Νέα

Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
9.186
Πόντοι
1.056
Ευτέρπη...
Όταν την πρωτοείδα
Είπα θεέ μου τι ξοανο είναι αυτό...
Μόλις με είδε είπε
Κοίτα έναν παπάρα...
Η χεση μας ήταν αμφίδρομη,
Μέχρι που την έστειλα στο διάολο γιατί δεν ήθελε να δίνει κωλο...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.316
Πόντοι
1.446
Δε βαριέσαι ρε φίλε, η ζωή συνεχίζεται. Όλα μέσα στη ζωή είναι ,ούτε η ευτυχία ούτε η δυστυχία διαρκούν για πάντα. Ερωτεύτηκα την ωραία της τάξης, δε με ήθελε, το έζησα, τέλος. Αν τα είχαμε φτιάξει τότε θα ήμουν πανευτυχής, αλλά δε θα πάθω και κατάθλιψη. Συνεχίζω τη ζωή μου. Αν μου καθόταν και να τη γαμούσα τώρα, μπορεί να ήταν και τεράστια απογοήτευση, ποιος ξέρει;
Aφού είχες guts να την πέσεις στην ωραία της τάξης καλός εισαι. Στη δική μου τάξη το No1 ήταν μια βολεϊμπολίστρια, κατηγορία "κοιτάτε αλλά δεν αγγίζετε" για τους συνομήλικους. Tα είχε με έναν 3-4 χρόνια μεγαλύτερο στο λύκειο, ερχόταν και την έπαιρνε με το αμάξι.
Top-drawer γκόμενα, πιστεύω και οι καθηγητές τον παίζανε για πάρτη της.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
6.056
Aφού είχες guts να την πέσεις στην ωραία της τάξης καλός εισαι. Στη δική μου τάξη το No1 ήταν μια βολεϊμπολίστρια, κατηγορία "κοιτάτε αλλά δεν αγγίζετε" για τους συνομήλικους. Tα είχε με έναν 3-4 χρόνια μεγαλύτερο στο λύκειο, ερχόταν και την έπαιρνε με το αμάξι.
Top-drawer γκόμενα, πιστεύω και οι καθηγητές τον παίζανε για πάρτη της.
Τώρα ψήνει καφέδες ή πουλάει κιλότες ;
Αναφέρω τα καλά σενάρια.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.316
Πόντοι
1.446
Τώρα ψήνει καφέδες ή πουλάει κιλότες ;
Αναφέρω τα καλά σενάρια.
Ρε bro, που να ξέρω τι κάνει τώρα; Εσύ ξέρεις τι κάνουν οι συμμαθητές σου μετά από τόσα χρόνια; Εγώ έχω ξεχάσει τα ονόματα των μισών.
Αμέσως μετά το σχολείο νομίζω έπαιζε βόλεϋ και σπούδαζε ΤΕΦΑΑ. Αν τελείωσε ίσως είναι γυμνάστρια κάπου, who knows.

Τελευταία τροποποίηση:

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
266
Πόντοι
21
Από εκεί που μάθαινα να πηδάω πριν καλά καλά κλείσω τα 18, ήρθε στη ζωή μου και μου έδειξε ότι γίνεται να κάνεις γαργάρα με το σπέρμα...και πολλά άλλα.

Μου χρωστάει ένα καλό πήδημα μόλις κλείσουμε τα 40, όπως υποσχέθηκε τότε.

Το όνομά της δεν το έχω συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου, είναι σπανιότατο, και δεν θα το πω καν γιατί ο κόσμος είναι μικρός και το λαρύγγι της βαθύ.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
143
Πόντοι
1
Μαρία
Ανεκπλήρωτος έρωτας. Καραμπινάτη χυλόπιτα των σχολικών χρόνων. Όμως και αυτήν ακόμα την ξεπέρασα. Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Στην υγειά των νυν και των επόμενων
Ζωή
Την ερωτεύτηκα αληθινά με έντονο πάθος.Ολοκληρωσαμε εμείς.Τη αγάπησα πάρα πολύ και ακόμα τη αγαπάω και θα τη αγαπάω για πάντα.Παροτι μου γάμησε τη ζωή.Επαιξε μαζί μου.Με χρησιμοποίησε για σεξ και επιβεβεωση.Μου το έπαιζε ερωτευμένη ενώ θα μπορούσε από τη αρχή να μου πει δε σε βλέπω ως σχέση.Μαρεσαν ολα πάνω της.Η αναπνοή της,η αύρα της,η συνολική εμφάνηση της,το ντύσιμο της.Δε θα τη ξεπεράσω ποτέ δυστυχώς.

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.580
Πόντοι
456
Κάπου αρχές λυκείου .... γνώρισα μία κληρονόμο πλουσίων , διάσημη ζάμπλουτη .
Λόγω κάποιων κοινών γνωστών ... την έβλεπα τακτικά τα χρόνια του λυκείου.
Ζάμπλουτη , τέρμα μπλαζέ , ως γκόμενα άνετα 7.5/10 με πολύ ωραίο πρόσωπο όμως .
Δεν την ενδιέφερε τόσο να το παίξει τέρμα γκόμενα ... ήταν στο μουνί της τελείως όλα ......
Αν έκανε γυμναστικές , διατροφές κτλ μπορούσε να ανεβάσει βαθμολογία.
Δεν το έκανε ποτέ.

Παραδόξως .... την έχω ξανασυναντήσει σε κάτι πάρτυ , ρεγιούνιονς , συναντήσεις παλιών κοινών μας γνωστών που βρίσκομαι συχνά πυκνά, σε χώρους που είναι μόνο προσκεκλημένοι , όχι περαστικοί πελάτες άσχετοι . Και έχουμε κάνει ... σόσιαλ τσατ ...... Βρίσκω περίεργο το ότι ... θυμάται την ύπαρξή μου ......

Γενικά , επειδή είμαι και αισιόδοξος ... πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα 1% κάποια στιγμή να κάνω παιχνίδι μαζί της. Δεν είναι δηλαδή τελείως απίθανο/γελοίο να τη φάω, λόγω γνωριμίας από τα αρχαία χρόνια.
Δεν είμαι ουτοπιστής. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η αρχαία γνωριμία
κάποιος με τα 5πλασια από μένα ... σε παραμύθα, λεζάντα .... οικονομικά,
δεν θα έπαιρνε ούτε καλησπέρα.
Φυσικά είμαστε συνομίληκοι ...... δεν είναι αυτό που ήταν νέα .............
Αλλά θα ήταν τεράστια επιτυχία αν ... έτρωγα.
Θα ήταν ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ .
Μπορεί μετά να μην ξανακυνηγούσα γκόμενα.
Να έμενα σε τανες και αρχαία κονέ.

Υ.Γ. Με την πορτοφόλα που διαθέτει και τις κληρονομιές που έχει , εννοείται χαλαρά θα μπορούσε να έχει λεγεώνες πιτσιρικάδες, σφίχτες, ψωλαράδες με ψωλή ορέσνικ κτλ . Δεν το κάνει ... εμφανώς.
Πριν 15 χρόνια είχα γνωρίσει Σαουδαραβέζα πριγκιπισσα στην Αγγλία η οποία με γούσταρε τρελλά.
Δεν έκανα κίνηση γιατί ήταν φάλαινα και τελείως παλαβή, αλλά σήμερα το μετανιώνω πικρά.
Θα μουν πριγκηπας τώρα με χαρέμι και δισεκατομμύρια, ε ας γαμήσω και τη φάλαινα τι έγινε:headbang::headbang::headbang::headbang:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.511
Πόντοι
216
Κάπου αρχές λυκείου .... γνώρισα μία κληρονόμο πλουσίων , διάσημη ζάμπλουτη .
Λόγω κάποιων κοινών γνωστών ... την έβλεπα τακτικά τα χρόνια του λυκείου.
Ζάμπλουτη , τέρμα μπλαζέ , ως γκόμενα άνετα 7.5/10 με πολύ ωραίο πρόσωπο όμως .
Δεν την ενδιέφερε τόσο να το παίξει τέρμα γκόμενα ... ήταν στο μουνί της τελείως όλα ......
Αν έκανε γυμναστικές , διατροφές κτλ μπορούσε να ανεβάσει βαθμολογία.
Δεν το έκανε ποτέ.

Παραδόξως .... την έχω ξανασυναντήσει σε κάτι πάρτυ , ρεγιούνιονς , συναντήσεις παλιών κοινών μας γνωστών που βρίσκομαι συχνά πυκνά, σε χώρους που είναι μόνο προσκεκλημένοι , όχι περαστικοί πελάτες άσχετοι . Και έχουμε κάνει ... σόσιαλ τσατ ...... Βρίσκω περίεργο το ότι ... θυμάται την ύπαρξή μου ......

Γενικά , επειδή είμαι και αισιόδοξος ... πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα 1% κάποια στιγμή να κάνω παιχνίδι μαζί της. Δεν είναι δηλαδή τελείως απίθανο/γελοίο να τη φάω, λόγω γνωριμίας από τα αρχαία χρόνια.
Δεν είμαι ουτοπιστής. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η αρχαία γνωριμία
κάποιος με τα 5πλασια από μένα ... σε παραμύθα, λεζάντα .... οικονομικά,
δεν θα έπαιρνε ούτε καλησπέρα.
Φυσικά είμαστε συνομίληκοι ...... δεν είναι αυτό που ήταν νέα .............
Αλλά θα ήταν τεράστια επιτυχία αν ... έτρωγα.
Θα ήταν ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ .
Μπορεί μετά να μην ξανακυνηγούσα γκόμενα.
Να έμενα σε τανες και αρχαία κονέ.

Υ.Γ. Με την πορτοφόλα που διαθέτει και τις κληρονομιές που έχει , εννοείται χαλαρά θα μπορούσε να έχει λεγεώνες πιτσιρικάδες, σφίχτες, ψωλαράδες με ψωλή ορέσνικ κτλ . Δεν το κάνει ... εμφανώς.

Προχώρησε στη ζωή της; Έκανε παιδιά;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
6.056
Πριν 15 χρόνια είχα γνωρίσει Σαουδαραβέζα πριγκιπισσα στην Αγγλία η οποία με γούσταρε τρελλά.
Δεν έκανα κίνηση γιατί ήταν φάλαινα και τελείως παλαβή, αλλά σήμερα το μετανιώνω πικρά.
Θα μουν πριγκηπας τώρα με χαρέμι και δισεκατομμύρια, ε ας γαμήσω και τη φάλαινα τι έγινε:headbang::headbang::headbang::headbang:
Αυτή που ανέφερα εγώ, μόνο φάλαινα δεν ήταν . Ούτε τώρα είναι .
Κομψοτέχνημα είναι .
Απλά δεν είναι .... για ριμπάουντ .... κμανικού ύψους κτλ δηλ. Ούτε τάπα βέβαια. Δεν κοίταγα ποτέ τάπες.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.713
Πόντοι
206
Γυμνασιακή καψούρα - Μαρία. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα αυτή δε με ήθελε ούτε για αστείο. Τώρα παντρεμένη με παιδιά και διπλάσια σε μέγεθος. Θα της μιλήσω στο φιλικό όταν τη δω, είμαστε και φίλοι στο facebook. Μου έχει περάσει ο έρωτας, δεν της την πέφτω, αλλά αν ήθελε θα της έριχνα ένα μανίκι ευχαρίστως.

Το πιο περίεργο με αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τις βλέπεις και λες "μα καλά έπεφτα εγώ στα πατώματα για αυτήν;" ,συμβαίνει και αυτό.
Πολύ ομοιοπαθής είμαστε ρε συ...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.144
Πόντοι
7.195
Μάγκες είμαι κομπλέ. Έχω καρφωμένες μία που είχα σχέση τέσσερα χρόνια και μία που δεν κατάφερα να πηδήσω ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom