paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
εβαλα γυναικα λεσβια, μην μας πουν και πουστηδες
δεν μπορω να καταλάβω που διαφέρουν τα δύο...Έπρεπε να βάλεις και "bi αλλά μόνο με τρανς" καθώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι (αν κ δεν παραδέχονται πως είναι bi)
Διχασμένες προσωπικότητες, ξέρω και εγώ.δεν μπορω να καταλάβω που διαφέρουν τα δύο...
λες να βάλω κατηγορία σαντμαν?Βάλε και το δεν γαμαω καθόλου...
Εσείς μεσιέ τώρα μαθαίνετε ότι υπάρχουν ΚΑΙ γυναικες στο σάιτ ?οι ποιες του σαη τυπε;
Τότε να βάλει,και δεν με γαμανεΒάλε και το δεν γαμαω καθόλου...
εσείς κυρία μου ψηφίσατε?Εσείς μεσιέ τώρα μαθαίνετε ότι υπάρχουν ΚΑΙ γυναικες στο σάιτ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπερβολικά και τα δύο....Τότε να βάλει,και δεν με γαμανε
παππά άσε τα σάπια και ψήφισε....τωρα τελευταια, εχουν σαλταρει τα μελη του ιστοτοπου η' φταινε οι παρενεργειες του κουλοεμβολιου, που ξεκινησαν να κανουν την εμφανιση τους σιγα σιγα
αλλος ψαχνει να ξεπαρθενεψει την κωλοτρουπιδα του και 115 νοματαιοι προσεχουν αγωνιωδως να δουν και να μαθουν τον τροπο, τι και πως και τι...
αλλος ψαχνει ομαδικο χυσιμο σε δικο του χωρο, με σπεσιαλ προγραμμα και ακομα πιο σπεσιαλ βοηθητικες τσοντες, σε περιπτωση που καποιοι... συναντησουν δυσκολια
εδω ο μαστορας εχει κριση προσωπικοτητας και ψαχνει να βρει αν ειναι straight, gay, bi... or bye bye
και που να σφιξουν οι ζεστες ρε παλουκαρια λεμε... και που να σφιξουν οι ζεστεςςςς...
τι να ψηφισω ρε μαστορα ?παππά άσε τα σάπια και ψήφισε....
εχει όλο τα γούστα
Κυρία Μαντώ, χαθήκατε;Εσείς μεσιέ τώρα μαθαίνετε ότι υπάρχουν ΚΑΙ γυναικες στο σάιτ ?
Τότε να βάλει,και δεν με γαμανε
κοριτσόπουλα μπορείς να ανεβάσεις και ως bi ρε παππά...τι να ψηφισω ρε μαστορα ?
θελεις και ψηφο οτι ειμαι καραstraight του κερατα δηλαδη ?
μεχρι και φωτος απο αγωνες με κοριτσοπουλα (με την εγκριση τους) εχω ανεβασει.
ΡΕ
ΕΙΣΑΙ
ΤΡΕΛΟΣ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
????????????????
Straight, ούτε που μου πέρασε ποτό απ'το μυαλό...κοριτσόπουλα μπορείς να ανεβάσεις και ως bi ρε παππά...
ή φίλες σου
Ναι μεσιέ. Straight δηλώνω αλλά θα παίξω με γυναίκα σε τρίο.εσείς κυρία μου ψηφίσατε?
υπερβολικά και τα δύο....
πολύ ύποπτο...τα τσούζω...Straight, ούτε που μου πέρασε ποτό απ'το μυαλό...
μεχρι και σε αυτο λαθος εκανες ρε μαστορα
που σημαινει...
Υ
ΠΟ
ΠΤΟ
!!!!!!!!!
με μπερδεύεις...Ναι μεσιέ. Straight δηλώνω αλλά θα παίξω με γυναίκα σε τρίο.
ελα μαστορα, ξεκινα το τραγουδι σε λιγοπολύ ύποπτο...τα τσούζω...
πες για ούζα τώρα όλο νόημα...
με μπερδεύεις...
αυτό δεν είναι bi?
ή θα το κάνεις απλώς και μόνο για τον παρτενέρ?
ειλικρινές.Θα πω κι εγω την αποψη μου γιατι ποτέ δεν κρυφτηκα. Ειχα μια γκομενα (πριν 20 χρονια περιπου) που ειχε φαγωθει να μου βαλει δαχτυλο και ισχυριζοταν οτι θα το κανει τοσο καλα που θα μου αρεσει! Καποια στιγμη την αφησα, επειδη της ειχα σκισει - χυσει το γκροβερ 3 φορες (ακαπελα εννοειται) σε ενα 24ωρο και ειχα ενοχές!! Δε μου αρεσε, ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν το ξανα επιχειρησα, μονο γαστρεντερολογος πλεον, γιατι εχουμε καποια ηλικια και η διογκωση προστατη ειναι προς ετησιο τσεκαρισμα για να μην παθουμε καμια ζημια...! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!! Επισης σιχαινομαι να μου γλυφουν τις ρογες, δεν με καβλωνει. Αντιθετα με ξενερωνει. Να μου κανουν μαεστρικο γλυφοκωλι ομως γουσταρω φουλ! Αυτα τα ολιγα απο τον Διανοούμενο. Ολες οι αποψεις δεκτες,στο Bou ειμαστε αλλωστε. Απλα παντα παιζω σε παραδοσιακα νερα. Με αρκουν! Με ικανοποιουν πληρως!
ωπππ το σημειωνω αυτοΝαι μεσιέ. Straight δηλώνω αλλά θα παίξω με γυναίκα σε τρίο.
Επανήλθα, κύριε !Κυρία Μαντώ, χαθήκατε;