Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φουκαρας εισαι ρε μπουχεσα επειδη σου τρεχουν τα σαλια στην Τζενη. Κραζεις τις Ελληνιδες και μολις λιγο σου χαριεντιστει μια αρχιζεις το γλειψιμο.
Εισαι εκτος απο ψυχακιας και τελειως ξεφτυλισμενος αντρας. Οσο για το πως γαμας εσυ στην Ρωσια το εχουμε δει. Ας ειναι καλα τα σαλουν.Αστο φουκαρα σε καμια χωρα δεν θα γαμησεις εσυ τελειωμενε. Ουτε καμια ειδικων αναγκων δεν εισαι σε θεση να εξαπατησεις.

Δηλαδή το κινεζάκι δεν το έχει γαμήσει ποτέ?  :think:

Επισκέπτης
Δηλαδή το κινεζάκι δεν το έχει γαμήσει ποτέ?  :think:

Ποιο κινεζακι ρε χαχα εκεινο το τελειωμενο μιλφ λες? Κανενα αλλο γκομενακι μας εχει βαλει στα βιντεο του που ανεβαζει?
Αντιθετα παραληρει οποτε δεν αυτοξεφτυλιζεται σε καποια εκπομπη.
Αντε δημητρακη με το καλο και στην Πανια.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ποιο κινεζακι ρε χαχα εκεινο το τελειωμενο μιλφ λες? Κανενα αλλο γκομενακι μας εχει βαλει στα βιντεο του που ανεβαζει?
Αντιθετα παραληρει οποτε δεν αυτοξεφτυλιζεται σε καποια εκπομπη.
Αντε δημητρακη με το καλο και στην Πανια.

1oν Δεν είμαι ο χαχας 2όν όχι και τελειωμένο. Μόνο πούστης και στραβός τα λέει αυτά. Και επειδή εσύ μιλάς χωρίς αποδείξεις σάλτα δον ζουα του πληκτρολογίου.

Επισκέπτης
1oν Δεν είμαι ο χαχας 2όν όχι και τελειωμένο. Μόνο πούστης και στραβός τα λέει αυτά. Και επειδή εσύ μιλάς χωρίς αποδείξεις σάλτα δον ζουα του πληκτρολογίου.

Το οτι η Ελλαδα εχει παει για φουντο δεν ειναι καθολου παραξενο οταν βρισκεται ακομα και ενας ΗΛΙΘΙΟΣ που θα υπερασπιστει εναν τετοιο χοντρο πατσαβουρη ψυχακια αποτυχημενο στην ζωη του οπως ο δημητρακης :jerking:
Τραβατε μαζι στην πανια τοτε αφου τον θεωρεις δον ζουαν. Θα κανετε φοβερο διδυμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το οτι η Ελλαδα εχει παει για φουντο δεν ειναι καθολου παραξενο οταν βρισκεται ακομα και ενας ΗΛΙΘΙΟΣ που θα υπερασπιστει εναν τετοιο χοντρο πατσαβουρη ψυχακια αποτυχημενο στην ζωη του οπως ο δημητρακης :jerking:
Τραβατε μαζι στην πανια τοτε αφου τον θεωρεις δον ζουαν. Θα κανετε φοβερο διδυμο.

Προσβαλλεις ασχημα τον συνανθρωπο σου.
Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ο Δημητράκης την έκανε χωρίς "να τα φάμε όλοι μαζί" όπως κάνεις εσύ βόδι. Τράβα παίξε τον τώρα γιατί όχι κινέζα ούτε σάπια ελλεϊνήδα! Ένα μουνί έχεις γνωρίσει στην ζωή σου όλο και όλο όταν ήσουν μικρός!
Και μην ξεχάσεις στις επόμενες εκλογές ΝΔ και τΣΥΡΙΖΑ. Όρθιο ζώο.

Επισκέπτης
Ο Δημητράκης την έκανε χωρίς "να τα φάμε όλοι μαζί" όπως κάνεις εσύ βόδι. Τράβα παίξε τον τώρα γιατί όχι κινέζα ούτε σάπια ελλεϊνήδα! Ένα μουνί έχεις γνωρίσει στην ζωή σου όλο και όλο όταν ήσουν μικρός!

Η ψυχοπαθεια του χοντρου σαβουρη που αυτοξεφτυλιζεται με καθε τροπο καθε μερα ειναι μεταδοτικη?
Τι σχεση εχει το φαγαμε ολοι μαζι και η Νδ και ο Συριζα?
Ναι ο Δημητρακης σαν τσιμπουρι τρωει απο τους γονεις του επειδη ειναι τοσο αχρηστος που δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο στην ζωη του εκτος απο το να ειναι μασκοτ σε καμια Πανια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσβαλλεις ασχημα τον συνανθρωπο σου.
Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη
Παιδια αυτος πρεπει να ειναι κλωνος του μαυριδερου Εθνικιστη :2funny:που συμφωνα με το Fidel ειναι καραφλος μαυριδερος και ασχημος :2funny:εκτος απ'ολα αυτα ειναι και αφραγκος :2funny:Ειναι για να τον λυπασαι τον κακομοιρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παιδια αυτος πρεπει να ειναι κλωνος του μαυριδερου Εθνικιστη :2funny:που συμφωνα με το Fidel ειναι καραφλος μαυριδερος και ασχημος :2funny:εκτος απ'ολα αυτα ειναι και αφραγκος :2funny:Ειναι για να τον λυπασαι τον κακομοιρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχα ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα :2funny:
Για την καραφλα κρυβε λογια. Ουτε μια εμφυτευση τριχας δεν ηξερες να κανεις ρε αρρωστε σωστα! Γιατι αφησες μια σειρα στο κουτελο σου ετσι?  :2funny: :2funny:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Η ψυχοπαθεια του χοντρου σαβουρη που αυτοξεφτυλιζεται με καθε τροπο καθε μερα ειναι μεταδοτικη?
Τι σχεση εχει το φαγαμε ολοι μαζι και η Νδ και ο Συριζα?
Ναι ο Δημητρακης σαν τσιμπουρι τρωει απο τους γονεις του επειδη ειναι τοσο αχρηστος που δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο στην ζωη του εκτος απο το να ειναι μασκοτ σε καμια Πανια  :2funny:

Δεν είμαστε όλοι μοντέλα ηλίθιε και παιδιά του απόλλωνα. Ούτε οι γυναίκες γουστάρουν μοντέλα και φιρφιρίκους. Έχω δεί αρκετά βίντεο του και αναγνωρίζω ότι είναι κοινωνικός γλετζές και άξιος απόγονος Ελλήνων.
Εσύ αν δεν το έχεις καταλάβει προσβάλλεις έναν άνθρωπο ανώνυμα. Πράμα επαίσχυντο για έναν άντρα. Διάβασε τι γράφεις σαν μαλακισμένη ελλεϊνήδα υστερική κατίνα κάνεις.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ποιον εννοεις τυπε δημητρακη ?  :think:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για το θέμα ότι προβάλει την καλοπέραση τα λούσα και τα λεφτά του μαγκιά του. Αφού τα διαθέτει. Δεν έχω δεί πουθενά να βρέχει χρήμα. Οπότε μαγκιά του που το κατέχει.

Επισκέπτης
Δεν είμαστε όλοι μοντέλα ηλίθιε. Ούτε οι γυναίκες γουστάρουν μοντέλα φιρφιρίκους.

Με αλλα λογια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Ειστε δηλαδη πατσαβουρηδες και μετα σας φταινε οι Ελληνιδες.Ας πουμε οι γυναικες γουσταρουν τα πλουσια ψυχικα χαρισματα του δημητρακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω δεί αρκετά βίντεο του και αναγνωρίζω ότι είναι κοινωνικός γλετζές και άξιος απόγονος Ελλήνων.

1. Να μην βλεπεις συχνα τα βιντεο του γιατι θα αποβλακωθεις και αλλο.
2. Το να ειναι κανεις ρεντικολο και να τριγυρναει εδω και εκει ντυμενος τσολιας και καουμποι δεν σημαινει οτι ειναι κοινωνικος γλετζες. Πιο πολυ σε ψυχοπαθη με την all time classic αμφιεση (σκουποξυλο) του Ναπολεων μου φερνει.
3.Αν ηταν αυτο το παχυδερμο αξιος απογονος τω Αρχαιων (υποθετω θελεις να πεις) Ελληνων θα ειχαν αυτοκτονησει ολοι τους πριν την εισβολη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εσύ αν δεν το έχεις καταλάβει προσβάλλεις έναν άνθρωπο ανώνυμα. Πράμα επαίσχυντο για έναν άντρα. Διάβασε τι γράφεις σαν μαλακισμένη ελλεϊνήδα υστερική κατίνα κάνεις.

Στο διαδυκτιο ειμαστε. Τι να κανω δηλαδη? Να κλεισω ραντεβου μαζι του για να του πεταξω 100 κιλα παστα και 200 κιλα γιαουρτια? Τα λυπαμαι τωρα με την κριση ο κοσμος πειναει.

Επισκέπτης
Όσο για το θέμα ότι προβάλει την καλοπέραση τα λούσα και τα λεφτά του μαγκιά του. Αφού τα διαθέτει. Δεν έχω δεί πουθενά να βρέχει χρήμα. Οπότε μαγκιά του που το κατέχει.

Μαλλον δεν καταλαβες καλα.
Στην αρχη μας λες οτι δεν τα φαγε απο κανεναν τα φραγκα του. Και εγω σου υπενθυμιζω οτι ζει χαρης τους ατυχους γονεις του που τον εκαναν.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα γονείς είναι Ελληνικό φαινόμενο μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά ζεί εξωτερικό οπότε καλύτερα να μασάς. Όσο για το θέμα ομορφιά δές καλύτερα γύρω σου που ζείς. Οι ωραίοι άντρες δεν φτουράνε οι γκόμενες πεινάνε για βρώμικο γαμήσι και χρήμα γιαυτό η ζωή τους είναι εύκολη και χαρισάμενη. Στο κόσμο που δημιουργήσαμε εμείς οι άντρες ζούν. Απο αυτές μόνο το μουνί τους θέλουμε και να μας κρατάνε παρέα τίποτα άλλο.
Γίνε λίγο πραγματιστής που μου κότσαρες και αρχαιοελληνικό avatar.

Επισκέπτης
Στο διαδυκτιο ειμαστε. Τι να κανω δηλαδη? Να κλεισω ραντεβου μαζι του
Με το Δημητράκη29 κάνε ότι θες.
Μαζί μου όμως θα κλείσεις ραντεβουδάκι σύντομα για πάστα,γιαουρτάκι κι ότι άλλο θες.
Δε σ'έχω ξεχάσει, να το ξέρεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Με το Δημητράκη29 κάνε ότι θες.
Μαζί μου όμως θα κλείσεις ραντεβουδάκι σύντομα για πάστα,γιαουρτάκι κι ότι άλλο θες.
Δε σ'έχω ξεχάσει, να το ξέρεις.
θα πεσει ξυλο τυπε? :rockon: :rockon:
(αχιλλεα τι εγινε εδω?γιατι τσακωνεστε?) :think:

Επισκέπτης
Το θέμα γονείς είναι Ελληνικό φαινόμενο μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά ζεί εξωτερικό οπότε καλύτερα να μασάς. Όσο για το θέμα ομορφιά δές καλύτερα γύρω σου που ζείς. Οι ωραίοι άντρες δεν φτουράνε οι γκόμενες πεινάνε για πούτσο και χρήμα γιαυτό η ζωή τους είναι εύκολη και χαρισάμενη. Στο κόσμο που δημιουργήσαμε εμείς οι άντρες ζούν. Απο αυτές μόνο το μουνί τους θέλουμε και να μας κρατάνε παρέα τίποτα άλλο.
Γίνε λίγο πραγματιστής που μου κότσαρες και αρχαιοελληνικό avatar.

Επειδη ειμαι πραγματιστης δεν εχω και σαν προτυπο εναν χαραμοφαη που ζει στο εξωτερικο και βγαζει διαγγελματα ντυμενος παντα καρναβαλι.
Και ναι υπαρχει προβλημα στις σχεσεις στην Ελλαδα αλλα εχει να κανει γενικοτερα με την κοινωνια.Αλλα ας μην ξεφευγουμε απο το αρχικο θεμα της αντιπαραθεσης. Ο δημητρακης και ο καθε δημητρακης (ελπιζω οτι τοσο πολοι ψυχακηδες δεν υπαρχουν) οπου και να παει παντα θα ειναι ενα ρεντικολο που ειναι τζαμπα μαγκας εξ αποστασεως απο το ταισμα της οικογενειας του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποιον εννοεις τυπε δημητρακη ?  :think:
Τον HALCON ή καπως ετσι :2funny:μ'αρεσει που ο βλακας δεν εχει διαβασει οτι εχω και μερικα διαμερισματα στη Ρωσσια και διαμερισμα στην Πολωνια και αν η Ελλαδα χρεωκοπισει απλως θα εχω λιγο λιγοτερα λεφτα.Αυτος ο κακομοιρης ειναι το νουμερο 2 στη λιστα των φουκαραδων ο πρωτος ειναι ο Προδωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το μεγαλητερο θυμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλα που ειναι αυτα τα ζωα για να γελαμε και λιγακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom