Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
Ελα μοντερεητορα κρατα αβαντες στο σπουδαιο ειδωλο :grin:
Χαλαροτατος ειμαι. Απλα λεω τα πραγματα οπως φαινονται!Απο ποτε απαγορευεται και η κριτικη στον καθε καφρο τρελακια εδω μεσα?

ΥΓ.Αν παει τελικα στην Πανια ο φιλος θα εισαι στις κερκιδες να τον καμαρωσεις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελα μοντερεητορα κρατα αβαντες στο σπουδαιο ειδωλο :grin:
Χαλαροτατος ειμαι. Απλα λεω τα πραγματα οπως φαινονται!Απο ποτε απαγορευεται και η κριτικη στον καθε καφρο τρελακια εδω μεσα?

ΥΓ.Αν παει τελικα στην Πανια ο φιλος θα εισαι στις κερκιδες να τον καμαρωσεις?

Πες οτι θες αλλα αρκετα με τους προσωπικους χαρακτηρισμους. Μη ξεφυγει το πραγμα.

Και κοψε και τις ειρωνιες και τις μπηχτες για αβαντες και μαλακιες .

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι Ελεεινιδες εχουνε πολλα κομπλεξ και μισουνε παραφορα της ξενες :2funny:Ουτε οι Αγγλοσαξονικες γκομενες μου αρεσουν ειναι κακογουστες και πολυ αριστερες θα ελεγα πανε με αραπαδες και με οτι ζωο βρουνε :rockon:Μου αρεσει απο της γκομενες του ανατολικου μπλοκ που ξερουνε τη θεση τους αν παει καποιος που μετραει δεν βγαζουνε κακια αλλα προσπαθουνε να πανε μαζι του και να τον εχουνε γκομενο.Ενω οι Ελεεινιδες ολο  :jerking:θα αναφερω 2 παραδηγματα που ειχα αναφερει και παλια 1.Ειχα δει 2 χοντρες Ελεεινιδες να βγαινουνε απο ενα Smart με ενα υφος λες και βγαιναν απο καμια Φερραρι :2funny:!και λες και ητανε φωτομοντελα :2funny: 2.στην Αρματα μια Ελεεινιδα που μου ψιλοαρεσε και πηγα και της μιλησα και της ειπα οτι ημαστε με μια θαλαμηγο 50+ μετρα μου απαντησε με ενα υφος εμεις (με της φιλες της)ηρθαμε με το ΚΤΕΛ.Και το ελεγε λες και ελεγε οτι ηρθε με ιδιοτικο αεροπλανο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι αγγλιδες γενικα δεν εχουν φημη της ωραις γυναικας στον πλανητη ,αλλα οπως λες ειναι ακομπλεξαριστες...

Μιλουσα πολλες φορες προπερσυ οταν ειχα παει ροδο και μιλαγανε συνεχεια, βλεπεις θελανε να γνωρισουν διαφορετικους ανθρωπους απο τους αγγλους...

Επισκέπτης
Πες οτι θες αλλα αρκετα με τους προσωπικους χαρακτηρισμους. Μη ξεφυγει το πραγμα.

Και κοψε και τις ειρωνιες και τις μπηχτες για αβαντες και μαλακιες .

Ε που εχει ξεφυγει. Αν εβλεπα τον κατμαν στην πανια τι να ελεγα δηλαδη?
Να μην ελεγα οτι ειναι μπουχεσας?
Δεν ειναι ειρωνεια το ρεαλιτι ειναι.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ε που εχει ξεφυγει. Αν εβλεπα τον κατμαν στην πανια τι να ελεγα δηλαδη?
Να μην ελεγα οτι ειναι μπουχεσας?
Δεν ειναι ειρωνεια το ρεαλιτι ειναι.

Ο κατμαν είχε πληρωθεί. Και πήγαινε αυτοβούλως. Δεν είχε καμία σχέση με τα βιντεο του youtube τις προσωπικές απόψεις και δεδομένα. Μάλλον δεν σκαμπάζεις εύκολα φαίνεται...  :think:

Εγώ στην θέση του Δημήτρη πάντως θα έκανα ρεζίλι το σκαι και την ξανθιά με αναρτημένο βίντεο στο youtube και share σε όλους.  :)

Επισκέπτης
Ο κατμαν είχε πληρωθεί. Και πήγαινε αυτοβούλως. Δεν είχε καμία σχέση με τα βιντεο του youtube και τις προσωπικές απόψεις. Μάλλον δεν σκαμπάζεις εύκολα φαίνεται...  :think:

Το αυτοβουλως ειναι σχετικο.
Και πως δεν εχει καμια σχεση το βιντεο του δημητρακη που γινεται ρεντικολο στην τζενη με την διαπομπη του κατμαν και του καθε κατμαν στην Πανια?

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Η αληθεια βρισκεται μονο στον δημητρακη :woldman: :woldman: :zombie: :zombie:
Δεν μου απαντησες. Ο πατσαβουρης αυτος που αυτοξεφτυλιζεται στις μαλακιες του σκαι ειναι ή δεν ειναι ο δητρακης?
Χαχαχα παιδια δειτε μονο στα 2 λεπτα και 11 δευτερολπτα βλεμα αγελαδας!
Καλα για το γλειψιμο στην τζενη δεν λεμε τιποτα. Τα σαλια μεχρι την Αυστραλια φτασανε.

Χωρις καμια εμπαθεια αποκλειω οτι η ροη λογου του γνωστου Δημητρακη να συμπιπτει με τας γραφας του εδω δηλωμενου
με το ιδιο νικ,ετσι νομιζω!

Επισκέπτης
Εγώ στην θέση του Δημήτρη πάντως θα έκανα ρεζίλι το σκαι και την ξανθιά με αναρτημένο βίντεο στο youtube και share σε όλους.  :)

Πως θα το κανει ρεζιλι οταν εγινε πρωτα ο ιδιος ρεζιλι με τετοιο τροπο?Αυτοακυρωνεται και αυτοξεφτυλιζεται μονος του.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το αυτοβουλως ειναι σχετικο.
Και πως δεν εχει καμια σχεση το βιντεο του δημητρακη που γινεται ρεντικολο στην τζενη με την διαπομπη του κατμαν και του καθε κατμαν στην Πανια?

Ρεντίκολο γίνεσαι εσύ με τις μαλακίες που λές και ο σκαι! Ότι γουστάρει θα ανεβάσει γιατί ειναι YOUtube! Απο κεί και πέρα σάλτα τραχανά.
Το ιντερνετ δεν έχει καμία σχέση με την tv καθυστερημένε. Ξύπνα όρθιο ζώο!

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Άνετα πάει ο Δημήτρης στην ΕΣΗΕΑ και τραβάει μήνυση για στημένο βίντεο και αναληθείς δηλώσεις στον σκαι! Τσίμπα τρία τώρα και στο κρεβάτι σου για νάνι.

Επισκέπτης
Ρεντίκολο γίνεσαι εσύ με τις μαλακίες που λές και ο σκαι! Ότι γουστάρει θα ανεβάσει γιατί ειναι YOUtube! Απο κεί και πέρα σάλτα τραχανά.
Το ιντερνετ δεν έχει καμία σχέση με την tv καθυστερημένε. Ξύπνα όρθιο ζώο!

Ζωο εισαι εσυ ταλαιπωρε που απαντας οτι να ναι.
Τι μαλακιες λεει ο σκαι?Ο σκαι απλα παρουσιαζει τον δημητρακη αυτουσιο οπως ειναι.Σαν καλεσμενο. Ουτε ψευτικα εφε ουτε πολλα κασκαντεριλικια!

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και άλλαξε avatar είσαι ντροπή σκέτη.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ζωο εισαι εσυ ταλαιπωρε που απαντας οτι να ναι.
Τι μαλακιες λεει ο σκαι?Ο σκαι απλα παρουσιαζει τον δημητρακη αυτουσιο οπως ειναι.Σαν καλεσμενο. Ουτε ψευτικα εφε ουτε πολλα κασκαντεριλικια!

Τι αυτούσιο ρε μπαγλαμά που έκανε δήθεν ερωτήσεις και έπαιζε βίντεο playback? Πάρε πούλο τραχανοπλαγιά φιόγκο.
Οι νόμοι απαγορεύουν να κλέβεις βίντεο και να τα χρησιμοποιείς προς όφελός σου λέει το youtube.
Αν θέλει ο Δημήτρης σκάει μήνυση και στον σκάι και σε σένα ανώνυμη λουλου. Κατίνα του πληκτρολογίου.

Επισκέπτης
Άνετα πάει ο Δημήτρης στην ΕΣΗΕΑ και τραβάει μήνυση για στημένο βίντεο και αναληθείς δηλώσεις στον σκαι! Τσίμπα τρία τώρα και στο κρεβάτι σου για νάνι.

:2funny: :2funny:
Μηνυση επειδη τον παρεσυρε η πληθωρικη ξανθια να σαλιαρισει σαν βρεφος ουρακουτανγκου? :2funny:

Επισκέπτης
Τι αυτούσιο ρε μπαγλαμά που έκανε δήθεν ερωτήσεις και έπαιζε βίντεο playback? Πάρε πούλο τραχανοπλαγιά φιόγκο.
Οι νόμοι απαγορεύουν να κλέβεις βίντεο και να τα χρησιμοποιείς προς όφελός σου λέει το youtube.
Αν θέλει ο Δημήτρης σκάει μήνυση και στον σκάι και σε σένα ανώνυμη λουλου. Κατίνα του πληκτρολογίου.

Ας σκασει και στον εαυτο του  :2funny: Πιο πολυ τοπο θα πιασει  :grin:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ας σκασει και στον εαυτο του  :2funny: Πιο πολυ τοπο θα πιασει  :grin:

Ότι θέλει κάνει αφού έκλεψαν βίντεο που θεωρείτο ιδιωτική περιουσία βάση της Αμερικάνικης νομοθεσίας.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνει δουλειά με ένα τηλεφώνημα στο δικηγόρο του σε βρίσκουν σε 5 λεπτά.
Αλλά ο Δημήτρης είναι Δημήτρης... Στην θέση του θα είχα βγάλει ένα σκασμό λεφτά απο διακανονισμούς με τον κύριο Αλαφούζο. (αν ήμουν και ξένος πολίτης? ουυυυ..... τσακ μπαμ)
Τεσπα μαλακίζεσαι και τρολλάρεις να το ξέρεις. Μακάρι να αποκτήσεις λεφτά να βρείς γκόμενα η ότι άλλο θές και να σταματήσεις να φέρεσαι σαν χαζός και χάχας.

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ότι θέλει κάνει αφού έκλεψαν βίντεο που θεωρείτο ιδιωτική περιουσία βάση της Αμερικάνικης νομοθεσίας.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνει δουλειά με ένα τηλεφώνημα στο δικηγόρο του σε βρίσκουν σε 5 λεπτά.
Αλλά ο Δημήτρης είναι Δημήτρης... Στην θέση του θα είχα βγάλει ένα σκασμό λεφτά απο διακανονισμούς με τον κύριο Αλαφούζο. (αν ήμουν και ξένος πολίτης? ουυυυ..... τσακ μπαμ)
Τεσπα μαλακίζεσαι και τρολλάρεις να το ξέρεις. Μακάρι να αποκτήσεις λεφτά να βρείς γκόμενα η ότι άλλο θές και να σταματήσεις να φέρεσαι σαν χαζός και χάχας.

Συγνωμη αλλα να ρωτησω κατι φιλε μου,η διωξη δεν ηταν αυτοι που στο indymedia γινοταν κολαση αλλα τηρουσε σιγη ιχθυος;ετσι εχω ακουσει,ειναι αληθεια αυτο η μου ειπαν μαλακιες;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη αλλα να ρωτησω κατι φιλε μου,η διωξη δεν ηταν αυτοι που στο indymedia γινοταν κολαση αλλα τηρουσε σιγη ιχθυος;ετσι εχω ακουσει,ειναι αληθεια αυτο η μου ειπαν μαλακιες;

Οι server του indymedia είναι σε πανεπιστήμιο προφανώς. Γιαυτό δεν μπορούν να τους πλησιάσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι επίθεση ώστε να μπλοκάρει η σελίδα (να μην φορτώνει) η να βρείς στοιχεία αυτών που μπαίνουν. (το δεύτερο πράμα αχρείαστο μόνο για φακέλωμα κάνει και παρακολούθηση)

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εκτός και αν η κυβέρνηση δη Σαμαράς μιλήσει με την εταιρία και τους αμερικάνους που δίνουν τα domains το χώρο της σελίδας. Μιάς και το internet είναι αποκλειστικότητα της Αμερικής.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να πω δηλαδη?Οτι ο δημητρακης κατεχει μονο το φως το αληθινο?
Αφου του τρεχουν τα σαλια στην εκπομπη της τζενης αν παραβλεψουμε το γεγονος οτι μοιαζει με πιθηκο.

EDIT_ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΧΤΗ...
Για να μη λες τα ιδια και τα ιδια.Εισαι τοσο  :jerking:που δεν καταλαβες τιποτα :2funny:!Σκεφτηκες στη συνεντευξη γιατι τους ειπα να με παιρνουνε να κοιταω ετσι γλυκα?Γιατι μιλαγα Ρωσσικα τοσο Ρωσσοφιλος ειμαι που να μιλαω Ρωσσικα στην Ελληνικη τηλεωραση? :)ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ξερεις πόσες γκομενιτσες εχω βγαλει με αυτη τη συνεντευξη? :)Δεν προλαβαινω να της συνανταω.Της γνωριζω στο 24open εχω στο БЛОГ μου αυτα τα βιντεακια τα βλεπουνε και παιζουν!Βλεπουν οτι με διχνει η τηλεωραση παθαινουνε ζημια οι γκομενες!Εχουνε ξετρελαθει οι γκομενιτσες.Εχω και τα γατακια τωρα σπιτι σαν τρελες κανουνε να ερθουν να τα δουνε και να παιξουνε μαζι τους.Τοσος Πιρφορισμος ποια? :jerking:τοση αγαμια :jerking:Αντι να με δειτε σαν παραδηγμα μπας και βγαλετε καμια γκομενα και να γλυτωσετε απο τη  :jerking:καθεστε κ'ασχολιστε με 'μενα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom