Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Profesor Boldemort.....

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως παιδεια αυτο που κανω πλεον που δεν ειμαι και πιτσιρικας να με δουλευει η καθε μια τις προσεγκιζω αρκετα φιλικα και χαλαρα αν δω οτι η αλλη το παιζει ντιβα και συνηθως ειναι αντιστροφως αναλογο με την ομορφια της.... :idiot: και βλεπω οτι δεν παει προς :fuck1: τοτε αρχιζω τα τρελα μου και της λεω ακριβως τα αντιθετα που περιμενει να ακουσει  :2funny: Τουλαχιστον ετσι της μενω στο μυαλο οι γκομενες ειναι τρελες μελι να τους δωσεις λεμονι θα γουσταρουν και θα το πληρωσουν κι απο πανω :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καποια στιγμη που θα παω εξωτερικο...

και θα συγκρινω τα εκει δεδομενα με τα εδω

ειμαι σιγουρος πως θα εκπλαγω.. και με την μιση

προσπαθεια απο οτι εδω θα καβαλαω μουναρες.... στο τσαμπα προφανως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωρες ωρες πιστευω πως ειμαστε τοσο βλακες οι ελληνες αντρες

που μεσα απο το δικο μας κομπλεξ εχουμε πεισει και τις γκομενες

οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ... και εχουνε παθει καταθλιψη και αυτες

και ειναι τιγκα αμυντικες... αμα το καλοσκεφτεις σκατοχαρακτηρες ειμαστε

και ανισοροποι για αυτο και μας τα πηρανε ολα. Ατιμο πραγμα η ψωρα

η ψωροπερηφανια η μαλακισμενη  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω κραταω σημειωσεις παντως .......

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πριν 2 χρονάκια σύχναζα σε ένα φοιτητικό στέκι (νυχτερινό μαγαζί είναι) και εκεί σύχναζαν και αρκετοί γνωστοί από τη σχολή μου με τους οποίους μιλούσαμε σχετικά καλά..
Οι τύποι είχαν δει καμιά 4-5 φορές εμένα και το κολλητάρι μου να την πέφτουμε σε μουνιά,να φλερτάρουμε, να τις χορεύουμε κλπ.. Αυτοί δεν έκαναν τπτ απολύτως μόνο κάπνιζαν και είχαν φίλες μαζί τους με τις οποίες δεν υπήρχε κανένα φλερτ.. Από τότε λοιπόν που είδαν ότι εγώ την έπεφτα σε γκόμενες άγνωστες δυνατές, όταν με έβλεπαν στη σχολή και πιάναμε κουβέντα άρχιζαν να μου λένε ιστορίες με γκόμενες ότι τάχα την έπεσαν σε μουνάρες, πήραν τηλέφωνα, τις χαμούρεψαν κλπ. χαχααχα.. Εν τω μεταξύ όποτε ήμουν παρών σε κάποιο μέρος που ήταν και αυτοί ή κάνα 2 φορές που βγήκα μαζί τους και τους έλεγα να κάνουμε καμιά κίνηση το παιζαν κινέζοι..

Έτσι είναι εκ τους ασφαλούς όλοι γίνονται μάγκες.. Το αστείο είναι ότι δεν ήξεραν καν αν τα καμάκια ήταν επιτυχημένα, απλά τους έμπαινα στο μάτι μόνο και μόνο επειδή είχα τα κότσια να κάνω κίνηση..
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν 2 χρονάκια σύχναζα σε ένα φοιτητικό στέκι (νυχτερινό μαγαζί είναι) και εκεί σύχναζαν και αρκετοί γνωστοί από τη σχολή μου με τους οποίους μιλούσαμε σχετικά καλά..
Οι τύποι είχαν δει καμιά 4-5 φορές εμένα και το κολλητάρι μου να την πέφτουμε σε μουνιά,να φλερτάρουμε, να τις χορεύουμε κλπ.. Αυτοί δεν έκαναν τπτ απολύτως μόνο κάπνιζαν και είχαν φίλες μαζί τους με τις οποίες δεν υπήρχε κανένα φλερτ.. Από τότε λοιπόν που είδαν ότι εγώ την έπεφτα σε γκόμενες άγνωστες δυνατές, όταν με έβλεπαν στη σχολή και πιάναμε κουβέντα άρχιζαν να μου λένε ιστορίες με γκόμενες ότι τάχα την έπεσαν σε μουνάρες, πήραν τηλέφωνα, τις χαμούρεψαν κλπ. χαχααχα.. Εν τω μεταξύ όποτε ήμουν παρών σε κάποιο μέρος που ήταν και αυτοί ή κάνα 2 φορές που βγήκα μαζί τους και τους έλεγα να κάνουμε καμιά κίνηση το παιζαν κινέζοι..

Έτσι είναι εκ τους ασφαλούς όλοι γίνονται μάγκες.. Το αστείο είναι ότι δεν ήξεραν καν αν τα καμάκια ήταν επιτυχημένα, απλά τους έμπαινα στο μάτι μόνο και μόνο επειδή είχα τα κότσια να κάνω κίνηση..
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αυτο παιζει ναι. Στους δικους μου γνωστους οχι τοσο βεβαια...

αλλα αλλου ειναι φουλ!!!!

Καλα εκανες και τους τσιτσιριζες  ;) ειναι η καλυτερη εκδικηση για εναν σιχαμενο ζηλοφθονα που λυπαται με την χαρα σου!!!!!

Μονο προσεξε αυριο μεθαυριο μην τους βρεις σε καμια δουλεια γιατι θα υποφερεις!!! Παιξτο ξερεις οτι και καλα απο το καμακι δεν βγαζεις κατι και οτι ειχαν δικιο μπας και τους κοιμισεις!!!!

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Παίζουν πολλά κόμπλεξ..

Μα απορω που σου φαινεται παραξενο....ειναι γνωστο παγκοσμιως οτι [size=10pt]ΟΛΟΙ[/size] οι αντρες στην ελλαδα καμακωνουνε 100 και γαμανε τουλαχιστον 50 γκομενες το μηνα κατα μεσο ορο... ειναι κλασσικα πραγματα αυτα τυπε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
περιμενουμε και εμεις οι συναισθηματικοι μαθηματα αναισθησιας μηπως δουμε ασπρη μερα.εκτος πλακας ,κατι πρεπει να εχουμε στη φατσα μας ξερω γω κατι σαν αυρα

TO ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ .
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Παίζουν πολλά κόμπλεξ..

Τυπε, ετοιμασου για το καλοκαιρι.
icon_squaty.gif

Εφετος δε θα ασχοληθουμε με κοινες θνητες, αλλα με νυμφομανη μοντελα...

Επισκέπτης

...δεν υπάρχει άνδρας εμφανίσιμος και μη εμφανίσιμος...υπάρχει με ή χωρίς αυτοπεποίθηση :sunglasses:

Επισκέπτης
Αν εχεις για τον πουτσο εμφανιση πονταρεις στο χρημα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom