The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
Για να ευχαριστηθείς ένα έδεσμα, χρειάζεται προετοιμασία.Σας αρέσουν; οι άντρες τα αποφεύγετε
Για να ευχαριστηθείς ένα έδεσμα, χρειάζεται προετοιμασία.Σας αρέσουν; οι άντρες τα αποφεύγετε
Μερσί. Επιφυλάσσομαι.Ο Άγιος. Πολύ μπροστά
Λατρεύω προκαταρκτικά....Σας αρέσουν; οι άντρες τα αποφεύγετε
Κύριε @bourdeliaris82 θέλετε να πείτε ότι τα λαγωνικά του σάιτ μπορούν να κάνουν τέτοιο λάθος ;
Ολα ειναι πιθανα Miss @Mantw . Εχεις μεγαλη τεχνη στο να γλεντας τον κοσμοΚύριε @bourdeliaris82 θέλετε να πείτε ότι τα λαγωνικά του σάιτ μπορούν να κάνουν τέτοιο λάθος ;
Κύριε @bourdeliaris82 θέλετε να πείτε ότι τα λαγωνικά του σάιτ μπορούν να κάνουν τέτοιο λάθος ;
Πολύ αισθαντικό. Με κιθάρα μόνο και φωνή Γιάννη Βογιατζή κάνει την τέλεια μπαλάνταΔως μου τα βυζιά σου
Και άσε το σουτιέν σου κάτω να πέσει
Θέλω να τα βλέπω
Να τα πιπιλίζω και να ανάβεις μ΄ αρέσει
Μούναρος, είσαι μούναρος
Και δε θέλω να ξέρω όλα τ' άλλα
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Μεσ΄τα δυό κωλομέρια θα χωθώ στάλα στάλα
Θα χωθώ στάλα στάλα
Άνοιξε τα πόδια
Πέτα την κιλότα πέτα την κι όπου πέσει
Θέλω το μουνί σου
θέλω να μπω μέσα όπως σ΄αρέσει
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Τούρλωσε τον κώλο
Κι άσε το καυλί μου να πάρει θέση
θέλω να τον παίρνω
θέλω να τον σκίζω μέχρι ο κόσμος να πέσει
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Δως μου τα βυζιά σου
Θέλω να τα βλέπω
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Άνοιξε τα πόδια
Θέλω το μουνί σου
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Τούρλωσε τον κώλο
θέλω να τον παίρνω
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Τον είχα για τζαζ τον άγιο, αυτο μου κάνει πιο πολύ για ραπ...Πολύ αισθαντικό. Με κιθάρα μόνο και φωνή Γιάννη Βογιατζή κάνει την τέλεια μπαλάντα
Ναι αλλά δεν βρήκαμε το σωστό κοινό σημείο.Βρήκαμε άλλα κοινά σημεία εμείς
Μπα, όχι πολυσυλλεκτικό. Ο άλλος ο καημένος, προχθές, έβαλε ένα νήμα για να τον χύσουν στη μάπα άντρες - και τελικά δεν τρόλαρε - και ήρθαν όλοι οι στρεϊτίλες να του την πουν και να γελάσουν. Επομένως απολύτως αναμενόμενα τα αποτελέσματα και όχι πολυσυλλεκτικά θα έλεγα.μια χαρά συμπεράσματα βγαίνουν...
"πολυσυλλεκτικό" το σάη και θεωρώ 100% βέβαιο ότι το 25-30% που δηλώνει διαφορετικό προσανατολισμό από straight είναι και λίγο.
κάποιοι δυστυχώς φοβούνται ακόμα και στην κρυφή ψηφοφορία
Πολυσυλλεκτικό δε σημαίνει και ότι υπάρχει ανοχή από όλα τα μέλη...Μπα, όχι πολυσυλλεκτικό. Ο άλλος ο καημένος, προχθές, έβαλε ένα νήμα για να τον χύσουν στη μάπα άντρες - και τελικά δεν τρόλαρε - και ήρθαν όλοι οι στρεϊτίλες να του την πουν και να γελάσουν. Επομένως απολύτως αναμενόμενα τα αποτελέσματα και όχι πολυσυλλεκτικά θα έλεγα.
δε διαφωνώ φίλε, ούτε έχω προσωπικά θέμα με τη διαφορετικότητα.Όλοι θα μπορούσαμε να είχαμε γεννηθεί γκέι απλά έτυχε όπως έτυχε να γεννηθεί κάνεις άντρας η γυναίκα μερικά πράγματα έρχονται προίκα από τη φύση τον Θεό από τύχη όπως θες πέστο και ο άνθρωπος απλά ακολουθεί ο Αριστοτέλης λέει ότι το παρραφυσειν είναι κομμάτι της φύσης και όχι κάτι ξεχωριστό από αυτήν για εμένα τα πράγματα είναι απλά βλέπω γυναικείο κωλαρακι μου σηκώνεται με αντρικό όχι -δεν με έβαλε η ζωή σε πρόσθετες σκέψεις πριν λίγα χρόνια οι γκέι ήταν παρείσακτοι τώρα πια είναι πιο πολιτισμένα τα πράγματα και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τον κωλο του δικαίωμα του- η φύσις είναι οικονόμος κάνεις δεν περισσεύει και όλοι είμαστε του Θεού αμήν
Σωστά τα λες όντως περνάνε αλοπροσαλα πράγματα χωρίς σεβασμό στη φύση και την λογική και στα όρια εμείς θα κάνουμε αυτό που νομίζουμε σωστό και λογικό σεβόμενοι πάντα και τούς άλλους -λένε ότι μόνο οι σοφοί καί οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν άποψη θα δείξει στο τέλος τι είμαστεδε διαφωνώ φίλε, ούτε έχω προσωπικά θέμα με τη διαφορετικότητα.
μολονότι τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι κάπου πάει να "επιβληθεί". τέλος πάντων...
στο παρόν νήμα οι ίδιοι δεν το δήλωσαν. δεν καταλαβαίνω το γιατί.
νομίζω όμως ότι μέσα στο σάη τα ποσοστά τους είναι μεγαλύτερα από αυτά που φάνηκαν εδω (αν και το συγκεκριμένο σάη δεν είναι ενδεικτικό της κοινωνίας)
Τρομερός. Ακριβώς όπως μου αρέσει.Δως μου τα βυζιά σου
Θέλω να τα βλέπω
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Άνοιξε τα πόδια
Θέλω το μουνί σου
Μ. ούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Τούρλωσε τον κώλο
θέλω να τον παίρνω
Μούναρος, είσαι μούναρος
Κώλαρος, είσαι κώλαρος
Θα χωθώ στάλα στάλα
Μαντωωωωωωωωω......Τρομερός. Ακριβώς όπως μου αρέσει.