Νέα

Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

• [li]Πολύ νερό κάθε μέρα, γύρω στα 10 ποτήρια (περίπου 2 μπουκάλια του 1.5 L το καθένα)[/li]
    [li]Καλή διατροφή, κόψε το αν καπνίζεις και τουλάχιστον 30' με 60' άσκηση τουλάχιστον κάθε μέρα.[/li]
    [li]Ψευδάργυρος και αργινίνη, μπορείς να τα πάρεις από ένα φαρμακείο. Την συνιστώμενη ποσότητα αν τα πάρεις χωρίς συνταγή, την ποσότητα που συστήνει ο γιατρός αν θέλει συνταγή. Αν δεν θες χάπια γενικά, μπορείς να πάρεις επιπλέον ψευδάργυρο και αργινίνη τρώγοντας τροφές πλούσιες σε αυτά.[/li]

Το Virilix που είπε κάποιος στην αρχή, ουσιαστικά είναι ένα μείγμα από ψευδάργυρο, αργινίνη και κάποια άλλα συστατικά:
Δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό. Αν δεις ότι σου έρχεται πιο φθηνά από το να αγοράσεις μεμονωμένα τα συστατικά, συμφέρει.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
L-αργινινη της SOLGAR απο φαρμακεια. Αντε και βασιλικο πολτο της Ελληνικης Μελισσοκομικης εταιριας.

Μην παρεις καμια ορμονη και κανενα φαρμακο γι'αυτο τον λογο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Με αφορμη την ελεφαντιαση που πνιγει σε πουτσοζουμο τις καριολιτσες σχιτσοματες,να και αλλος ενας... με το ιδιο '' προβλημα''  :grin: [xhamster]
]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Με αφορμη την ελεφαντιαση που πνιγει σε πουτσοζουμο τις καριολιτσες σχιτσοματες,να και αλλος ενας... με το ιδιο '' προβλημα''  :grin: [xhamster]
]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το εχω δει και αυτο τυπε απλα δεν το ανεβασα αφου δεν ειχε διπλα του καμοια σχιτσοματα ! :sunglasses:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
L-αργινινη της SOLGAR απο φαρμακεια. Αντε και βασιλικο πολτο της Ελληνικης Μελισσοκομικης εταιριας.

Μην παρεις καμια ορμονη και κανενα φαρμακο γι'αυτο τον λογο.
εννοεις απο φυσικο φαρμακειο ή απο το ιντερνετ ??? σε ρωταο γιατι στο γκουγκ φενεται οτι μονο μεσω ιντερνετ μπορεις να παρεις......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εννοεις απο φυσικο φαρμακειο ή απο το ιντερνετ ??? σε ρωταο γιατι στο γκουγκ φενεται οτι μονο μεσω ιντερνετ μπορεις να παρεις......
κανεις και γκουγκ φου ρε τυπε;

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
δηαλαδη με αργινινι θα χυνουμε σαν τον φιλο επανο?παραγη σπερμα αυτι ι ουσια? :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.247
Πόντοι
34.538
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:
Βιταμινες.Παρε ενα κουτι απο ενα φαρμακειο και θα δεις αμεσως διαφορα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπορει ....να σκεφτεται για μελλοντικη εμφιαλωση  :grin:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Τρωγε σαληγκαρια με ρυζι και θα βγαζεις διπλασια ποσοτητα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.247
Πόντοι
34.538
εκτος αργινινις εχης να προτηνης και αλλες που κανουν δουλεια? :think:
Ολες κανουν δουλεια.Πολυβιταμινες.Εγω επερνα οταν δουλευα πολλες ωρες και ετρωγα ταχυφαγειο μονο.
Οταν γαμουσα εβλεπα διαφορα.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
κορυφαια απ οτι διαβασα αμερικανικη την εχει στα φαρμακεια φυτικη αργινινη της Quest

Συνημμένα

• L-Arginine-500mg-Caps-30s-enlarge.jpg
    L-Arginine-500mg-Caps-30s-enlarge.jpg
    161 KB · Εμφανίσεις: 17

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

• [li]Πολύ νερό κάθε μέρα, γύρω στα 10 ποτήρια (περίπου 2 μπουκάλια του 1.5 L το καθένα)[/li]
    [li]Καλή διατροφή, κόψε το αν καπνίζεις και τουλάχιστον 30' με 60' άσκηση τουλάχιστον κάθε μέρα.[/li]
    [li]Ψευδάργυρος και αργινίνη, μπορείς να τα πάρεις από ένα φαρμακείο. Την συνιστώμενη ποσότητα αν τα πάρεις χωρίς συνταγή, την ποσότητα που συστήνει ο γιατρός αν θέλει συνταγή. Αν δεν θες χάπια γενικά, μπορείς να πάρεις επιπλέον ψευδάργυρο και αργινίνη τρώγοντας τροφές πλούσιες σε αυτά.[/li]

Μεταξύ ψευδάργυρου και αργινίνης ποιό είναι πιο αποτελεσματικό; Τι δοσολογίες συνιστώνται;

Επισκέπτης
Βαλε δαχτυλο και αρμεξε τον προστατη σου.

Pros: Θα χυνεις κουβαδες
Cons: Θα αρχιζεις να διαβαζεις male_tsouli

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δηαλαδη με αργινινι θα χυνουμε σαν τον φιλο επανο?παραγη σπερμα αυτι ι ουσια? :grin:
οχι ρε φυλε απλα θα αυξησεις την ποσοτητα.ισως την διπλη ποσοτητα.τον αλλο τυπο δεν μπορεις να τον φτασεις με τυποτα αυτος εχει ελεφαντιαση για αυτο χινει τοσο πολυ,(διαβασε σχετικο thread)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω δεν εχω προβλημα αλλα επειδη θα παιχτει φααση μπουκακε συντομα θα δοκιμασω restandol και θα σας πω εαν υπαρχει αισθητη διαφορα.  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.225
Πόντοι
12.756
εγω δεν εχω προβλημα αλλα επειδη θα παιχτει φααση μπουκακε συντομα θα δοκιμασω restandol και θα σας πω εαν υπαρχει αισθητη διαφορα.  :rockon:

stevegr μολις σου απαντησω σε αυτο που με ρωτησες , θα μου στειλεις τις λεπτομεριες και τις εντυπωσεις απο το μπουκακε  :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
stevegr μολις σου απαντησω σε αυτο που με ρωτησες , θα μου στειλεις τις λεπτομεριες και τις εντυπωσεις απο το μπουκακε  :rockon:
βεβαια αρχηγε μου οταν γινει θα εισαι ο πρωτος που θα μαθει εντυπωσεις !!!  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom