Νέα

Πορτοφολάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δυστυχως αυτο το λενε πολλοι..... ΚΡΙΜΑΣ !!!!!

Στο χερι μας ειναι να σταματησουμε μερικα πραγματα....
Συμφωνω αλλα θελει προσοχη και διπλωματια γιατι, σε περιπτωση που ειναι μονο κλοπη, ειναι καλυτερο ενα χαμενο πορτοφολι απο κανα δυο μαχαιριες

Επισκέπτης
Δυστυχως αυτο το λενε πολλοι..... ΚΡΙΜΑΣ !!!!!

Στο χερι μας ειναι να σταματησουμε μερικα πραγματα....
επειδη το κανω και εγω καμια φορα λογο του οτι δουλευω στο κεντρο σου λεω οτι οπως και να χει μπλεγμενος βγενεις!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε χρειαζεται να συμπληρωσεις. Η velvy οταν θελει να την προσεξουν πεταει οτι μαλακια της ερθει στο μυαλο αρκει να ασχοληθουν καποιοι μαζι της.

φαντασου οτι υπαρχουν ακομα μαλακες που ασχολουνται λοιπον :grin:

Δεν είναι κακό να βοηθήσει ρε συ

δλδ παραταει το ποστο του σε καθημερινη βαση, και τρεχει να βοηθησει ανυποψιαστα θυματα?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Συμφωνω αλλα θελει προσοχη και διπλωματια γιατι, σε περιπτωση που ειναι μονο κλοπη, ειναι καλυτερο ενα χαμενο πορτοφολι απο κανα δυο μαχαιριες
Σιγουρα ....

Γιαυτο ειπα οπως μπορει ο καθενας βοηθαει με τροπο
Ενας τροπος ειναι και η συνεχης εννημερωση των περαστικων
το βλεμα στον υποψηφιο κλεφτη
το σπρωξιμο καταλαθος δηθεν.....
Και πολλα αλλα....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τα λεφτα μου παντως εχω σταματησει να τα βαζω στο πορτοφολι εδω και χρονια, οποιος το κλεψει θα παρει ενα αρχιδι

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Όπως και να'χει η κατάσταση..αν σου τύχει κάτι στο δρόμο..σπάνια να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει..
Όλοι κρύβονται..

Επισκέπτης
ασε που ξαφνικα βρισκεσαι αντιμετοπος με ολους μπατσους κλεφτες περαστικους και τετοια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το μεγαλο πανηγυρι γινεται στον ηλεκτρικο..2 φορες εχω γινει μαρτυρας περιστατικων..
σημειωνω οτι εχω να μπω στον ηλεκτιρκο 2 χρονια...η δουλεια γινεται συνηθως οταν μπαινοβγαινεις στο βαγονι..
την  πρωτη,παω να βγω στη σταση και νιωθω ενα χερι να μπανει στην τσεπη του μπουρφαν μου...
πιανω το χερι απο τον καρπο,το στριβω και με το αλλο χερι  σπρωχνω στο στηθος το μαλακα ππρος το τσουρμο..
τσουβαλιαζει κατω δυο ατομα και γινεται λουης το κλεφτρονι πακιστανικης καταγωγης..
τη δευτερη φορα παρατηρουσα το επιδοξο κλεφτρονι για περιπου 10 λεπτα μεσα το βαγονι...
πλησιαζε σταδιακα μια χαζογκομενα που βρισκοταν στον κοσμο της,ενω ταυτοχρονα τσεκαρε διακριτικα αν το βλεπουν..
με βλεπει οτι το βλεπω και κοβει...κοιτα αλλου για 3-4 σεκς,και με ξανακοιτα...εγω εξακολουθω να τον κοιτω επιμονα..
μη σας τα πολυλογω,αυτο εγινε αλλες 2-3 φορες μεχρι να κατεβει στην επομενη σταση.
γενικα θελει προσοχη παιχτες..τα οποια πραγματα βαζετε τα στις μπροστα τσεπες του παντελονιου,και μην κρατατε πορτοφολι..
εγω αυτο εκανα οσο χρησιμοποιουσα τα μεσα μαζικης μεταφορας....

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
φαντασου οτι υπαρχουν ακομα μαλακες που ασχολουνται λοιπον :grin: ΗΡΕΜΗΣΕ ΒΡΕ ΣΥ..... Γιατι συμπεριφερεσαι συνεχως ετσι ?

δλδ παραταει το ποστο του σε καθημερινη βαση, και τρεχει να βοηθησει ανυποψιαστα θυματα? οχι φυσικα παντα αλλωστε υπαρχουν πολλοι τροποι να βοηθεισεις καποιον χωρις να εμπλακεις μαζι τους....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ποτέ πορτοφόλι.Λεφτά σε μπροστινές τσέπες παντελονιού και χαρτιά-διπλώματα-ταυτότητα-κάρτες σε τσέπες εσωτερικές απο σακάκι και μπουφάν ει δυνατόν με φερμουάρ ή κουμπί

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Όπως και να'χει η κατάσταση..αν σου τύχει κάτι στο δρόμο..σπάνια να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει..
Όλοι κρύβονται..
το 95% δυστυχως ναι ....
αλλα ειναι δικαιολογημενοι εν μερει....
ειναι φοβισμενοι απο τις προβολες στην τηλεοραση κατα καποιον τροπο....

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ποτέ πορτοφόλι.Λεφτά σε μπροστινές τσέπες παντελονιού και χαρτιά-διπλώματα-ταυτότητα-κάρτες σε τσέπες εσωτερικές απο σακάκι και μπουφάν ει δυνατόν με φερμουάρ ή κουμπί
Το καλοκαιρι τι κανεις ομως τυπε μου ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Προσεχε μην ματωσεις ρε....ε ρε κατι χεστηδες..καλα σας κανουν...και μετα θελετε και γυναικα να γαμησετε τσαμπα...

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
το μεγαλο πανηγυρι γινεται στον ηλεκτρικο..2 φορες εχω γινει μαρτυρας περιστατικων..
σημειωνω οτι εχω να μπω στον ηλεκτιρκο 2 χρονια...η δουλεια γινεται συνηθως οταν μπαινοβγαινεις στο βαγονι..
την  πρωτη,παω να βγω στη σταση και νιωθω ενα χερι να μπανει στην τσεπη του μπουρφαν μου...
πιανω το χερι απο τον καρπο,το στριβω και με το αλλο χερι  σπρωχνω στο στηθος το μαλακα ππρος το τσουρμο..
τσουβαλιαζει κατω δυο ατομα και γινεται λουης το κλεφτρονι πακιστανικης καταγωγης..
τη δευτερη φορα παρατηρουσα το επιδοξο κλεφτρονι για περιπου 10 λεπτα μεσα το βαγονι...
πλησιαζε σταδιακα μια χαζογκομενα που βρισκοταν στον κοσμο της,ενω ταυτοχρονα τσεκαρε διακριτικα αν το βλεπουν..
με βλεπει οτι το βλεπω και κοβει...κοιτα αλλου για 3-4 σεκς,και με ξανακοιτα...εγω εξακολουθω να τον κοιτω επιμονα..
μη σας τα πολυλογω,αυτο εγινε αλλες 2-3 φορες μεχρι να κατεβει στην επομενη σταση.
γενικα θελει προσοχη παιχτες..τα οποια πραγματα βαζετε τα στις μπροστα τσεπες του παντελονιου,και μην κρατατε πορτοφολι..
εγω αυτο εκανα οσο χρησιμοποιουσα τα μεσα μαζικης μεταφορας....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
δεν τη γλιτωνεις με τιποτα στο στριμογμα επανω ξερεις ποσους παπουδες η μαμαδες-μπαμπαδες με τα μωρα στα χερια κλεβουν απο τις μπροστα τσεπες?
το 95% δυστυχως ναι ....
αλλα ειναι δικαιολογημενοι εν μερει....
ειναι φοβισμενοι απο τις προβολες στην τηλεοραση κατα καποιον τροπο....
αδιαφορια λεγεται τυπε μου μακρια απο τον κωλο μου να ναι και ας ειναι 30 ποντους ετσι εχουν μαθει να κανουν και στο τελος απλα κρινουν

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν κυκλοφορώ σχεδόν ποτέ με ταυτότητα,δίπλωμα,κάρτες
Αν είναι να περπατήσω σε χώρο με κόσμο λεφτά μπροστά πάντα.Το ίδιο και κινητό.
εγω οταν ειναι να παω σε γηπεδο,συναυλιες κλπ
εχω κινητο εκτακτης αναγκης,ενα νοκια 6510! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom