You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.689
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα σας ...Το θέμα καλέ μου φίλε ειναι να θες να το κόψεις ...Αν θες τον τρόπο θα τον βρεις... ειμαι 13 χρόνια άκαπνος ,,μια μέρα ειπα τέλος και πήρα ηλεκτρονικό στο χρόνο γεύσεις χωρίς νικοτίνη σε 3 χρόνια τέλος και αυτό...Και στους τέσσερις μήνες είχα και την απώλεια του πατέρα μου και τσιγάρο δεν έβαλα στο στόμα μου .. Αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα..
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ το έκοψα μαχαίρι.Με ηλεκτρονικό;σαν αρχή;
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Ούτε στομάχι με πόνεσε, ούτε δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ούτε δεν μπορούσα να γαμήσω κλπ.
Αντίθετα τα θετικά, αρχίζουν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Κρεμαστινός, όλα με μέτρο στη ζωή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
Αυτά.
Και πολύ καλά έκανεςΕγώ το έκοψα μαχαίρι.
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Ούτε στομάχι με πόνεσε, ούτε δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ούτε δεν μπορούσα να γαμήσω κλπ.
Αντίθετα τα θετικά, αρχίζουν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Κρεμαστινός, όλα με μέτρο στη ζωή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
Αυτά.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.318
- Πόντοι
- 2.356
Έχουμε τόσες χιλιάδες προβλήματα όλοι - νομίζω είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να κόψουμε το τσιγάρο. (Αναφέρομαι στους φίλους καπνιστές - εγώ δεν υπήρξα ποτέ).
Υπάρχουν δεκάδες μέθοδοι εκεί έξω. Το βασικότερο είναι η σιδερένια θέληση και η απόφαση. Τίποτα δεν προσφέρει το τσιγάρο και κανενός είδους υποκατάστατό του - ούτε αυτές οι τσίχλες με την νικοτίνη.
Όσο αφορά για τον καφέ που διάβασα - μια χαρά είναι ο καφές - αρκεί να πίνεις έναν την ημέρα, άντε που και που δύο. Αυτό κάποιοι πίνουν 3 -4 και μάλιστα πολύ γλυκούς είναι υπερβολή!
Υπάρχουν δεκάδες μέθοδοι εκεί έξω. Το βασικότερο είναι η σιδερένια θέληση και η απόφαση. Τίποτα δεν προσφέρει το τσιγάρο και κανενός είδους υποκατάστατό του - ούτε αυτές οι τσίχλες με την νικοτίνη.
Όσο αφορά για τον καφέ που διάβασα - μια χαρά είναι ο καφές - αρκεί να πίνεις έναν την ημέρα, άντε που και που δύο. Αυτό κάποιοι πίνουν 3 -4 και μάλιστα πολύ γλυκούς είναι υπερβολή!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
μεχρι και 3 καφεδες την ημερα εχουν σημαντικα οφελη στον οργανισμο..Έχουμε τόσες χιλιάδες προβλήματα όλοι - νομίζω είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να κόψουμε το τσιγάρο. (Αναφέρομαι στους φίλους καπνιστές - εγώ δεν υπήρξα ποτέ).
εννοειται οχι τιγκα στην ζαχαρη
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
Καθόλου ζάχαρη.εννοειται οχι τιγκα στην ζαχαρη
Είναι ότι χειρότερο. Μαζί με το αλάτι.
Εγώ ζω χωρίς αυτά τα 2, εδώ και καμιά 20αριά χρόνια.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
ζαχαρη λιγη στον καφε,αλατι δυστυχως βαζω αρκετο αλλα ειμαι υποτασικος δεν παιρνω χαμπαριΚαθόλου ζάχαρη.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
3 καφεδες την ημερα εχουν σημαντικα οφελη στον οργανισμο..
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.311
- Πόντοι
- 4.546
Ναι, σε βοηθούν να ενεργηθείς καλάμεχρι και 3 καφεδες την ημερα εχουν σημαντικα οφελη στον οργανισμο..
εννοειται οχι τιγκα στην ζαχαρη
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
τι γελας ρε μουνη..
Για την ζαχαρη συμφωνω.Με το αλατι ομως πως το καταφερες?Καθόλου ζάχαρη.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 456
Βάση προσωπικής εμπειρίας.
Άμα δεν το κόψεις, θα έρθει η ημέρα που θα σε κόψει αυτό.
Είχα λίγο καιρό που το είχα ελαττώσει πριν το κόψω εντελώς. Πράγμα αρκετά δύσκολο, μιας και κάπνιζα δύο πακέτα την ημέρα.
Υπήρχαν ημέρες που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου και νόμιζα πως πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δυσκολευόμουν φουλ ν' αναπνεύσω.
Όμως μία ημέρα πήγε κυριολεκτικά να μου κοπεί η ανάσα, καθώς κάπνιζα. Την ίδια ακριβώς ημέρα, το πήρα απόφαση να το πετάξω. Έσβησα το τσιγάρο που κρατούσα, πέταξα το υπόλοιπο πακέτο στα σκουπίδια και από τότε δεν έχω ξανακαπνίσει. Πάνε δέκα χρόνια. Και θα πω μπράβο στον εαυτό μου. Όπως ο Αγραβάνης.
Άμα δεν το κόψεις, θα έρθει η ημέρα που θα σε κόψει αυτό.
Είχα λίγο καιρό που το είχα ελαττώσει πριν το κόψω εντελώς. Πράγμα αρκετά δύσκολο, μιας και κάπνιζα δύο πακέτα την ημέρα.
Υπήρχαν ημέρες που ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου και νόμιζα πως πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δυσκολευόμουν φουλ ν' αναπνεύσω.
Όμως μία ημέρα πήγε κυριολεκτικά να μου κοπεί η ανάσα, καθώς κάπνιζα. Την ίδια ακριβώς ημέρα, το πήρα απόφαση να το πετάξω. Έσβησα το τσιγάρο που κρατούσα, πέταξα το υπόλοιπο πακέτο στα σκουπίδια και από τότε δεν έχω ξανακαπνίσει. Πάνε δέκα χρόνια. Και θα πω μπράβο στον εαυτό μου. Όπως ο Αγραβάνης.
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 890
- Πόντοι
- 311
Τέταρτη μέρα χωρίς. Δεν κάπνιζα πάρα πολύ, δέκα τσιγάρα τη μέρα, αλλά και πάλι δύσκολο είναι. Σταμάτησα να καπνίζω και με έπιασε δύσπνοια, προφανώς από το άγχος. Δύσκολος ύπνος. Ωστόσο η τέταρτη μέρα σε πίεση δεν έχει σχέση με την πρώτη. Πάμε γερά όλοι να απαλλαγούμε!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.324
- Πόντοι
- 6.056
παρε μελατονινες η καμια τετοια μαλακια για τον υπνο μεχρι να ισιωσειςΤέταρτη μέρα χωρίς. Δεν κάπνιζα πάρα πολύ, δέκα τσιγάρα τη μέρα, αλλά και πάλι δύσκολο είναι. Σταμάτησα να καπνίζω και με έπιασε δύσπνοια, προφανώς από το άγχος. Δύσκολος ύπνος. Ωστόσο η τέταρτη μέρα σε πίεση δεν έχει σχέση με την πρώτη. Πάμε γερά όλοι να απαλλαγούμε!
αυτα τα ξυπνηματα απο υπερενταση κλπ ειναι παγιδα...ξυπνας στις 3 δεν εχεις τι να κανεις και πας να παρεις τσιγαρα
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 890
- Πόντοι
- 311
Και ομως στην εκτη μερα ειμαι μια χαρα!παρε μελατονινες η καμια τετοια μαλακια για τον υπνο μεχρι να ισιωσεις
αυτα τα ξυπνηματα απο υπερενταση κλπ ειναι παγιδα...ξυπνας στις 3 δεν εχεις τι να κανεις και πας να παρεις τσιγαρα
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 709
- Πόντοι
- 86
Ρε μαγγες να ξωμολογιθω κι εγω το προβλημα μου. Καπνιστης και γλυκατζης. Πριν λιγο καιρο με κατι εξετασεις που εκανα μου βρηκαν ζακχαρο, χοληστερινη, τρυγλικεριδια στα υψη. Ο ντοχτορας μου ειπε, γλυκα ζημαρικα κομενα, αλλιως σε καμια 5ετια παμε για εμφραγματα, εγκεφαλικα κι αλλα τετοια κακοδεχουμενα. Λοιπον ζαχαρες γλυκα και τετοια μαχαιρι, ζημαρικα ψωμια μονο μαυρα. Και αγωγη με χαπια. Το ζακχαρο σε εναμησι μηνα απο 360 επεσε στα 160 και με την αλλαγη διατροφης εχασα και 4-5 κιλα. Δεν ενιωσα καποιο συνδρομο στερησης. Ουτε πεινα. Τι να πω? Εγινε καποια αλλαγη στο μυαλο μου λογω φοβου? Λεω να περασω καμια βολτα κι απο καρδιολογο μηπως με φοβησει κι αυτος κι αν οχι να το κοψω το ελλατοσω το ρυμαδι. Ξεχναω να καπνισω μονο αν μαστορευω κατι με τα χερια μου
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Νομιζω πρεπει να το κοψεις μια κι εξω. Οχι μεσοβεζικες λυσεις κλπ
Να σκεφτεις τι κακο κανεις στην υγεια σου. Ειδικος δεν ειμαι. Απο προσωπικη πειρα μιλαω.
Να σκεφτεις τι κακο κανεις στην υγεια σου. Ειδικος δεν ειμαι. Απο προσωπικη πειρα μιλαω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις