Νέα

Πορτοφολάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν τη γλιτωνεις με τιποτα στο στριμογμα επανω ξερεις ποσους παπουδες η μαμαδες-μπαμπαδες με τα μωρα στα χερια κλεβουν απο τις μπροστα τσεπες?
Αποφεύγω οπουδήποτε και οπωσδήποτε το στρίμωγμα με οποιονδήποτε

Επισκέπτης
Προσεχε μην ματωσεις ρε....ε ρε κατι χεστηδες..καλα σας κανουν...και μετα θελετε και γυναικα να γαμησετε τσαμπα...
ποτε εκανες βολτα στην ομονοια τελευταια φορα? αν ειναι μετα τις πεντε το απογευμα δεν μιλαει ελληνικα κανενας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αυτο δεν γινεται γιατι αν γινει κατι οτιδηποτε την εκατσες......
Μιλάμε για Θεσσαλονίκη φίλε, εδώ όλα είναι χαλαρά απ ότι ξέρεις.
Δίπλωμα έχω μόνο στ αμάξι,ταυτότητα την πέρνω αν έχω να πάω σε καμιά δημόσια υπηρεσία και μόνο

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Προσεχε μην ματωσεις ρε....ε ρε κατι χεστηδες..καλα σας κανουν...και μετα θελετε και γυναικα να γαμησετε τσαμπα...
Μαλλον με μπερδευεις με αλλον...Και στη τελικη εχω βαρεθει τον καθε μαλακα να πεταγεται σαν την πουτσα για να τονωσει την χαμηλη του αυτοπεποιηθηση. Και να εισαι σιγουρος οτι αν με ειχες μπροστα σου θα μιλαγες με το σεις και με το σας. Θεωρησε το αυτο ανοιχτη προσκληση...Ερχομαι και στον χωρο σου...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ποτε εκανες βολτα στην ομονοια τελευταια φορα? αν ειναι μετα τις πεντε το απογευμα δεν μιλαει ελληνικα κανενας
τι να πουν και οι εφημεριδοπωλες που ξενυχτανε το σαββατο... ???
και ακομη χειροτερα οι περιπτερουχοι ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
"Ένας θρασύτατος αλλοδαπός"
  (Διήγηση από την υπηρεσία στο μαγαζί μου)

Μπαίνει στο μαγαζί ένας μαυριδερούλης.
Βγαίνει η υπηρεσία λέει το ποίημα..βγαίνει και η κοπέλα τη βλέπει..
Λέει στην υπηρεσία..
-Πάω πάρω λεφτά κι έρχομαι.
Έρχεται μετά από λίγο..
Βγάζει ένα πορτοφόλι από την τσέπη του που μέσα είχε γύρω στα 200 ευρώ..
-Κοίτα .. της λέει..-Τα πήρα με αυτό...
Και βγάζει ένα ψαλιδάκι..
-Κόβω με αυτό τσέπη..
Ρε του λέει και η υπηρεσία..πας καλά?
Και της λέει..
-Φυλακή Κρήτη ήμουνα γι'αυτό..και τώρα ήρτα εντώ..τι να κάνω?
 Τέλει λεφτά..

Και πλήρωσε σαν κύριος και πέρασε δωμάτιο..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικά έχω πέσει θύμα κλοπής στη Βικτώρια και το κατάλαβα όταν έφτασα στον Πειραιά...
Το κόλπο απλό: Ένας υπάνθρωπος είναι στην είσοδο του βαγονιού και μπαίνει αργά, δημιουργεί ρεπούσειο συνωστισμό και ένας άλλος υπάνθρωπος στην αναμπουμπούλα κλέβει...
Η πλάκα είναι ότι μου έκλεψαν το πορτοφόλι που ήταν σε τσέπη πλαγίως, στο ύψος του μηρού που κλείνει με σκρατς και θεωρούσα για κάποιο λόγο απολύτως ασφαλή.
Δυστυχώς έκανα λάθος, ευτυχώς δεν είχα την ταυτότητα στην ίδια τσέπη και ακόμη πιο ευτυχώς, το κατάστημα της αλφα στο λιμάνι του πειραιά δούλευε τότε απογεύματα και έτσι έκανα ανάληψη και μπόρεσα να πάω πάρο!

Δυστυχώς το gay δίκαιό μας έχει ποινικοποιήσει την άμυνα και σε περίπτωση που αντιληφθείς το κλεφτρόνι και το καταδιώξεις (όποτε η κλοπή μετατρέπεται σε ληστεία και άρα κακούργημα) και πχ πέσει στις ράγες του τρένου (από ατύχημα εννοείται) θα βρεις τον μπελά σου...
Αν μάλιστα πάει να σου πουλήσει τσαμπουκά και κάνεις το λάθος και του σπάσεις κανά αυχένα (πάντα από ατύχημα) εκεί και αν την έβαψες...
Κρίμα.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μαλλον με μπερδευεις με αλλον...Και στη τελικη εχω βαρεθει τον καθε μαλακα να πεταγεται σαν την πουτσα για να τονωσει την χαμηλη του αυτοπεποιηθηση. Και να εισαι σιγουρος οτι αν με ειχες μπροστα σου θα μιλαγες με το σεις και με το σας. Θεωρησε το αυτο ανοιχτη προσκληση...Ερχομαι και στον χωρο σου...
ηρεμια τεκνα μου :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
Δυστυχώς το gay δίκαιό μας έχει ποινικοποιήσει την άμυνα και σε περίπτωση που αντιληφθείς το κλεφτρόνι και το καταδιώξεις (όποτε η κλοπή μετατρέπεται σε ληστεία και άρα κακούργημα) και πχ πέσει στις ράγες του τρένου (από ατύχημα εννοείται) θα βρεις τον μπελά σου...
Αν μάλιστα πάει να σου πουλήσει τσαμπουκά και κάνεις το λάθος και του σπάσεις κανά αυχένα (πάντα από ατύχημα) εκεί και αν την έβαψες...
Κρίμα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Προσωπικά έχω πέσει θύμα κλοπής στη Βικτώρια και το κατάλαβα όταν έφτασα στον Πειραιά...
Το κόλπο απλό: Ένας υπάνθρωπος είναι στην είσοδο του βαγονιού και μπαίνει αργά, δημιουργεί ρεπούσειο συνωστισμό και ένας άλλος υπάνθρωπος στην αναμπουμπούλα κλέβει...
Η πλάκα είναι ότι μου έκλεψαν το πορτοφόλι που ήταν σε τσέπη πλαγίως, στο ύψος του μηρού που κλείνει με σκρατς και θεωρούσα για κάποιο λόγο απολύτως ασφαλή.
Δυστυχώς έκανα λάθος, ευτυχώς δεν είχα την ταυτότητα στην ίδια τσέπη και ακόμη πιο ευτυχώς, το κατάστημα της αλφα στο λιμάνι του πειραιά δούλευε τότε απογεύματα και έτσι έκανα ανάληψη και μπόρεσα να πάω πάρο!

Κρίμα.
Παραλιγο παθων εγω απο πλαγια τσεπη σε 2500 ευρω
την πηρα χαμπαρι τελευταια στιγμη την κοπελα και της γυρισα το χερι
ομως ηταν αλλοι δυο μαζι της και την πηραν και εφυγαν....
Δεν μπορουσα να κανω τιποτα με δυο και ο ενας γεροδεμενος κιολας.....
Στις σκαλες της ομονοιας το συμβαν και κανενας δεν βοηθεισε.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και σε εμας εδω στις στασεις λεωφορειων γινεται χαμος.
και καθονται μερικες αμεριμνες με τη τσανταρα που ειναι σαν βαλιτσα και τη ριχνουν και στο πλαι του ωμου.
αντε να παρεις πρεφα οτι στην ανοιξανε αυτην!

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
καλα αυτοι ειναι απλα θεμα χρονου να φιγουν απο κει
Πραγματικα φιλε ...
Δυστυχως η Ομονοια ερημωνει....
Κλεισανε πολλα μαγαζια εκει τριγυρω και θα κλεισουν κι αλλα....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
γενικα θελει προσοχη παιχτες..τα οποια πραγματα βαζετε τα στις μπροστα τσεπες του παντελονιου,και μην κρατατε πορτοφολι..
εγω αυτο εκανα οσο χρησιμοποιουσα τα μεσα μαζικης μεταφορας....
συμφωνω απολυτα,χρηματα στην μπροστα τσεπη του παντελονιου παντα κ στο χερι σας ή μεσα στο μπουφαν να κρατατε τα κλειδια στο δευτερο δακτυλο σφιχτα ωστε αν χρειαστει αυτο μετατρεπεται αυτοματα σε φονικο οπλο.(σε περιπτωση πεσιματος απο αλλον)
Επισης παντα κλειδωμενες οι πορτες σε αυτοκινητα,βραδυ σε παλια τσαρκα-περασμα απο Μεταξι κ τη γωνια της Κολωνου σε ενα παρκινγκ υπαιθριο 2 ζαιοι μου την επεσαν ο ενας απο αριστερα,ο αλλος απο δεξια,τσιτωνω μουσικες,παταω γκαζι,το φαναρι κοκκινο,κινουμαι κανα μετρο ,αυτα τα μουνοσκυλα ειχανε γινει τσιμπουρι στα τζαμια ωσπου με κινηση ματ λεω στον εναν''Μεγαλε να σου δωσω ενα τσιγαρο?''
΄΄Μεγαλε σε αγαπαω ''κ στον κοσμο του απο τις πρεζες/
Επισης τσαντες,χρηματικα ποσα κτλ πακετα στο πορτ-μπαγκαζ κ κοζαρισμα οταν φορτωνετε-ξεφορτωνετε σε αυτοκινητα(να σκαναρει το ματι σας τα περιξ)
Ο νοων νοειτο

Επισκέπτης
Πραγματικα φιλε ...
Δυστυχως η Ομονοια ερημωνει....
Κλεισανε πολλα μαγαζια εκει τριγυρω και θα κλεισουν κι αλλα....
σε μενα τα λες γκετοποιηται καθε μερα και περισσοτερο και σου ξαναλεω αν σε σφαξει ο κλεφτης η αστυνομια θα αναζητα τα ιχνοι του αν του σπασεις το χεερι θα σε παρουν επιτοπου πως το κανουν οι πουστηδες ρε φιλε :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παραλιγο παθων εγω απο πλαγια τσεπη σε 2500 ευρω
την πηρα χαμπαρι τελευταια στιγμη την κοπελα και της γυρισα το χερι
ομως ηταν αλλοι δυο μαζι της και την πηραν και εφυγαν....
Δεν μπορουσα να κανω τιποτα με δυο και ο ενας γεροδεμενος κιολας.....
Στις σκαλες της ομονοιας το συμβαν και κανενας δεν βοηθεισε.....

Κάνω ό,τι είναι δυνατό να μην κυκλοφορώ με πάνω από € 200- 300 μετρητά πάνω (άντε € 500 σε ειδικές αποστολές, αλλά για μικρές αποστάσεις- με πιάνετε νομίζω) και προσπαθώ να τα κάνω όλα μέσω τράπεζας...
Πραγματικά λυπάμαι όσους κουβαλάνε μετρητά- η μόνη λύση είναι είτε τσέπη σακακιού που κουμπώνει, είτε η μπροστά τσέπη παντελονιού με την προϋπόθεση ότι είναι σαν αυτές του τζην.
Επίσης καλό είναι να εφαρμόζουμε και διασπορά (πχ χ ποσό στο πορτοφόλι, ψ στην τσέπη και αλλού οι ταυτότητες) και φυσικά όταν μετακινούμαστε με αυτοκίνητο, η τσάντα στο πορτπαγκάζ...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Στην ομονοια καθημερινως μαζευονται 25-30 ατομα κυριως ρουμανικης καταγωγης
τα οποια ειναι επαγγελματιες πορτοφολαδες και χωριζονται σε ομαδες των 3 ατομων

Οι επιθεσεις τους λαμβανουν χωρα σε ολη την ομονοια σταθμους μετρο ηλεκτρικου λεωφορειων ενω εχουν παρατηρηθει κρουσματα και στην πλατεια βικτωριας

Οι ηλικιες παιζουν μεταξυ 16-45 ετων !!!!!!!!

Τωρα τελευταια κανει την εμφανιση του και ενα αλλο ειδος πορτοφολαδων το οποιο αποτελειται απο 4-5 νεαρους ανδρες και 2 κοπελες οι οποιοι ειναι ολοι ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ σενια !!!!!!!!

Εναν μικροπωλητη που πηγε να σωσει καποιον τον στριμωξαν και τον απειλησαν....

Καθημερινα γινομαι μαρτυρας της δραση τους και προσπαθω με τροπο μαζι με αλλους
να σωσω οσους μπορω και οσο ειναι εφικτο αυτο.....

Να προσεχετε παρα πολυ τις τσαντες σας και τα πορτοφολια σας ποτε στην πισω τσεπη
τις τσαντες ποτε κρεμασμενες πισω γιατι χρησιμοποιουν και ξυραφι !!!!!!!!

Η αστυνομια δεν κανει τιποτα για να τους πιασει (η δεν μπορει ?) και ειναι πολυ μεγαλη συμμορια....
Εκτιμω οτι προκειται περι 70-80 ατομα !!!!!!!

Ειναι πολυ κριμα γιατι χτυπανε κυριως γερους που μολις ισως εχουν παρει την συνταξη τους
και τουριστες που ερχονται για αναψυχη (θα τους μεινει αξεχαστη σιγουρα)
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ....

Επειδη ανεφερες την αστυνομια, η ασφαλεια στον "Αγιο" εχει εξαρθρωσει προσφατα 2 μεγαλες σπειρες(μιλαμε για 100+ ατομα) ενω καθημερινα ομαδες ΔΙ.ΑΣ και Αμεση Δραση κανουνε σωρηδων συλληψεις. Το οτι οι "μπασταρδοι" δεν θελουνε/δεν αφηνουνε να δουλεψει σωστα η αστυνομια, δεν δινουν εφοδια/αρκετη εκπαιδευση στην Αστυνομια γιατι δεν το αναφερει κανενας? (μπασταρδοι=το συνολο των "πουλημενων στο συστημα πουστηδων" που δεν εχουνε πατριδα,αλλα μονο θεο το χρημα και την αποκτηση του) Να σε πω και κατι ακομα? Τους πιανει ολους η Αστυνομια,μετα τι γινετε?? Εχουμε ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, κοινως απο την στιγμη που αναλαμβανει η δικαιοσυνη(η ποια???) δεν φερει καμμια ευθυνη η αστυνομια(περα των μεταγωγων). Το αλλο γεγονος το σκεφτηκες? Εστω συλλαμβανοντε 100 ατομακια,αν μασ φερνουνε αλλους 1000???? Εδω παλι φταιει η αστυνομια???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Χαχαχα τυπε παρεξηγηθικες? Αν αξιζεις θα σου μιλω με το σεις και το σας..
Το θεωρο ανοιχτη προκληση,anytime anyplace..στειλε πμ...

Επισκέπτης
Κάνω ό,τι είναι δυνατό να μην κυκλοφορώ με πάνω από € 200- 300 μετρητά πάνω (άντε € 500 σε ειδικές αποστολές, αλλά για μικρές αποστάσεις- με πιάνετε νομίζω) και προσπαθώ να τα κάνω όλα μέσω τράπεζας...
Πραγματικά λυπάμαι όσους κουβαλάνε μετρητά- η μόνη λύση είναι είτε τσέπη σακακιού που κουμπώνει, είτε η μπροστά τσέπη παντελονιού με την προϋπόθεση ότι είναι σαν αυτές του τζην.
Επίσης καλό είναι να εφαρμόζουμε και διασπορά (πχ χ ποσό στο πορτοφόλι, ψ στην τσέπη και αλλού οι ταυτότητες) και φυσικά όταν μετακινούμαστε με αυτοκίνητο, η τσάντα στο πορτπαγκάζ...
εδω μπαινουν στο σπιτι ενω ο κοσμος ειναι μεσα τους κλεβουν και στην καλυτερη περιπτωση τους αφηνουν δεμενους. πλακα κανετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom