argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.019
- Πόντοι
- 9.297
Τέτοιες γυναίκες αποκαλούνται επίτιμες σύζυγοι η απωθημένα.
μπατσακια ρίχνεις ?Εμένα η δικιά μου εκτός από τις φίλες της λέει τι της κάνω στο σεξ στην μουνάρα αδερφή της, με αποτέλεσμα να θέλω να τις πηδήξω και τις δύο μαζί.
Ναι, γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση τύπε;μπατσακια ρίχνεις ?![]()
Σε λάθος θρεντ πόσταραΕμένα η δικιά μου εκτός από τις φίλες της λέει τι της κάνω στο σεξ στην μουνάρα αδερφή της, με αποτέλεσμα να θέλω να τις πηδήξω και τις δύο μαζί.
ειναι γλυκα εχει μελι η πουτσακλα του ΒαγγεληΒαγγέλη.![]()
γιατί δεν το έγραψες ρε μάνΝαι, γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση τύπε;![]()
Κακό αυτό.Σα τον έρωτα δε εχει.Καποιοι λίγοι,είναι,σα εσένα αλλά ευτυχώς που δε είμαι έτσι και ερωτεύομαι.Το κακό,είναι, ότι αυτή που ερωτεύτηκα και τη ανέφερα εδώ δε της άξιζε να τη ερωτευτωο,ούτε τόσο λίγο.Τουλαχιστον,εσύ που δε ερωτεύεσαι δε πέφτεις και θύμα.Και να θέλω να νοσταλγήσω δεν μπορώ...
Αυτό το κατάρτι στο βρακί μου ζητάει συνεχώς καινούριες συγκινησεις
Αν δεν ξεδώσει, δεν χαλαρώνει![]()
Α κι εγώ είχα μια Σοφία και ήταν επίσης ό,τι χειρότερο... Εντελώς για τον π...τσο καβάλα γκόμενα.... Και ήμασταν μαζί για χρόνια....Σοφία η αλλιώς ΣΟΦΙΑ έρωτας μιας ζωης ότι καλύτερο και παράλληλα ότι χειρότερο έχει περάσει από τη ζωή μου
Κερασμένες βίζιτες από free fuck...Όλοι έχουμε απωθημένα και όλοι δε μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη μία... Τη μια που έπαιξε με το μυαλό μας, που μας έκανε τη ζωή κόλαση, που όσες και αν πηδήξαμε δε κατάφερε να τη σβήσει καμία, εκείνη που σκέφτεσαι για να χύσεις ή εκείνη που σου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι ή που τέλος πάντων δεν κατάφερες ποτέ να την πηδήξεις... Τι όνομα είχε και για ποιο λόγο σου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό??
Βαγγελαρα κανε πασα,γουσταρω βυζαρεςΧριστινα
Γνωριμία σε δουλειά παρτ ταιμ πιτσιρίκια και οι δυο
Πολύ μαζεμένη μόνο κάτι γλωσσόφιλα
Χανόμαστε
Με βρίσκει στα σοσιαλ παντρεμένοι και οι δυο πλεον
μιλάγαμε σε γιορτές γενέθλια με υπονοούμενα
ξαφνικα στόρυ με τις βυζάρες χύμα
χώρισε μου έστελνε τα βυζια της αλλα δεν έκανα κατι
πλέον μ εχει μπλοκάρει
Πολλές οι αναμνήσεις στο ουίσκι θα τις σβήσεις...αυτο το νημα ειναι για σαββατοβραδο και μπουκαλι
δυστυχως δεν τις εχω πλεονΒαγγελαρα κανε πασα,γουσταρω βυζαρες