Νέα

Πώς ενημερώνεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προσωπικά εχω κόψει εφημερίδες-περιοδικά κλπ.  :S Βλέπω ειδήσεις μόνο στον ΣΚΑΙ αλλά και στο CNN τα πρωινά, αλλά και κατευθείαν στο BBC απο δορυφορική. Πιστεύω το επίπεδο των ελληνικών ειδήσεων απο τα κανάλια είναι υπό το μηδέν.

Δημοσιογράφοι και συντάκτες ειδήσεων είναι για τον πούτσο, όλοι πληρωμένοι. Εσείς πως ενημερώνεστε? :think:
απο το Γιανη το καφετζη,τι Τανια τι κομοτρια(πρακτοριο ντασ),και γενικος απο τη πιατσα(καφενιο,λεσχι,προπατσιδικο κτλ,παλια Δελτα)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό το θέμα το είχα σκεφτεί χτες με την απεργία των δημοσιογράφων... νομίζω ότι πλέον η αλήθεια κρύβεται ανάμεσα στις λέξεις... και πρέπει να ενημερώνεται κάποιος από πολλές πηγές για να μπορέσει να συνθέσει την ουσία κ την πραγματικότητα της είδησης...
Εννοείται Duracell, γι' αυτό και το ίντερνετ είναι τόσο σημαντικό... :uglystupid:
Εσύ, που είναι μέρος της ζωής σου, σίγουρα το καταλαβαίνεις. Άντε να το εξηγήσεις αυτό σε έναν που δεν έχει ιδέα τι είναι υπολογιστής..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Tηλεοραση ΠΟΤΕ..
  Εφημεριδες Ποτε

Μονο απο το ΝΕΤ,εδω και δυο χρονια και κυριως απο διαφορα μπλογκς
  Τα οποια φροντιζω να διασταυρωνω με αλλες ειδησεις απο αλλα μπλογκ
  σε περιπτωση που καποια τραβηξει την προσοχη μου...

Μακρια απο τις προκατασκευασμενες ειδησεις και τους δημοσιογραφους

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εννοείται Duracell, γι' αυτό και το ίντερνετ είναι τόσο σημαντικό... :uglystupid:
Εσύ, που είναι μέρος της ζωής σου, σίγουρα το καταλαβαίνεις. Άντε να το εξηγήσεις αυτό σε έναν που δεν έχει ιδέα τι είναι υπολογιστής..
εγο γι αυτο ειμε τερας ενιμεροσις ας εινε καλα τα καλα πεδια που με βοιθανε στο ιντερνετ και ο αδερφος μου που πεταξε τα γουιντου που μπλοκερνανε,και μου βαλε αυτα με το μπλε καπελακι φερντορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχια εχο μαθη πολα απο το δικο σου ,διμοσια εφχαριστο(πολιτικα,ικονομικα,γιατρικα κτλ)πεστου το εφχαριστο εμπρακτα ξερης ποσ!!!!!!!!!!!!!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγο γι αυτο ειμε τερας ενιμεροσις ας εινε καλα τα καλα πεδια που με βοιθανε στο ιντερνετ και ο αδερφος μου που πεταξε τα γουιντου που μπλοκερνανε,και μου βαλε αυτα με το μπλε καπελακι φερντορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχια εχο μαθη πολα απο το δικο σου ,διμοσια εφχαριστο(πολιτικα,ικονομικα,γιατρικα κτλ)πεστου το εφχαριστο εμπρακτα ξερης ποσ!!!!!!!!!!!!!!!

Βόθρος=το καλύτερο παιδί :sunglasses: Κάτι ξέρει ο μακλέιν που το λέει.
Επίσης, ο δικός μου, μου έχει πει επίσης πολύ καλά λόγια για σένα μεσιέ :sunglasses:
Τώρα το "ευχαριστώ" θα το μεταφέρω με δικά μου λόγια... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βόθρος=το καλύτερο παιδί :sunglasses: Κάτι ξέρει ο μακλέιν που το λέει.
Επίσης, ο δικός μου, μου έχει πει επίσης πολύ καλά λόγια για σένα μεσιέ :sunglasses:
Τώρα το "ευχαριστώ" θα το μεταφέρω με δικά μου λόγια... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
οχι και πεδι,εφχαριστο με ανεβασες ιθικα,το μπαζακι μου θα δη χαρα σιμερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom