Νέα

Πως αισθάνονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε σεις ο chris33= aidiothir λετε να ειναι ο Πικερ???? ειδα τωρα εδω που γραφει σε αλλα φορουμ οτι πρεπει οι γυναικες να πηγαινουν με ολους οπως εγραφε και για την θητεια στα μπουρδελα ο Πικερ χαχχαχαχα θητεια στα μπουρδελα ψωλο μούυυυ ΑΡΜ  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε ενα αλλο φορουμ λεει οτι ειναι 35 ο πικερ ποσο ειχε πει οτι ειναι? θυμαται κανεις?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τα αψεγαδιαστα μοντελα ειναι οι πουτανες του 20αρικου στην φυλης που τις γαμαει ο καθε πακιστανος και γυφτος????? χαχαχαχαχα

καλα εσυ εισαι βαθεια νυχτωμενος (πρεπει να στο εχω ξαναπει)

μεγαλος καραγκιοζης εισαι ρε φιλε.
ξερεις ποσους ελληνες εχω ακουσει να βγαινουν απο τα μπουρδελα και λενε μεταξι τους 'φιλε δεν ειχε ιχνος κυταριτιδας'...τους φαινεται παραξενο να βλεπουν γυναικα χωρις κυταριτιδα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πως αισθάνονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ;

Γαμημένες!!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγω προσωπικα θα εκτιμουσα μια κοπελα η οποια θα ηθελε να κανει σχεση μαζι μου και να μου ελεγε την αληθεια και να μην προσπαθουσε να με παραπλανησει οτι ειναι υπερσεξουαλικια μονο και μονο για να με βαλει να κανω σχεση μαζι της...στις σχεσεις πρεπει να υπαρχει πανω απο ολα ειλικρινεια...μια σχεση δεν ειναι μονο το ωμο σεξ ειναι και πολλα αλλα πραγματα τα οποια τα μοιραζεσαι με τον ανθρωπο που αγαπας...το καθε φυλο εχει τις ιδιαιτεροτητες του....ποσοι απο εμας πραγματικα ειδαμε το ταιρι μας ως αδερφικο συντροφο

Επισκέπτης
ρε σεις ο chris33= aidiothir λετε να ειναι ο Πικερ???? ειδα τωρα εδω που γραφει σε αλλα φορουμ οτι πρεπει οι γυναικες να πηγαινουν με ολους οπως εγραφε και για την θητεια στα μπουρδελα ο Πικερ χαχχαχαχα θητεια στα μπουρδελα ψωλο μούυυυ ΑΡΜ  :2funny: :2funny:
απο χθες στα λεω ;)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω προσωπικα θα εκτιμουσα μια κοπελα η οποια θα ηθελε να κανει σχεση μαζι μου και να μου ελεγε την αληθεια και να μην προσπαθουσε να με παραπλανησει οτι ειναι υπερσεξουαλικια μονο και μονο για να με βαλει να κανω σχεση μαζι της...στις σχεσεις πρεπει να υπαρχει πανω απο ολα ειλικρινεια...μια σχεση δεν ειναι μονο το ωμο σεξ ειναι και πολλα αλλα πραγματα τα οποια τα μοιραζεσαι με τον ανθρωπο που αγαπας...το καθε φυλο εχει τις ιδιαιτεροτητες του....ποσοι απο εμας πραγματικα ειδαμε το ταιρι μας ως αδερφικο συντροφο
Είμαι περίεργος να δώ πόσο θα άντεχες να σου λέει ειλικρινά τι τεράστιο πούτσο είχε ο πρώην , πόσο καλά τη πήδαγε και τι ποτάμια έχυνε !!! . Επίσης θα ήθελα να δω την εκφρασή σου όταν έκανες χρήση οπών τεραστιου διαμέτρου !!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είμαι περίεργος να δώ πόσο θα άντεχες να σου λέει ειλικρινά τι τεράστιο πούτσο είχε ο πρώην , πόσο καλά τη πήδαγε και τι ποτάμια έχυνε !!! . Επίσης θα ήθελα να δω την εκφρασή σου όταν έκανες χρήση οπών τεραστιου διαμέτρου !!
τουλαχιστον λεει την αληθεια....δεν πιστευω οτι ηθικη μιας γυναικας εχει να κανει με το ποσους εχει φαει...δεν εχω τετοιες ανασφαλειες εγω και τα μεγεθη δεν με φοβιζουν

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μη λές !!

38demy38

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οταν μας κανετε καλο sex αισθανομαστε θεες αγορια.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οταν μας κανετε καλο sex αισθανομαστε θεες αγορια.
Μπερδεμένα πράγματα πιάνουμε τώρα .
Αυτό που θεωρεί καλό σεχ η μία το θεωρεί σκουπίδια η άλλη .
Γενικά το τι αισθάνεται μια γυναικα όταν κάνει σεχ  - αν σκέφτεται τι θα μαγειρέψει , αν άφησε το θερμοσίφωνο ανοιχτό - το ξέρει μόνο αυτή !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom