You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς έρχονται στην Ελλάδα οι πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ψαχνεις δουλεια ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η ευλογια μου τσούζει αν δεν εισαι μαθημενος..οχι μονο την ευλογια σου!
Επισκέπτης
Με ξυλο με πολυ ξυλο...Πολλες οταν ερχονται εδω δεν εχουν αρχικα σκοπο να κανουν την δουλεια αυτη αλλα μετα μπαινουν στα κυκλωματα.
ειμαι καταραμενος πατερ θελω την ευλογια σουη ευλογια μου τσούζει αν δεν εισαι μαθημενος..
Επισκέπτης
Λογικά μέσω νομίμων εταιριών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα...
χαχαχχαχαχχα ναι φιλανθρωπικες εταιρειες με ανιδιοτελεις σκοπους που θελουν να προσφερουν κοινωνικο εργο!
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
πως ερχονται?γαμιοντας....χαχαχα
Σου πήρε λίγη ώρα, το πήγες απο εδώ, το πήγες απο εκεί τελικά όμως......ειμαι καταραμενος πατερ θελω την ευλογια σου
Κανόνισε αντί να σου βγεί να σου βγεί κανένα .
Μετά να σε δώ....
Επισκέπτης
giorgospapa πες μου οτι αυτη η photo ειναι για πλακα και οτι δεν ταξιδευουν με αυτες τις συνθηκες ετσι στο αμαξι γιατι θα τρελαθω!
Επισκέπτης
μιας και έχω δει το πως δουλεύουν τα κυκλώματα αυτά τα οποία τα είδα και κατά την επίσκεψη μου στην Ρωσία το 2002 αλλά και έχω δει και εδώ στην Αθήνα γιατί γνωρίζω άτομο που μιλάει της γλώσσες αυτές και δούλευέ σε γραφεία αυτού του τύπου σαν διερμηνέας.Θελω να μαθω πως ερχονται στην Ελλαδα μεσω γραφειου?μεσω εταιριας?
που απευθυνονται ωστε να δουλεψουν εδω σε στουντιο η σε μπουρδελο?
καποιος μπασμενος ας απαντησει...
εδώ υπάρχουν 2 τύποι γραφείων ο ένας τύπος είναι τα λεγόμενα καλλιτεχνικά τα οποία γνωρίζουν καλά της γυναίκες από της χώρες αυτές ότι μέσα τους κρύβουν καλλιτεχνική φλέβα λόγο της ενασχόλησης του στην πατρίδα τους με το μπαλέτο και την γυμναστική της πλησιάζουν και τους λένε ότι εδώ στην Ελλάδα αν έρθουν μέσα σε 2 με 3 χρόνια αν κάτσουν και εργαστούν σε μπαλέτα που εδώ είναι περιζήτητα θα κερδίσουν αρκετά χρήματα και θα φτιάξουν την ζωή τους για πάντα,
ο άλλος τύπος γραφείου είναι τα λεγόμενα ευρέσεως εργασίας που σε συνεργασία με τα γραφεία ταξιδίων που της φέρνουν εδώ κουβαλάνε και αυτά γυναίκες.
τα καλ. γραφεία αφού της φέρουν εδώ με διάφορους τρόπους είτε μέσω άλλης Ευρωπαϊκής χώρας η με χρηματισμό υπαλλήλων σε πρεσβείες η προξενεία ( το 2002 ο χρηματισμός για κάθε γυναίκα έφτανε τα 2000 δολάρια) περίπου το ίδιο γίνετε και με τα ευρέσεως εργασίας μόνο που αυτά διαλέγουν της γυναίκες που είναι όμορφες και ελκυστικές αργότερα στο να κάνουν το επάγγελμα της πόρνης.
μόλις της φέρουν εδώ της μαντρώνουν σε διάφορα διαμερίσματα που ανήκουν στα γραφεία ευρέσεως εργασίας η στα καλλιτεχνικά στα οποία οι γυναίκες πληρώνουν διαμονή 5 ευρώ την ημέρα σε δωμάτια που κοιμούνται 8 με 10 γυναίκες και ταυτόχρονα θέλουν και έξοδα διατροφής άλλα 2 ευρώ η 3 για το άναμμα του θερμοσιφώνου για μπάνιο κλπ.
αυτοί που έχουν τα γραφεία προσπαθούν να της έχουν στο περίμενε δηλ. ότι από μέρα σε μέρα θα της στείλουν για δουλειά μέχρι να τελειώσουν οι οικονομίες τους και σιγά σιγά γίνεται η ώθηση στην πορνεία το κάνουν μια βγάζουν ένα χαρτζιλίκη και πάει λέγοντας και δεν μπορούν να φύγουν και εύκολα τους κρατούν τα διαβατήρια και της απειλούν μόλις βγούν έξω θα της βάλει φυλακή η αστυνομία.
Επισκέπτης
Arion μπορεις να μου πεις ομως πως μερικες απο αυτες κανουν λες και το καραγουσταρουν τρελα το επαγγελμα και δειχνουν τρομερα καυλιαρες?
Επισκέπτης
τα τελευταία 20 χρόνια με της αλλαγές που έγιναν εκεί αυξήθηκε πολύ ο αλκοολισμός και οι άντρες γενικά της γυναίκες στο σεχ της είχαν στην ξεπέτα μπορείς να συναντήσεις εδώ γυναίκα που στην ζωή της όσο ήταν εκεί να μην είχε έρθει σε οργασμό και το ένοιωσε εδώ.Arion μπορεις να μου πεις ομως πως μερικες απο αυτες κανουν λες και το καραγουσταρουν τρελα το επαγγελμα και δειχνουν τρομερα καυλιαρες?
μάλιστα έχω και προσωπική εμπειρία επάνω σε αυτό το ζήτημα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις