You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
panossparta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
πως γινεται αυτό που λες; μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο. Εγω με νικορετ προσπαθω αλλα ειναι μαλακια... μετα απο λιγο σου καταστρεφει τα δοντιαΔε το έκοψα εντελώς αλλά κάνω δύο τσιγάρα την εβδομάδα. (εκτός και αν παίζει κάποιο μεγάλο άγχος οπότε πάει πάνω αλλά δε γίνεται συχνά)
Με αυτή τη ποσότητα εντελώς αντικειμενικά πρέπει να κάνω αίτηση στο δημόσιο του κάτω κόσμου ώστε να πάθω καρκίνο στα πνευμόνια.
Δε το κόβω εντελώς επειδή είναι για εμένα μια μικρή όμορφη τελετή. Κάθομαι ήρεμος στο μπαλκόνι , σκέφτομαι την εβδομάδα που πέρασε , που τα πήγα καλά , που δε τα πήγα καλά , τι κατάφερα και τι δε κατάφερα απο αυτά που ήθελα να κάνω.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 456
Δε ξέρω.πως γινεται αυτό που λες; μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο. Εγω με νικορετ προσπαθω αλλα ειναι μαλακια... μετα απο λιγο σου καταστρεφει τα δοντια
Απλά δουλεύει για εμένα.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
Το έκοψα στην τρίτη ''προσπάθεια'' (οι δύο πρώτες κράτησαν δύο μήνες εκάστη που δεν κάπνισα και μετά υποτροπίασα πάλι), πάνε οκτώ χρόνια πλέον και δεν το έχω βάλει καν στο στόμα μου.
Πώς το έκανα; απλούστατα έκανα καπνό αρωματικό (με στριφτό) και μία ωραία ημέρα είχα απλά ''μπουκώσει'' σε σημείο αηδίας, οπότε τα πέταξα όλα όπως τα είχα μπροστά μου και δεν το ξανακούμπησα.
Κόψτε το εάν μπορείτε, δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό (και βλάπτετε και την τσέπη σας πολύ σοβαρά).
Πώς το έκανα; απλούστατα έκανα καπνό αρωματικό (με στριφτό) και μία ωραία ημέρα είχα απλά ''μπουκώσει'' σε σημείο αηδίας, οπότε τα πέταξα όλα όπως τα είχα μπροστά μου και δεν το ξανακούμπησα.
Κόψτε το εάν μπορείτε, δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό (και βλάπτετε και την τσέπη σας πολύ σοβαρά).
Δεν κάπνισα ποτέ, αν και το δοκίμασα ως έφηβος (κλασική μαλακία). Απλά δεν το τραβούσε ο οργανισμός μου.Το έκοψα στην τρίτη ''προσπάθεια'' (οι δύο πρώτες κράτησαν δύο μήνες εκάστη που δεν κάπνισα και μετά υποτροπίασα πάλι), πάνε οκτώ χρόνια πλέον και δεν το έχω βάλει καν στο στόμα μου.
Επειδή έχω άτομα στο περιβάλλον μου που είναι χρόνια καπνιστές, το κοινό σύμπτωμα μετά από κάποια χρόνια είναι αυτό που είπες, αηδιάζουν, μπουχτίζουν, μπουκώνουν.
Κάποιοι το κόβουν, κάποιοι όχι.
milfonator
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ξέρω πως αναφέρεστε σε κόψιμο ολοκληρωτικό, αλλά θέλω να μάθω για πιπάκια και μαλακίες σε πρώτη φάση. Πέρα από αυτά τα μούφα στο περίπτερο (κάτι πλαστικά), έχω ακούσει πως υπάρχουν και στο φαρμακείο. Έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο; Και εάν ναι πως λέγονται?
Φίλος μου που ήταν χρόνιος καπνιστής (16 χρόνια) μείωνε σταδιακά τη συχνότητα καπνίσματος τις πρώτες 2 εβδομάδες με τσίχλες νικοτίνης. Με τις τσίχλες, τον έπιανε στην αρχή να νιώθει τον λαιμό του πολύ ξηρό αλλά του πέρασε μετά από αρκετές μέρες. Αρχικά μου φαινόταν απίστευτο με το πως το έκοψε με κάτι πολύ απλό αλλά κατάλαβα πως του έδινε κάτι να κάνει στο στόμα του και να μασάει βοηθώντας τον εγκέφαλο να απευαισθητοποιηθεί από τη νικοτίνη.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 456
Εμένα μου κατέστρεφαν το στομάχι.Φίλος μου που ήταν χρόνιος καπνιστής (16 χρόνια) μείωνε σταδιακά τη συχνότητα καπνίσματος τις πρώτες 2 εβδομάδες με τσίχλες νικοτίνης. Με τις τσίχλες, τον έπιανε στην αρχή να νιώθει τον λαιμό του πολύ ξηρό αλλά του πέρασε μετά από αρκετές μέρες. Αρχικά μου φαινόταν απίστευτο με το πως το έκοψε με κάτι πολύ απλό αλλά κατάλαβα πως του έδινε κάτι να κάνει στο στόμα του και να μασάει βοηθώντας τον εγκέφαλο να απευαισθητοποιηθεί από τη νικοτίνη.
Απλά κάνουν το καπνό πιο κρύο οπότε φαίνεται πιο " υγιεινός " γιατί δε νιώθεις πως σε καίει. Είναι ενδιαφέροντα γιατί νιώθει πιο πολύ τη γεύση του καπνού αλλά όχι αντικειμενικά δε κάνουν κάτι για την υγεία όντως.ξέρω πως αναφέρεστε σε κόψιμο ολοκληρωτικό, αλλά θέλω να μάθω για πιπάκια και μαλακίες σε πρώτη φάση. Πέρα από αυτά τα μούφα στο περίπτερο (κάτι πλαστικά), έχω ακούσει πως υπάρχουν και στο φαρμακείο. Έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο; Και εάν ναι πως λέγονται?
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία απ' αυτό.Κόψτε το εάν μπορείτε, δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό (και βλάπτετε και την τσέπη σας πολύ σοβαρά).
Ευτυχώς που δεν είναι φετίχ τώρα πια, όπως ήταν κάποτε.
Πάντως δύσκολο να κοπεί μαχαίριΕμένα μου κατέστρεφαν το στομάχι.
Απλά κάνουν το καπνό πιο κρύο οπότε φαίνεται πιο " υγιεινός " γιατί δε νιώθεις πως σε καίει. Είναι ενδιαφέροντα γιατί νιώθει πιο πολύ τη γεύση του καπνού αλλά όχι αντικειμενικά δε κάνουν κάτι για την υγεία όντως.
Θέλει μια τεχνική σε εισαγωγικά απομάκρυνση με ποικίλους τρόπους
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Μύθος. Πανεύκολο είναι.Πάντως δύσκολο να κοπεί μαχαίρι
Με ηλεκτρονικό;σαν αρχή;Μύθος. Πανεύκολο είναι.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 446
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
Απάντηση: άρχισα τις πίπες
Απάντηση: άρχισα τις πίπες
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 506
καταρχας το τσιγαρο χαλασε με την παροδο του χρονου...
οντας περιστασιακος καπνιστης ειδικα με ποτο μου ερχοταν εντονα η επιθυμια...
πλεον μου εχει φυγει γιατι σταματησε να ειναι απολαυση.... ειδικα τα εμποριου απο τοτε που κρυψαν τις περιεκτικοτητες χαλασαν παραυτα...
ο πιο ευκολος τροπος ειναι να κοψεις αυτο που σου φερνει την αναγκη του τσιγαρου. καφες? αλλαξτον. ποτο? μειωσε το... ξεκινα να περπατας να σου φυγουν τα νευρα και η ενταση της στερησης για να χασεις και κανενα κιλο....
οντας περιστασιακος καπνιστης ειδικα με ποτο μου ερχοταν εντονα η επιθυμια...
πλεον μου εχει φυγει γιατι σταματησε να ειναι απολαυση.... ειδικα τα εμποριου απο τοτε που κρυψαν τις περιεκτικοτητες χαλασαν παραυτα...
ο πιο ευκολος τροπος ειναι να κοψεις αυτο που σου φερνει την αναγκη του τσιγαρου. καφες? αλλαξτον. ποτο? μειωσε το... ξεκινα να περπατας να σου φυγουν τα νευρα και η ενταση της στερησης για να χασεις και κανενα κιλο....
havotoh942
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά το έκοψα μαχαίρι όντας μανιώδης καπνιστής για 10 συναπτά έτη. Το έκοψα περισσότερο διότι ήθελα να γλιτώσω από αυτό και όχι για λόγους υγείας.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 456
Εγώ το περίορισα πάρα πολύ , καπνίζω 2 την εβδομάδα.Πάντως δύσκολο να κοπεί μαχαίρι
Θέλει μια τεχνική σε εισαγωγικά απομάκρυνση με ποικίλους τρόπους
Οπως το λες ολα στο μυαλο ειναι.Ψαξτε βρειτε ενα χομπι και μην καθεστε σπιτι.Ηταν παντως αρκετα δυσκολο γιατι μου αρεσε.4 χρόνια καπνιστής μια μέρα ξύπνησα και είπα το κόβω μαχαίρι 12 μέρα σήμερα το έκανα λόγο αντοχής στο σεξ gym εννοείτε κλπ όλα στο μυαλό είναι μάγκες αν πάρεις απόφαση όλα μπορείς να τα καταφέρεις πιστεύω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις