Ας καταθεσω και εγω την αποψη μου
ΞΕΚΙΝΑΩ
Τα τελευταια 2,5 χρονια ετυχε να δουλευω στο διεθνες αεροδρομιο Ελ Βενιζελος και πιο συκεκριμενα σε ενα ποστο το οποιο περνουσε καθημερινα γυρω στους 3 χιλιαδες ανθρωπους
κατα το οποιο θελοντας και μη ειχα επαφη μαζι τους εκει διαπιστωσα το εξης με τις γυναικες Οι Δυτικοευρωπαιες οι Αγγλοσαξονες (Αμερικανες Αυστραλες Καναδεζες)και οι Νοτιοαμερικανες ειχαν μια εντελως
διαφορετικη αντιληψη σχετικα με τις προσεγγισεις που τους εκανα ,[size=15pt]ακομπλεξαριστες[/size] ,επιανες με τη μια κουβεντα μαζι τους για το οτιδηποτε , και εαν τους εκανες εστω και ενα μικρο κοπλιμεντο σου εσκαγαν ενα χαμογελο λεγοντας σου thank you nice to meet you δεν εμοιαζαν να ειναι ουτε τσουλες ουτε τιποτα εκφυλες που ψαχνονται ,κανονικες καθημερινες κοπελες ηταν, εν αντιθεσει με τις δικες μας οι οποιες οι περισοτερες ηταν μεσα στην ξυνιλα και σε κοιταγαν αφοι ψυλου, εκτος αυτου αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εκανα αρκετες προσεγγισεις σε Ελληνιδες
γυρω στις 10 ζητωντας τους facebook καποιες μου ειπαν οτι δεν εχουν για να με αποφυγουν (το σεβομε απολυτα δικαιωμα τους ηταν) αλλα οι περισοτερες μου εδωσαν καποιο nick name το οποιο
ειτε ηταν ψευτικο ειτε δεν με εκαναν ποτε add εν αντιθεσει με οσες απο τις παραπανω ξενες επραξα τα ιδια αλλες μου το ειπαν στα ισια οτι δεν ενδιαφερονται οσες μου εδωσαν facebook και τις εστειλα προσκληση με εκαναν αμεσως add και συνομιλουμε
Η κύρια διαφορά της Ελληνίδας με μια κοπέλα από τις χώρες που λες, είναι ότι η Ελληνίδα ζει και δρα έχοντας πρώτα απ΄'ολα υπόψη τι μπορεί μετά να πει εναντίον της/να της προσάψει/να τη σχολιάσει αλλά και να ζηλέψει η μάνα, ο πατέρας, οι συγγενείς, οι φίλες, ο πάσα εις με λίγα λόγια.
Μίλησε σε κάποιον που την προσέγγισε μπροστά στις φίλες της? Από που κι ως πού να του απαντήσει αν μετά πρόκειται να την πουν εύκολη, τσούλα, να σχολιάσουν το γούστο της?
Πώς θα ντυθεί? Όχι όπως γουστάρει η ίδια αλλά έτσι ώστε να γουστάρουν υποψήφιοι μνηστήρες και να εγκρίνουν/ζηλέψουν οι φίλες.
Να πάει γυμναστήριο? Δεν θα το κάνει για να αισθανθεί ωραία η ίδια και για την υγεία της αλλά για να έχουν να λένε όλοι καλά σχόλια για το σώμα της.
Με ποιον θα βγει? Με κάποιον που θα βρίσκει ωραίο πρώτα ο περίγυρος και μετά αυτή.
Πώς θα ντυθεί για να βγει έξω (από περίπτερο μέχρι κλαμπ)? Πρόχειρα? Ποτέ. Αμακιγιάριστη? Κι αν τη δει κανείς και μετά την ειρωνευτεί?
Και από την άλλη βλέπεις τις Βόρειες/Αγγλοσαξόνισσες και στη χώρα τους και στις διακοπές εδώ, ακομπλεξάριστες, χαλαρές, να μπορείς να τους μιλήσεις σαν άνθρωπος, να πιεις μαζί τους, ντυμένες σαν λετσαρίες και αμακιγιάριστες συχνά αλλά έτσι τους καύλωσε και χέστηκαν για τα σχόλια (άσε που αν φιταχτούν κι αυτές βλέπεις χαώδη διαφορά κλάσης με τις εγχώριες "μεσογειακές καλλονές")
Από μάνα σε κόρη το ίδιο βιολί, μια ζωή με διαρκές άγχος, εντελώς χαμένη υπόθεση οι Ελληνίδες
αξιζει να ασχολουμαστε τοσο πολυ και να το εχουμε αναγει σε τοσο εξιδικευμενη τεχνικη για κατι που οι αλλοι ανδρες αλλων χωρων εχουν σαν καθημερινο και φυσιολογικο δεδομενο ??
ΟΧΙ
και γιάυτό ή διαρκής συζήτηση "οι ελεεινίδες έτσι,αλλιώς, αλλιώτικα" =κλαψομουνίαση του χειρότερου είδους