Νέα

Πώς ενημερώνεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η "Καθημερινή" διαβάζεται από αυτούς που κυβερνούν τη χώρα.

Ο "Ελεύθερος Τύπος" από αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν τη χώρα.

Το "Βήμα" και τα "Νέα" διαβάζουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά να κυβερνούν τη χώρα.

Τον "Ριζοσπάστη" εκείνοι που πιστεύουν πως τη χώρα θα έπρεπε κανονικά να την κυβερνά μια άλλη χώρα.

Οι αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" δεν ξέρουν ποιος ακριβώς κυβερνά τη χώρα, είναι όμως βέβαιοι πως την κυβερνά με λάθος τρόπο.

Την "Απογευματινή" προτιμούν οι γυναίκες αυτών που κυβερνούν τη χώρα.

Τη "Ναυτεμπορική" τη διαβάζουν αυτοί στους οποίους ανήκει η χώρα.

Την "Εστία" διαβάζουν όσοι νομίζουν πως η χώρα είναι ακόμα δική τους.

Και οι αναγνώστες της 'Espresso' δεν ενδιαφέρονται για το ποιος κυβερνά τη χώρα, αρκεί να είναι γυναίκα και να έχει μεγάλο στήθος... :)

Επισκέπτης
Εσεις ποια εφημεριδα διαβαζετε; (αν)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τη Χώρα  :booty:

Νομίζω είναι η τελευταία σε κυκλοφορία. Άθλια φυλλάδα.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ διαβάζω το ποντίκι από αντίδραση και την εστία για να ομιλώ ορθώς την ελ.ληνικήν γλώτταν. Παλιά διάβαζα και το αγόρι και μετά την σούπερ κατερίνα, γιατί προσπαθούσα μα προσανατολιστώ σεξουαλικά. Μετά βρήκα το site και την υγειά μου στο Ίδρυμα.

Καλά τα λες, αλλά δεν κατέταξες και τις αθλητικές εφημερίδες, μάλλον δεν στο επιτρέπουν οι γνώσεις σου.

Αριγάτο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εσεις ποια εφημεριδα διαβαζετε; (αν)

Τις διαβάζω ΟΛΕΣ! Ευτυχώς τώρα πια λίγο-πολύ όλες σχεδόν έχουν sites, οπότε είναι ευκολότερη από το παρελθόν και η αποδελτίωση-αναζήτηση πληροφοριών... ;)

Αν έπρεπε ν' αγοράσω όμως ΜΟΝΟΝ μια, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το ΠΑΡΟΝ, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΗΓΕΣ... μήνες, για να μην πω χρόνιααα μπροστά απ' τις άλλες!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγώ και τσάμπα αν μου έδιναν αθλητική εφημερίδα, δεν θα την έπαιρνα. Για να τη διαβάσω δεν το συζητώ καν...

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως εγώ και τσάμπα αν μου έδιναν αθλητική εφημερίδα, δεν θα την έπαιρνα. Για να τη διαβάσω δεν το συζητώ καν...

Δοκίμασε πρώτα. Βλέπεις μόνον τις εικόνες και ενημερώνεσαι για στριπτιτζάδικα και όλα τα τηλέφωνα για cg, τάνες, μασαζερί, για βουλκανιζατέρ, εξοχικά ταβερνάκια και ουζερί με ποικάντικες ποικιλίες. Μερικές πουλούν και τσόντες πλέον μαζί με την φυλλάδα. Έτσι έχεις με έναν σμπάρο αμέτρητα τριγώνια... :sunglasses:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ο Πρωταθλητης ειναι καλη φυλλαδα αλλα αφηνει μελανι οταν σκουπιζεσαι...  =)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οποια εχει καποιο καλο dvd μετα παει για ανακυκλωση

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
Εγώ διαβάζω το ποντίκι από αντίδραση και την εστία για να ομιλώ ορθώς την ελ.ληνικήν γλώτταν. Παλιά διάβαζα και το αγόρι και μετά την σούπερ κατερίνα, γιατί προσπαθούσα μα προσανατολιστώ σεξουαλικά. Μετά βρήκα το site και την υγειά μου στο Ίδρυμα.

Καλά τα λες, αλλά δεν κατέταξες και τις αθλητικές εφημερίδες, μάλλον δεν στο επιτρέπουν οι γνώσεις σου.

Αριγάτο.
Ειναι αληθεια. Οι γνωσεις μου οσον αφορα τις αθλητικες αφημεριδες ειναι ελαχιστες και περιοριζονται στις 3-4 βασικες. Ομως το thread  δεν αφορα αυτου του ειδους την ενημερωση...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δοκίμασε πρώτα. Βλέπεις μόνον τις εικόνες και ενημερώνεσαι για στριπτιτζάδικα και όλα τα τηλέφωνα για cg, τάνες, μασαζερί, για βουλκανιζατέρ, εξοχικά ταβερνάκια και ουζερί με ποικάντικες ποικιλίες. Μερικές πουλούν και τσόντες πλέον μαζί με την φυλλάδα. Έτσι έχεις με έναν σμπάρο αμέτρητα τριγώνια... :sunglasses:

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό.

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, κάπου-κάπου μπορεί να βρεις και κάποιο αξιόλογο άρθρο σε αθλητική εφημερίδα. Για παράδειγμα, τα άρθρα του Ηλία Μπαζίνα είναι συνήθως αξιόλογα.

Πάντως, για να απαντήσω στο ερώτημα της Ιουλίας, εγώ όταν παίρνω εφημερίδα (σπάνια), παίρνω την Καθημερινή ή την Ελευθεροτυπία.

Επισκέπτης
Τις διαβάζω ΟΛΕΣ! Ευτυχώς τώρα πια λίγο-πολύ όλες σχεδόν έχουν sites, οπότε είναι ευκολότερη από το παρελθόν και η αποδελτίωση-αναζήτηση πληροφοριών... ;)

Αν έπρεπε ν' αγοράσω όμως ΜΟΝΟΝ μια, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το ΠΑΡΟΝ, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΗΓΕΣ... μήνες, για να μην πω χρόνιααα μπροστά απ' τις άλλες!

Και γω το ιδιο. Βημα, Νεα, Ελευθεροτυπια, Ελευθερος Τυπος και Καθημερινη ειναι σιγουρα στην ημερισια διαταξη. Οσο για το Παρον εχεις απολυτο δικιο. Οι τυποι ειναι μακραν οσον αφορα την πληροφορηση. Και το καλυτερο ειναι ότι δεν κιοτευουν να γραψουν αυτα που ξερουν

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Νομίζω οτι ολες οι εφημερίδες ειναι καλές αν σημαδεύεις τη μύγα σωστά....

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι αληθεια. Οι γνωσεις μου οσον αφορα τις αθλητικες αφημεριδες ειναι ελαχιστες και περιοριζονται στις 3-4 βασικες. Ομως το thread  δεν αφορα αυτου του ειδους την ενημερωση...

Όχι ρε γαμώτο και νόμιζα ότι άνοιξε επιτέλους και ένα σοβαρό thread από μια κοπέλα χωρίς ? εδώ μέσα.

Αποχωρώ προς ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υ.Γ.: Η στρέβλωση της πραγματικότητας και των γεγονότων που γίνεται από τον Τύπο δεν φθάνει βέβαια τα επίπεδα της τηλεόρασης (εκεί μιλάμε πλέον για εικονική πραγματικότητα), αλλά γίνεται σε τεράστιο βαθμό. Θέλει πολύ προσπάθεια και χρόνο για να αντιληφθείς το μέγεθος. Γι' αυτό ανθίζει πλεον η τσόντα dvd ή πιο soft core τύπου "το κορίτσι και το άλογο" ακόμη και σε "πρωτοκλασσάτες" φυλλάδες.

Αριγάτο.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω οτι ολες οι εφημερίδες ειναι καλές αν σημαδεύεις τη μύγα σωστά....

Καλά με κάλυψες απόλυτα και έγραφα παρόλες τόσην ώρα. :-*. Έπος.

Μόνο στο internet υπάρχει ακόμη ανόθευτη πληροφορία. Σχεδόν ο εγχώριος Τύπος εξυπηρετεί το δόγμα "θα τους κάνουμε να θέλουν ό,τι εμείς θέλουμε" και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομίζω ότι το οικονομικό ένθετο της "καθημερινής" είναι από τα καλύτερα και πιο έγκυρα έντυπα. Ειδικά της Κυριακής.

Επίσης καλή ενημέρωση έχει και η Ημερησία.

Γενικά πλέον αν θέλετε να μάθετε ειδήσεις στραφείτε προς τις οικονομικές "σομόν" εφημερίδες

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η "Καθημερινή" διαβάζεται από αυτούς που κυβερνούν τη χώρα.

Ο "Ελεύθερος Τύπος" από αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν τη χώρα.

Το "Βήμα" και τα "Νέα" διαβάζουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά να κυβερνούν τη χώρα.

Τον "Ριζοσπάστη" εκείνοι που πιστεύουν πως τη χώρα θα έπρεπε κανονικά να την κυβερνά μια άλλη χώρα.

Οι αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" δεν ξέρουν ποιος ακριβώς κυβερνά τη χώρα, είναι όμως βέβαιοι πως την κυβερνά με λάθος τρόπο.

Την "Απογευματινή" προτιμούν οι γυναίκες αυτών που κυβερνούν τη χώρα.

Τη "Ναυτεμπορική" τη διαβάζουν αυτοί στους οποίους ανήκει η χώρα.

Την "Εστία" διαβάζουν όσοι νομίζουν πως η χώρα είναι ακόμα δική τους.

Και οι αναγνώστες της 'Espresso' δεν ενδιαφέρονται για το ποιος κυβερνά τη χώρα, αρκεί να είναι γυναίκα και να έχει μεγάλο στήθος... :)
Μπραβο,ωραιο ποστ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom