Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Εχω αλλα 6 χρονια.... μη με κανεις να το σκεφτομαι και αυτο....!!ειλικρινές.
(υπάρχει και η κολονοσκόπηση για τους πάνω των 50 να ξέρεις )
Εχω αλλα 6 χρονια.... μη με κανεις να το σκεφτομαι και αυτο....!!ειλικρινές.
(υπάρχει και η κολονοσκόπηση για τους πάνω των 50 να ξέρεις )
Καλώς επανήλθατε, κυρία.Επανήλθα, κύριε !
Πρώτη φορά το ακούς μήπως; κουράστηκα να παρακαλάω για αυτό το τρίο
Πρώτη φορά το ακούς μήπως; κουράστηκα να παρακαλάω για αυτό το τρίο
εγώ ήδη ανατριχιάζω...Εχω αλλα 6 χρονια.... μη με κανεις να το σκεφτομαι και αυτο....!!
Γυναίκες -κλωνοιοι ποιες του σαη τυπε;
Συμφωνω!Εγω ούτε για κολονωσκοπηση δεν πάω!Θα πω κι εγω την αποψη μου γιατι ποτέ δεν κρυφτηκα. Ειχα μια γκομενα (πριν 20 χρονια περιπου) που ειχε φαγωθει να μου βαλει δαχτυλο και ισχυριζοταν οτι θα το κανει τοσο καλα που θα μου αρεσει! Καποια στιγμη την αφησα, επειδη της ειχα σκισει - χυσει το γκροβερ 3 φορες (ακαπελα εννοειται) σε ενα 24ωρο και ειχα ενοχές!! Δε μου αρεσε, ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν το ξανα επιχειρησα, μονο γαστρεντερολογος πλεον, γιατι εχουμε καποια ηλικια και η διογκωση προστατη ειναι προς ετησιο τσεκαρισμα για να μην παθουμε καμια ζημια...! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!! Επισης σιχαινομαι να μου γλυφουν τις ρογες, δεν με καβλωνει. Αντιθετα με ξενερωνει. Να μου κανουν μαεστρικο γλυφοκωλι ομως γουσταρω φουλ! Αυτα τα ολιγα απο τον Διανοούμενο. Ολες οι αποψεις δεκτες,στο Bou ειμαστε αλλωστε. Απλα παντα παιζω σε παραδοσιακα νερα. Με αρκουν! Με ικανοποιουν πληρως!
Για ολους θα χτυπησει η καμπανα ομως συναγωνιστη. Ειναι απο τα αναγκαια ''πρεπει''!Συμφωνω!Εγω ούτε για κολονωσκοπηση δεν πάω!
δεν στο προτείνω...Συμφωνω!Εγω ούτε για κολονωσκοπηση δεν πάω!
Έχω περάσει προ πολλού τα πενηντα,αλλά δεν!!!δεν στο προτείνω...
μετά τα 50 ειδικά, πάρτο απόφαση
φίλε, και το λήγω εδώ καθώς δεν είναι του παρόντος, ΜΗΝ το κάνεις αυτό στον εαυτό σουΈχω περάσει προ πολλού τα πενηντα,αλλά δεν!!!
παρακαλώ πολύ αν θες άλλαξε την ψήφο...γυναικα λεσβια ψηφησα και εγω ειμαστε 4 βλεπω
Τι είναι η κολονωσκοπηση?Συμφωνω!Εγω ούτε για κολονωσκοπηση δεν πάω!
Και έχω περάσει προ πολλού τα πενήντα!
θελω να γνωρισω τις αλλες 3 να γλειψουμε τα μουνια μας παρακαλω να επικοινωνησουν με πμπαρακαλώ πολύ αν θες άλλαξε την ψήφο...
(δεν έχεις και βυζιά πανάθεμά σε|)
εδώ ρε βρήκες να βγάλεις γκόμενα?θελω να γνωρισω τις αλλες 3 να γλειψουμε τα μουνια μας παρακαλω να επικοινωνησουν με πμ
αντε καλα το αλλαζωεδώ ρε βρήκες να βγάλεις γκόμενα?
Κι ευχομαι να μην κανεις ποτέ, κι εγω δεν θελω να περασω τετοιο βασανο αλλα μονο ετσι φαινονται οι πολυποδες. Και μακαρι να ειναι μονο πολυποδες....Έχω περάσει προ πολλού τα πενηντα,αλλά δεν!!!
Αν θες βοηθεια φωναξε με ρε!! Δυο μεταλλικά πουλια εναντιων 9 τρυπων! Καλα θα παει...!θελω να γνωρισω τις αλλες 3 να γλειψουμε τα μουνια μας παρακαλω να επικοινωνησουν με πμ