Επισκέπτης
ναι αλλα την υπαρξη του πορνοπαπου δεν την αγνοουσες τυπε
δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη
ναι αλλα την υπαρξη του πορνοπαπου δεν την αγνοουσες τυπε
το μονο σιγουρο πραγμα στην ζωη ειναι ο θανατος τυπεδε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη
εχεις παρεισ μετρα για σενα τυπε?το μονο σιγουρο πραγμα στην ζωη ειναι ο θανατος τυπε
το μονο σιγουρο πραγμα στην ζωη ειναι ο θανατος τυπε
το μονο σιγουρο πραγμα στο μπου ποιο ειναι ξερεις;Και οι φόροι. Τους ξέχασες.
οτι δεν υπαρχουν κλωνοι τυπετο μονο σιγουρο πραγμα στο μπου ποιο ειναι ξερεις;
ο πορνοπαπος ειναι ιδεα
απο τα θεμελιακα στελεχη του μπου
κανονικα επρεπε να ειναι τιμημενος
επισης ηταν αριστος γνωστης των μασαζοθεματων συμπρωτευουσης οπως ημουν εγω την αντιστοιχη χρονικα περιοδο των στουντιοθεματων,δεν μας ξεφευγε τιποτα
πολιτικα εχει ορθο λογο,ζηταει για ολα πηγες και αποδειξεις και τον παω
ειναι και καλο παιδι θα θελα να πιω εναν καφε μαζι του
δεν θα ειχα προβλημα πχ να πιω καφε και με λαδακη λχ κι αυτος καλο παιδι ειναι κατα βαση...εκει θα συζηταγαμε τα κομμουνιστικα μας,μετα θα πιναμε κανα τσιπουρο και μετα θα γαμουσαμε καμια πουτανα ο καθεις στον τομεα του
ο πορνοπαπος δεν ειναι μαλακας,μαλακες εχει αλλους μπολικους εδω μεσα
οτι δεν υπαρχουν κλωνοι τυπε
εγω δεν θα πεθανω τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.thsh.co.uk/files/images/applicationfiles/5343.6865.31OctHalloweenNosferatuandEllen/630x44.fitwithoffset.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα ψοφησεις και συ καποτε τυπε εγω θα σου αναβω το καντηλι ;D
πηγές ζήταγε, αλλά οι δικές του οι πηγές ήταν κάτι συγγράμματα-απόψεις του Λιθοξόου(σαν να επικαλούμαστε τον πλεύρη ως πηγή πληροφορίας) και κάτι κατεστραμμένους της ρημάδ που πήγαιναν στην τουρκία σε ομιλίες με γκρίζους λύκους.
βέβαια, ζητάς πηγές όταν:
1ον) δεν εμπιστεύεσαι αυτόν που συνομιλείς
και
2ον) προσπαθείς να κουράσεις τον άλλον, έτσι ώστε να απελπιστεί και να σταματήσει να ασχολείται(και κάνει τα γνωστά πούστικα του η πάπια μετά, κράζει ότι και καλά ο άλλος έφυγε γιατί έμεινε από επιχειρήματα)
Συν κάτι βαφτίσια που κάνει συχνά. Ενώ απαιτεί από τους άλλους να ανγνωρίσουν ότι δεν ήταν όλοι οι υπήκοοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έλληνες (ιστορική πραγματικότητα που ευσταθεί), βαπτίζει άπαντες τους υπηκόους της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τουρκους, τους Βούλγαρους, μακεδόνες κλπ.
μ' αρέσυν οι βεβαιότητές σου. μιλάς σα να ξέρεις, χωρίς να ξέρεις...
πρόσεχε, το αγκίστρι, που κατάπιες, δεν αφομοιώνεται. κάπου θα βρει!
Αν δεν σου αρεσουν οι "βεβαιοτητες" μου να μαζεψεις τα φιλαρακια σου να μην μιλαν πολυ.
Και μην το σπρωχνεις γιατι μου εχουν πει κατα καιρους πολλα. Περισσοτερα απο τις πολιτικες σου κατακτησεις
Συν κάτι βαφτίσια που κάνει συχνά. Ενώ απαιτεί από τους άλλους να ανγνωρίσουν ότι δεν ήταν όλοι οι υπήκοοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έλληνες (ιστορική πραγματικότητα που ευσταθεί), βαπτίζει άπαντες τους υπηκόους της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τουρκους, τους Βούλγαρους, μακεδόνες κλπ.
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω, πλήν όμως το να υποστηρίζει ότι "ένα ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός" (δικός του ορισμός) δεν αποτελεί μορφή δόγματος... Ε! Όσο νά ΄ναι... είναι ξεροκεφαλιά.
η ύπαρξη ενος έθνους που (αυτο)αποκαλείται μακεδονικό, είναι ένα ξεροκέφαλο γεγονός και μόνο αν είσαι στρουθοκάμηλος το αγνοείς.