You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 177
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Απο οσο εχω διαβαει παιζει ρολο και το να σου αρεσει οι γκομενα δηλαδη εαν στον αντρα αρεσει μια γκομενα πολυ θα χυσει περισσοτερο εαν ειναι συμβατικη λιγοτερο . Δηλαδη εχει να κανει με την καυλα που σου δινει η γκομενα αμα ειναι μπαζο απλα χυνεις αμα ειναι μουναρα χυσεις και δεν στατματας .Αλλος τροπος ειναι να παρεις αργινινη και ψευδαργυρο το εχω δοκιμασει ειχα αρκετη ποσοτητα σε κατι μπαζα .
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.631
- Πόντοι
- 4.125
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
Φιλαράκο όλα τα χυσίματα του peter north είναι fake. Γενικά όλες οι τσόντες είναι λιγάκι πειραγμένες...!!!
Η ζουζούνα σε εχει πιάσει κότσο και συ τρεχεις για να χει τζαμπα SPA...Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
Διαβασε στο κοσμοπολιταν σελίδα 134 για τις ευεργετικες ιδιότητες του σπέρματος σε όλο το σώμα και συ σκεφτεσαι τωρα
πως θα αφυδατωθεις για να χει body spa η ζουζουνα....
ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΥΝ....
Μετα το πρώτο χύσιμο κάθε επιπολέον και οποιαδηποτε ενεργεια πλην υπνου αποτελεί ΚΑΤΕΡΓΟ
Λοιπόν θα έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι πλαστικό με μικρό άνοιγμα στο χείλος και θα βάλεις μέσα γιαούρτι αραιωμένο σε θερμοκρασία σώματος. Μόλις αρχίσεις τον ψεκασμό φυσιολογικά θα κλείσει τα μάτια. Ρίχτεις τότε όσο θες και θα το φχαριστηθεί. Όπως θα ανακατευτεί με το σπέρμα θα πάρει και τη μυρουδιά του. Θα την τρελάνεις. Χα Χα
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North?
καλησπερα φιλε εχω δοκιμασει τα χαπια volume 500 100% εγγυηση πινεις 1 καθημερινα και αν θες καλυτερα αποτελσματα 2 πρωι και απογευμα σε 3 ερες θα δεις μεγαλη διαφορα θα χυνεις ασταματητα
ειναι 100% φυτικα δεν εχουν παρενεργειες τα περισσοτερα σε πμ
καλησπερα φιλε εχω δοκιμασει τα χαπια volume 500 100% εγγυηση πινεις 1 καθημερινα και αν θες καλυτερα αποτελσματα 2 πρωι και απογευμα σε 3 ερες θα δεις μεγαλη διαφορα θα χυνεις ασταματητα
ειναι 100% φυτικα δεν εχουν παρενεργειες τα περισσοτερα σε πμ
Γιαυτό και είναι εκρηκτικός
mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
αν θες να ακουσεις τη συμβουλη μου φιλε μην εμπιστευεσαι κανενα σκευασμα ολα ειναι μαλακιες .
οσο αναφορα την αυξηση τις ποσοτητας σπερματος ομολογουμενος με ενα ειδος διατροφης και με ελαχιστη αποχη της ταξεως 3-4 ημερων θα δεις αποτελεσματα αλλα παλι μην νομιζεις οτι απο εκει μου εβγαζες 100 γραμ. θα πας στο κιλο
οσο αναφορα την αυξηση τις ποσοτητας σπερματος ομολογουμενος με ενα ειδος διατροφης και με ελαχιστη αποχη της ταξεως 3-4 ημερων θα δεις αποτελεσματα αλλα παλι μην νομιζεις οτι απο εκει μου εβγαζες 100 γραμ. θα πας στο κιλο
mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?Γιαυτό και είναι εκρηκτικός
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη
Ρε φίλε το θέμα είναι φαιδρό. Ο καθένας από μας χύνει κάποια γραμμάρια. Δεν ξέρω πόσα είναι αλλά αντε και πες ότι είναι 10. Να πας και να πάρεις ένα σωρό μαλακίες για να το αυξήσεις 10-20% δηλαδή να τη χύσεις με 12 γραμμάρια. Θα το καταλάβει? Και με αυτή τη διαδικασία (αν υπάρχει) ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι εσύ (με τα φάρμακα) μετά από ένα χρόνο? Να πηγαίνει με πέντε και να ευχαριστιέται χύσιμο.
Δηλαδή αν ήθελε να τη γαμάει κάθε μέρα 3 και 4 φορές έπρεπε ο άλλος να κάνει το γαμίσι μαρτύριο. Για ελάτε στα συγκαλά σας.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
θελει παρα πολυ νερο,αλλα οχι για μια φορα κ μετα τελος,συνεχεια νερο κ' καμμια κουταλια γερη μελι για παραγωγη γλυκοζης...Πιες νερό!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τις βρηκες τις 30 ψηφους τελικα εσυ?αααααααααααααχαχαχαχχα ρε δεν υπαρχει το θεματακι!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Τις βρηκες τις 30 ψηφους τελικα εσυ?
περιμενω να κανεις 30 ποστ πισω απο τα δικα μου πρωτα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
υπάρχει καλύτερη λύση.Λοιπόν θα έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι πλαστικό με μικρό άνοιγμα στο χείλος και θα βάλεις μέσα γιαούρτι αραιωμένο σε θερμοκρασία σώματος. Μόλις αρχίσεις τον ψεκασμό φυσιολογικά θα κλείσει τα μάτια. Ρίχτεις τότε όσο θες και θα το φχαριστηθεί. Όπως θα ανακατευτεί με το σπέρμα θα πάρει και τη μυρουδιά του. Θα την τρελάνεις. Χα Χα
γεμίζεις μια φούσκα για κλύσμα με πηχτό αλευρόνερο. (τέτοιο χρησιμοποιούν και στις τσόντες.)
μόλις κλείσει τα μάτια πατάς τη φούσκα στη μάπα.......
θα πάθει αμόκ.
εγγυημένο.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αμολα της και ενα ρυζογαλο με τον κεσε την ωρα που θα αρχισεις να χυνεις
the player