nikosidoni7
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι super μωρό!!!!! Εδώ θα δείτε και άλλες φωτο της....
οχι δεν πρεπει να ναι αυτη τελικα...βασικα νομιζω την εχω πηδηξει...
αν δουλευε ως αντριαννα πριν 4 χρονια στο λιοσιων 273...εχω ρωτησει πολλες φορες αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει...
αν ειναι αυτη παντως,τοτε ηταν θεομουνο!
Έχασες τέτοιο μπάζο; Και τώρα; Κάτι πρέπει να κάνεις γι' αυτό!!!οχι δεν πρεπει να ναι αυτη τελικα...
Έχασες τέτοιο μπάζο; Και τώρα; Κάτι πρέπει να κάνεις γι' αυτό!!!
Πως είσαι τόσο σίγουρος όμως; Δεν είσαι απ' αυτούς που αφήνουν να ξεφεύγουν έτσι τα κελεπούρια...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .... :-* :-* :-*
πως και κανατε τα παραπανω τεστ?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ... :-* :-* :-*
Ειδικά αυτή η πιπιλη τρομερή...ηθοποιός!!! Ρώταγε πόσο έχουν οι καποτες... Για πολλές μπατσες όλοι τουςΣαντρα σε ειδα στην εκπομπη του σομερ πως τον λενε, στις αυτοψιες στον alpha...
περιμενα επειδη σε θεωρουσα αλανι γενικα απο αυτα που εχω δει και απο την μεταξυ μας μικρη γνωριμια, να πεις εκει στους αστειους υποκριτες δημοσιογραφισκους και λαμογια πολιτικους για το παραμυθακι που στησανε προεκλογικα ολοι τους και τρομοκρατησαν την κοινωνια, συλλαμβανοντας και διασυροντας αρρωστους ανθρωπους απο το κεντρο της αθηνας...
δυστυχως, εμεινες και συ στα παραμυθια οτι οι περισσοτεροι ζητουν σεξ χωρις καποτες κτλ...αντι να ριξεις μια χλεπα σε αυτους που σε εκμεταλλευονται και καθονταν απεναντι σου...
τα πλανα με το προσωπο σου ακαλυπτο σε μαραναν...κριμα.
Θησεως /(Ελευθεριου Βενιζελου) 40 δουλευει καθημερινα, δευτερη βαρδια.Καλα τα είπες. Δηλαδή εσύ τωρα δουλευεις Αχαρνων 104α βραδυ?
Θησεως /(Ελευεθριου Βενιζελου) 40 δουλευει καθημερινα, δευτερη βαρδια.