House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σαν εσένα ας πούμε?φαντάσου να γνώριζες και κάποιον σοβαρό.
Νέο άνθρωπο με απόψεις χουντικού 80χρονου?
Ευχαριστώ δε θα πάρω.
Σαν εσένα ας πούμε?φαντάσου να γνώριζες και κάποιον σοβαρό.
έτσι λέει και η πάπια, επειδή διαφωνώ κάθετα με τους γκρίζους λύκους και τα σκοπιανοφασιστικά που ανεβάζει.Σαν εσένα ας πούμε?
Νέο άνθρωπο με απόψεις χουντικού 80χρονου?
Ευχαριστώ δε θα πάρω.
έτσι λέει και η πάπια, επειδή διαφωνώ κάθετα με τους γκρίζους λύκους και τα σκοπιανοφασιστικά που ανεβάζει.
ο καθένας βγάζει συμπεράσματα βάσει των αδυναμιών του.
μου αρέσει που εστίασες να χαρακτηρίσεις εμένα, και δεν στάθηκες στα καραγκιοζιλίκια του "σοβαρού", με "τεκμηριωμένη" άποψη ανθρώπου και μην ξεχνάμε και το καλύτερο, αυτού που έβγαινε με κλώνο και έλεγε ότι ψήφιζε κκε και τώρα θα το ρίξει στη χ.α..
υποθέτω ότι και εσύ μορφώνεσαι από τον λιθοξόου και από τα φυλλάδια που σου πλασάρει η πάπια.
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε....μιλάς για αυτόν που έχει ξεφτιλιστεί για τους κλώνους του,
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε....
Μέσα έπεσες σε όλα.
δοξασιες και μυθοι της αστικης δεξιας ειναι αυτα για να μανιπουλαρει το προλεταριατο και να χειραγωγει την μαζα στην εξαθλιωση δημιουργωντας εναν σεχταρισμο
δοξασιες και μυθοι της αστικης δεξιας ειναι αυτα για να μανιπουλαρει το προλεταριατο και να χειραγωγει την μαζα στην εξαθλιωση δημιουργωντας εναν σεχταρισμο
ειδικά το καλοκαίρι που κάνει και ζέστηο ΠΠ είναι ευτυχής που οι φανς του παραμένουν σταθεροί!
ειδικά το καλοκαίρι που κάνει και ζέστη
να πίνεις πολύ νερό και να αποφεύγεις τον ήλιο.
εγώ αναμένω να εγκαλείτε και άλλους για όσα εγκαλείτε τον ΠΠ...
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε....
να τον κανεις αναφορα τυπε να μαθει.....ειδες ο μακης14 που δεν ειναι κλωνος δεν τον αγγιζουν και οι αναφορες....Ναι. Ο νικαντώνης ο σιξσιξσιξ, ήτο ένας πτωχός πλην τίμιος κουκουές που έπεσε στα σατανικά διχτυα της χρυαυγής. Δεν ήξερε κανέναν και τίποτα. Ήξερε όμως να "κράξει" τον The Saint! και να πάρει τα "κομματια" του κ. Πούπη, χωρίς καν να έχει λάβει μέρος στην συγκεκριμένη συζήτηση, χωρίς να έχει διατυπώσει ουδέποτε άποψη για το θέμα, και χωρίς να έχει ανταλλάξει ούτε δυο λόγια με αυτόν που έκραξε.
Καθώς φαίνεται θα παρακολουθούσε και αυτός πολλά χρόνια εκ του μακρόθεν τον ιστότοπο.
να τον κανεις αναφορα τυπε να μαθει.....ειδες ο μακης14 που δεν ειναι κλωνος δεν τον αγγιζουν και οι αναφορες....
δλδ τυπε....η διοικηση τον βαζει να τα λεει;ειναι σοβαρες καταγγελιες αυτες....εχεις αποδειξεις ;προβοκάτσια εκ τη διοικήσεως.
αυτό έχω να πω.
δλδ τυπε....η διοικηση τον βαζει να τα λεει;ειναι σοβαρες καταγγελιες αυτες....εχεις αποδειξεις ;