You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγω παντως παιδεια αυτο που κανω πλεον που δεν ειμαι και πιτσιρικας να με δουλευει η καθε μια τις προσεγκιζω αρκετα φιλικα και χαλαρα αν δω οτι η αλλη το παιζει ντιβα και συνηθως ειναι αντιστροφως αναλογο με την ομορφια της.... και βλεπω οτι δεν παει προς τοτε αρχιζω τα τρελα μου και της λεω ακριβως τα αντιθετα που περιμενει να ακουσει Τουλαχιστον ετσι της μενω στο μυαλο οι γκομενες ειναι τρελες μελι να τους δωσεις λεμονι θα γουσταρουν και θα το πληρωσουν κι απο πανω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ωρες ωρες πιστευω πως ειμαστε τοσο βλακες οι ελληνες αντρες
που μεσα απο το δικο μας κομπλεξ εχουμε πεισει και τις γκομενες
οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ... και εχουνε παθει καταθλιψη και αυτες
και ειναι τιγκα αμυντικες... αμα το καλοσκεφτεις σκατοχαρακτηρες ειμαστε
και ανισοροποι για αυτο και μας τα πηρανε ολα. Ατιμο πραγμα η ψωρα
η ψωροπερηφανια η μαλακισμενη
που μεσα απο το δικο μας κομπλεξ εχουμε πεισει και τις γκομενες
οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ... και εχουνε παθει καταθλιψη και αυτες
και ειναι τιγκα αμυντικες... αμα το καλοσκεφτεις σκατοχαρακτηρες ειμαστε
και ανισοροποι για αυτο και μας τα πηρανε ολα. Ατιμο πραγμα η ψωρα
η ψωροπερηφανια η μαλακισμενη
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πριν 2 χρονάκια σύχναζα σε ένα φοιτητικό στέκι (νυχτερινό μαγαζί είναι) και εκεί σύχναζαν και αρκετοί γνωστοί από τη σχολή μου με τους οποίους μιλούσαμε σχετικά καλά..
Οι τύποι είχαν δει καμιά 4-5 φορές εμένα και το κολλητάρι μου να την πέφτουμε σε μουνιά,να φλερτάρουμε, να τις χορεύουμε κλπ.. Αυτοί δεν έκαναν τπτ απολύτως μόνο κάπνιζαν και είχαν φίλες μαζί τους με τις οποίες δεν υπήρχε κανένα φλερτ.. Από τότε λοιπόν που είδαν ότι εγώ την έπεφτα σε γκόμενες άγνωστες δυνατές, όταν με έβλεπαν στη σχολή και πιάναμε κουβέντα άρχιζαν να μου λένε ιστορίες με γκόμενες ότι τάχα την έπεσαν σε μουνάρες, πήραν τηλέφωνα, τις χαμούρεψαν κλπ. χαχααχα.. Εν τω μεταξύ όποτε ήμουν παρών σε κάποιο μέρος που ήταν και αυτοί ή κάνα 2 φορές που βγήκα μαζί τους και τους έλεγα να κάνουμε καμιά κίνηση το παιζαν κινέζοι..
Έτσι είναι εκ τους ασφαλούς όλοι γίνονται μάγκες.. Το αστείο είναι ότι δεν ήξεραν καν αν τα καμάκια ήταν επιτυχημένα, απλά τους έμπαινα στο μάτι μόνο και μόνο επειδή είχα τα κότσια να κάνω κίνηση..
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..
Οι τύποι είχαν δει καμιά 4-5 φορές εμένα και το κολλητάρι μου να την πέφτουμε σε μουνιά,να φλερτάρουμε, να τις χορεύουμε κλπ.. Αυτοί δεν έκαναν τπτ απολύτως μόνο κάπνιζαν και είχαν φίλες μαζί τους με τις οποίες δεν υπήρχε κανένα φλερτ.. Από τότε λοιπόν που είδαν ότι εγώ την έπεφτα σε γκόμενες άγνωστες δυνατές, όταν με έβλεπαν στη σχολή και πιάναμε κουβέντα άρχιζαν να μου λένε ιστορίες με γκόμενες ότι τάχα την έπεσαν σε μουνάρες, πήραν τηλέφωνα, τις χαμούρεψαν κλπ. χαχααχα.. Εν τω μεταξύ όποτε ήμουν παρών σε κάποιο μέρος που ήταν και αυτοί ή κάνα 2 φορές που βγήκα μαζί τους και τους έλεγα να κάνουμε καμιά κίνηση το παιζαν κινέζοι..
Έτσι είναι εκ τους ασφαλούς όλοι γίνονται μάγκες.. Το αστείο είναι ότι δεν ήξεραν καν αν τα καμάκια ήταν επιτυχημένα, απλά τους έμπαινα στο μάτι μόνο και μόνο επειδή είχα τα κότσια να κάνω κίνηση..
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πριν 2 χρονάκια σύχναζα σε ένα φοιτητικό στέκι (νυχτερινό μαγαζί είναι) και εκεί σύχναζαν και αρκετοί γνωστοί από τη σχολή μου με τους οποίους μιλούσαμε σχετικά καλά..
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..
και αυτο παιζει ναι. Στους δικους μου γνωστους οχι τοσο βεβαια...
αλλα αλλου ειναι φουλ!!!!
Καλα εκανες και τους τσιτσιριζες ;) ειναι η καλυτερη εκδικηση για εναν σιχαμενο ζηλοφθονα που λυπαται με την χαρα σου!!!!!
Μονο προσεξε αυριο μεθαυριο μην τους βρεις σε καμια δουλεια γιατι θα υποφερεις!!! Παιξτο ξερεις οτι και καλα απο το καμακι δεν βγαζεις κατι και οτι ειχαν δικιο μπας και τους κοιμισεις!!!!
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
ΟΚ το κατεβάζω τώρα.Σου προτεινω να δεις το REAL STEEL....
Θυμιζει ROCKY και TOP OF THE TOP με πολυ δραση .....
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..
Μα απορω που σου φαινεται παραξενο....ειναι γνωστο παγκοσμιως οτι [size=10pt]ΟΛΟΙ[/size] οι αντρες στην ελλαδα καμακωνουνε 100 και γαμανε τουλαχιστον 50 γκομενες το μηνα κατα μεσο ορο... ειναι κλασσικα πραγματα αυτα τυπε....
Επισκέπτης
περιμενουμε και εμεις οι συναισθηματικοι μαθηματα αναισθησιας μηπως δουμε ασπρη μερα.εκτος πλακας ,κατι πρεπει να εχουμε στη φατσα μας ξερω γω κατι σαν αυρα
TO ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ .
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ:
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Παίζουν πολλά κόμπλεξ..
Τυπε, ετοιμασου για το καλοκαιρι.
Εφετος δε θα ασχοληθουμε με κοινες θνητες, αλλα με νυμφομανη μοντελα...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γαματο το ιμτικον που κανει σκουοτΤυπε, ετοιμασου για το καλοκαιρι.
Εφετος δε θα ασχοληθουμε με κοινες θνητες, αλλα με νυμφομανη μοντελα...
Επισκέπτης
...δεν υπάρχει άνδρας εμφανίσιμος και μη εμφανίσιμος...υπάρχει με ή χωρίς αυτοπεποίθηση
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
...δεν υπάρχει άνδρας εμφανίσιμος και μη εμφανίσιμος...υπάρχει με ή χωρίς αυτοπεποίθηση
Πόσο δίκιο έχεις...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Για ......πορτοφολι , ισχυει οτι και παλια ??? ;) ;)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Θα αστειευεσαι μ'αυτη την παπαρια που ποσταρες... >
Επισκέπτης
Για ......πορτοφολι , ισχυει οτι και παλια ??? ;) ;)
...το πορτοφόλι έχει διαχρονική αξία...αρκεί να είναι γεμάτο!
Επισκέπτης
Αν εχεις για τον πουτσο εμφανιση πονταρεις στο χρημα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K