Νέα

Πορτοφολάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επειδη ανεφερες την αστυνομια, η ασφαλεια στον "Αγιο" εχει εξαρθρωσει προσφατα 2 μεγαλες σπειρες(μιλαμε για 100+ ατομα) ενω καθημερινα ομαδες ΔΙ.ΑΣ και Αμεση Δραση κανουνε σωρηδων συλληψεις. Το οτι οι "μπασταρδοι" δεν θελουνε/δεν αφηνουνε να δουλεψει σωστα η αστυνομια, δεν δινουν εφοδια/αρκετη εκπαιδευση στην Αστυνομια γιατι δεν το αναφερει κανενας? (μπασταρδοι=το συνολο των "πουλημενων στο συστημα πουστηδων" που δεν εχουνε πατριδα,αλλα μονο θεο το χρημα και την αποκτηση του) Να σε πω και κατι ακομα? Τους πιανει ολους η Αστυνομια,μετα τι γινετε?? Εχουμε ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, κοινως απο την στιγμη που αναλαμβανει η δικαιοσυνη(η ποια???) δεν φερει καμμια ευθυνη η αστυνομια(περα των μεταγωγων). Το αλλο γεγονος το σκεφτηκες? Εστω συλλαμβανοντε 100 ατομακια,αν μασ φερνουνε αλλους 1000???? Εδω παλι φταιει η αστυνομια???

Δυστυχώς έχεις δίκιο...
Συλλήψεις γίνονται διαρκώς αλλά ακόμη και αν απαγγελθούν κατηγορίες, στο 95% των περιπτώσεων αφήνονται ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο (και μετά αν τους δεις σφύρα μου) και συνεχίζουν το έργο τους ενώ αν τυχόν καταδικαστούν οι ποινές είναι αστείες και πάλι σε λίγους μήνες, άντε κανά χρόνο, έξω είναι.
Η λύση είναι μαζικές απελάσεις και φυσικά "αποποινικοποίηση" της άμυνας...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Επειδη ανεφερες την αστυνομια, η ασφαλεια στον "Αγιο" εχει εξαρθρωσει προσφατα 2 μεγαλες σπειρες(μιλαμε για 100+ ατομα) ενω καθημερινα ομαδες ΔΙ.ΑΣ και Αμεση Δραση κανουνε σωρηδων συλληψεις. Το οτι οι "μπασταρδοι" δεν θελουνε/δεν αφηνουνε να δουλεψει σωστα η αστυνομια, δεν δινουν εφοδια/αρκετη εκπαιδευση στην Αστυνομια γιατι δεν το αναφερει κανενας? (μπασταρδοι=το συνολο των "πουλημενων στο συστημα πουστηδων" που δεν εχουνε πατριδα,αλλα μονο θεο το χρημα και την αποκτηση του) Να σε πω και κατι ακομα? Τους πιανει ολους η Αστυνομια,μετα τι γινετε?? Εχουμε ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, κοινως απο την στιγμη που αναλαμβανει η δικαιοσυνη(η ποια???) δεν φερει καμμια ευθυνη η αστυνομια(περα των μεταγωγων). Το αλλο γεγονος το σκεφτηκες? Εστω συλλαμβανοντε 100 ατομακια,αν μασ φερνουνε αλλους 1000???? Εδω παλι φταιει η αστυνομια???
Γενικα σε βρισκω σωστο ...
Πραγματι οι αστυνομικοι ειναι οι περισσοτεροι νεουδια !!!!!
Δεν γεμιζουν το ματι αλλα και μονο η παρουσια τους φερνει ενα αισθημα ασφαλειας οσο να ειναι....

Επισκέπτης
Ελα ρε τυπε,θα με τρομαξουν τα πακια?σοβαρολογεις?
ρε τυπε μονο εσυ κυκλοφορεις στην ομονοια να πουμε παει η γιαγια σου, η ξαδερφη σου, ενας χεστης ο φιλαρακος σου, ενας τουριστας και ενας  :jerking: σαν και σενα που πεφτει στη λαθος κεντα και τον βλεπουμε στις ειδησεις ολα παιζουν στο κεντρο της αθηνας φιλε ...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Έχει τύχει να γίνω 2-3 φορές μάρτυρας περιστατικού κλοπής. Τη μία φορά έγινε αντιληπτός ο κλέφτης και το πήρε στο κυνήγι με τις κλωτσιές ένας τύπος. Την άλλη φορά, στο τρένο, μια κυρία λέει σε μια άλλη "σας έπεσε το πορτοφόλι". Ξαφνικά αντιλαμβάνονται όλοι, ότι προσπαθησαν να την κλέψουν και τους έπεσε κατα λάθος. Εκείνη την ώρα ανοίγει η πόρτα και γίνονται καπνοί. Έχω ακούσει επίσης περιστατικό κλοπής με μαχαίρι, μέσα σε εκκλησία!!! Αν είναι δυνατόν. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14. Προσωπικά έχω μια μικρή τσάντα την οποία κρατάω μπροστά μου και την βλέπω συνέχεια. Δεν την χάνω από τα μάτια μου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εδω μπαινουν στο σπιτι ενω ο κοσμος ειναι μεσα τους κλεβουν και στην καλυτερη περιπτωση τους αφηνουν δεμενους. πλακα κανετε?

Κοίτα...
Τα μέτρα που λέω είναι για να προστατευτείς από κανά αρχάριο κλεφτρόνι...
Το αποφασιμένο κλεφτρόνι και ειδικά το οπλισμένο το αντιμετωπίζεις μόνο αν έχεις μαύρη ζώνη με 5 νταν και θητεία στη λεγεώνα των ξένων και δεν σε αιφνιδιάσει, όπως κάνουν συνήθως...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Δυστυχώς έχεις δίκιο...
Συλλήψεις γίνονται διαρκώς αλλά ακόμη και αν απαγγελθούν κατηγορίες, στο 95% των περιπτώσεων αφήνονται ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο (και μετά αν τους δεις σφύρα μου) και συνεχίζουν το έργο τους ενώ αν τυχόν καταδικαστούν οι ποινές είναι αστείες και πάλι σε λίγους μήνες, άντε κανά χρόνο, έξω είναι.
Υπαρχει λογος προφανως που αφηνονται ελευθεροι συνεχως.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συμφωνω αλλα θελει προσοχη και διπλωματια γιατι, σε περιπτωση που ειναι μονο κλοπη, ειναι καλυτερο ενα χαμενο πορτοφολι απο κανα δυο μαχαιριες
oλα ειναι θεμα περιστασης...
αν σε σταματησουν 2-3 ατομα στην ερημια,το να κανεις το ραμπο ενεχει ρισκο..
πρωτα "μετρας" τον αλλο και την περισταση και μετα πραττεις αναλογα..
στη ζωη δεν υπαρχει τιποτα απολυτο..

Επισκέπτης
Δυστυχώς έχεις δίκιο...
το θεμα βρομαει απο παντου ουτε η αστυνομια φταιει ουτε ο κοσμος ουτε κανενας μεμονομενος ολοι φταιμε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπαρχει λογος προφανως που αφηνονται ελευθεροι συνεχως.....

Ο λόγος λέγεται ιδιαίτερα επιεικές δίκιο και υπερφορτωμένες φυλακές καθότι έχουμε γίνει χωματερή της ασίας και των βλκανίων.

Επισκέπτης
Ελα ρε τυπε,θα με τρομαξουν τα πακια?σοβαρολογεις?

Μαγκα αυτο ελεγα κι εγω πριν μερικα χρονια. Θα με τρομαξει ο πρεζακιας ή ο ταλαιπωρος ο ασιατης ? Τωρα οσες φορες ερχομε Αθηνα βλεπω οτι το κεντρο εχει αργιεψει. Υπαρχουν δρομοι που δεν κυκλοφορουν Ελληνες. Κι αντε και πλακωνεις κανα δυο, αμα σου την πεσουν καμια 10ρια τι κανεις ?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Δυστυχώς έχεις δίκιο...
Μακραν το πιο επικινδυνο σεναριο για ολους μας
ευκολα γυριζει μπουμερανγκ .... για ξανασκεψου το......

Το ποιο σωστο ειναι εφοσον πιανονται επ' αυτοφωρο να απελασονται αμεσα με συνοπτικες διαδικασιες
ουτε φυλακες ουτε τιποτα....
Μια κι εξω ...... εξω απο την χωρα........

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ο λόγος λέγεται ιδιαίτερα επιεικές δίκιο και υπερφορτωμένες φυλακές καθότι έχουμε γίνει χωματερή της ασίας και των βλκανίων.
εεεεεεεεεεεεεμ αυτα ειναι τα καταντια μας....

Και τι προτεινεις εσυ με την πειρα που εχεις στο επαγγελμα ?
Εκτος της αποποινικοποιησης ?

Επισκέπτης

Το ποιο σωστο ειναι εφοσον πιανονται επ' αυτοφωρο να απελασονται αμεσα με συνοπτικες διαδικασιες
παιζουν και ξερονυσια στην Ελλαδα για οσους δεν δεχονται πισω απο τη χωρα τους

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε τυπε μονο εσυ κυκλοφορεις στην ομονοια να πουμε παει η γιαγια σου, η ξαδερφη σου, ενας χεστης ο φιλαρακος σου, ενας τουριστας και ενας  :jerking: σαν και σενα που πεφτει στη λαθος κεντα και τον βλεπουμε στις ειδησεις ολα παιζουν στο κεντρο της αθηνας φιλε ...
Tυπε μηπως εισαι ο χεστης ξαδελφος μου?Ενταξει εγω για παρτη μου μιλω..δεν ξερω τι κανεις εσυ..και λογω συνειδισης αν τυχει και περναω απο το σημειο και δω να στην εχουν πεσει..θα επεμβω..δεν θα βαλω την ουρα στα σκελια..
Απλα ετσι εχω μαθει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

αυτα ειναι συζητησεις σε θεωρητικο επιπεδο με φραπε μπροστα απο το λαπτοπ..
εκεινη την ωρα δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που λογιζει το νομο και τις οποιες συνεπειες που θα αντιμετωπισει..
οι περισσοτεροι δρουν με βαση το θυμικο..αλλος φοβαται λιγοτερο αλλος περισσοτερο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κάποτε θυμάμαι στην Κολωνού..έκανα τσάρκες..
Πήγαινα στο ένα ντέλο..πήγαινα στο άλλο..στην Ιάσωνος...έτσι για ένα καλησπέρα στις γυναίκες που γνώριζα και για λίγο κουτσομπολιό..χι χι...ξέρετε..
Γινόταν σε προχωρημένες ώρες μπορώ να πω..
Δεν αισθανόμουν απειλή...ήταν διαφορετικά..
Τώωωωρα?
Τώρα για να φύγω από το μαγαζί νύχτα και να πάω στο πάρκιν που είναι 100 μέτρα απόσταση...παίρνω ράδιο-ταξί..
Εεε ρε που καταντήσαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom