Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
θα πεσει ξυλο τυπε? :rockon: :rockon:
(αχιλλεα τι εγινε εδω?γιατι τσακωνεστε?) :think:

με τον δημητρακη?γιατι ειναι ενας πατσαβουρης ψυχακιας που ενω κραζει της Ελληνιδες και το παιζει ο βαρυς pimp γαμιας της Ρωσιας οταν ερχεται εδω αυτοξεφτυλιζεται.
[youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]

Ειπαμε μονο η Πανια εχει μεινει πια για το ταλεντο μας :jerking:

Επισκέπτης
Με το Δημητράκη29 κάνε ότι θες.
Μαζί μου όμως θα κλείσεις ραντεβουδάκι σύντομα για πάστα,γιαουρτάκι κι ότι άλλο θες.
Δε σ'έχω ξεχάσει, να το ξέρεις.

Και τι το λες και δεν το κανεις?Αντε σε περιμενω μονο μην αλαξεις γνωμη :jerking:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι πραγματιστης δεν εχω και σαν προτυπο εναν χαραμοφαη που ζει στο εξωτερικο και βγαζει διαγγελματα ντυμενος παντα καρναβαλι.
Και ναι υπαρχει προβλημα στις σχεσεις στην Ελλαδα αλλα εχει να κανει γενικοτερα με την κοινωνια.Αλλα ας μην ξεφευγουμε απο το αρχικο θεμα της αντιπαραθεσης. Ο δημητρακης και ο καθε δημητρακης (ελπιζω οτι τοσο πολοι ψυχακηδες δεν υπαρχουν) οπου και να παει παντα θα ειναι ενα ρεντικολο που ειναι τζαμπα μαγκας εξ αποστασεως απο το ταισμα της οικογενειας του.

είσαι σοβαροφανής και χαζός. Έχει επίγνωση τι κάνει. Η ηλίθια νοοτροπία σου σαν νεοέλληνας σε κρατάει δέσμιο.
Και όχι δεν ξεφεύγουμε μόνος σου το έκανες αναφορά. Και καλά έκανες μιάς και όλα έχουν σχέση μεταξύ τους.

Επισκέπτης
Τον HALCON ή καπως ετσι :2funny:μ'αρεσει που ο βλακας δεν εχει διαβασει οτι εχω και μερικα διαμερισματα στη Ρωσσια και διαμερισμα στην Πολωνια και αν η Ελλαδα χρεωκοπισει απλως θα εχω λιγο λιγοτερα λεφτα.Αυτος ο κακομοιρης ειναι το νουμερο 2 στη λιστα των φουκαραδων ο πρωτος ειναι ο Προδωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το μεγαλητερο θυμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλα που ειναι αυτα τα ζωα για να γελαμε και λιγακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαζι με τον ΤακΜαν θα πατε στην Πανια?

Επισκέπτης
είσαι σοβαροφανής και χαζός. Έχει επίγνωση τι κάνει. Η ηλίθια νοοτροπία σου σαν νεοέλληνας σε κρατάει δέσμιο.
Και όχι δεν ξεφεύγουμε μόνος σου το έκανες αναφορά. Και καλά έκανες μιάς και όλα έχουν σχέση μεταξύ τους.

Αν ειχε επιγνωση των χαλιων του θα ειχε παει ηδη στην Πανια μιας και δινει τουλαχιστον αυτη φραγκα.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
με τον δημητρακη?γιατι ειναι ενας πατσαβουρης ψυχακιας που ενω κραζει της Ελληνιδες και το παιζει ο βαρυς pimp γαμιας της Ρωσιας οταν ερχεται εδω αυτοξεφτυλιζεται.
[youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]

Ειπαμε μονο η Πανια εχει μεινει πια για το ταλεντο μας :jerking:

Κάτσε να βλέπεις τις μαλακίες του σκαι νεοέλληνα και μην ξεχάσεις το γρασίδι να έχει λάδι και ξίδι.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οι συγκεκριμενες μαλακιες του σκαι εξυπνε κωλε ειναι ψηφιακα τεχνητες σαν το toy story? :jerking: :jerking:

Μαλακίες είναι. Έχεις pc. Πέτα την tv απο το παράθυρο. Η μάλλον κάνε την tv monitor για το pc βλάκα.

Επισκέπτης
Μαλακίες είναι. Έχεις pc. Πέτα την tv απο το παράθυρο. Η μάλλον κάνε την tv monitor για το pc βλάκα.

Η αληθεια βρισκεται μονο στον δημητρακη :woldman: :woldman: :zombie: :zombie:
Δεν μου απαντησες. Ο πατσαβουρης αυτος που αυτοξεφτυλιζεται στις μαλακιες του σκαι ειναι ή δεν ειναι ο δητρακης?
Χαχαχα παιδια δειτε μονο στα 2 λεπτα και 11 δευτερολπτα βλεμα αγελαδας!
Καλα για το γλειψιμο στην τζενη δεν λεμε τιποτα. Τα σαλια μεχρι την Αυστραλια φτασανε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι παθατε ολοι σας ρε με τον δημητρακη? τι σας εχει κανει? Μια χαρα ανθρωπος ειναι με τα λεφτα του, το αμαξι του κλπ                            
ας κραζει ελεινιδες και τους πιρφορους που λεει τι προβλημα υπαρχει?

για να βγαζετε τετοια χολη η πρεπει να ζηλευετε,η απο αυτα που λεει σας εχει ενοχλησει κατι ειδαλως δεν υπαρχει εξηγηση

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Η αληθεια βρισκεται μονο στον δημητρακη :woldman: :woldman: :zombie: :zombie:
Δεν μου απαντησες. Ο πατσαβουρης αυτος που αυτοξεφτυλιζεται στις μαλακιες του σκαι ειναι ή δεν ειναι ο δητρακης?
Χαχαχα παιδια δειτε μονο στα 2 λεπτα και 11 δευτερολπτα βλεμα αγελαδας!
Καλα για το γλειψιμο στην τζενη δεν λεμε τιποτα. Τα σαλια μεχρι την Αυστραλια φτασανε.

Ελληνικά προφανώς δεν γνωρίζεις για να καταλάβεις τι λέω. Η μόνη ξεφτίλα είναι αυτή η εκπομπή. Και πίστεψε με θα δείς και χειρότερα γιατί πλέον η tv δεν μετράει στην Ελλάδα. Ο κόσμος έχει pc και επιλέγει τι θα δεί.
Κάντο και έσυ.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Ας καταθεσω και εγω την αποψη μου
ΞΕΚΙΝΑΩ
Τα τελευταια 2,5 χρονια ετυχε να δουλευω στο διεθνες αεροδρομιο Ελ Βενιζελος και πιο συκεκριμενα σε ενα ποστο το οποιο περνουσε καθημερινα γυρω στους 3 χιλιαδες ανθρωπους
κατα το οποιο θελοντας και μη ειχα επαφη μαζι τους εκει διαπιστωσα το εξης με τις γυναικες Οι Δυτικοευρωπαιες οι Αγγλοσαξονες (Αμερικανες Αυστραλες Καναδεζες)και οι Νοτιοαμερικανες ειχαν μια εντελως
διαφορετικη αντιληψη σχετικα με τις προσεγγισεις που τους εκανα ,ακομπλεξαριστες ,επιανες με τη μια κουβεντα μαζι τους για το οτιδηποτε , και εαν τους εκανες εστω και ενα μικρο κοπλιμεντο σου εσκαγαν ενα χαμογελο λεγοντας σου thank you nice to meet you δεν εμοιαζαν να ειναι ουτε τσουλες ουτε τιποτα εκφυλες που ψαχνονται ,κανονικες καθημερινες κοπελες ηταν, εν αντιθεσει με τις δικες μας οι οποιες οι περισοτερες ηταν μεσα στην ξυνιλα και σε κοιταγαν αφοι ψυλου, εκτος αυτου αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εκανα αρκετες προσεγγισεις σε Ελληνιδες
γυρω στις 10 ζητωντας τους facebook καποιες μου ειπαν οτι δεν εχουν για να με αποφυγουν (το σεβομε απολυτα δικαιωμα τους ηταν) αλλα οι περισοτερες μου εδωσαν καποιο nick name το οποιο
ειτε ηταν ψευτικο ειτε δεν με εκαναν ποτε add εν αντιθεσει με οσες απο τις παραπανω ξενες επραξα τα ιδια αλλες μου το ειπαν στα ισια οτι δεν ενδιαφερονται οσες μου εδωσαν facebook και τις εστειλα προσκληση με εκαναν αμεσως add και συνομιλουμε
Κατι αλλο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ειχα αρκετους συναδελφους οι οποιοι ειτε ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στο εξωτερικο ειτε ειχαν ζησει αρκετο διαστημα εκει και μου επιβεβαιωσαν τα ιδια, δεν το λεω μονο εγω για πειτε μου και εσεις ποια ειναι η τοποθετηση σας στο θεμα αξιζει να ασχολουμαστε τοσο πολυ και να το εχουμε αναγει σε τοσο εξιδικευμενη τεχνικη για κατι που οι αλλοι ανδρες αλλων χωρων εχουν σαν καθημερινο και φυσιολογικο δεδομενο ??

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τι παθατε ολοι σας ρε με τον δημητρακη? τι σας εχει κανει? Μια χαρα ανθρωπος ειναι με τα λεφτα του, το αμαξι του κλπ                            
ας κραζει ελεινιδες και τους πιρφορους που λεει τι προβλημα υπαρχει?

για να βγαζετε τετοια χολη η πρεπει να ζηλευετε,η απο αυτα που λεει σας εχει ενοχλησει κατι ειδαλως δεν υπαρχει εξηγηση

ειναι κακος ο κοσμος

στα εχω ξαναπει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΞΕΚΙΝΑΩ
Τα τελευταια 2,5 χρονια ετυχε να δουλευω στο διεθνες αεροδρομιο Ελ Βενιζελος και πιο συκεκριμενα σε ενα ποστο το οποιο περνουσε καθημερινα γυρω στους 3 χιλιαδες ανθρωπους
κατα το οποιο θελοντας και μη ειχα επαφη μαζι τους εκει διαπιστωσα το εξης με τις γυναικες Οι Δυτικοευρωπαιες οι Αγγλοσαξονες (Αμερικανες Αυστραλες Καναδεζες)και οι Νοτιοαμερικανες ειχαν μια εντελως
διαφορετικη αντιληψη σχετικα με τις προσεγγισεις που τους εκανα ,ακομπλεξαριστες ,επιανες με τη μια κουβεντα μαζι τους για το οτιδηποτε , και εαν τους εκανες εστω και ενα μικρο κοπλιμεντο σου εσκαγαν ενα χαμογελο λεγοντας σου thank you nice to meet you δεν εμοιαζαν να ειναι ουτε τσουλες ουτε τιποτα εκφυλες που ψαχνονται ,κανονικες καθημερινες κοπελες ηταν, εν αντιθεσει με τις δικες μας οι οποιες οι περισοτερες ηταν μεσα στην ξυνιλα και σε κοιταγαν αφοι ψυλου, εκτος αυτου αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εκανα αρκετες προσεγγισεις σε Ελληνιδες
γυρω στις 10 ζητωντας τους facebook καποιες μου ειπαν οτι δεν εχουν για να με αποφυγουν (το σεβομε απολυτα δικαιωμα τους ηταν) αλλα οι περισοτερες μου εδωσαν καποιο nick name το οποιο
ειτε ηταν ψευτικο ειτε δεν με εκαναν ποτε add εν αντιθεσει με οσες απο τις παραπανω ξενες επραξα τα ιδια αλλες μου το ειπαν στα ισια οτι δεν ενδιαφερονται οσες μου εδωσαν facebook και τις εστειλα προσκληση με εκαναν αμεσως add και συνομιλουμε
Κατι αλλο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ειχα αρκετους συναδελφους οι οποιοι ειτε ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στο εξωτερικο ειτε ειχαν ζησει αρκετο διαστημα εκει και μου επιβεβαιωσαν τα ιδια, δεν το λεω μονο εγω για πειτε μου και εσεις ποια ειναι η τοποθετηση σας στο θεμα αξιζει να ασχολουμαστε τοσο πολυ και να το εχουμε αναγει σε τοσο εξιδικευμενη τεχνικη για κατι που οι αλλοι ανδρες αλλων χωρων εχουν σαν καθημερινο και φυσιολογικο δεδομενο ??

Ειναι ενα πραγμα η επιλογη της γυναικας με ποιον αντρα θα παει κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα

Και ειναι αλλο πραγμα η ψυχοπαθεια, η υστερια ,τα κομπλεξ και οι νευρωσεις που εχουν οι ελεηνιδες.
Κακως το κοιταμε απο κοινωνικη , συναισθηματικη κλπ σκοπια το ολο ζητημα  " ελεηνιδες" . Θα πρεπε να το κοιταμε απο νευρολογικη-ψυχιατρικη σκοπια.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ΞΕΚΙΝΑΩ
διαφορετικη αντιληψη σχετικα με τις προσεγγισεις που τους εκανα ,[size=15pt]ακομπλεξαριστες[/size]
,επιανες με τη μια κουβεντα μαζι τους για το οτιδηποτε , και εαν τους εκανες εστω και ενα μικρο κοπλιμεντο σου εσκαγαν ενα χαμογελο λεγοντας σου thank you nice to meet you δεν εμοιαζαν να ειναι ουτε τσουλες ουτε τιποτα εκφυλες που ψαχνονται ,κανονικες καθημερινες κοπελες ηταν, εν αντιθεσει με τις δικες μας οι οποιες οι περισοτερες ηταν μεσα στην ξυνιλα και σε κοιταγαν αφοι ψυλου, εκτος αυτου αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εκανα αρκετες προσεγγισεις σε Ελληνιδες
Η κύρια διαφορά της Ελληνίδας με μια κοπέλα από τις χώρες που λες, είναι ότι η Ελληνίδα ζει και δρα έχοντας πρώτα απ΄'ολα υπόψη τι μπορεί μετά να πει εναντίον της/να της προσάψει/να τη σχολιάσει αλλά και να ζηλέψει η μάνα, ο πατέρας, οι συγγενείς, οι φίλες, ο πάσα εις με λίγα λόγια.
Μίλησε σε κάποιον που την προσέγγισε μπροστά στις φίλες της? Από που κι ως πού να του απαντήσει αν μετά πρόκειται να την πουν εύκολη, τσούλα, να σχολιάσουν το γούστο της?
Πώς θα ντυθεί? Όχι όπως γουστάρει η ίδια αλλά έτσι ώστε να γουστάρουν υποψήφιοι μνηστήρες και να εγκρίνουν/ζηλέψουν οι φίλες.
Να πάει γυμναστήριο? Δεν θα το κάνει για να αισθανθεί ωραία η ίδια και για την υγεία της αλλά για να έχουν να λένε όλοι καλά σχόλια για το σώμα της.
Με ποιον θα βγει? Με κάποιον που θα βρίσκει ωραίο πρώτα ο περίγυρος και μετά αυτή.
Πώς θα ντυθεί για να βγει έξω (από περίπτερο μέχρι κλαμπ)? Πρόχειρα? Ποτέ. Αμακιγιάριστη? Κι αν τη δει κανείς και μετά την ειρωνευτεί?

Και από την άλλη βλέπεις τις Βόρειες/Αγγλοσαξόνισσες και στη χώρα τους και στις διακοπές εδώ, ακομπλεξάριστες, χαλαρές, να μπορείς να τους μιλήσεις σαν άνθρωπος, να πιεις μαζί τους, ντυμένες σαν λετσαρίες και αμακιγιάριστες συχνά αλλά έτσι τους καύλωσε και χέστηκαν για τα σχόλια (άσε που αν φιταχτούν κι αυτές βλέπεις χαώδη διαφορά κλάσης με τις εγχώριες "μεσογειακές καλλονές")

Από μάνα σε κόρη το ίδιο βιολί, μια ζωή με διαρκές άγχος, εντελώς χαμένη υπόθεση οι Ελληνίδες

αξιζει να ασχολουμαστε τοσο πολυ και να το εχουμε αναγει σε τοσο εξιδικευμενη τεχνικη για κατι που οι αλλοι ανδρες αλλων χωρων εχουν σαν καθημερινο και φυσιολογικο δεδομενο ??
ΟΧΙ

και γιάυτό ή διαρκής συζήτηση "οι ελεεινίδες έτσι,αλλιώς, αλλιώτικα" =κλαψομουνίαση του χειρότερου είδους

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι ενα πραγμα η επιλογη της γυναικας με ποιον αντρα θα παει κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα

Και ειναι αλλο πραγμα η ψυχοπαθεια, η υστερια ,τα κομπλεξ και οι νευρωσεις που εχουν οι ελεηνιδες.
Κακως το κοιταμε απο κοινωνικη , συναισθηματικη κλπ σκοπια το ολο ζητημα  " ελεηνιδες" . Θα πρεπε να το κοιταμε απο νευρολογικη-ψυχιατρικη σκοπια.

Η σοβαροφάνεια συνάμα με την ειρωνεία που έχουμε σαν λαός καταστρέφει την παιδεία μας που αποκτούμε με κόπους. Αν διαβάσεις παραπάνω είναι ένας τύπος με αρχαιοελληνικό avatar που μιλούσα πριν καμιά ώρα.
Διάβασε τι λέει και πως κάνει. Δεν είναι μόνο οι ελλεϊνήδες διαπίστωση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Κακως το κοιταμε απο κοινωνικη , συναισθηματικη κλπ σκοπια το ολο ζητημα  " ελεηνιδες" . Θα πρεπε να το κοιταμε απο νευρολογικη-ψυχιατρικη σκοπια.
Οι Ελεεινιδες εχουνε πολλα κομπλεξ και μισουνε παραφορα της ξενες :2funny:
Και από την άλλη βλέπεις τις Βόρειες/Αγγλοσαξόνισσες και στη χώρα τους και στις διακοπές εδώ, ακομπλεξάριστες, χαλαρές, να μπορείς να τους μιλήσεις σαν άνθρωπος, να πιεις μαζί τους, ντυμένες σαν λετσαρίες και αμακιγιάριστες συχνά αλλά έτσι τους καύλωσε και χέστηκαν για τα σχόλια (άσε που αν φιταχτούν κι αυτές βλέπεις χαώδη διαφορά κλάσης με τις εγχώριες "μεσογειακές καλλονές")

Από μάνα σε κόρη το ίδιο βιολί, μια ζωή με διαρκές άγχος, εντελώς χαμένη υπόθεση οι Ελληνίδες
ΟΧΙ

και γιάυτό ή διαρκής συζήτηση "οι ελεεινίδες έτσι,αλλιώς, αλλιώτικα" =κλαψομουνίαση του χειρότερου είδους
Ουτε οι Αγγλοσαξονικες γκομενες μου αρεσουν ειναι κακογουστες και πολυ αριστερες θα ελεγα πανε με αραπαδες και με οτι ζωο βρουνε :rockon:Μου αρεσει απο της γκομενες του ανατολικου μπλοκ που ξερουνε τη θεση τους αν παει καποιος που μετραει δεν βγαζουνε κακια αλλα προσπαθουνε να πανε μαζι του και να τον εχουνε γκομενο.Ενω οι Ελεεινιδες ολο  :jerking:θα αναφερω 2 παραδηγματα που ειχα αναφερει και παλια 1.Ειχα δει 2 χοντρες Ελεεινιδες να βγαινουνε απο ενα Smart με ενα υφος λες και βγαιναν απο καμια Φερραρι :2funny:!και λες και ητανε φωτομοντελα :2funny: 2.στην Αρματα μια Ελεεινιδα που μου ψιλοαρεσε και πηγα και της μιλησα και της ειπα οτι ημαστε με μια θαλαμηγο 50+ μετρα μου απαντησε με ενα υφος εμεις (με της φιλες της)ηρθαμε με το ΚΤΕΛ.Και το ελεγε λες και ελεγε οτι ηρθε με ιδιοτικο αεροπλανο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Δημητρακη ηγετικη φυσιογνωμια θα ηθελα να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι;εννοω επαγγελμα!

Επισκέπτης
Η σοβαροφάνεια συνάμα με την ειρωνεία που έχουμε σαν λαός καταστρέφει την παιδεία μας που αποκτούμε με κόπους. Αν διαβάσεις παραπάνω είναι ένας τύπος με αρχαιοελληνικό avatar που μιλούσα πριν καμιά ώρα.
Διάβασε τι λέει και πως κάνει. Δεν είναι μόνο οι ελλεϊνήδες διαπίστωση.

Τι να πω δηλαδη?Οτι ο δημητρακης κατεχει μονο το φως το αληθινο?
Αφου του τρεχουν τα σαλια στην εκπομπη της τζενης αν παραβλεψουμε το γεγονος οτι μοιαζει με πιθηκο.

EDIT_ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΧΤΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom