Για το τσιγάρο λέει ο άνθρωπος. Όχι για όλες τις πιθανές ενοχλήσεις.μόνο η κάπνα σε ενοχλεί λοιπόν....άρα αν σε κάποιο έξοδό σου σε χαιδέψει κάποιος άγνωστος δεν θα ενοχληθείς!!!
παιχταρά μουυυυυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
Το καταλάβαμε το καταλάβαμε έστω και δια της πλαγίας.Για το τσιγάρο λέει ο άνθρωπος. Όχι για όλες τις πιθανές ενοχλήσεις.
Η σαφήνεια είναι μεγάλο πράγμα.....
Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.Κάπνιζα από τα 13 μου μέχρι τα 25.. Το βαρέθηκα κ το έκοψα . ¨ετσι απλά.. Μιά απόφαση ήταν,
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Το ερχόμενο Πάσχα σε 2 μήνες κλείνω ένα χρόνο άκαπνος. Είχα κολλήσει covid και σταμάτησα (έβγαινα έξω να κάνω και πονούσα/κρύωνα/βρομούσα).
Άραγε κόβεται; Από καιρού εις καιρών το θυμάμαι και αρνούμαι να κάνω ένα διότι με ξέρω και θα ξεκινήσω πάλι κανονικά.
Στην πραγματικότητα κόβεται;
Άραγε κόβεται; Από καιρού εις καιρών το θυμάμαι και αρνούμαι να κάνω ένα διότι με ξέρω και θα ξεκινήσω πάλι κανονικά.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 201
Κόβεται και μάλιστα εύκολα. Μετά από 35+ χρόνια καπνίσματος και μάλιστα με σχεδόν 3 πακέτα τη μέρα την τελευταία δεκαετία, το έκοψα έτσι απλά ένα βράδυ πετώντας πακέτο και αναπτήρα. Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια, δεν το έβαλα ούτε για πλάκα στο στόμα μου και με ενοχλεί η κάπνα και ειδικά σε κλειστούς χώρους. Η γεύση μου απόκτησε ουσία, το λαχάνιασμα εξαφανίστηκε και νοιώθω άλλος άνθρωπος.Το ερχόμενο Πάσχα σε 2 μήνες κλείνω ένα χρόνο άκαπνος. Είχα κολλήσει covid και σταμάτησα (έβγαινα έξω να κάνω και πονούσα/κρύωνα/βρομούσα).
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Το εκοψα μετα απο εξαγωγη φρονιμιτη (που πηγε κατα διαολου) για 10 μερες...
Το εκοψα μετα απο εξαγωγη φρονιμιτη (που πηγε κατα διαολου) για 10 μερες...
Κι οταν περασε η περιπετεια δεν θελησες να αναψεις ενα τσιγαρο;
Ρέγγα, καπνίζουν τα ψάρια; Ή μόνο καπνίζονται;Κι οταν περασε η περιπετεια δεν θελησες να αναψεις ενα τσιγαρο;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ρέγγα, καπνίζουν τα ψάρια; Ή μόνο καπνίζονται;
Μας έκαψες τον εγκέφαλο βζζζζ
Ρέγγα, καπνίζουν τα ψάρια; Ή μόνο καπνίζονται;
Καλυτερα ρωτα εναν σολωμο.
Αυτοι ξερουν καλυτερα!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι εννοουσα οτι το εκοψα για 10 μερες . Απο εκει και μετα το ξεφτιλισα παλι!Κι οταν περασε η περιπετεια δεν θελησες να αναψεις ενα τσιγαρο;
Ναι, εμένα περίμενες εσύ...Ο @Νίπλης σου τον έχει κάνει ήδη κάρβουνοΜας έκαψες τον εγκέφαλο βζζζζ
βζζζζζζββζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζββζζζζζζζζζβζζζζζζζζζ
Ναι εννοουσα οτι το εκοψα για 10 μερες . Απο εκει και μετα το ξεφτιλισα παλι!
Ειπα κι εγω.
Χαχαχα!
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ναι, εμένα περίμενες εσύ...Ο @Νίπλης σου τον έχει κάνει ήδη κάρβουνο
βζζζζζζββζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζββζζζζζζζζζβζζζζζζζζζ
Ας μη χαλάσουμε ένα ακόμα θέμα.
Χρήστος Κόλιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Κάπνιζα εδώ και 40 χρόνια. Ποτέ δεν είχα κάνει προσπάθεια να το κόψω, μου άρεσε και δεν ήθελα να κάνω ούτε καν προσπάθεια.
Ξαφνικά μου εμφανίστηκε σοβαρό αγγειακό πρόβλημα στο πόδι, τέτοιο που χρειάστηκα εγχείρηση και bypass άμεσα.
Και οι 2 γιατροί που με είδαν μου είπαν ότι αν δεν κόψω το τσιγάρο, το μόσχευμα που θα μου έβαζαν θα έφραζε πολύ γρήγορα.
Είμαι άκαπνος εδώ και 2 εβδομάδες.
Συνέχεια το ζητάω, αλλά απλά δεν έχω επιλογή.
Ξαφνικά μου εμφανίστηκε σοβαρό αγγειακό πρόβλημα στο πόδι, τέτοιο που χρειάστηκα εγχείρηση και bypass άμεσα.
Και οι 2 γιατροί που με είδαν μου είπαν ότι αν δεν κόψω το τσιγάρο, το μόσχευμα που θα μου έβαζαν θα έφραζε πολύ γρήγορα.
Κάπνιζα εδώ και 40 χρόνια. Ποτέ δεν είχα κάνει προσπάθεια να το κόψω, μου άρεσε και δεν ήθελα να κάνω ούτε καν προσπάθεια.
Οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα υγειας, το κοβεις μαχαιρι.
Οποτε σου ερχεται η επιθυμια, να σκεφτεσαι τι περασες.
Ευχομαι να μη γυρισεις ποτε ξανα στο τσιγαρο!
Χρήστος Κόλιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ.Οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα υγειας, το κοβεις μαχαιρι.
Οποτε σου ερχεται η επιθυμια, να σκεφτεσαι τι περασες.
Ευχομαι να μη γυρισεις ποτε ξανα στο τσιγαρο!
Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να καπνίσω ξανά, αγαπώ την ζωή μου λίγο παραπάνω από το τσιγάρο.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Πανεύκολα.Άραγε κόβεται; Από καιρού εις καιρών το θυμάμαι και αρνούμαι να κάνω ένα διότι με ξέρω και θα ξεκινήσω πάλι κανονικά.
Καθαρός εδώ και πάνω από 22 χρόνια.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία στον κόσμο. Να πετάμε λεφτά για κάτι που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας σκοτώσει πριν την ώρα μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις