Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Τύπε έβαλες αρκετό κόσμο στην διαδικασία να το κόψει! Δεν ανοίγεις κανένα livestreaming αλά Χίος στο Sofitel για να δίνεις συμβουλές και να σε παίρνουμε και τηλέφωνο σε 900 να βγάλεις και κανένα έουρο;

Λες ρε αγορίνα??? χαχαχαχα.

Πάντως για μένα από τη στιγμή που έμαθα κάποια πράγματα, τα είδα αλλιώς, το θεωρώ κοροιδία να συνεχίζει κάποιος να καπνίζει. Ακόμα και το κόψιμο του γίνεται παιχνίδι ορισμένες φορές όταν ξέρεις τι είναι το συναίσθημα που έρχεται λόγω έλληψης τσιγάρου.

Το θεωρω ΔΩΡΟ να ενημερώσεις κάποιον και να τον πείσεις να το κόψει. Γιατί στην ουσία όλοι μας σε μια παγίδα πέσαμε.

Από το θρέντ αυτό αρχικά ήθελα να ακούσω δικιές σας απόψεις και εμπειρίες που θα με βοηθούσαν, αλλά και από την άλλη πιστέυω ότι θα υπενθυμίσει σε κάποιους φρέσκους που το κόψανε να μην το αρχίσουν πάλι και πρέπει να ξαναπεράσουν αυτά που εγώ πέρασα τις πρώτες μέρες...

...όπως και να πορώσει τους ήδη καπνιστές να το κόψουν για να έρθουν μέσα ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ στην φάση που είμαι εγώ, και πάει λέγοντας.

Πρέπει να βάλουμε κάποια ψηφοφορία λέτε?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αγαντα .. οιμπρωτες μερες ειναι ζορικες αλλα απ οτι λες εισαι σε καλο δρομο ...
οσο για το ΗΤ κ αυτο ζημιογονο ειναι ... σουταρε το

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ένας θεριακλής γέρος μου είχε πει παλιότερα τον τρόπο που το έκοψε αλλά μάλλον θα με δούλευε γιατί ήμουν πιτσιρικάς.
Κάπνισε μου λέει ένα πακέτο τσιγάρα 22 αντινικότ. Μετά πάρε  τα φίλτρα από μέσα από το τασάκι και μάσησε τα σαν τσίχλα.
Δεν θα το ξαναβάλεις στο στόμα σου μου λέει!

:hammer: :hammer:

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε μου και καταρχάς συγχαρητήρια για την επιλογή σου καταρχάς να απαλλαγείς από το τσιγάρο.

Καταρχάς να υπενθυμίσω πως όταν είχα ναοίξει το θρέντ ήμουν καπνιστής με τα όλα του !

Από δικιά μου εμπειρία στη δεύτερη απόπειρα διακοπής καπνίσματος που είχα κάνει στη ζωή μου, την είχα κάνει με ΗΤ. Δε θυμάμαι μάρκα. Επειδή ήξερα πως μια εξάρτηση φεύγει με άλλη εξάρτηση, δεν ήθελα να πέσω σε αυτή τη λούμπα.

Είχα πάρει εξαρχης υγρό χωρίς νικοτίνη με άρωμα μήλου. Φαντάσου !!

Δε μου έδινε καθόλου το ναρκωτικό που λέγεται νικοτίνη γιατί στην ουσία από αυτό ήθελα να απαλλαγώ.

Θα σου πω τα εξής..

Το τσιγάρο δεν το απολαμβάνεις. Νομίζεις πως το απολαμβάνεις !

Δε θα σταθώ αν μόλις έδωσες 100 ευρω πχ για τα σύνεργα του ΗΤ. Εγώ το λέω για το καλό σου ότι προσπάθησε να το κόψεις. Στην ουσία το κέρδος είναι μεγαλύτερο :)

Αν θέλεις φίλε μου διάβασε το βιβλιαράκι που έστειλα πρίν σε έναν φίλο. Θα καταλάβεις πολλά.

Και πιο εύκολα και σε μορφή ταινίας είναι ένα βίντεο που μου έστειλε ο thourios που συμμετέχει στο θρέντ.

Δες τα και πραγματικά αν δεν το κόψεις μετά θα σε πώ χαζό.

Φιλικά πάντα και καθαρά για το καλό σου.

Ελπίζω να σε πόρωσα λίγο  :grin:

Σ ευχαριστω πολυ! Μιλα ελευθερα φιλε μου,καλοπροαιρετα τα λες, σε ολα τα σχολια σου που εχω διαβασει!!!
Ισως το "απολαμβανω" δεν το διατυπωσα σωστα.Αυτο που εννοουσα ηταν οτι πολλα απο τα τσιγαρα της ημερας μου αρεσαν,ειδικα αυτα με τους δυο καφεδες που επινα! Πολλα απο τα υπολοιπα τα αναβα μηχανικα,χωρις στην ουσια να το θελω!
Αυτη τη στιγμη δεν το εχω αποφασισει να το κοψω! Θα δω πως θα παει με το ΗΤ και ισως αργοτερα το σταματησω κι αυτο!
Το βιβλιο ειχα την ευκαιρια να το ξεφυλισω αρκετες φορες και να διαβασω κομματια του.Δουλευα χρονια σε βιβλιοπωλεια και πραγματι το συγκεκριμενο πουλαγε τρελα,απο στομα σε στομα γινοταν η διαφημιση του!

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Στο νήμα για το ΗΤ μπορείς να βρεις και διάφορες συμβουλές/προτάσεις για το ΗΤ.

Αυτο το ανακαλυψα χθες,δεν ειχα δει οτι ειχε ανοιξει τετοιο θεμα!
Το διαβαζω σιγα σιγα! Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λες ρε αγορίνα??? χαχαχαχα.

Πάντως για μένα από τη στιγμή που έμαθα κάποια πράγματα, τα είδα αλλιώς, το θεωρώ κοροιδία να συνεχίζει κάποιος να καπνίζει. Ακόμα και το κόψιμο του γίνεται παιχνίδι ορισμένες φορές όταν ξέρεις τι είναι το συναίσθημα που έρχεται λόγω έλληψης τσιγάρου.

Το θεωρω ΔΩΡΟ να ενημερώσεις κάποιον και να τον πείσεις να το κόψει. Γιατί στην ουσία όλοι μας σε μια παγίδα πέσαμε.

Από το θρέντ αυτό αρχικά ήθελα να ακούσω δικιές σας απόψεις και εμπειρίες που θα με βοηθούσαν, αλλά και από την άλλη πιστέυω ότι θα υπενθυμίσει σε κάποιους φρέσκους που το κόψανε να μην το αρχίσουν πάλι και πρέπει να ξαναπεράσουν αυτά που εγώ πέρασα τις πρώτες μέρες...

...όπως και να πορώσει τους ήδη καπνιστές να το κόψουν για να έρθουν μέσα ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ στην φάση που είμαι εγώ, και πάει λέγοντας.

Πρέπει να βάλουμε κάποια ψηφοφορία λέτε?

Καλα μη βιάζεσαι να θριαμβολογήσεις ακομα έχεις δρομο. 2 εβδομάδες ακαπνος δεν ειναι τιποτα

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Σ ευχαριστω πολυ! Μιλα ελευθερα φιλε μου,καλοπροαιρετα τα λες, σε ολα τα σχολια σου που εχω διαβασει!!!
Ισως το "απολαμβανω" δεν το διατυπωσα σωστα.Αυτο που εννοουσα ηταν οτι πολλα απο τα τσιγαρα της ημερας μου αρεσαν,ειδικα αυτα με τους δυο καφεδες που επινα! Πολλα απο τα υπολοιπα τα αναβα μηχανικα,χωρις στην ουσια να το θελω!
Αυτη τη στιγμη δεν το εχω αποφασισει να το κοψω! Θα δω πως θα παει με το ΗΤ και ισως αργοτερα το σταματησω κι αυτο!
Το βιβλιο ειχα την ευκαιρια να το ξεφυλισω αρκετες φορες και να διαβασω κομματια του.Δουλευα χρονια σε βιβλιοπωλεια και πραγματι το συγκεκριμενο πουλαγε τρελα,απο στομα σε στομα γινοταν η διαφημιση του!

Το βιβλίο όπως και το βίντεο, για μένα τα προτείνω σε κάποιον να το δεί/διαβάσει μονοκοπανιά !

Ξεφύλλισμα, και ματιές στο βιντεάκι με διαλείμματα δεν κάνουν τίποτα.

Όπως και να έχιε αν ήδη λες ότι δε θες να το κόψεις τότε κάνε το ΗΤ (σε αφήνω χαχαχαχα) και εδώ είμαστε. Ελπίζω να μην εφησυχαστείς μόνο.

Όταν πρίν σου είπα ότι νομίζεις πως τα απολαμβάνεις θα σου πω τα εξής.

Το τσιγάρο όταν κάπνιζα το απολάμβανα με τον καφέ, ποτό, γλέντια χαρές, πίκρες, νεύρα, στενοχώριες....

Εννοείται πως πολλά είναι πως τα απολαμβάνουμε πιο πολύ. Στην ουσία είχαμε πιο πολύ ανάγκη την νικοτίνη γιαυτό.

Ενώ τα συστηματικά τσιγάρα της ρουτίνας δεν τα χαίρεσαι τόσο γιατί δε σου λείπει τόσο η νικοτίνη.

Κάνε να καπνίσεις 5 ώρες και το πρώτο τσιγάρο θα είναι σα να καπνίζεις λουκουμά με γλάσσο ! Γλύκα !

Άρα πέφτει ο μύθος απολαυστικά τσιγάρα.

Και όσον αφορά την γεύση του... Είναι αηδία. Αρκεί να σκεφτείς το πρώτο σου τσιγάρο.

και στο πάω και σε παράδειγμα. Εγώ σαν καπνιστής απολάμβανα τη γεύση του γιαυτό και κάπνιζα μανιωδώς και το γούσταρα !

Μετά από 2 μήνες που το είχα κόψει πλακώνομαι με τη δικιά μου ένα βράδυ και πάω και παίρνω τσιγάρα. Τα πρώτα 2 ήταν πίκρα !!!! Στο τρίτο άρχισε να φτιάχνει η γεύση..

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Καλή δύναμη ... (που τον θυμήθηκες τον μουτσοντρίγκο??? Γάμησες ! χαχα)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Καλα μη βιάζεσαι να θριαμβολογήσεις ακομα έχεις δρομο. 2 εβδομάδες ακαπνος δεν ειναι τιποτα

Το έχω ξαναγράψει. Ότι για μένα μετά από λίγα χρόνια θα νιώθεις ασφαλής. Αν και στην ουσία με το ένα τσιγάρο ένας καπνιστής και μετά από χρόνια ξανακυλάει.

Ένας που δεν έχει καπνίσει με το ένα τσιγάρο θα αηδιάσει, και δε θα θέλει να δοκιμάσει δεύτερο.

Απλά εδώ μέσα θρυαμβολογώ όχι για μένα, αλλά γενικότερα για το όφελος του να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Είτε υοθετόντας λόγια παιδιών που γράφουν εδώ είτε τα δικά μου.

Ο σκοπός είναι ένας και καλοπροαίρετος !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το έχω ξαναγράψει. Ότι για μένα μετά από λίγα χρόνια θα νιώθεις ασφαλής. Αν και στην ουσία με το ένα τσιγάρο ένας καπνιστής και μετά από χρόνια ξανακυλάει.

Ένας που δεν έχει καπνίσει με το ένα τσιγάρο θα αηδιάσει, και δε θα θέλει να δοκιμάσει δεύτερο.

Απλά εδώ μέσα θρυαμβολογώ όχι για μένα, αλλά γενικότερα για το όφελος του να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Είτε υοθετόντας λόγια παιδιών που γράφουν εδώ είτε τα δικά μου.

Ο σκοπος βασικα δεν ειναι μονο καλοπροαιρετος ειναι και ιερος. Και δεν κάνω πλακα.Απλά εγω ακομα και σημερα προτιμώ να μην το σκέφτομαι ωστε να το ξεχάσω το δυσκολο ειναι οτι πηγαινε μαζι με τις αναμνησεις που θα έχεις γιατι σε ολα τα παρτυ τα γκομενιλικια και ολες αυτες τις μλκιες τις καλες και τις κακες στιγμες σε συντροφευε.... πχ θυμασαι την πρωτη μέρα που πάτησες το ποδι σου στο πανεπιστημιο και αμεσως μετα σου έρχεται και το οτι ειχες αραξει μετα την εγγραφη με τους καινουργιους και καπνισες και ενα τσιγαρακι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ένας που δεν έχει καπνίσει με το ένα τσιγάρο θα αηδιάσει, και δε θα θέλει να δοκιμάσει δεύτερο.[/color
]

Διαφωνώ και στα 2, ειδικά στο 2ο (με bold).

Ουσιαστικά το τσιγάρο δεν κόβεται ποτέ. Μπορεί να το ξαναρχίσεις την επόμενη ημέρα, μπορεί σε 20 χρόνια, γι' αυτό και οι ειδικοί προτείνω το "έχω διακόψει το κάπνισμα" αντί για το "έκοψα το κάπνισμα. Σαφώς οι πιθανότητες της 1 ημέρας και των 20 χρόνων δεν είναι ίδιες αλλά δεν φτάνουν ποτέ στο 0, ότι κάπνισμα τέλος για πάντα.

Στο 2ο διαφωνώ οριζόντια και κάθετα. Δυστυχώς έτσι ξεκινήσαμε όλοι το κάπνισμα. Το 1ο πίκρα και ζάλη, το 2ο λιγότερη πίκρα και ζάλη κτλ κτλ, την συνέχεια την ξέρουμε όλοι όσοι υπήρξαμε καπνιστές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ουσιαστικά το τσιγάρο δεν κόβεται ποτέ. Μπορεί να το ξαναρχίσεις την επόμενη ημέρα, μπορεί σε 20 χρόνια, γι' αυτό και οι ειδικοί προτείνω το "έχω διακόψει το κάπνισμα" αντί για το "έκοψα το κάπνισμα. Σαφώς οι πιθανότητες της 1 ημέρας και των 20 χρόνων δεν είναι ίδιες αλλά δεν φτάνουν ποτέ στο 0, ότι κάπνισμα τέλος για πάντα.

Στο 2ο διαφωνώ οριζόντια και κάθετα. Δυστυχώς έτσι ξεκινήσαμε όλοι το κάπνισμα. Το 1ο πίκρα και ζάλη, το 2ο λιγότερη πίκρα και ζάλη κτλ κτλ, την συνέχεια την ξέρουμε όλοι όσοι υπήρξαμε καπνιστές.

Ακριβως. Το γιατι μπορεις να το ξαναρχισεις το έγραψα και πιο πάνω. Υπάρχουν φορμουλες που μπορουν να σε κάνουν να το ξεχάσεις πιο ευκολα μια απον αυτες ειναι η γυμναστική. Σιγα μην έχεις διάθεση να καπνισεις αμα ξερω γω πας και κτυπηθεις 3 ωρες στη γυμναστική καθημερινα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Προχθες ειδα οτι κάπνιζα στον ύπνο μου. Έχω να το βαλω στο στομα μου 4μιση χρονια περιπου

θέλει συνεχη επαγρυπνιση και αγώνα οπως ολα οσα σε κρατάνε ζωντανο σε αυτη τη ζωη πχ η δουλεια , η φιλια , οι γκομενες κτλπ

νεο στιχακι ... δώσε απολυτε  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εν τω μεταξυ αυτη η πουστια με το ονειρο που καπνιζω τωρα τον τελευταιο χρονο έχει μπει ... δηλαδη 1 φορα το 2μηνο-3μηνο θα δω κανενα τέτοιο ονειρο.

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Το βιβλίο όπως και το βίντεο, για μένα τα προτείνω σε κάποιον να το δεί/διαβάσει μονοκοπανιά !

Ξεφύλλισμα, και ματιές στο βιντεάκι με διαλείμματα δεν κάνουν τίποτα.

Όπως και να έχιε αν ήδη λες ότι δε θες να το κόψεις τότε κάνε το ΗΤ (σε αφήνω χαχαχαχα) και εδώ είμαστε. Ελπίζω να μην εφησυχαστείς μόνο.

Όταν πρίν σου είπα ότι νομίζεις πως τα απολαμβάνεις θα σου πω τα εξής.

Το τσιγάρο όταν κάπνιζα το απολάμβανα με τον καφέ, ποτό, γλέντια χαρές, πίκρες, νεύρα, στενοχώριες....

Εννοείται πως πολλά είναι πως τα απολαμβάνουμε πιο πολύ. Στην ουσία είχαμε πιο πολύ ανάγκη την νικοτίνη γιαυτό.

Ενώ τα συστηματικά τσιγάρα της ρουτίνας δεν τα χαίρεσαι τόσο γιατί δε σου λείπει τόσο η νικοτίνη.

Κάνε να καπνίσεις 5 ώρες και το πρώτο τσιγάρο θα είναι σα να καπνίζεις λουκουμά με γλάσσο ! Γλύκα !

Άρα πέφτει ο μύθος απολαυστικά τσιγάρα.

Και όσον αφορά την γεύση του... Είναι αηδία. Αρκεί να σκεφτείς το πρώτο σου τσιγάρο.

και στο πάω και σε παράδειγμα. Εγώ σαν καπνιστής απολάμβανα τη γεύση του γιαυτό και κάπνιζα μανιωδώς και το γούσταρα !

Μετά από 2 μήνες που το είχα κόψει πλακώνομαι με τη δικιά μου ένα βράδυ και πάω και παίρνω τσιγάρα. Τα πρώτα 2 ήταν πίκρα !!!! Στο τρίτο άρχισε να φτιάχνει η γεύση..

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Καλή δύναμη ... (που τον θυμήθηκες τον μουτσοντρίγκο??? Γάμησες ! χαχα)

Καλησπερα και σε ευχαριστω που μου επιτρεπεις να συνεχισω το ΗΤ!!! χα χα χα!!

Κάνε να καπνίσεις 5 ώρες και το πρώτο τσιγάρο θα είναι σα να καπνίζεις λουκουμά με γλάσσο ! Γλύκα !..............Αυτο δεν καταλαβα πως το εννοεις!
Παντως οσες φορες ειχα αρκετη ωρα να καπνισω(πανω απο 3 ωρες!) το τσιγαρο που εκανα καταλαβαινα την πραγματικη του γευση και το ευχαριστιομουνα! Αισθανομουνα σα να περναγε η νικοτινη σε ολο μου το σωμα και με χαλαρωνε απο την ενταση της ελειψης! Δεν το εχω κοψει ποτε μου,οποτε δεν ξερω πως  νιωθεις οταν ξανακαπνισεις μετα απο καιρο!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Προχθες ειδα οτι κάπνιζα στον ύπνο μου. Έχω να το βαλω στο στομα μου 4μιση χρονια περιπου

θέλει συνεχη επαγρυπνιση και αγώνα οπως ολα οσα σε κρατάνε ζωντανο σε αυτη τη ζωη πχ η δουλεια , η φιλια , οι γκομενες κτλπ

νεο στιχακι ... δώσε απολυτε  :dancing:
:2funny: :2funny: Ρε τυπε και εγω 7 χρονια το εχω κομμενο,δεν μου εχει ερθει ουτε μια φορα ουτε καν σαν σκεψη να κανω,αλλα 2-3 φορες το χρονο θα δω ονειρο οτι καπνιζω  :think: δεν μου αφηνει παντως καποια ευχαριστη αισθηση η συναισθημα ουτε κατα την διαρκεια του ονειρου ουτε οταν ξυπναω,ειναι πολυ ουδετερη η ολη φαση

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου δουλεύει διαφορετικά. Εγώ αν δω καμιά φορά όνειρο ότι καπνίζω διαμαρτύρομαι μετά για την μάρκα!

:2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου δουλεύει διαφορετικά. Εγώ αν δω καμιά φορά όνειρο ότι καπνίζω διαμαρτύρομαι μετά για την μάρκα!

:2funny:
Φανταζεσαι να σου κανουν και τρακα??εκει να δεις σπασιμο  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16

Συμφωνώ 100% μαζί σου, απλά δεν το διατύπωσα σωστά και ολοκληρωμένα.
Όντως το τσιγάρο δεν κόβετια ποτέ. Γιατί ένας καπνιστής έχει ωραίες αναμνήσεις μαζί του ακόμα και αν έχει κάνει απεξάρτηση. Οι αναμνήσεις θα του σκάνε. Απλά μετά από χρόνια έγραψα ότι θα αισθάνεται πιο ασφαλής, γιατί μπορεί να είναι έξω και να μη του περάσει από το μυαλό. Γιατί πολύ απλά να έχει ζήσει και αρκετά χρόνια χωρίς τσιγάρο οπότε σα να το ξέχασε η μνήμη του. Σα να είναι πολύ μακρινό. Αυτό εννοώ πιο ασφαλής σε σχέση με το πρώτο διάστημα που οι αναμνήσεις είναι ΦΡΕΣΚΙΕΣ και έντονες.

Όσον αφορά το δέυτερο σκέλος, Σίγουρα όλοι μας στο πρώτο,δεύτερο, τρίτο τσιγάρο είχαμε πίκρα. Αλλά δοκιμάσαμε λόγω παρέας, μαγκιάς, περιέργειας και σε μικρή ηλικία. Σε μεγάλες ηλικίες το θεωρώ υπερβολικά σπάνιο. Είναι άνθρωποι που το ξεκινάνε στα 27 πχ, αλλά είναι 1 στους 500.000. Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι ένας που δεν έχει καπνίσει δεν έχει να σκεφτεί ωραίες αναμνήσεις... ένας καπνιστής παρόλο την πίκρα που θα έχει στο πρώτο τσιγάρο, θα επιδιώξει το δεύτεορ γιατί ξέρει ότι σε λίγο αρχίζει και γλυκίζει... σε λίγο θα έχει αυτό που τόσα χρόνια γούσταρε.

Το οποίο για να μη ξεφεύγουμε από το στόχο μας.... είναι ψευδαίσθηση.. Δεν υπάρχει.. Νεραιδόσκονη ! :)

ΥΓ. Για τους ενδιαφερόμενους αν παρακολοθούν την πρόοδό μου, όπως και άλλων φρέσκων παιδιών. Άκαπνος ακόμα και παθιασμένος να το κρατήσω. Η μέρα περνάει ανετότατα πια και μου περνάει σαν σκέψη μόνο το θέμα του τσιγάρου άντε 5 φορές τη μέρα μόνο. Όχι για να καπνίσω, αλλά καθαρά σαν θέμα.

Άραγε ξέρει κανείς από εδώ πόσες μέρες είμαι? Θα το κοιτάξω μετά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom