Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
αγαπητε,τιμημενε δημητρη δυστηχως εγω τα βλεπω καθε μερα... η πορνομεταναστευση μονοδρομος.. αν πας κωλονακι γλυφαδα θα τρελαθεις με την ΕΛΕΗΝΙΤΙΔΑ που επικρατει.. καθε συχαμενη πορνη με ford fiesta,smart απο τον Πυρφορο της σου το παιζει ανεξαρτητη γυναικα,φεμινιστρια, ελεηνιδα που οτι κανει το εκανε με την αξια της...  :pipa1: :pipa1: :pipa1: 

Επισκέπτης
οτανφεβγω απο εδω θα μουτζωνω ομως και με χερια και με ποδια..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αγαπητε,τιμημενε δημητρη δυστηχως εγω τα βλεπω καθε μερα... η πορνομεταναστευση μονοδρομος.. αν πας κωλονακι γλυφαδα θα τρελαθεις με την ΕΛΕΗΝΙΤΙΔΑ που επικρατει.. καθε συχαμενη πορνη με ford fiesta,smart απο τον Πυρφορο της σου το παιζει ανεξαρτητη γυναικα,φεμινιστρια, ελεηνιδα που οτι κανει το εκανε με την αξια της...  :pipa1: :pipa1: :pipa1:   
Το εχω δει και μου φενεται εξωπραγματικο! :headbang:ασχημες με κατι αυτοκινητα που εδω θα ντρεποντουσαν να τα κυκλοφωρισουν :rockon:!και το παιζουν οτι καποιες ειναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Aκριβως ετσι.. αλλα οταν λεω εγω να παρουμε ολοι ενα μαχαιρι να τους κοβουμε την κλειτοριδα και να αφησουμε μονο τις φυσιολογικες που θα ειναι λιγες, να δεις μετα πως ολες θα  μαζευτουνε .. με λενε φασιστα και μου σβηνουνε τα post.. αλλα τι να πεις ρε Dimitri καλητερα να φυγουμε και να μην τα βλεπουμε ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ  :shit: :shit: :shit:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φταίμε και εμείς όμως είδικα αυτοί που έχουν κοράκλες.  :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aκριβως ετσι.. αλλα οταν λεω εγω να παρουμε ολοι ενα μαχαιρι να τους κοβουμε την κλειτοριδα και να αφησουμε μονο τις φυσιολογικες που θα ειναι λιγες, να δεις μετα πως ολες θα  μαζευτουνε .. με λενε φασιστα και μου σβηνουνε τα post.. αλλα τι να πεις ρε Dimitri καλητερα να φυγουμε και να μην τα βλεπουμε ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ  :shit: :shit: :shit:
Γ'αυτο εφυγα απο τη χωρα της μαλακιας :2funny:και γλυτωσα :)

Επισκέπτης
dimitraki να υποθεσω οτι δεν σου εχει λυψει καθολου ετσι?? λογικο εδω θελουμε πολλα χρονια για να παμε μπροστα  :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitraki να υποθεσω οτι δεν σου εχει λυψει καθολου ετσι?? λογικο εδω θελουμε πολλα χρονια για να παμε μπροστα  :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Εδω το πιο μεγαλο αρνητικο ειναι η αθλια Ρωσσικη κουζινα που ειναι  :shit:.Ολα τα αλλα ειναι τέλεια!Ειναι ενας παραδισος απο ανεσεις

Επισκέπτης
εμενα παντως μου αρεσει... πες με ανωμαλο πες με καλοβολο τροω απο κουζινα σχεδον τα παντα.. αυτο που μου καθεται στο λαιμο και κανω ΕΜΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ.. του ελλαδο-φεμηνιστο-πηρφορησταν...  :pipa3: :pipa3:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
λλαδα ειναι καλη μονο για χαβαλε κ καλοκαιρι 20μερες σε νησι,,δηλ εαν ζεις αλλου κ περνας καλα..εαν εισαι εδω,κ εισαι μες στους μαλ..ες ελληνες κ αλβανους πακια κλπ,τι να σου λειψει αν φυγεις δηλ??το τζατζικι?εχουν κι εξωτερικο πλεον παντου!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Σωστα τι θα μας λυψουνε οι βρωμιαρο πακιστανο μαλακες και τα αραβο σκουπιδα?????  η η φεμηνιστο γαμιολες που εχουνε δασκαλευτοι απο μικρες πως να τα τρωνε απο το καθε φουκαρα Πυρφωρο και να ισχιριζονται οτι ειναι αυτονομες??? Μονο εδω γινονται αυτα τουλαχιστον σε αλλες χωρες οι πουτανο φεμηστριες ειναι ανεξαρτητες εχουνε καποια δουλεια,βγαζουνε λευτα και εχουνε ενα μικρο μερος αυτονομιας.. μονο εδω στο ΕΛΛΗΝΙΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ οι φεμηνιστριες ειναι αυτονομες με τα λευτα του αντρα...  δηλαδη και υπερανω φεμηνιστριες και με αλλουνου λευτα.... και κυρια δηλαδη με αξιοπρεπεια και να με πληρωενει ο μακαλας... ΜΟΝΟ ΕΔΩ......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δηλαδη οι φεμινιστριες δεν κανουν ποτε σεξ στην ζωη τους?  :think:

Επισκέπτης
που και που γαμιονται και αυτες οι κωλο αγαμητες 1 φορα τον χρονο μπορει.. στο μεταξυ εχουνε αφισει αγαμητους πολλους πυρφορους που τους εχουνε φαει περιουσιες και οι πυρφοροι μετα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λλαδα ειναι καλη μονο για χαβαλε κ καλοκαιρι 20μερες σε νησι,,δηλ εαν ζεις αλλου κ περνας καλα..εαν εισαι εδω,κ εισαι μες στους μαλ..ες ελληνες κ αλβανους πακια κλπ,τι να σου λειψει αν φυγεις δηλ??το τζατζικι?εχουν κι εξωτερικο πλεον παντου!! :grin: :grin: :grin:
Να κανεις τι στο νησι?να φας ενα καρο λεφτα και να μην  :knockinb:!?Με οσα θα χαλαεις 10 μερες σε ενα νησι περνας 1 μηνα Τα'ι'λανδη εκει θα γαμισεις βεβαια μα'ι'μουδες αλλα απο την Ελλαδα καλητερα ή πας Τιρασπολ με τη Vonmakoulis tour και ζεις 4-5 μηνες.Οσο για τα νησια ειναι μεγαλη  :jerking:Μου το λεγαν κατι γκομενιτσες προχτες (σχετικα πλουσιες και καποιου επιπεδου).Ειχαν παει κατι φιλες τους Ελλαδα (δεν θυμοταν που τους ειπαν οτι πηγαν αλλα μαλλον στη Ροδο οπως καταλαβα) και περασαν  :shit: η μια δεν εβγαινε απο το ξενοδοχειο ελεγε οτι ειναι χάλια σαν την Τουρκια,τους την παιφταν συνεχεια κατι ελεεινοι τυποι (οι Πιρφοροι που λετε)και αηδιασανε.Εκει πανε οι εντελως τελειωμενες μπας και βρουνε κανεναν να της  :knockinb: αφου εδω δεν της κοιταει κανενας.

Επισκέπτης
Να κανεις τι στο νησι?να φας ενα καρο λεφτα και να μην  :knockinb:!?Με οσα θα χαλαεις 10 μερες σε ενα νησι περνας 1 μηνα Τα'ι'λανδη εκει θα γαμισεις βεβαια μα'ι'μουδες αλλα απο την Ελλαδα καλητερα ή πας Τιρασπολ με τη Vonmakoulis tour και ζεις 4-5 μηνες.Οσο για τα νησια ειναι μεγαλη  :jerking:Μου το λεγαν κατι γκομενιτσες προχτες (σχετικα πλουσιες και καποιου επιπεδου).Ειχαν παει κατι φιλες τους Ελλαδα (δεν θυμοταν που τους ειπαν οτι πηγαν αλλα μαλλον στη Ροδο οπως καταλαβα) και περασαν  :shit: η μια δεν εβγαινε απο το ξενοδοχειο ελεγε οτι ειναι χάλια σαν την Τουρκια,τους την παιφταν συνεχεια κατι ελεεινοι τυποι (οι Πιρφοροι που λετε)και αηδιασανε.Εκει πανε οι εντελως τελειωμενες μπας και βρουνε κανεναν να της  :knockinb: αφου εδω δεν της κοιταει κανενας.

Συμφονω δημητρακη Χυσταρα μου.. σε οτι λες απλα τα νησια κατα καιρους μας εχουνε ταισει με ωραια μουνια και οχι τελειωμενες... απλα στο ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ πρεπει να περιμενεις ολο τον χρωνο για να γαμισεις κανα καλο μουνι κανα δυο,βδομαδες που θα πας διακοπες βεβαια δεν ειναι καθε χρονια του αγιανιου..  Εσυ αληθεια φιλε δημητρη πως προσαρμοζεσε στα ελληνικα δεδομενα οταν ερχεσαι στο ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ ???? Κανεις αποχη απο sex (που δεν το πυστευω) η πας μεταξουργειο???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφονω δημητρακη Χυσταρα μου.. σε οτι λες απλα τα νησια κατα καιρους μας εχουνε ταισει με ωραια μουνια και οχι τελειωμενες... απλα στο ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ πρεπει να περιμενεις ολο τον χρωνο για να γαμισεις κανα καλο μουνι κανα δυο,βδομαδες που θα πας διακοπες βεβαια δεν ειναι καθε χρονια του αγιανιου..  Εσυ αληθεια φιλε δημητρη πως προσαρμοζεσε στα ελληνικα δεδομενα οταν ερχεσαι στο ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ ???? Κανεις αποχη απο sex (που δεν το πυστευω) η πας μεταξουργειο???
Εγω ερχομαι για 7-10 μερες.Το που παω το ξερει ολη η Ελλαδα :2funny: δες εδω [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube] ειπα που θα πηγαινω οταν ειμαι Ελλαδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σου Δημητράκη …. Σε πάω… και εγώ ένας τύπος σαν και εσένα είμαι… αλλά εγώ δίνω τις μάχες μου εντός πατρίς …εσύ είσαι άλλη φάση …είσαι σαν την Δαμανάκη που έκανε αντιπολίτευση από το εξωτερικό….

Επισκέπτης
ξεκολα ρε ο δημητρακης τα λεει ωραια απλα δεν ειναι κουστουματος και γραβατομενος και μηλαει τη γλωσσα της πιατσας δεν μηλαει γλωσσα του κωστοπουλου στο nitro. δημητρη ποτε με το καλο ξανα κατεβαινεις στο ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ oxi τιποτα αλλο αλλα για να μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου και εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom