soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τι ειναι το restandol ψηλε μου?εγω δεν εχω προβλημα αλλα επειδη θα παιχτει φααση μπουκακε συντομα θα δοκιμασω restandol και θα σας πω εαν υπαρχει αισθητη διαφορα.
τι ειναι το restandol ψηλε μου?εγω δεν εχω προβλημα αλλα επειδη θα παιχτει φααση μπουκακε συντομα θα δοκιμασω restandol και θα σας πω εαν υπαρχει αισθητη διαφορα.
βαριεμαι τωρα να σου πω επιστημονικα τι ειναι.απλα ειναι ενα συμπληρωμα διατροφης μπορουμε να πουμε και σου αυξανει το σπερμα........με λιγα λογια....τι ειναι το restandol ψηλε μου?
καλως ;)βαριεμαι τωρα να σου πω επιστημονικα τι ειναι.απλα ειναι ενα συμπληρωμα διατροφης μπορουμε να πουμε και σου αυξανει το σπερμα........με λιγα λογια....
πας να παρεις και εσυ τυπε ?καλως ;)
οχι ρε,,,πας να παρεις και εσυ τυπε ?
τυπε ειναι σοβαρο το θεμα,σπερματοπαραγωγοιειπαμε να λεμε καμια μαλακια να περνα η ωρα
Αλλα το παρακανατε....
τυπε ειναι σοβαρο το θεμα,σπερματοπαραγωγοι
αρα δεν χρειαζεται ιατρικη συνταγη το restandol και δινεται σε ολα τα φαρμακεια οπως η αργινινη της quest?βαριεμαι τωρα να σου πω επιστημονικα τι ειναι.απλα ειναι ενα συμπληρωμα διατροφης μπορουμε να πουμε και σου αυξανει το σπερμα........με λιγα λογια....
λεω να την παραγγειλω και εγω...και μετα να ζωγραφιζω πανω σε μαυρες κωλαρεςκορυφαια απ οτι διαβασα αμερικανικη την εχει στα φαρμακεια φυτικη αργινινη της Quest
παιρνω εδω και 3 ημερες συναδελφε ! 500 μιλιγραμ την ημερα !!! δεν εχω μπει ακομα στον ''αγωνα'' για να σου πω αποτελεσματα.μεσα στο σαβατοκιριακο θα μπω μαλλον και θα σου πω.λεω να την παραγγειλω και εγω...και μετα να ζωγραφιζω πανω σε μαυρες κωλαρες
εαν περνεις καθε ημερα ενα χαπακι μετα απο 10 ημερες θα δεις διαφορα.........εγω εμεινα σχετικα ικανοποιημενος...λεω να την παραγγειλω και εγω...και μετα να ζωγραφιζω πανω σε μαυρες κωλαρες