CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Στο Αχαρνων 104Α εργαζεται περιστασιακα η προεδρος του σωματειου ιεροδουλων ΕλλαδαςΑ, αλλη ηταν αυτη στο Αχαρνων δηλαδη?
Στο Αχαρνων 104Α εργαζεται περιστασιακα η προεδρος του σωματειου ιεροδουλων ΕλλαδαςΑ, αλλη ηταν αυτη στο Αχαρνων δηλαδη?
Στο Αχαρνων 104Α εργαζεται περιστασιακα η προεδρος του σωματειου ιεροδουλων Ελλαδας
έκλεισες ραντεβού στον τσάτσο λες και θα επισκεφτείς γιατρό;
Ρε παιδιά μόνο εγώ τρομάζω με τις φωτογραφίες της σάντρας?syndoma tha exetai nea mou
Αυτό λειτουργει ήδη? Και ποσο καιρο?Στούντιο VIP
Λεωφόρος Αλίμου 105α, Αργυρούπολη
Το σωστο να λεγεται.kalhmera se olous ,o kathenas exei thn dikitou gnomi....egw sto laixston den krievome piso apo pseftikes fotos ......
kalhmera se olous ,o kathenas exei thn dikitou gnomi....egw sto laixston den krievome piso apo pseftikes fotos ......
Ρε παιδιά μόνο εγώ τρομάζω με τις φωτογραφίες της σάντρας?
Βάζε κανα λινκ και οχι φωτο, γιατί μερικοί έχουν και καρδια εδω μεσα...
Μια επισημανση εκανα. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου, αλλα οσο να 'ναι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μπαινω για να διαβασω για κανα μπουρδελο και να βλεπω 5 φωτος σου σε καθε σελιδα?
Καθε κοπελα εδω μεσα μπορει να κανει ελευθερα το δικο της θεμα και να μαζευεται εκει το κοινο της...
efxarhsto poli ,den kserw pios to ekane ;) kai 2 egw den nomhso na sas romaso ala etzi opos to leme gousto einai kai o kathenas exei thn gnomi tou . na eistai oloi panta kala :-*