Αλεκος_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
το νήμα γαμησε
μια χαρα παη το νημα όπως η κολαρα σου όταν χορεβει πανω στις πουτσες των πακηστανων που σε
το νήμα γαμησε
τυπε ειπες για και πλακωσαν στρακια :S :S :Sτο νήμα γαμησε
χαχα , ήρθε ο παλιοπουστας :S :S :Sτυπε ειπες για και πλακωσαν στρακια :S :S :S
ζεις ρε πιπαλεκος? :S :S :Sμια χαρα παη το νημα όπως η κολαρα σου όταν χορεβει πανω στις πουτσες των πακηστανων που σε
θα φερει και τους κλωνους του να τα λενε σαν κακιασμενες :S :S :Sχαχα , ήρθε ο παλιοπουστας :S :S :S
χαχα,ότι μπορεί τυπε.Λογικα θα πει και σε κανένα τραβελο εκει που θα τον πιπωνει να γράψει και τίποτα εδώθα φερει και τους κλωνους του να τα λενε σαν κακιασμενες :S :S :S
τελειωμενο πουστρακι, σε πόσα μηνύματα θα μάθεις ορθογραφία? :S :S :Sμια χαρα παη το νημα όπως η κολαρα σου όταν χορεβει πανω στις πουτσες των πακηστανων που σε
Ξέρω κάποια που ξέρει πως το φουσκώνουν
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1037354[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Με φωναξες κανεις :think: :tired:
Και γαμω τα νηματα. Τωρα το ειδα. (Ας τα διαλα, βαρεθηκα αυτους τους παππουληδες που το παιζουν μικροτσουτσουνοι και εχουν ξεσκισει ολα τα κωλιγκερλια.)
Και γαμω τα νηματα. Τωρα το ειδα. (Ας τα διαλα, βαρεθηκα αυτους τους παππουληδες που το παιζουν μικροτσουτσουνοι και εχουν ξεσκισει ολα τα κωλιγκερλια.)
Και τι κριτικες. Οταν τις διαβαζω πεφτω σε καταθλιψη. Ολοι απο 2 μανικια, μονο εμενα αδικησε η φυση ρε γαμωτο;
Ε μα!!!
Όλο, δεν γαμάμε, δεν γαμάμε, και κάθε μέρα πέφτουν δυο τρείς κριτικές.
Και τι κριτικες. Οταν τις διαβαζω πεφτω σε καταθλιψη. Ολοι απο 2 μανικια, μονο εμενα αδικησε η φυση ρε γαμωτο;
A, this? Last yearΨιτ, κωλό-γερε, δεν αφήνεις τα ψόφια;
Αν οι άλλοι ρίχνουν μόνο μανίκια, εσύ ρίχνεις από δύο κιμονό στην καθησιά...
εγω και με τη μυτη!Με ένα τέτοιο μωρό επάνω εγώ το φουσκώνω και με το στόμα..!
Μπααααααα, Όλες έχουν προσφορά τα δυο μανίκια στην ώρα γιατί κανεις δεν προλαβαίνει, αλλιώς δεν θα το χαν,Ολοι απο 2 μανίκια