Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Οι server του indymedia είναι σε πανεπιστήμιο προφανώς. Γιαυτό δεν μπορούν να τους πλησιάσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι επίθεση ώστε να μπλοκάρει η σελίδα (να μην φορτώνει) η να βρείς στοιχεία αυτών που μπαίνουν. (το δεύτερο πράμα αχρείαστο μόνο για φακέλωμα κάνει και παρακολούθηση)

Οποτε εχουμε διακριση,εκει ηθελα να καταληξω......σιγα μην γινω και χακερ για τα κωλοπαιδα...........

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Για να μη λες τα ιδια και τα ιδια.Εισαι τοσο  :jerking:που δεν καταλαβες τιποτα :2funny:!Σκεφτηκες στη συνεντευξη γιατι τους ειπα να με παιρνουνε να κοιταω ετσι γλυκα?Γιατι μιλαγα Ρωσσικα τοσο Ρωσσοφιλος ειμαι που να μιλαω Ρωσσικα στην Ελληνικη τηλεωραση? :)ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ξερεις πόσες γκομενιτσες εχω βγαλει με αυτη τη συνεντευξη? :)Δεν προλαβαινω να της συνανταω.Της γνωριζω στο 24open εχω στο БЛОГ μου αυτα τα βιντεακια τα βλεπουνε και παιζουν!Βλεπουν οτι με διχνει η τηλεωραση παθαινουνε ζημια οι γκομενες!Εχουνε ξετρελαθει οι γκομενιτσες.Εχω και τα γατακια τωρα σπιτι σαν τρελες κανουνε να ερθουν να τα δουνε και να παιξουνε μαζι τους.Τοσος Πιρφορισμος ποια? :jerking:τοση αγαμια :jerking:Αντι να με δειτε σαν παραδηγμα μπας και βγαλετε καμια γκομενα και να γλυτωσετε απο τη  :jerking:καθεστε κ'ασχολιστε με 'μενα :2funny:

Στην θέση σου θα τους είχα αλλάξει τα πετρέλαια. Απο εγωισμό και μόνο. Δεν γουστάρω την tv με τίποτα. Και τα παρτάλια που την αντιπροσωπεύουν!  >:(

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Για να μη λες τα ιδια και τα ιδια.Εισαι τοσο  :jerking:που δεν καταλαβες τιποτα :2funny:!Σκεφτηκες στη συνεντευξη γιατι τους ειπα να με παιρνουνε να κοιταω ετσι γλυκα?Γιατι μιλαγα Ρωσσικα τοσο Ρωσσοφιλος ειμαι που να μιλαω Ρωσσικα στην Ελληνικη τηλεωραση? :)ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.Ξερεις πόσες γκομενιτσες εχω βγαλει με αυτη τη συνεντευξη? :)Δεν προλαβαινω να της συνανταω.Της γνωριζω στο 24open εχω στο БЛОГ μου αυτα τα βιντεακια τα βλεπουνε και παιζουν!Βλεπουν οτι με διχνει η τηλεωραση παθαινουνε ζημια οι γκομενες!Εχουνε ξετρελαθει οι γκομενιτσες.Εχω και τα γατακια τωρα σπιτι σαν τρελες κανουνε να ερθουν να τα δουνε και να παιξουνε μαζι τους.Τοσος Πιρφορισμος ποια? :jerking:τοση αγαμια :jerking:Αντι να με δειτε σαν παραδηγμα μπας και βγαλετε καμια γκομενα και να γλυτωσετε απο τη  :jerking:καθεστε κ'ασχολιστε με 'μενα :2funny:

Εγω δεν εχω τοσες επιτυχιες,γαμαω 1 στις 20 απο αυτες που ριχνομαι αλλα σε τρομερα αντιξοες συνθηκες,χωρις καν γνωριμια,τελειως fair,πως μπορω λοιπον
να βελτιωθω να παω ας πουμε στο 1 στα 10 γιατι να μεταναστευσω μου ειναι καπως δυσκολο.
Δεν θελω να γαμω απο παρεες γιατι αυτο το μπορω αλλα δεν θελω μεσαζοντα τον κυκλο,ειναι λιγο στημενο,τι να κανω δηλαδη;για πες.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οποτε εχουμε διακριση,εκει ηθελα να καταληξω......σιγα μην γινω και χακερ για τα κωλοπαιδα...........

Κρύβονται πίσω απο την Δημοκρατία. Αν ρίξεις όλα τα indymedia θα γίνει ντόρος προφανώς.
Πάντως αν θέλει το κράτος τους αλλάζει τα πετρέλαια στο Ελληνικό indymedia.
Αν και προσωπικά δεν το γουστάρω ούτε εγώ αυτό ανάμεσα στις χιλιάδες ιδεολογικές μαλακίες που λένε πετάνε και διαμάντια.
Όσο αναρχοάπλυτοι αλήτες κουκουλοφόροι μπαχαλάκιδες αν είναι έχουν κοινό στόχο με τον υπόλοιπο λαό.
Μιάς και δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά ιδεολογική κομματική φασιστική αντιδημοκρατική ανθελληνική καθεστωτική κυβέρνηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παιδια και μια συγκρισει Ντοεσκ με την Αθηνα   ειδηκα στα εστιατορια μιλαμε για διαφορα της ταξεως του 70% σε σχεση με την Αθηνα
Restaurants

[Edit]

[Edit]

Meal, Inexpensive Restaurant

13.66 €

4.08 €

-70.12 %

Meal for 2, Mid-range Restaurant, Three-course

44.49 €

13.88 €

-68.79 %

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Χάρκοβο ειναι αρκετα πιο ακριβο.Θα προτεινα το Λβοφ εχει πολυ πιο ωραιες γκομενες και οι τιμες δεν ειναι και πολυ υψηλοτερες απο το Ντονεσκ.Μαλιστα στο Λβοφ ειναι λιγακι φτηνοτερα τα διαμερισματα

Επισκέπτης
τελικα τι θα γινι πορνομεταναστεσ μου?
που θα πορνομεταναστευσουμε? :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχι κουραστι ι πετσα μου απο το πιρφορισμα! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
οδευουμε στιν  τελικι ευθια τισ πορνομεταναστευσισ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αβλα ψιφοφορια πορνομεταναστεσ μου!
ριχτε τιν κρεατινι ψιγοσ σασ στιν ιγρι καλπι!!! :fuck2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οδευουμε στιν  τελικι ευθια τισ πορνομεταναστευσισ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πρεπει να γινει το μεγαλο βημα!Γιατι αν μεινεις Ελλαδα σε καμια δεκαρια χρονια θα καταντισεις σαν τον Πιρφορο :2funny:Φουκαρας,Αγαμητος και κακος.Ενω αν φυγεις απο τη χωρα της  :jerking:.Θα ζεις σαν θεος!Θα  :knockinb: συνεχεια.Δε μιλαω για Κισινιωφ ή τιποτα Βουλγαριες αλλα για Ουκρανια που εχει γκομεναρες και δεν ειναι κομπλεξικες και θελουνε να  :knockinb:.

Επισκέπτης
Πρεπει να γινει το μεγαλο βημα!Γιατι αν μεινεις Ελλαδα σε καμια δεκαρια χρονια θα καταντισεις σαν τον Πιρφορο :2funny:Φουκαρας,Αγαμητος και κακος.Ενω αν φυγεις απο τη χωρα της  :jerking:.Θα ζεις σαν θεος!Θα  :knockinb: συνεχεια.Δε μιλαω για Κισινιωφ ή τιποτα Βουλγαριες αλλα για Ουκρανια που εχει γκομεναρες και δεν ειναι κομπλεξικες και θελουνε να  :knockinb:.
νε πορνομεταναστι μου εχισ δικιο!!!
λεο στιν αρχι να δοκιμασο τιν τιχι μου χαρκοβο!!!
ελπιζο το τσουτσουνι μου να νιοσι τιν χαρα και οχι τιν θλιψι και τιν καταντια που περναι στο πιρφορισταν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
νε πορνομεταναστι μου εχισ δικιο!!!
λεο στιν αρχι να δοκιμασο τιν τιχι μου χαρκοβο!!!
ελπιζο το τσουτσουνι μου να νιοσι τιν χαρα και οχι τιν θλιψι και τιν καταντια που περναι στο πιρφορισταν!
Γ'αυτο να'σαι σιγουρος!Αν γουσταρεις να  :knockinb: θα νομισεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδισο!Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Και με 1000 Ευρω το μηνα μπορεις να ζησεις σχετικα καλα εχοντας ενα απλο αυτοκινητο και νοικιαζοντας ενα απλο διαμερισμα.Θα σε συμβουλευα τον πρωτο χρονο να πας σε καποιο πανεπηστημιο για εκμαθηση της Ρωσσικης γλωσσας οχι τοσο για να μαθεις αλλα για να λες οτι κατι κανεις και να βαλεις απο'κει πολλες γκομενες γιατι τον πρωτο χρονο δεν θα εισαι ακομα δυκτιομενος παντου.

Επισκέπτης
Γ'αυτο να'σαι σιγουρος!Αν γουσταρεις να  :knockinb: θα νομισεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδισο!Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Και με 1000 Ευρω το μηνα μπορεις να ζησεις σχετικα καλα εχοντας ενα απλο αυτοκινητο και νοικιαζοντας ενα απλο διαμερισμα.Θα σε συμβουλευα τον πρωτο χρονο να πας σε καποιο πανεπηστημιο για εκμαθηση της Ρωσσικης γλωσσας οχι τοσο για να μαθεις αλλα για να λες οτι κατι κανεις και να βαλεις απο'κει πολλες γκομενες γιατι τον πρωτο χρονο δεν θα εισαι ακομα δυκτιομενος παντου.
τετια μου λεσ πορνομεταναστι μου και σελινιαζομε και θελο οσο το δινατον γριγοροτερα να πορνομεταναστευσο!

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Έδωσα την ψήφο μου στην Ουκρανία.

Επισκέπτης
το ονιρο τισ πορνομεταναστευσισ καταρει.
ι πορνοαισθισισ μου αιμοραγουν και οσο περναι ο κεροσ στο γαμιμενο πιρφορισταν και με τουσ απαξιομενουσ θλιβερουσ και τρισαθλιουσ πιρφορουσ σελινιαζομε ολο και περισοτερο.
το τσουτσουνι μου απελπισμενο ψαχνι να βρι μια ιγιισ σεξουαλικι ζοι αλλα ματεα.

διστιχοσ το πορνοεισοδιμα μου για πορνομεταναστευσι σιμφονα με πορνοιπολογισμουσ μπορι να ινε σε ενα χρονο στα 600 πορνοευρα το μινα.
αν πορνομεταναστευσο με 600 πορνοευρο το μινα θα γαμαο αραγε?
πορνομεταναστεσ δοστε τα φοτα σασ.
κριμα που γενιθικαμε φτοχοι στο πιρφορισταν.
οσο σκευτομε ποσ ι πορνομιρα μασ ειναι να κιλιομαστε στο πιρφορισμα στο πιρφορισταν παθενο τσοκο μπλοκοοοοο λεμεεεε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ι πορνοαισθισισ μου αιμοραγουν και οσο περναι ο κεροσ στο γαμιμενο πιρφορισταν και με τουσ απαξιομενουσ θλιβερουσ και τρισαθλιουσ πιρφορουσ σελινιαζομε ολο και περισοτερο.

διστιχοσ το πορνοεισοδιμα μου για πορνομεταναστευσι σιμφονα με πορνοιπολογισμουσ μπορι να ινε σε ενα χρονο στα 600 πορνοευρα το μινα.
οσο σκευτομε ποσ ι πορνομιρα μασ ειναι να κιλιομαστε στο πιρφορισμα στο πιρφορισταν παθενο τσοκο μπλοκοοοοο λεμεεεε!
τυπε ο σακης γυρισε απτην λουκασενκοχωρα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αν ειναι τοσα λιγα αστο καλητερα θα ζεις  :shit:με κατω απο 1000 Ευρω δυσκολο να βρεις μερος.Αν θες και να  :knockinb: βεβαια.

Επισκέπτης
Αν ειναι τοσα λιγα αστο καλητερα θα ζεις  :shit:με κατω απο 1000 Ευρω δυσκολο να βρεις μερος.Αν θες και να  :knockinb: βεβαια.
διλαδι με 600 πορνοευρο δε θα γαμαο πορνομεταναστι μου? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
μι μου ματονισ τιν καρδια πορνομεταναστι μου.το τσουτσουνι μου αιμοραγι απο τον πιρφορισμα,δεν αντεχο αλο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διλαδι με 600 πορνοευρο δε θα γαμαο πορνομεταναστι μου? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
μι μου ματονισ τιν καρδια πορνομεταναστι μου.το τσουτσουνι μου αιμοραγι απο τον πιρφορισμα,δεν αντεχο αλο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μια γκομενα θα εχεις στην καλητερη περιπτωση!Θα νοικιαζεις ενα διαμερισμα 200+ και τι θα σου μενει?400 Ευρω? :rockon:.Αν ειναι να εχεις τοσα λιγα αστο καλητερα Ελλαδα πιο πολυ θα  :knockinb:το Μεταξουργειο κοστιζει μονο 10 Ευρω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom