Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ακριβως. Το γιατι μπορεις να το ξαναρχισεις το έγραψα και πιο πάνω. Υπάρχουν φορμουλες που μπορουν να σε κάνουν να το ξεχάσεις πιο ευκολα μια απον αυτες ειναι η γυμναστική. Σιγα μην έχεις διάθεση να καπνισεις αμα ξερω γω πας και κτυπηθεις 3 ωρες στη γυμναστική καθημερινα

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλησπερα και σε ευχαριστω που μου επιτρεπεις να συνεχισω το ΗΤ!!! χα χα χα!!

Κάνε να καπνίσεις 5 ώρες και το πρώτο τσιγάρο θα είναι σα να καπνίζεις λουκουμά με γλάσσο ! Γλύκα !..............Αυτο δεν καταλαβα πως το εννοεις!
Παντως οσες φορες ειχα αρκετη ωρα να καπνισω(πανω απο 3 ωρες!) το τσιγαρο που εκανα καταλαβαινα την πραγματικη του γευση και το ευχαριστιομουνα! Αισθανομουνα σα να περναγε η νικοτινη σε ολο μου το σωμα και με χαλαρωνε απο την ενταση της ελειψης! Δεν το εχω κοψει ποτε μου,οποτε δεν ξερω πως  νιωθεις οταν ξανακαπνισεις μετα απο καιρο!

Εννοούσα ότι μετά από ώρες όταν κάνεις ένα τσιγάρο το ευχαριστιέσαι πάρα πολύ σα να τρώς λουκουμά. Το τσιγάρο είναι "γλυκό". Είναι τέλειο ! Όπως παραδέχτηκες και εσύ ότι όντως μετά από ώρες το ευχαριστιέσαι.

Για να ξέρεις αν κόψεις το τσιγάρο και καπνίσεις μετά από 1-2 εβδομάδες... (και λιγότερο) το τσιγάρο είναι πάρα πολύ πικρό. Σαν όταν είσαι άρρωστος. Δεν είναι ωραίο καθόλου. Και θέλει 3 τσιγάρα στάνταρ για να αρχίσει σιγά σιγά να μοιάζει με όταν ήσουν καθημερινός καπνιστής. Γιαυτό σου λέω ότι στην ουσία δεν είναι γευστικό αυτό που κάνεις... επειδή έχεις ποτίσει με τη νικοτίνη το νιώθεις γλυκό.

Οι ίδιες οι καπνοβιομηχανίες παραδέχονται πως το τσιγάρο δεν είναι ωραίο και γευστικό.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πάντως όνειρο ότι κάπνιζα είδα και εγώ. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω δεί ποτέ στη ζωή μου. Ούτε σε παλαιότερα κοψίματα νομίζω.

εξαιτίας σας !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Εννοούσα ότι μετά από ώρες όταν κάνεις ένα τσιγάρο το ευχαριστιέσαι πάρα πολύ σα να τρώς λουκουμά. Το τσιγάρο είναι "γλυκό". Είναι τέλειο ! Όπως παραδέχτηκες και εσύ ότι όντως μετά από ώρες το ευχαριστιέσαι.

Για να ξέρεις αν κόψεις το τσιγάρο και καπνίσεις μετά από 1-2 εβδομάδες... (και λιγότερο) το τσιγάρο είναι πάρα πολύ πικρό. Σαν όταν είσαι άρρωστος. Δεν είναι ωραίο καθόλου. Και θέλει 3 τσιγάρα στάνταρ για να αρχίσει σιγά σιγά να μοιάζει με όταν ήσουν καθημερινός καπνιστής. Γιαυτό σου λέω ότι στην ουσία δεν είναι γευστικό αυτό που κάνεις... επειδή έχεις ποτίσει με τη νικοτίνη το νιώθεις γλυκό.

Οι ίδιες οι καπνοβιομηχανίες παραδέχονται πως το τσιγάρο δεν είναι ωραίο και γευστικό.

Καλημερα φιλε! οκ,αυτο που εγραψα εννοουσες κι εσυ!
Παντως ολα ειναι σχετικα και με τη γευση! Σιγουρα του τσιγαρου ειναι πικρη(αλλο αν μας αρεσει η αισθηση του) και στο πρωτο τσιγαρο που καπνισαμε στη ζωη μας,χαλια ηταν η γευση του αλλα για καποιους χαζους λογους μαθαμε να καπνιζουμε!
Εγω βρισκω τη γευση του ουισκυ απαισια και μου καιει τα σωθικα,αλλοι ομως το απολαμβανουν και πινουν ποσοτητες,κατι που για μενα ειναι αδιανοητο!

6η μερα για μενα σημερα με ΗΤ και δεν μου λειπει καθολου το κανονικο!! Κι εσυ μια χαρα τα πας Hitman!!!

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Βγήκα 1ο ραντεβού με γκομενάκι που κάπνιζε. 2πλό κερδισμένο στοίχημα!!!

1. Δεν εβαλα τσιγάρο στο στόμα μου, παρ' όλες τις ψιλοαμηχανίες κλπ
2. Δεν με ενόχλησε η γεύση της που κάπνιζε
3. Χωρίς την μαλακία στα χέρια μου είχα περισσότερη ενέργεια και "έπαιζα" μαζί της με αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολα το κονέ!

:rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για όσους κόβουμε το ρημάδι το καρκινοτσιγάρο:

Συνημμένα

• Try.jpg
    Try.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημερα φιλε! οκ,αυτο που εγραψα εννοουσες κι εσυ!
Παντως ολα ειναι σχετικα και με τη γευση! Σιγουρα του τσιγαρου ειναι πικρη(αλλο αν μας αρεσει η αισθηση του) και στο πρωτο τσιγαρο που καπνισαμε στη ζωη μας,χαλια ηταν η γευση του αλλα για καποιους χαζους λογους μαθαμε να καπνιζουμε!
Εγω βρισκω τη γευση του ουισκυ απαισια και μου καιει τα σωθικα,αλλοι ομως το απολαμβανουν και πινουν ποσοτητες,κατι που για μενα ειναι αδιανοητο!

6η μερα για μενα σημερα με ΗΤ και δεν μου λειπει καθολου το κανονικο!! Κι εσυ μια χαρα τα πας Hitman!!!

Δόξα το Θεό πάω καλά. Μπράβο και σε σένα αφερφέ !

Να φύγει το γαμημένο από τη ζωή μας !

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Βγήκα 1ο ραντεβού με γκομενάκι που κάπνιζε. 2πλό κερδισμένο στοίχημα!!!

1. Δεν εβαλα τσιγάρο στο στόμα μου, παρ' όλες τις ψιλοαμηχανίες κλπ
2. Δεν με ενόχλησε η γεύση της που κάπνιζε
3. Χωρίς την μαλακία στα χέρια μου είχα περισσότερη ενέργεια και "έπαιζα" μαζί της με αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολα το κονέ!

:rockon: :rockon: :rockon:

Μπράβο ρε παίκτη !

Και εγώ όταν θα βγώ έξω σε φάσεις που είναι must για κάπνισμα και τα καταφέρνα και άνετα, μετά νιώθω πολύ χαρούμενος ! ΠΟυ τα κατάφερα και πέρασε η δύσκολη φάση.

Αν και τώρα στη φάση που είμαι δεν έχω ενοχλήσεις. Στο άσχετο καμιά φορά μου τα σκάει, αλλά πραγματικά στο πολύ άσχετο !

Για να είμαι ειλικρινής, ορισμένες φορές δε ξέρω αν είναι πείνα αυτό που νιώθω ή έλειψη τσιγάρου. Το συναίσθημα είναι ολόιδιο !

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για όσους κόβουμε το ρημάδι το καρκινοτσιγάρο:

Μεγάλη αλήθεια αυτό που λες φίλε μου.

Πολλή μεγάλη αλήθεια.

Είναι στιγμές που έχω πεί μέσα μου, ότι έτσι και ξανακαπνίσω επειδή λύγισα για λίγο δε μπορώ να ξαναπεράσω πάλι όλη αυτή τη ψυχολογική φθορά του να το κόψω και απλά θα αποδεχτώ ότι δε μπορώ να τα καταφέρω.

Οπότε τώρα που μια μέρα άκαπνος βγαίνει άνετα, είναι κρίμα να το γαμήσω και να ξαναμπλέξω και να ζορίζομαι χωρίς αυτό.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ρε μάγκες όποτε βγαίνω βράδυ με παρέα που καπνίζει ή γενικά σε ντουμανιασμένο χώρο, το πρωί που ξυπνάω έχω την αίσθηση στο στόμα του καπνιστή... Καλά όχι όπως όταν έκανα ένα πακέτο αλλά και πάλι..

Τι ξενέρα είναι αυτή... Και έχει αρχίσει να με ενοχλεί και όταν φιλάω κοπέλες που καπνίζουν...  :headbang:
Είναι φυσιολογικό ή έχω αρχίσει και γίνομαι κολλημένος αντικαπνιστής σαν αυτούς που κορόιδευα  :S

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Για να επιβιώσεις ως μη καπνιστής πρέπει να γίνεις έστω και μόνο στο δικό σου μυαλό φανατικός αντικαπνιστής. Αυτά που λες παραπάνω ισχύουν.
Το θέμα είναι να μην γίνεις κομπλεξικός.
Ισχύει και το παρακάτω.

1zc0qyg.jpg

Ας τους, άστες, να καπνίζουν και όσο το δυνατό απέφευγε τέτοιοτς χώρους στα αρχικά στάδια των προσπαθειών σου.

:birdman:

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Ρε μάγκες όποτε βγαίνω βράδυ με παρέα που καπνίζει ή γενικά σε ντουμανιασμένο χώρο, το πρωί που ξυπνάω έχω την αίσθηση στο στόμα του καπνιστή... Καλά όχι όπως όταν έκανα ένα πακέτο αλλά και πάλι..

Τι ξενέρα είναι αυτή... Και έχει αρχίσει να με ενοχλεί και όταν φιλάω κοπέλες που καπνίζουν...  :headbang:
Είναι φυσιολογικό ή έχω αρχίσει και γίνομαι κολλημένος αντικαπνιστής σαν αυτούς που κορόιδευα  :S

Μαλλον εχεις χασει την "οικειοτητα" με τη μυρωδια και τη γευση του καπνου,γι αυτο και σε ενοχλει πλεον!
φυσιολογικο ειναι! ποσο καιρο το εχεις κοψει?

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το έχω κόψει πάνω από 2μήνες. Δεν ζαλίζω ποτέ τα αρχίδια των φίλων καπνιστών (όπως δεν μου άρεσε να μου τα ζαλίζουν όταν κάπνιζα εγώ), απλά με χαλάει που ενώ το έχω κόψει, όταν ξυπνάω μετά από ξενύχτι έχω σε μικρό βαθμό τα συμπτώματα του καπνιστή..

Και με ενοχλεί πλέον και η γεύση τσιγάρου στο στόμα κοπέλας...

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους.

Είδα ότι κάποιος έγραψε στο θρέντ και μπήκα να χαζέψω. Επί την ευκαιρία έριξα μια ματιά πόσες μέρες έχουν περάσει από τη δική μου απόπειρα. Σε λίγο κλείνω 1 μήνα !!!

Όπως είχα ξαναπεί δε μέτραγα τις μέρες γιατί δεν έχει σημασία. Αφού δε θέλω να ξανακαπνίσω τι νόημα έχει να μετράω λες και θέλω να σημειώσω πόσο διάστημα άντεξα χωρίς..

Εύχομαι και σε άλλους να κάνουν την απόπειρα να το κόψουν.

Εγώ πέρα από πιο πλούσιος (πραγματικά γλυτώνεις αρκετά... πέρα από τα τσιγάρα είναι και άλλα που έκανα που πάνε πακέτο με το κάπνισμα), νιώθω ευτυχισμένος που τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Ευτυχισμένος που δεν εξαρτώμαι από τη μαλακία το τσιγάρο.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
α και σα συμβουλή... οι πρώτες μέρες είναι ζόρικες.. μετά φέυγει σιγά σιγά η νικοτίνη και γίνεται πανεύκολο.

Το μόνο εμπόδιο μετά είναι να απασχολήσεις λιγάκι τα χέρια σου γιατί δε θα έχεις συνηθίσει να κάθεσαι ακίνητος.

Το κομπολόι με έχει σώσει !!!  :boobies:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα ρε μάγκες..

μια ερώτηση για όσους το κόψανε.

Όταν ξεκίνησα το κόψιμο δεν ήθελα να κόψω και άλλες συνήθειές μου όπως πχ τον καφέ και άλλα, για να μην αισθανθώ ότι στερούμαι και άλλα πλην του τσιγάρου.

Μετά τις πρώτες μέρες που σας έλεγα εδώ ότι πίνω κανονικά καφέδες, τώρα πια τους έχω κόψει και έχω αρχίσει τα τσάγια. Με διάφορες γέυσεις κάτι περίεργα.

Το έχετε πάθει και εσείς ή συνεχίζετε τον καφέ κανονικότατα?

Μόνο όταν θα πάω σε καφετέρεια θα πάρω. Αλλά πρωιί πρωί στο γραφεί τον έκοψα.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε

Λογικό είναι να αλλάξεις κάποιες τέτοιου είδους συνήθειες, μην σου πω ότι βοηθάει κιόλας!
Δεν έχω καταργήσει εντελώς τους καφέδες, απλά στην δουλειά τους φραπέδες του γύρισα σε νες. Και στο σπίτι πχ το απόγευμα πίνω αρωματικά τσαγάκια!
Παιχνίδια του μυαλού είναι όλα αυτά μην νομίζεις.. Κόβεις μια συνήθεια σταματώντας και διάφορα άλλα πράγματα με τα οποία την είχες συνδέσει..

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Το έχετε πάθει και εσείς ή συνεχίζετε τον καφέ κανονικότατα?

Αυτο το Σαββατο κλεινω 1 μηνα χωρις τσιγαρο, εκτος απο το τσιγαρο τιποτα αλλο δεν εκοψα. Καφε, αναψυκτικα, ποτα ολα κανονικα απλα χωρις το τσιγαρο. Ολα στο μυαλο ειναι τυπε.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αυτο το Σαββατο κλεινω 1 μηνα χωρις τσιγαρο, εκτος απο το τσιγαρο τιποτα αλλο δεν εκοψα. Καφε, αναψυκτικα, ποτα ολα κανονικα απλα χωρις το τσιγαρο. Ολα στο μυαλο ειναι τυπε.

Φίλε μου και εγώ τώρα σε λίγες μέρες περίπου πρέπει να κλέινω μήνα.

Μωρέ στις αρχές και εγώ έπινα κανονικά καφέ.

Ποτό του δίνω και καταλαβαίνει.

Αναψυκτικά έπιανα πάρα πάρα πολλές κοκα κόλες σπίτι όταν κάπνιζα. Έπρεπε κάτι να πίνω.

Οπότε μου έκανε καλό γιατί κόπηκαν τα ανψυκτικά που δεν κάνουν και καλό.

Αλλά τον καφέ τον έκοψα όχι γιατί μου λείπει το τσιγάρο, καμία σχέση. Απλά δε μαρέσει η γεύση του τώρα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν θέλω να σας τη χαλάσω αλλά γιατί δεν το γυρνάτε στο ηλεκτρονικό για να κάνετε και το κέφι σας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom