turbonegro
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την ειχα παρει φωκαιας πριν 3 χρονια.ψιλοψυγειο η τυπισα...
συμφωνω απολυτως ψιλοψυγειο ηταν πριν 3 χρονια , λες να στρωσε ? να γινε θερμοαιμη !!! αλλα απο εμφανιση ολα τα λεφτα !!!την ειχα παρει φωκαιας πριν 3 χρονια.ψιλοψυγειο η τυπισα...
Ρε ψηλέ,τι διπλοσάγωνο έχει η τύπισσα;Σα γαλοπούλα είναι!Διαολε. Τρομερη ερμηνεια.
Θελω να την δω στις Οικογενειακες Ιστοριες του Alpha .
Ρε ψηλέ,τι διπλοσάγωνο έχει η τύπισσα;Σα γαλοπούλα είναι!
Κατευθείαν απο το The bold and the beutiful! Εκεί που τρέμει το πιγούνι και η φωνή,αλλά δάκρυ δεν κυλάει ποτέ!Ασε το εξωτερικο. Γουστα ειναι αυτα.
Ακουσες πως τρεμοεπαιζε η φωνη; Με τι δυσκολια δεν εβγαινε το ρο; :'(
Κατευθείαν απο το The bold and the beutiful! Εκεί που τρέμει το πιγούνι και η φωνή,αλλά δάκρυ δεν κυλάει ποτέ!
Πάει σφαίρα για Alpha
Που'ναι εκείνες οι εποχές;Τώρα κι εμείς οι ευαίσθητοι τι έχουμε να βλέπουμε;Τον gay τον ΕΖΕΛ;Κρίση παντού ψηλέ,κρίση!Ετσι, γιατι αν ο μεγας σεναριογραφος-μηχανορραφος Φωσκολος ηταν στα πραγματα,
η Σαντρα θα ηταν στο βασικο cast...
μπορει να τη παρτουζωνανε 10 μαζι...Από απόσπασμα συνέντευξης που έδωσε η εν λόγω κυρία :"*******: Σάντρα, ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ραντεβού που έχεις πάρει σε μια ημέρα;Σάντρα: 226 ραντεβού στην Θεσσαλονίκη και πολλές, πολλές παρθενιές.."
Με υποτιθέμενο μέσο όρο 5 λεπτά ανά πελάτη (σαλονάριμα, τσιγάρο κ.λ.π) αντιστοιχούν 12 πελάτες ανά ώρα και επομένως οι 226 πελάτες χρειάζονται 19 ώρες. Επομένως μιλάμε για μπουρδέλο πατσατζίδικο 24ώρες ανοιχτό. Ρε Σάντρα μη γαμάς τόσο πολύ κατούρα και λίγο. Εκτός αν την ιστορία της την αναγάγουμε στο γνωστό ανέκδοτο με το λαγό που στο τέλος της ημέρας γαμούσε το λιοντάρι.
τοσο χαλια ρε τυπε?παιδια η γκομενα ειναι χαλια, οχι λαθος λεξη αισχος σαυρα καλοριφερ δεν λεει μια
επιδερμιδα χαλια, βυζι χαλια, υπηρεσιες χαλια
την εβαλα στα 4 μπας και τελειωνα αλλα ειχε τοσο σπυρακι η γκομενα που ξενερωσα με την ζωη μου
αθλια τελειως μην μπειτε στον κοπο καν να πατε μαζι της με το σκεπτικο οτι επαιξε σε τσοντα του σειρινα, ας την δοκιμασουμε γιατι με το ιδιο σκεπτικο πηγα και εγω
πεταμενα λεφτα χαλι μαυρο
...μην φανταζεσαι τιποτα για τον καβλιαρη μας.....απλα ρωτα με.....Δεν φανταζομαι να εισαι φαφουτικο φρικοπουρο με φραντζα και λαχανι φλουο αθλητικα :o :o :o :o
:o :o :oTην εχω φιλη στο φεισμπουκ