Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aggelo821

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Προσωπικά ένα πρωινό πέταξα το πακέτο στα σκουπίδια και δεν το ξαναβαλα στο στόμα όλα είναι θέμα αποφάσεις ,με τον καφέ έχω θέμα όμως αυτόν δεν μπορώ να τον κόψω

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.689
Πόντοι
1.056
Καλημέρα σας ...Το θέμα καλέ μου φίλε ειναι να θες να το κόψεις ...Αν θες τον τρόπο θα τον βρεις... ειμαι 13 χρόνια άκαπνος ,,μια μέρα ειπα τέλος και πήρα ηλεκτρονικό στο χρόνο γεύσεις χωρίς νικοτίνη σε 3 χρόνια τέλος και αυτό...Και στους τέσσερις μήνες είχα και την απώλεια του πατέρα μου και τσιγάρο δεν έβαλα στο στόμα μου .. Αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα..

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Με ηλεκτρονικό;σαν αρχή;
Εγώ το έκοψα μαχαίρι.

Δεν κατάλαβα τίποτα.

Ούτε στομάχι με πόνεσε, ούτε δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ούτε δεν μπορούσα να γαμήσω κλπ. :2funny:

Αντίθετα τα θετικά, αρχίζουν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Κρεμαστινός, όλα με μέτρο στη ζωή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Αυτά.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.618
Πόντοι
2.846
Εγώ το έκοψα μαχαίρι.

Δεν κατάλαβα τίποτα.

Ούτε στομάχι με πόνεσε, ούτε δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ούτε δεν μπορούσα να γαμήσω κλπ. :2funny:

Αντίθετα τα θετικά, αρχίζουν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Κρεμαστινός, όλα με μέτρο στη ζωή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Αυτά.
Και πολύ καλά έκανες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
Έχουμε τόσες χιλιάδες προβλήματα όλοι - νομίζω είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να κόψουμε το τσιγάρο. (Αναφέρομαι στους φίλους καπνιστές - εγώ δεν υπήρξα ποτέ).
Υπάρχουν δεκάδες μέθοδοι εκεί έξω. Το βασικότερο είναι η σιδερένια θέληση και η απόφαση. Τίποτα δεν προσφέρει το τσιγάρο και κανενός είδους υποκατάστατό του - ούτε αυτές οι τσίχλες με την νικοτίνη.

Όσο αφορά για τον καφέ που διάβασα - μια χαρά είναι ο καφές - αρκεί να πίνεις έναν την ημέρα, άντε που και που δύο. Αυτό κάποιοι πίνουν 3 -4 και μάλιστα πολύ γλυκούς είναι υπερβολή!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
Έχουμε τόσες χιλιάδες προβλήματα όλοι - νομίζω είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να κόψουμε το τσιγάρο. (Αναφέρομαι στους φίλους καπνιστές - εγώ δεν υπήρξα ποτέ).
Υπάρχουν δεκάδες μέθοδοι εκεί έξω. Το βασικότερο είναι η σιδερένια θέληση και η απόφαση. Τίποτα δεν προσφέρει το τσιγάρο και κανενός είδους υποκατάστατό του - ούτε αυτές οι τσίχλες με την νικοτίνη.

Όσο αφορά για τον καφέ που διάβασα - μια χαρά είναι ο καφές - αρκεί να πίνεις έναν την ημέρα, άντε που και που δύο. Αυτό κάποιοι πίνουν 3 -4 και μάλιστα πολύ γλυκούς είναι υπερβολή!
μεχρι και 3 καφεδες την ημερα εχουν σημαντικα οφελη στον οργανισμο..
εννοειται οχι τιγκα στην ζαχαρη

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
Καθόλου ζάχαρη.

Είναι ότι χειρότερο. Μαζί με το αλάτι.

Εγώ ζω χωρίς αυτά τα 2, εδώ και καμιά 20αριά χρόνια.
ζαχαρη λιγη στον καφε,αλατι δυστυχως βαζω αρκετο αλλα ειμαι υποτασικος δεν παιρνω χαμπαρι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.383
Πόντοι
12.756
τσακω ζαχαρουχο γαλα να στρωσεις :cum::cum::cum::cum:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
1 ελληνικό καφέ σε μεγάλη κούπα (ένα γεμάτο με βουναλάκι κουταλι τσαγιου καφέ) χωρις ζάχαρη πίνω. Τίποτα άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.723
Πόντοι
456
Βάση προσωπικής εμπειρίας.
Άμα δεν το κόψεις, θα έρθει η ημέρα που θα σε κόψει αυτό.
Είχα λίγο καιρό που το είχα ελαττώσει πριν το κόψω εντελώς. Πράγμα αρκετά δύσκολο, μιας και κάπνιζα δύο πακέτα την ημέρα.
Υπήρχαν ημέρες που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου και νόμιζα πως πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δυσκολευόμουν φουλ ν' αναπνεύσω.
Όμως μία ημέρα πήγε κυριολεκτικά να μου κοπεί η ανάσα, καθώς κάπνιζα. Την ίδια ακριβώς ημέρα, το πήρα απόφαση να το πετάξω. Έσβησα το τσιγάρο που κρατούσα, πέταξα το υπόλοιπο πακέτο στα σκουπίδια και από τότε δεν έχω ξανακαπνίσει. Πάνε δέκα χρόνια. Και θα πω μπράβο στον εαυτό μου. Όπως ο Αγραβάνης.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
890
Πόντοι
311
Τέταρτη μέρα χωρίς. Δεν κάπνιζα πάρα πολύ, δέκα τσιγάρα τη μέρα, αλλά και πάλι δύσκολο είναι. Σταμάτησα να καπνίζω και με έπιασε δύσπνοια, προφανώς από το άγχος. Δύσκολος ύπνος. Ωστόσο η τέταρτη μέρα σε πίεση δεν έχει σχέση με την πρώτη. Πάμε γερά όλοι να απαλλαγούμε!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Τέταρτη μέρα χωρίς. Δεν κάπνιζα πάρα πολύ, δέκα τσιγάρα τη μέρα, αλλά και πάλι δύσκολο είναι. Σταμάτησα να καπνίζω και με έπιασε δύσπνοια, προφανώς από το άγχος. Δύσκολος ύπνος. Ωστόσο η τέταρτη μέρα σε πίεση δεν έχει σχέση με την πρώτη. Πάμε γερά όλοι να απαλλαγούμε!
παρε μελατονινες η καμια τετοια μαλακια για τον υπνο μεχρι να ισιωσεις

αυτα τα ξυπνηματα απο υπερενταση κλπ ειναι παγιδα...ξυπνας στις 3 δεν εχεις τι να κανεις και πας να παρεις τσιγαρα :confused:

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
890
Πόντοι
311
παρε μελατονινες η καμια τετοια μαλακια για τον υπνο μεχρι να ισιωσεις

αυτα τα ξυπνηματα απο υπερενταση κλπ ειναι παγιδα...ξυπνας στις 3 δεν εχεις τι να κανεις και πας να παρεις τσιγαρα :confused:
Και ομως στην εκτη μερα ειμαι μια χαρα!

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
709
Πόντοι
86
Ρε μαγγες να ξωμολογιθω κι εγω το προβλημα μου. Καπνιστης και γλυκατζης. Πριν λιγο καιρο με κατι εξετασεις που εκανα μου βρηκαν ζακχαρο, χοληστερινη, τρυγλικεριδια στα υψη. Ο ντοχτορας μου ειπε, γλυκα ζημαρικα κομενα, αλλιως σε καμια 5ετια παμε για εμφραγματα, εγκεφαλικα κι αλλα τετοια κακοδεχουμενα. Λοιπον ζαχαρες γλυκα και τετοια μαχαιρι, ζημαρικα ψωμια μονο μαυρα. Και αγωγη με χαπια. Το ζακχαρο σε εναμησι μηνα απο 360 επεσε στα 160 και με την αλλαγη διατροφης εχασα και 4-5 κιλα. Δεν ενιωσα καποιο συνδρομο στερησης. Ουτε πεινα. Τι να πω? Εγινε καποια αλλαγη στο μυαλο μου λογω φοβου? Λεω να περασω καμια βολτα κι απο καρδιολογο μηπως με φοβησει κι αυτος κι αν οχι να το κοψω το ελλατοσω το ρυμαδι. Ξεχναω να καπνισω μονο αν μαστορευω κατι με τα χερια μου

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Νομιζω πρεπει να το κοψεις μια κι εξω. Οχι μεσοβεζικες λυσεις κλπ
Να σκεφτεις τι κακο κανεις στην υγεια σου. Ειδικος δεν ειμαι. Απο προσωπικη πειρα μιλαω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom