Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
Μια γκομενα θα εχεις στην καλητερη περιπτωση!Θα νοικιαζεις ενα διαμερισμα 200+ και τι θα σου μενει?400 Ευρω? :rockon:.Αν ειναι να εχεις τοσα λιγα αστο καλητερα Ελλαδα πιο πολυ θα  :knockinb:το Μεταξουργειο κοστιζει μονο 10 Ευρω :)
διλαδι πορνε μου μονο μια γκομενα θα γαμαο?

απο το να πεθανο γαμοντασ τισ θλιβερεσ αλβανιδεσ και ρουμανογιφτισεσ στιν εμταξουπολι προτιμο να γαμαο ενα καθιμερινο πορνιδιο!
αν γαμαο ενα καθιμερινο πορνιδιο καθε μινα σαν πορνομεταναστισ αυτο λεγετε ιγιισ σεξουαλικι ζοι !και οχι ι ζοι στι μεταξουπολι με τισ απαξιομενεσ,θλιβερεσ τρισαθλιεσ γιφτορουμανοαλβανιδεσ!

ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

απο το να πεθανο γαμοντασ τισ θλιβερεσ αλβανιδεσ και ρουμανογιφτισεσ στιν εμταξουπολι προτιμο να γαμαο ενα καθιμερινο πορνιδιο!
αν γαμαο ενα καθιμερινο πορνιδιο καθε μινα σαν πορνομεταναστισ αυτο λεγετε ιγιισ σεξουαλικι ζοι !και οχι ι ζοι στι μεταξουπολι με τισ απαξιομενεσ,θλιβερεσ τρισαθλιεσ γιφτορουμανοαλβανιδεσ!

δικιο εχεις...αλλο να γαμας ενα πορνιδιο και αλλο να πηγαινεις μεταξουργειο και φυλης και να τα σκας για να γαμισεις μια παρτολα βρωμιαρα γυφτορουμανα..!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

συ δεν εισαι μαλακας σαν αυτον να εισαι 20 χρονια ρωσια και να γαμας μια μογγολα ολη και ολη. μη τον ακους τον ζηλιαρη συ θα γαμας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πορνοδες τιπε
πορνοδες πολι :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
συ δεν εισαι μαλακας σαν αυτον να εισαι 20 χρονια ρωσια και να γαμας μια μογγολα ολη και ολη. μη τον ακους τον ζηλιαρη συ θα γαμας.

fine.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περασε ο καιρος και οι Κοτες κεθαρεψαν παλι :2funny:Πως ειχατε Χεστει απανω σας οταν πιασατε τον Παστιτσιο δεν εγραφε κανενας σας :2funny:Ειχα ριξει πολυ γελιομονο απο την ιδεα να κουβαλανε στην ασφαλεια κανενα φουκαρα και να λενε ειναι ο Yantis ή καποιος αλλος κακομοιρης.Ειχα γαμισει πολλες καργιολες στην Ελλαδα πριν φυγω για Ρωσσια.Εχεις σκεφτει οτι μια απο αυτες μπορει να ηταν η μαμα σου και να εισαι το παιδι μου :2funny:Πρεπει να σεβεσε τον πατερα σου :2funny:Αν εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι γιος μου (μπορει να εισαι Μαυριδερος κλπ.)μπορει να στην δωσω στο στομα αν θελεις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με αυτα τα λεφτα (400 Ευρω το μηνα που θα σου μενουνε αν βγαλεις το ενοικιο) θα πηγαινεις με τα ποδια.Ισα ισα θα σου φτανουνε για να φας.Αυτα που λεει ο Ρεντ για ακριβα αμαξια ειναι  :jerking:.Αν θελεις να εχεις γκομενες και να  :knockinb: πρεπει να εχεις ενα αμαξι οποιοδηποτε εστω το πιο απλο.Ε, με 400 το μηνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙ!Δεν μπορει να πηγαινεις Ντισκο!Μην κοιτας που εγω μπαινω παντου τσαμπα,θα πρεπει να πληρωνεις εισοδο στις ντισκο.Βαλε και το αλλο οτι τα 600 που υπολογιζεις να παιρνεις απο ενοικια απο την Ελλαδα σε κανα χρονο θα γινουνε 400 και σε 2 χρονια 300 αφου τα ενοικια στην Ελλαδα μειωνονται συνεχεια πρεπει να σκεφτεις και αυτο :think:.Και κατι αλλο οσο πας μεγαλωνεις και θα εχεις περισσοτερες αναγκες για ανεση.Οποτε τα εξοδα σου θα μεγαλωνουνε.Πρεπει να τα σκεφτεις ολα αυτα.Εγω θα σε συμβουλευα να πας για αρχη καπου Π.Χ. Χαρκοβο ή Ντονεσκ για κανα χρονο να πηγαινεις σε καποιο πανεπηστημιο για να μαθεις την γλωσσα (για να λες οτι κατι κανεις) και μετα να δεις τι θα κανεις αν σου αρεσει η ζωη εκει ,αν μπορεις να ζησεις εκει και να να παρεις την αποφαση σου.

Συνημμένα

• IMG_00.jpg
    IMG_00.jpg
    190,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_00.jpg
    IMG_00.jpg
    190,5 KB · Εμφανίσεις: 23

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι βαζε μας τον εαυτο σου ξεβρακωτο. γιατι απο γκομενα πλην μογγολας μηδεν. 20 ολοκληρα χρονια. 20. 20.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Eσυ πρεπει να εισαι μεγάλο κελεπούρι .

P.S Το κινημά σας διαλύθηκε... ο ενας θα βρηκε γκομενα ο άλλος ξαφανιστηκε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μετα τον γουλφακη σου φταιει και ο πιτσιλιστης τωρα γιωτοεριναλομορτη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωραια συγκομιδη για 20 χρονια. αποδεδειγμενα μια μογγολα καταφερε και γαμησε και μια ξανθια καταφερε και εβαλε στο αυτοκινητο μαλλον να κανει τον ταξιτζη πιρφορο.
ωραια πραματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραια συγκομιδη για 20 χρονια. αποδεδειγμενα μια μογγολα καταφερε και γαμησε και μια ξανθια καταφερε και εβαλε στο αυτοκινητο μαλλον να κανει τον ταξιτζη πιρφορο.
ωραια πραματα.
Κατα καιρους εχω βαλει πανω απο 10 φωτο απο γκομενες.Ολοι το εχουνε δει αυτο

Για ποιον λες οτι βρηκε γκομενα?Ο Πιτσι δε νομιζω οτι ειναι τετοιος και γκομενα να βρει θα κατσει μαζι της καμια 10αρια μερες και μετα θα την βαρεθει και θα θελει να  :knockinb: καποια αλλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μετα τον γουλφακη σου φταιει και ο πιτσιλιστης τωρα γιωτοεριναλομορτη?

Μακακας ειναι σαν και σενα
απλα λεει για μεταξουργεια και πορνομεταναστευσεις
και γουσταρεις και εσυ επειδη εχεις θεμα κοινωνικοτητας με τις ελληνιδες.

ΝΟμιζεις εχεις καταφερει να το κρυψεις πισω απο τον χαβαλε ?
χαχαχα αυτα σε καναν βλακα με λαθος ατομο ανοιξες πολεμο  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατα καιρους εχω βαλει πανω απο 10 φωτο απο γκομενες.Ολοι το εχουνε δει αυτοΓια ποιον λες οτι βρηκε γκομενα?Ο Πιτσι δε νομιζω οτι ειναι τετοιος και γκομενα να βρει θα κατσει μαζι της καμια 10αρια μερες και μετα θα την βαρεθει και θα θελει να  :knockinb: καποια αλλη.

Δεν ξερω τι εχει ο καθενας... και ουτε και εσυ ξερεις γιατι δεν εισαι συνεχεια μαζι του.
Αλλα μπορεις να τεσταρεις....
Ριξε απο περιεργεια μια ελληνιδα γκομενα καλη στον πιτσιλιστη να δουμε
τοτε τι θα κανει...

σαν τον απολυτο και αυτος θα στο παιζει αντρακι εδω μεσα
και στο τουιτερ θα κανει την κοτα  :2funny: :2funny:

ξερουμε πολλους τετοιους που εξωτερικα το παιζουνε αντρακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος καθεται και κανει κινηματα οτι ζητω οι ιεροδουλες και μονο ιεροδουλες κ οντως το εννοει πραγματικα και το χει κανει πλεον σταση ζωης
για μενα ειναι μακακας. Και επικυνδινος για τους νεους ανθρωπους με την προπαγανδα που κανει
καταλαβες τωρα γιατι με πειραξε το ειδωλο σου ο πιτσιλιστης "απολυτο" αρσενικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom