Νέα

Πώς ενημερώνεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zatara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ασε ρε που θα δινουμε λεφτα σε ολους τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που τα περνουν χοντρα για να τα παρουσιασουν οπως θελουν... δε λεω υπαρχουν κ μερικοι αξιολογοι αλλα δυστηχως (μετα κ απο τα τελευταια γεγονοτα με μακη-θεμο dvd που ξεβρακωθηκε ολο το συστημα) μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα...

Δόκιμος_3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ διαβάζω AthensVoice τις Πέμπτες και Βήμα ή Καθημερινή που και που τις Κυριακές

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω οποια εχει τσοντοντιβιντι!! :2funny: :2funny:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Προσωπικα εχω παψει να ασχολουμαι με την εντυπη δημοσιογραφια εδω και χρονια.Εχω σπαστει πολυ με τη συνεχη αυξηση των τιμων της εφημεριδας.Θυμαμαι πριν 10 χρονια το ΕΘνος εκανε 250 δραχμες.Μετα πηγε 300.Μολις μπηκε το Ευρω στην καθημερινοτητα μας η τιμη αυξηθηκε στο 1 ευρω.Τωρα εχει παει 1,3.Μεσα σε δεκα χρονια απο 2 κατοσταρικα εφτασε ενα 500 ρικο.Εχει και η κοροιδια τα ορια της

Αυτο που δεν κατανοω ειναι πως ανεβαινουν οι τιμες τη στιγμη που υπαρχουν εναλλακτικες πηγες ενημερωσης,οπως το ιντερνετ,η τηλεοραση και ο δωρεαν Τυπος.Αλλα ξεχασα.Ο κρατικος κορβανας των διαφημισεων 

Επισκέπτης
Προσωπικα εχω παψει να ασχολουμαι με την εντυπη δημοσιογραφια εδω και χρονια.Εχω σπαστει πολυ με τη συνεχη αυξηση των τιμων της εφημεριδας.Θυμαμαι πριν 10 χρονια το ΕΘνος εκανε 250 δραχμες.Μετα πηγε 300.Μολις μπηκε το Ευρω στην καθημερινοτητα μας η τιμη αυξηθηκε στο 1 ευρω.Τωρα εχει παει 1,3.Μεσα σε δεκα χρονια απο 2 κατοσταρικα εφτασε ενα 500 ρικο.Εχει και η κοροιδια τα ορια της

Αυτο που δεν κατανοω ειναι πως ανεβαινουν οι τιμες τη στιγμη που υπαρχουν εναλλακτικες πηγες ενημερωσης,οπως το ιντερνετ,η τηλεοραση και ο δωρεαν Τυπος.Αλλα ξεχασα.Ο κρατικος κορβανας των διαφημισεων   

ρε φιλε εδω η καθημερινη την μια βδομαδα η κυριακατικη εχει 2 ευρω την επομενη 3 ευρω κ την επομενη [size=18pt]3,5 ευρω[/size] τι λεμε τωρα...λες κ περνουμε δερματοδετη εκδοση....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Προσωπικά εχω κόψει εφημερίδες-περιοδικά κλπ.  :S Βλέπω ειδήσεις μόνο στον ΣΚΑΙ αλλά και στο CNN τα πρωινά, αλλά και κατευθείαν στο BBC απο δορυφορική. Πιστεύω το επίπεδο των ελληνικών ειδήσεων απο τα κανάλια είναι υπό το μηδέν.

Δημοσιογράφοι και συντάκτες ειδήσεων είναι για τον πούτσο, όλοι πληρωμένοι. Εσείς πως ενημερώνεστε? :think:

Επισκέπτης
συνηθως μεσω ξενων καναλιων αλλα απο ελληνικα το σκαι που λες ειναι καλο σχετικα.και ο ευαγγελατος μ αρεσει μερικες φορες,αλλα γενικως η ελληνικη τηλεοραση με τους θεατες που εχει ειναι λογικο να ειναι χαλια

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αυτό το θέμα το είχα σκεφτεί χτες με την απεργία των δημοσιογράφων... νομίζω ότι πλέον η αλήθεια κρύβεται ανάμεσα στις λέξεις... και πρέπει να ενημερώνεται κάποιος από πολλές πηγές για να μπορέσει να συνθέσει την ουσία κ την πραγματικότητα της είδησης...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αυτό το θέμα το είχα σκεφτεί χτες με την απεργία των δημοσιογράφων... νομίζω ότι πλέον η αλήθεια κρύβεται ανάμεσα στις λέξεις... και πρέπει να ενημερώνεται κάποιος από πολλές πηγές για να μπορέσει να συνθέσει την ουσία κ την πραγματικότητα της είδησης...

Εγώ προσωπικά ξέρεις φίλε Duracell πως είμαι τίμιος, ανένταχτος και πατριώτης δημοσιογράφος :rockon: :rockon:. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι λαμόγια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ προσωπικά ξέρεις φίλε Duracell πως είμαι τίμιος, ανένταχτος και πατριώτης δημοσιογράφος :rockon: :rockon:. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι λαμόγια.

Εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω με κανέναν συναγωνιστή... η ουσία όμως είναι ότι ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM κ χωρίς κανέναν κόπο!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πρωι ΝΕΤ Ζουγκλα.gr,Τροκτικο και το βραδυ την καλυτερη? ενημερωση την εχει το Σταρ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι να την κάνεις την ενημέρωση.. μήπως λέει και κανένας το σωστό ή την αλήθεια... οι αμερικάνικοι δίαυλοι μεροληπτούν υπέρ των αμερικανών οι αγγλικοι επύρ των άγγλων κ.ο.κ.

το θέμα είναι να ακούς από 10 διάυλους ειδήσεις και να διασταυρώνεις μόνος σου τα γεγονότα, ή να βγεις στους δρόμους και να κάνεις ρεπορτάζ μόνος σου.

πάντως από δημοσιογράφους πιστεύω ότι ο πιο αμερόληπτος είναι ο Τσιαμτσικας αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα και αυτόν και δεν τον βλέπουμε συχνά να τα χώνει για την ακρίβια και το πετρέλαιο.

οι πιο βρωμεροί κατά την γνώμη ου είμαι ο Μακης

ο Αυτιάς(λόγω βλακείας) απαλάσεται [youtube=425,350]cJioFS3qDU4[/youtube]

ο κακαουνάκης είναι μέγιστος βλάκας και μου την σπάει που το παίζει και άντρας και μάγκας... αλλά @@ μάγκας είναι

ο βερίκιος είναι μεγάλο νούμερο ... απ' αυτά που γουστάρουν να βλέπουν μερικοί στην τηλεόραση.

επόμενος είναι ο κουικ... μετά το καοτόνικ και το νεσκουικ μας ήρθε και ο κουίκ... μια ζωή αμερόληπτος :jerking: κοντά στον πολίτη :jerking: κοντά και στους άγγλους :birdman:

και η λίστα δεν τελειώνει... έλεος με τους μαλάκες που ακούμε.. γι' αυτό έχω να δω τηλεόραση 3 χρόνια... άντε γεια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
από το περίπτερο του in.gr για απλή ενημέρωση στους τίτλους των εφημερίδων και από το site του CNN για γενική ενημέρωση

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με τα χρονια εχω διαμορφωσει ενα λιγο περιπλοκο συστημα ενημερωσης.
Το πρωι 6-6.30 εφημεριδες, κυριος οικονομικες. Μετα διαδικτιο και κυριος bourdela.com.
Τηλεοραση σπανια, γιατι οι Δημοσιογράφοι και συντάκτες ειδήσεων είναι για τον πούτσο, όλοι πληρωμένοι.
Ολα αυτα τα βαζω στο μιξερ  με υποψιες/κριτικη διαθεση (αντι για παγο) .Και καταλληγω σε καποια συμπερασματα.

mprostaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά εχω κόψει εφημερίδες-περιοδικά κλπ.  :S Βλέπω ειδήσεις μόνο στον ΣΚΑΙ αλλά και στο CNN τα πρωινά, αλλά και κατευθείαν στο BBC απο δορυφορική. Πιστεύω το επίπεδο των ελληνικών ειδήσεων απο τα κανάλια είναι υπό το μηδέν.

Δημοσιογράφοι και συντάκτες ειδήσεων είναι για τον πούτσο, όλοι πληρωμένοι. Εσείς πως ενημερώνεστε? :think:

Όπως τα λες συν λίγο κρατική. Προχτές με την απεργία... η αγαλλίαση!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.318
Πόντοι
17.885
Κυρίως από το internet, μη σου πω ότι πολλές ειδήσεις τις έχω πρωτοδεί από θρεντ εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom