Νέα

Πως αισθάνονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• egios.jpg
    egios.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 19

ferdinando

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Κριτικές
18
Like
350
Πόντοι
291
ανοργασμικουλα και εσυ :-*....μην στεναχωριεσαι ετσι σε εκανε η φυση....σε εχει φαει η αγαμια και εσενα
ναι ... ότι λές ... ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα "ναι" ... (όπως έγραψε κι ο Runar πιο πίσω)  :rockon:  

Πώς γίνεσαι πολυοργασμικός ρε τύπε, για πες κανά κόλπο να πάρουμε κι εμείς οι άντρες την εκδίκηση μας  :rockon:
δεν έχει κόλπο ... μάθε απλά να καθυστερείς όσο περισσότερο μπορείς την εκσπερμάτωσή σου σαν αρχή ... στη συνέχεια θα καταλάβεις μόνος σου ...    
πάντως τύπε δεν παίρνεις έτσι καμιά εκδίκηση, τον εαυτό σου ανεβάζεις, όπως και την ηδονή που νοιώθεις ... αν το δείς σαν εκδίκηση έχασες την ουσία ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω δει οργασμικια γυναικα αλλα ειναι σπανιο...τις ακουμπαγες για ενα δευτερολεπτο τη κλειτοριδα και τελειωνε....η κοπελα ηταν αφρικανα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• gria 1.jpg
    gria 1.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 27

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
χθες μου επιασε μια κοπελα συζητηση στο μετρο δειχνοντας ενδιαφερον για κατι περισσοτερο....την απαξιωσα αμεσως για δεν ηταν πορνη αλλα μια ανοργασμικια γυναικα η οποια το επαιζε σεξουαλικια...
Σα να τη βλέπω τη στιχομυθία μπροστά στα μάτια μου:
- Συγγνώμη μήπως έχεις ώρα;
- Όχι...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα σου ποσταρω μια παλαιοτερη της πριν την εγκυμοσυνη, ετσι για να δεις ποσο χαλαει της γυναικες.... :2funny:
Καλα  ε??   Καταλαβα....στην γεννα θα εκανε παρτυ   !!!!
Τι  εκανε??? Σκουληκι  η σαλιγκαρι ??  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μια κοπελα γνωστη στο χωρο, για τη διαρκεια της στο χρονο και στην απιστευτη ορεξη για σεξ, μου ειχε πει, οτι μια φορα στο αστικο λεωφορειο ειχε ερθει σε επαφη λογω στριμωγματος με ενα αγορι που τον ειδε και τον γουσταρε...
Ενοιωθε αυξανομενο εντονο ερεθισμο μονο με την τριβη του σωματος και τελειωσε αυτη μεσα στο λεωφορειο :S :new_shocked:
Το πιο ωραιο ειναι οτι στην πρωτη σταση του λεωφορειου, αφοτου εγινε το σκηνικο, κατεβηκε και αρχισε να τρεχει, ειχε γινει κατακοκκινη απο την καβλα αλλα και την ντροπη... :2funny: :2funny: :2funny:
Απιστευτο σκηνικο και δεν ειναι απο τις κοπελες που λενε "μουφες"....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μια κοπελα γνωστη στο χωρο, για τη διαρκεια της στο χρονο και στην απιστευτη ορεξη για σεξ, μου ειχε πει, οτι μια φορα στο αστικο λεωφορειο ειχε ερθει σε επαφη λογω στριμωγματος με ενα αγορι που τον ειδε και τον γουσταρε...
Ενοιωθε αυξανομενο εντονο ερεθισμο μονο με την τριβη του σωματος και τελειωσε αυτη μεσα στο λεωφορειο :S :new_shocked:
Το πιο ωραιο ειναι οτι στην πρωτη σταση του λεωφορειου, αφοτου εγινε το σκηνικο, κατεβηκε και αρχισε να τρεχει, ειχε γινει κατακοκκινη απο την καβλα αλλα και την ντροπη... :2funny: :2funny: :2funny:
Απιστευτο σκηνικο και δεν ειναι απο τις κοπελες που λενε "μουφες"....
:2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η αληθειαν ειναι οτι νιωθω οτι εκμεταλευομαι τη γυναικα αμα δεν τη πληρωσω.....θελω να ειναι χαρουμενες

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλα  ε??   Καταλαβα....στην γεννα θα εκανε παρτυ   !!!!
Τι  εκανε??? Σκουληκι  η σαλιγκαρι ??  :grin:
Το χειροτερο life97, ειναι μετα λιγο καιρο απο το ωραιο σεξακι, και αφου θα την εχεις κανει να αισθανθει τα "πρεποντα", να σου σκασει κανα τετοιο μπιλιετακι............................ :2funny:

Συνημμένα

• egios 2.jpg
    egios 2.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 20

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
η αληθειαν ειναι οτι νιωθω οτι εκμεταλευομαι τη γυναικα αμα δεν τη πληρωσω.....θελω να ειναι χαρουμενες
Ενια σου, μην ανησυχεις, παντα την πληρωνεις με τον ενα η" τον αλλο τροπο!!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σα το πηδάδι. Ο κουβάς μπαινοβγαίνει  :zfuck:, το πηγάδι εκεί μένει στο τέλος όπως το άφησες  :think:. Τώρα εάν τρέξουν και τίποτα ζουμιά, έτυχε  :pipa3: Ως γνωστό οι γυναίκες χύνουν πρώτα εγκεφαλικά. Δεν είναι σα την τρόμπα της δική μας. Συνεπώς με τα μυαλά σκατά που κουβαλάνε, σπάνια νιώθουν κάτι. Απόδειξη το ότι μπουρδέλα υπάρχουν για άντρες και όχι για γυναίκες. Βιολογικά δε γίνεται. :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλι το Cosmopolitan διαβαζετε ρε μ@λ@κες???

Δεν βαρεθηκατε?
Αφου δεν προκειται να σας κατσουν οι Ελλεηνιδες! Τι το παλευετε???

Αμα δεν ξερεις να χειριστεις τις γυναικες λογικο να μην σου κατσουν κιολας.
Και εγω στην ξαδερφη μου την αλλη φορα λεω μην πας με αυτον μαλακας ειναι ριξτου Χ απευθειας.  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαζευτικαν εδω ολα τα κοριτσακια που δεν τους δινει κανενας σημασια εκει εξω να την πουν στον chris33...εχω νεα για εσας κοριτσακια ο chris33 διαλεγει σε αντιθεσει με εσας...και διαλεγει αψεγαδιαστα μοντελα χωρις ιχνος κυτταριτιδας...ετσι για να μαθετε :birdman: :s&m_3:

τα αψεγαδιαστα μοντελα ειναι οι πουτανες του 20αρικου στην φυλης που τις γαμαει ο καθε πακιστανος και γυφτος????? χαχαχαχαχα

καλα εσυ εισαι βαθεια νυχτωμενος (πρεπει να στο εχω ξαναπει)

μεγαλος καραγκιοζης εισαι ρε φιλε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλια ειχε βγει ο ορος "Πορνοσταρ του 10ευρου ή του 5λεπτου" αχχαχαχαχαχαχ  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πως αισθάνονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ

Νικητριεs  :o