arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ο δημητρακης ειναι αρχηγος.Ρε φουκαρα?Αξιοπρεπεια δεν εχεις λιγο?Ποσο μα ποσο ξεφτυλα πια!
εσυ δεν μπορεις να τον καταλαβεις,γιατι εισαι πυρφορος.
ο δημητρακης ειναι αρχηγος.Ρε φουκαρα?Αξιοπρεπεια δεν εχεις λιγο?Ποσο μα ποσο ξεφτυλα πια!
Εγω γινομαι φουκαρας για μονο μια βδομαδα και πηγαινω Μεταξουργειο στη βρωμια σα Φουκαρας οπως κ'εσυ.Εσυ ομως εισαι Ισοβιτης Φουκαρας εισαι αναγκασμενος ολη τη ζωη σου να πηγαινεις εκειΡε φουκαρα?Αξιοπρεπεια δεν εχεις λιγο?Ποσο μα ποσο ξεφτυλα πια!
Σκοπευω να ερθω αρχες Οκτωβριου οταν δεν θα εχει ζεστη.Ακομα δεν ξερωDΗΜΗΤΡΑΚΙ ποτε ξανα ερχεσαι στο φουκαραδικο ΦΕΜΗΝΗΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ ????
εισαι σιγουρος οτι θελεις να αφησεις την πατριδα σου φιλε μουθελο να πορνομεταναστευσο επιγοντοσ!!!!!
καλο τουσ μεγιστουσ πορνομεταναστουσ του σαιτ να δοσουν τα φοτα τουσ για τιν λιτροσι-πορνομεταναστευσι!!!!
κουραστικε το χερι μου απο τον αυνανισμο!!!εισαι σιγουρος οτι θελεις να αφησεις την πατριδα σου φιλε μου
εισαι σιγουρος οτι θελεις να αφησεις την πατριδα σου φιλε μου
κουραστικε το χερι μου απο τον αυνανισμο!!!
εγο απο το σαβατο σε περιμενο ακομα μεταξουπολι.εσι πιρφορισεσ ομοσ!!!
pitsi πότε θα πάμε πιάτσα την Τρίτη είχα ανέβει
εγο απο το σαβατο σε περιμενο ακομα μεταξουπολι.εσι πιρφορισεσ ομοσ!!!
ο κατωτατος ειναι 7781 αλλα αυτο ειναι κατι το υποθετικο στην αγορα εργασιας υπολογιζε απο 17.000-18.000 και πανω οι περισοτεροι παιρνουν μισθο απο 22-23.000 μεχρι 35-40.000 ρουβλια το μηνα το χαμηλοτερο ενοικιο για ενα διαμερισμα σε αθλια κατασταση που εχει χρονια να γινει επισκευη εννοειται στην ακρη της πολης και μακρια απο μετρο ειναι πιστευω 15.000-16.000 ρουβλια οι τιμες αρχιζουν απο 17-18.000 ρουβλια για ενα μονο διαμερισμα μακρια απο μετρο.Το ενα ευρω ειναι περιπου 40 ρουβλιαδημητρακη μιας και αναφερεσαι συνεχεια σε ευρω και ακριβα ενκοια στην ρωσια, στην ρωσια το νομσμα ειναι ρουβλι, δηλαδη ποσα ρουβλια ειναι ο βασικος μισθος εκει, και ποσο ειναι το χαμηλοτερο ενικοιο πχ για μια γκαρσονιερα?
πορνομεταναστευσι τοραααααααααααααααααα!!!!Η πατριδα μας ηταν η ελλαδα αυτο που ζουμε τωρα ειναι το ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ Με τους ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ απο την μια και απο της ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ απο την αλλη.. ααααα ξεχασα και τους πακιστανους που πουλανε την παρανομη πραματια τους στην Αθηνα... ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ......
πορνομεταναστευσι τοραααααααααααααααααα!!!!
ξεροχινο με διναμικο μαχιτι κορονακι!!!!!
ενασ γνισιοσ εκολαπτομενοσ σκλιροσ πορνοσ βουτιγμενοσ στι πορνοχιτρα του ντεκαντανσ!!!!!!
Εγω γινομαι φουκαρας για μονο μια βδομαδα και πηγαινω Μεταξουργειο στη βρωμια σα Φουκαρας οπως κ'εσυ.Εσυ ομως εισαι Ισοβιτης Φουκαρας εισαι αναγκασμενος ολη τη ζωη σου να πηγαινεις εκει