Νέα

Πορτοφολάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ασε ρε...7.5 εκατομμυρια για τους μεταναστες δαπανες λεει θα εγκριθουν κι ο ελληνας δεν εχει να φαει να πουμε...
Αν είναι να γκρεμοτσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα μπας και βρούμε ησυχία..ε τοτε να δώσουμε όλοι το κατιτίς μας..χαχαχαχ..
Άλλο να το δίνουμε οικειοθελώς..και άλλο να μας το παίρνουν με το ζόρι..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε αυτο που ξερω εγω ειναι οτι εξω απ το χωρο πολλα τραγουδια λενε οταν ερθεις και περνας 8-10 ωρες την ημερα σου εκει κατσε και κανε ολη μερα το ραμπο να κυνηγας πρως ολες τις κατευθηνσεις  :jerking: :jerking: :jerking:
Ναι για μαλακα με εχεις να ερθω αθηνα να περνω 8-10 ωρες στο κεντρο σαν εσενα... :jerking: :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
στυση διαβασα  :2funny: ντεν παμε καλα  :idiot:

Ζητω η Ελληνικη Ατυνομια  :jerking:

Φευγω το θεμα που προκαλει θλιψη ....
Χαχαχαχαχαχ...μόνο εσύ δεν πας καλά?
Χαχαχαχαχαχ...κράτησέ μου σειρά..
Είμαι κι εγώ στην ουρά...χαχαχαχαχ

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ναι για μαλακα με εχεις να ερθω αθηνα να περνω 8-10 ωρες στο κεντρο σαν εσενα... :jerking: :jerking:
Δηλαδη οσοι εργαζονται εκει γυρω κατα την αποψη σου ειναι μαλακες ?

Ελεος πια !!!!!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γενικευεις ...
Δεν ειναι ολοι ετσι ρε συ .......
Υπαρχουν και αξιοι οικογενειαρχες που παλευουν μακρια απο την πατριδα τους για ενα καλυτερο μελλον...
Δεν ειναι εξισου αδικο να τους το στερησεις ?

Εγω λεω απλα πραγματα.....
Πιαστηκε καποιος ξενος να κλεβει ?
Απελαση αμεσα και χωρις αναστολη ποινης....

Δεν ειναι πιο δικαιο αυτο ?

Ας μην γινομαστε φασιστες σε μια χωρα που ειναι ο φαρος της δημοκρατιας ανα τον κοσμο....
αγορινα μου δε μιλαω για τους λεγομενους νομιμους αλλα για τους παρανομους (δηλαδη το 80%περιπου) που εχει μαζευτει...

και οσο για τους νομιμους που λες,νομιμη ειναι και η βουλγαρα καθαριστρια με χαρτια που επειδη δουλευε 10χρονια στη βουλγαρια ερχεται εδω και μετα απο 2 χρονια της δινουν συνταξη :jerking: 

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι να γκρεμοτσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα μπας και βρούμε ησυχία..ε τοτε να δώσουμε όλοι το κατιτίς μας..χαχαχαχ..
Άλλο να το δίνουμε οικειοθελώς..και άλλο να μας το παίρνουν με το ζόρι..
εχουμε ''πνευμα συνεργασιας'' με τους τουρκους εμεις....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τοτε σταματα να κανεις το ραμπο του πληκτρολογιου και προτεινε κατι αλλο
Κανω τον ραμπο του πληκτρολογιου..μεχρι να προκυψει δραση αγορι μου..
Εσυ συνεχισε να κανεις τον γκομενο του πληκτρολογιου..καλα τα πας...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εχουμε ''πνευμα συνεργασιας'' με τους τουρκους εμεις....

thinking-023.GIF

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
αγορινα μου δε μιλαω για τους λεγομενους νομιμους αλλα για τους παρανομους (δηλαδη το 80%περιπου) που εχει μαζευτει...

και οσο για τους νομιμους που λες,νομιμη ειναι και η βουλγαρα καθαριστρια με χαρτια που επειδη δουλευε 10χρονια στη βουλγαρια ερχεται εδω και μετα απο 2 χρονια της δινουν συνταξη :jerking: 
Οντως αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμα που αφορα τον κλαδο της ασφαλισης
και δη της εργασιακης
Να ακουσεις τι εχω ακουσει εγω απο αλλοδαπους που μιλαμε εκει γυρω να γελας
Ο αλλος δουλευει στην οικοδομη χωρις ενσημα λεει για να εισπρατει απο τον οαεδ το επιδομα ανεργιας  :uglystupid: :idiot: :headbang:
Και αλλος εχει παρει συνταξη εδω και ζει στην χωρα του ..... δηλωνοντας μονιμη κατοικια εδω ....  :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε δεν ειδες δηλωσεις του πρωθυπουργου μας??

(οι περισσοτεροι λαθρομεταναστες απο τουρκους δουλεμπορους πετιουνται στο αιγαιο και μετα τους μαζευμουμε εμεις...)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οντως αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμα που αφορα τον κλαδο της ασφαλισης
και δη της εργασιακης
Να ακουσεις τι εχω ακουσει εγω απο αλλοδαπους που μιλαμε εκει γυρω να γελας
Ο αλλος δουλευει στην οικοδομη χωρις ενσημα λεει για να εισπρατει απο τον οαεδ το επιδομα ανεργιας  :uglystupid: :idiot: :headbang:
Και αλλος εχει παρει συνταξη εδω και ζει στην χωρα του ..... δηλωνοντας μονιμη κατοικια εδω ....  :2funny: :2funny: :2funny:
για γελια ειναι?  και μετα λες για νομιμους...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Εδώ μπροστά στα μάτια των αστυνομικών..γίνεται νταραβέρι με πρέζα και άλλες μαλακίες..και δεν τους κάνουν τίποτα...δεν ασχολούνται..
Και να τους μαζεύουν .. πού θα τους βάλουνε?
Πού θα χωρέσουνε?
Ξέρετε τι έξοδα έχει το κράτος για κάθε έναν από αυτούς...μόνο για τη σίτιση?

5,86 EURO/ημερα....... Η διαδρομη της πρεζας απο τον μεγαλο "BOSS" στο χαμερπες βαπορακι,ειναι τετοια που δεν θα συναντηθουν/γνωριστουν ποτε. Κοινως με την συλληψη του "delivery" δεν προκειτε ποτε να φτασεις στο μεγαλεμπορα. Εχουμε δλδ ενα "μεγαλο δεντρο"(οργανωμενο εγκλημα=ναρκωτικα-οπλα-πουτανιαρεςςς!) και ενα διαρκες "κλαδεμα",σχεδον ποτε δεν χτυπαμε στην ριζα. Αυτο ενεχει την συμμετοχη στο "κυκλωμα" μεγαλων+επιφανων επιχειρηματιων ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑΣ,"πολιτικαντηδων" καθε κατηγοριας,της ιδιας της Αστυνομιας(Διωξη-Ηθων-Εκβιαστων-Εσωτερικων Υποθεσεων) και φυσικα τη συμμετοχη Αλβανιας-Ρωσσιας-Νιγηριας-Κινας. Τελευταιο post απο μενα,να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ελα ρε δεν ειδες δηλωσεις του πρωθυπουργου μας??

(οι περισσοτεροι λαθρομεταναστες απο τουρκους δουλεμπορους πετιουνται στο αιγαιο και μετα τους μαζευμουμε εμεις...)
Μα γιατί να τους μαζεύουμε εμείς?
Επειδή είναι φρέσκιοι και μυρίζουν θάλασσα?

Επισκέπτης
Κανω τον ραμπο του πληκτρολογιου..μεχρι να προκυψει δραση αγορι μου..
Εσυ συνεχισε να κανεις τον γκομενο του πληκτρολογιου..καλα τα πας...
εχω δει και το ταλεντο σου στο κοπι πειστ εσενα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε τυπε οσο ραμπο εισαι αλλο τοσο γκομενος

Υ.Γ εγω κανω απλα την πλακα μου δεν παω να φτιαξω ψεφτικο ιντερνετικο χαρακτηρα ετσι ποσταρω οτι και οποτε μου καβλωσει εσυ κανε τον ψεφτομαγκα μπας και κονομισεις κανα ιντερνογκομενακι για σαιμπερ  σεξ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα γιατί να τους μαζεύουμε εμείς?
Επειδή είναι φρέσκιοι και μυρίζουν θάλασσα?
αυτοι κι ο καπτεν ιγκλο...

(γιατι βαση διεθνων συνθηκων ''υποχρεουνται'' το λιμενικο  να τους μαζευει απ τη θαλασσα...αλλο αν οι ιδιοι νομοι ισχυουν και για τους τουρκους οι οποιοι φυσικα τους γραφουν στους ναργιλεδες τους...)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχω δει και το ταλεντο σου στο κοπι πειστ εσενα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε τυπε οσο ραμπο εισαι αλλο τοσο γκομενος

Υ.Γ εγω κανω απλα την πλακα μου δεν παω να φτιαξω ψεφτικο ιντερνετικο χαρακτηρα ετσι ποσταρω οτι και οποτε μου καβλωσει εσυ κανε τον ψεφτομαγκα μπας και κονομισεις κανα ιντερνογκομενακι για σαιμπερ  σεξ
χαχαχαχαχαχααστο ρε τυπε σε βαρεθηκα....τελειωσε...

Επισκέπτης
αυτοι κι ο καπτεν ιγκλο...

(γιατι βαση διεθνων συνθηκων ''υποχρεουνται'' το λιμενικο  να τους μαζευει απ τη θαλασσα...αλλο αν οι ιδιοι νομοι ισχυουν και για τους τουρκους οι οποιοι φυσικα τους γραφουν στους ναργιλεδες τους...)
οι ιδιοι νομοι δεν ισχυουν και στην Ιταλια και στο Ισραιλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom