aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αναγκα και οι θεοι πειθονται......................το θεμα ειναι να σε πεισουν να τις παντρευτεις
Αναγκα και οι θεοι πειθονται......................το θεμα ειναι να σε πεισουν να τις παντρευτεις
ναι ... ότι λές ... ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα "ναι" ... (όπως έγραψε κι ο Runar πιο πίσω)ανοργασμικουλα και εσυ :-*....μην στεναχωριεσαι ετσι σε εκανε η φυση....σε εχει φαει η αγαμια και εσενα
δεν έχει κόλπο ... μάθε απλά να καθυστερείς όσο περισσότερο μπορείς την εκσπερμάτωσή σου σαν αρχή ... στη συνέχεια θα καταλάβεις μόνος σου ...Πώς γίνεσαι πολυοργασμικός ρε τύπε, για πες κανά κόλπο να πάρουμε κι εμείς οι άντρες την εκδίκηση μας
ρε μεγαλε τη γρια τωρα γιατι την εβαλεςΑναγκα και οι θεοι πειθονται......................
Καλα σου ποσταρω μια παλαιοτερη της πριν την εγκυμοσυνη, ετσι για να δεις ποσο χαλαει της γυναικες....ρε μεγαλε τη γρια τωρα γιατι την εβαλες
Σα να τη βλέπω τη στιχομυθία μπροστά στα μάτια μου:χθες μου επιασε μια κοπελα συζητηση στο μετρο δειχνοντας ενδιαφερον για κατι περισσοτερο....την απαξιωσα αμεσως για δεν ηταν πορνη αλλα μια ανοργασμικια γυναικα η οποια το επαιζε σεξουαλικια...
Καλα ε?? Καταλαβα....στην γεννα θα εκανε παρτυ !!!!Καλα σου ποσταρω μια παλαιοτερη της πριν την εγκυμοσυνη, ετσι για να δεις ποσο χαλαει της γυναικες....
Παλι το Cosmopolitan διαβαζετε ρε μ@λ@κες???
Δεν βαρεθηκατε?
Αφου δεν προκειται να σας κατσουν οι Ελλεηνιδες! Τι το παλευετε???
Μια κοπελα γνωστη στο χωρο, για τη διαρκεια της στο χρονο και στην απιστευτη ορεξη για σεξ, μου ειχε πει, οτι μια φορα στο αστικο λεωφορειο ειχε ερθει σε επαφη λογω στριμωγματος με ενα αγορι που τον ειδε και τον γουσταρε...
Ενοιωθε αυξανομενο εντονο ερεθισμο μονο με την τριβη του σωματος και τελειωσε αυτη μεσα στο λεωφορειο :S
Το πιο ωραιο ειναι οτι στην πρωτη σταση του λεωφορειου, αφοτου εγινε το σκηνικο, κατεβηκε και αρχισε να τρεχει, ειχε γινει κατακοκκινη απο την καβλα αλλα και την ντροπη...
Απιστευτο σκηνικο και δεν ειναι απο τις κοπελες που λενε "μουφες"....
Το χειροτερο life97, ειναι μετα λιγο καιρο απο το ωραιο σεξακι, και αφου θα την εχεις κανει να αισθανθει τα "πρεποντα", να σου σκασει κανα τετοιο μπιλιετακι............................Καλα ε?? Καταλαβα....στην γεννα θα εκανε παρτυ !!!!
Τι εκανε??? Σκουληκι η σαλιγκαρι ??
Ενια σου, μην ανησυχεις, παντα την πληρωνεις με τον ενα η" τον αλλο τροπο!!!η αληθειαν ειναι οτι νιωθω οτι εκμεταλευομαι τη γυναικα αμα δεν τη πληρωσω.....θελω να ειναι χαρουμενες
η αληθειαν ειναι οτι νιωθω οτι εκμεταλευομαι τη γυναικα αμα δεν τη πληρωσω.....θελω να ειναι χαρουμενες
Το χειροτερο life97, ειναι μετα λιγο καιρο απο το ωραιο σεξακι, και αφου θα την εχεις κανει να αισθανθει τα "πρεποντα", να σου σκασει κανα τετοιο μπιλιετακι............................
Παλι το Cosmopolitan διαβαζετε ρε μ@λ@κες???
Δεν βαρεθηκατε?
Αφου δεν προκειται να σας κατσουν οι Ελλεηνιδες! Τι το παλευετε???
μαζευτικαν εδω ολα τα κοριτσακια που δεν τους δινει κανενας σημασια εκει εξω να την πουν στον chris33...εχω νεα για εσας κοριτσακια ο chris33 διαλεγει σε αντιθεσει με εσας...και διαλεγει αψεγαδιαστα μοντελα χωρις ιχνος κυτταριτιδας...ετσι για να μαθετε