Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
τυπε γιατι δεν το γυρνας μονο στον πληρωμενο ερωτα?
τι θες να φορτωθεις μια ελλεεινιδα με ξινσμενα μουτρα?
εδω εμεις που ειμαστε και ομορφοπαιδα ξηγιομαστε ετσι
να κοιτα φωτο μου
ugly.jpg
ρε συ απολυτε που το βρηκες το τεμαχιο ρε συ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ανοιγει και τις μπυρες μονος του ο τυπας-δεν εχει αναγκη ανοιχτηρι.... :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σε κανένα γυμναστήριο τράβα τύπε και να θυμάσαι πως πρεπει να χύσεις κιλά ιδρώτα. σου μιλάω για σκλαβιά όχι αστεια. και ντόπες παρε γινε γαμώ τα τούμπανα. οχι πως θα ξεσκιστείς να γαμάς αλλά όλο και κάτι θα σου τυχαίνει. επισης το καμακι να το ξεκινάς αργα το βράδυ, είναι σημαντικό το θύραμα να μην νβλέπει μπροστά του απο το πιώμα.  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε κανένα γυμναστήριο τράβα τύπε και να θυμάσαι πως πρεπει να χύσεις κιλά ιδρώτα. σου μιλάω για σκλαβιά όχι αστεια. και ντόπες παρε γινε γαμώ τα τούμπανα. οχι πως θα ξεσκιστείς να γαμάς αλλά όλο και κάτι θα σου τυχαίνει. επισης το καμακι να το ξεκινάς αργα το βράδυ, είναι σημαντικό το θύραμα να μην νβλέπει μπροστά του απο το πιώμα.  :2funny:
:S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
αλλωστε δεν υπαρχουν ασχημοι αντρες,απλα ξεμεθυστες γκομενες.... :2funny: :2funny:(το ιμοτικον που λεγα)

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
το παν στο καμακι ειναι να βγαινεις με ασχημοτερους απο σενα,ετσι ωστε να αναδυκνειεται η δικια σου γοητεια
ποτε θα βγουμε ρε μεγαλε για καμακι :sunglasses:

νομίζω το έχω δοκιμάσει

πρώτα απ όλα τι ηλικία έχεις;

22

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ειναι 2ο κρουσμα σε λιγες μονο μερες
μετα τον τυπο που ειχε το θρασος να παει πρωτα στον γιατρο και μετα να ζητησει συμβουλες για τον προβλημα του εδω :S

τυπε μετα την κριση της οικονομιας εφτασε και η κριση των αξιων  >:(

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
έχω φίλο αντικειμενικά άσχημο , αλλα ο οποίος εχει τρελλο μπλα μπλα και εχει γαμήσει πάρα πολλές γκόμενες  , άλλα μιλάμε για γλωσσά σφαίρα , μονο ετσι θεωρω μπορεις να παρακαμψεις την εμφανιση  

Επισκέπτης
Δε γαμείς που δε γαμείς,
δε γαμιέσαι να γαμήσουμε κι εμείς; :grin:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
έχω φίλο αντικειμενικά άσχημο , αλλα ο οποίος εχει τρελλο μπλα μπλα και εχει γαμήσει πάρα πολλές γκόμενες  , άλλα μιλάμε για γλωσσά σφαίρα , μονο ετσι θεωρω μπορεις να παρακαμψεις την εμφανιση  

;)

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom