Νέα

Πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα σπέρματος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
αμα  μεινεις ανενεργος μερικες μερες θα δεις αρκερτα μεγαλυτερη ποσοτητα στο επομενο χυσιμο..

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν αξίζει τόσο το χύσιμο σε βυζιά, κώλο κλπ. Επικεντρώσου στο πρόσωπο/στόμα για να το φχαριστίεστε όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε φορά

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Απο οσο εχω διαβαει παιζει ρολο και το να σου αρεσει οι γκομενα δηλαδη εαν στον αντρα αρεσει μια γκομενα πολυ  θα χυσει περισσοτερο εαν ειναι συμβατικη  λιγοτερο . Δηλαδη εχει να κανει με την καυλα που σου δινει η γκομενα αμα ειναι μπαζο απλα χυνεις αμα ειναι μουναρα χυσεις και δεν στατματας .Αλλος τροπος ειναι να παρεις αργινινη  και ψευδαργυρο το εχω δοκιμασει ειχα αρκετη ποσοτητα σε κατι μπαζα .

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:

Φιλαράκο όλα τα χυσίματα του peter north είναι fake. Γενικά όλες οι τσόντες είναι λιγάκι πειραγμένες...!!! :think:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Η ζουζούνα μου γουστάρει χυσίματα σε μάπα, κώλους βυζιά και τρελλαίνομαι να την γεμίζω με χύσια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πώς μπορώ να αυξήσω την ποσότητα που χύνω ώστε να γίνω Peter North? :2on1:
Η ζουζούνα σε εχει πιάσει κότσο και συ τρεχεις για να χει τζαμπα SPA...

Διαβασε στο κοσμοπολιταν σελίδα 134 για τις ευεργετικες ιδιότητες του σπέρματος σε όλο το σώμα και συ σκεφτεσαι τωρα
πως θα αφυδατωθεις για να χει body spa η ζουζουνα....

ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΥΝ....

Μετα το πρώτο χύσιμο κάθε επιπολέον και οποιαδηποτε ενεργεια πλην υπνου αποτελεί ΚΑΤΕΡΓΟ

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Λοιπόν θα έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι πλαστικό με μικρό άνοιγμα στο χείλος και θα βάλεις μέσα γιαούρτι αραιωμένο σε θερμοκρασία σώματος. Μόλις αρχίσεις τον ψεκασμό φυσιολογικά θα κλείσει τα μάτια. Ρίχτεις τότε όσο θες και θα το φχαριστηθεί. Όπως θα ανακατευτεί με το σπέρμα θα πάρει και τη μυρουδιά του. Θα την τρελάνεις. Χα Χα

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21

καλησπερα φιλε εχω δοκιμασει τα χαπια volume 500 100% εγγυηση πινεις 1 καθημερινα και αν θες καλυτερα αποτελσματα 2 πρωι και απογευμα σε 3 ερες θα δεις μεγαλη διαφορα θα χυνεις ασταματητα
ειναι 100% φυτικα δεν εχουν παρενεργειες τα περισσοτερα σε πμ

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
καλησπερα φιλε εχω δοκιμασει τα χαπια volume 500 100% εγγυηση πινεις 1 καθημερινα και αν θες καλυτερα αποτελσματα 2 πρωι και απογευμα σε 3 ερες θα δεις μεγαλη διαφορα θα χυνεις ασταματητα
ειναι 100% φυτικα δεν εχουν παρενεργειες τα περισσοτερα σε πμ

Γιαυτό και είναι εκρηκτικός

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
αν θες να ακουσεις τη συμβουλη μου φιλε μην εμπιστευεσαι κανενα σκευασμα ολα ειναι μαλακιες .
οσο αναφορα την αυξηση τις ποσοτητας σπερματος ομολογουμενος με ενα ειδος διατροφης και με ελαχιστη αποχη της ταξεως 3-4 ημερων θα δεις αποτελεσματα αλλα παλι μην νομιζεις οτι απο εκει μου εβγαζες 100 γραμ. θα πας στο κιλο  :rockon: :rockon: :rockon:

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
Γιαυτό και είναι εκρηκτικός
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
να σου πω εσυ δεν βαριεσαι μονο κραζεις?
αν εχεις κατι να πεις για να βοηθησεις πες το αν θες να χαβαλεδιασεις κανε το αλλα οχι μονο χαβαλε σταματα μονο κραζεις δεν ειναι ωραιο για τον αλλο που θελει μια βοηθεια μια συμβουλη

Ρε φίλε το θέμα είναι φαιδρό. Ο καθένας από μας χύνει κάποια γραμμάρια. Δεν ξέρω πόσα είναι αλλά αντε και πες ότι είναι 10. Να πας και να πάρεις ένα σωρό μαλακίες για να το αυξήσεις 10-20% δηλαδή να τη χύσεις με 12 γραμμάρια. Θα το καταλάβει? Και με αυτή τη διαδικασία (αν υπάρχει) ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι εσύ (με τα φάρμακα) μετά από ένα χρόνο? Να πηγαίνει με πέντε και να ευχαριστιέται χύσιμο.
Δηλαδή αν ήθελε να τη γαμάει κάθε μέρα 3 και 4 φορές έπρεπε ο άλλος να κάνει το γαμίσι μαρτύριο. Για ελάτε στα συγκαλά σας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αααααααααααααχαχαχαχχα ρε δεν υπαρχει το θεματακι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν θα έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι πλαστικό με μικρό άνοιγμα στο χείλος και θα βάλεις μέσα γιαούρτι αραιωμένο σε θερμοκρασία σώματος. Μόλις αρχίσεις τον ψεκασμό φυσιολογικά θα κλείσει τα μάτια. Ρίχτεις τότε όσο θες και θα το φχαριστηθεί. Όπως θα ανακατευτεί με το σπέρμα θα πάρει και τη μυρουδιά του. Θα την τρελάνεις. Χα Χα
υπάρχει καλύτερη λύση.
γεμίζεις μια φούσκα για κλύσμα με πηχτό αλευρόνερο. (τέτοιο χρησιμοποιούν και στις τσόντες.)
μόλις κλείσει τα μάτια πατάς τη φούσκα στη μάπα.......
θα πάθει αμόκ.
εγγυημένο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αμολα της και ενα ρυζογαλο με τον κεσε την ωρα που θα αρχισεις να χυνεις

Stories