιατι κανετε ενα καλο και χαλατε αλλα πραγματα...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τους τα λέω Ray κι εγώ αλλά η μαλακία εδώ μέσα τείνει στο άπειρο...
Και στο άλλο θρεντ με τις γυμναστικές και τα συμπηρώματα έχω τσακωθεί άπειρες φορές.
Μερικοί δεν εννοούν να καταλάβουν πως αρκεί να έχουμε ένα καλό αρμονικό σώμα ταισμένο όσο φυσικότερα μπορούμε.
Όχι χάπια βιταμίνες, παρά μόνο με συνταγή γιατρού σε κάποια ασθένεια.
Όχι πρωτείνες σε σκόνες.
Πολύ δε περισσότερο όχι αναβολικά.
Μονο φυσικές τροφές κι αν είναι δυνατόν, οι πιο πολλές να είναι ωμές.
Φρεσκα φρούτα, λαχανικά, γάλα, τυριά, ξηρούς καρπούς, ψωμί ολικής αλέσεως.
Εχουμε τόσες πολλές επιλογές στην Ελλάδα σε φυσική τροφή, όσο σε καμμία χώρα του κόσμου.
Εκμεταλλευτείτε το.
;)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ντομάτες, καρότα για την ποιότητα.
Καρύδια με θυμαρισιο μέλι βοηθάει στις καύλες.
Βασιλικός πολτός που αυξάνει τις ορμές.
Φουντούκια, αμύγδαλα μη αλατισμένα για μεγαλη ποσότητα.
Ζεστό νερό σε μια κουπα με μέλι και κανέλα κάθε μέρα βοηθάει στον προστάτη και στην καλή λειτουργία του.
Για έναν πούτσο.... ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!
Καλά γαμήσα!!!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μαλακα προσφυγας εχεις γινει
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
που σαι εσύ ρεεεε???μαύρη πέτρα έριξες....μαλακα προσφυγας εχεις γινει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Ντομάτες, καρότα για την ποιότητα.
Καρύδια με θυμαρισιο μέλι βοηθάει στις καύλες.
Βασιλικός πολτός που αυξάνει τις ορμές.
Φουντούκια, αμύγδαλα μη αλατισμένα για μεγαλη ποσότητα.
Ζεστό νερό σε μια κουπα με μέλι και κανέλα κάθε μέρα βοηθάει στον προστάτη και στην καλή λειτουργία του.
Για έναν πούτσο.... ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!
Καλά γαμήσα!!!
Άμα τα φάω όλ' αυτά μαζι πιο πιθανό να είναι να τρέχω στο νοσοκομείο παρά να πηδήξω
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Jersey Shore τυπε ... το απαυγασμα του πολιτισμου
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Άμα τα φάω όλ' αυτά μαζι πιο πιθανό να είναι να τρέχω στο νοσοκομείο παρά να πηδήξω
και μετα αναρωτιεται σε θρεντ γιατι δεν του σηκωνεται και γιατι εχει πονοφαλους αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
και μετα αναρωτιεται σε θρεντ γιατι δεν του σηκωνεται και γιατι εχει πονοφαλους αχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχ
Ψωφάς γιά μανουρίτσα ?????
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
λενε μαλακιες και μετα ψοφαω εγω για μανουριτσα ;Ψωφάς γιά μανουρίτσα ?????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
λενε μαλακιες και μετα ψοφαω εγω για μανουριτσα ;
Εμ ,,,,,, βάλτους σε σειρά.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Δεν αναρωτήθηκα γιατί δεν μου σηκώνεται ρε χαζούλα.
Εχω αποδεχτεί τα σημάδια της γήρανσής μου. Τα μαλλιά μου γκριζάρουν, απο κει που πηδούσα κάθε μέρα η σεξουαλική δραστηριότητα έχει μειωθεί στη μία άντε δυο φορές την εβδομάδα, και δεν κάνω πια τα ίδια χιλιόμετρα εύκολα, όπως έκανα παλιότερα. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται με την ίδια δύναμη που είχα στα 25 ή στα 30, αν και πολλές γυναικες μου λένε πως εμφανισιακά βάζω κάτω 30άρηδες.
Όσο για τους πονοκεφάλους, μάλλον είναι κάτι περαστικό. Σήμερα έπαθα ρεύση στον ύπνο μου... και ξυπνώντας βάρεσα και μια μαλακία καπάκι απο την καύλα για το όνειρο που είδα κι ούτε πόνος ούτε ενόχληση...
Εφτασα στα 46 να παθαίνω και ονειρώξεις...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
Δεν αναρωτήθηκα γιατί δεν μου σηκώνεται ρε [size=19pt]χαζούλα.[/size]
Εχω αποδεχτεί τα σημάδια της γήρανσής μου. Τα μαλλιά μου γκριζάρουν, απο κει που πηδούσα κάθε μέρα η σεξουαλική δραστηριότητα έχει μειωθεί στη μία άντε δυο φορές την εβδομάδα, και δεν κάνω πια τα ίδια χιλιόμετρα εύκολα, όπως έκανα παλιότερα. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται με την ίδια δύναμη που είχα στα 25 ή στα 30, αν και πολλές γυναικες μου λένε πως εμφανισιακά βάζω κάτω 30άρηδες.
Όσο για τους πονοκεφάλους, μάλλον είναι κάτι περαστικό. Σήμερα έπαθα ρεύση στον ύπνο μου... και ξυπνώντας βάρεσα και μια μαλακία καπάκι απο την καύλα για το όνειρο που είδα κι ούτε πόνος ούτε ενόχληση...
Εφτασα στα 46 να παθαίνω και ονειρώξεις...
Πω πω ......... τι ΓΑΤΟΝΙ πού εισαι................
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Πω πω ......... τι ΓΑΤΟΝΙ πού εισαι................
Αργησα να το πάρω είδηση... Με μπέρδεψε η νομική βλέπεις....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
Αργησα να το πάρω είδηση... Με μπέρδεψε η νομική βλέπεις....
Αφού δέν ξεκινήσανε άκόμα τά μαθήματα .........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 30K