Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι πορνομεταναστευση λετε ?? σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε !!!
εγω θα επελεγα χωρα της λατινικης αμερικης.σαν δευτερη επιλογη θα ειχα συγουρα την ασια

η λατινικη αμερικη δεν ειναι καλη χωρα για πορνο-μεταναστευση ( με μερικες μικρες εξαιρεσεις). Εχει πολλους πιρφορους! Το κριτηριο για το καλο μερος για πορνο-μεταναστευση ειναι να εχει λιγους αντρες και να μη την πεφτουν. Στη λατινικη αμερικη γινεται ο χαμος απο αντρες που την πεφτουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
η λατινικη αμερικη δεν ειναι καλη χωρα για πορνο-μεταναστευση ( με μερικες μικρες εξαιρεσεις). Εχει πολλους πιρφορους! Το κριτηριο για το καλο μερος για πορνο-μεταναστευση ειναι να εχει λιγους αντρες και να μη την πεφτουν. Στη λατινικη αμερικη γινεται ο χαμος απο αντρες που την πεφτουν.

Με λίγα λόγια να μην υπάρχει ανταγωνισμός για να βασιλεύουν κι οι... μονόφθαλμοι!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αξιος ο συναγωνιστης antonio,  τα εχει καταχυσει τα μαυρακια :cum: :cum: :cum:  και διαλεγει και καλα ο πουστης απ οτι βλεπω, αλλα βλεπω ακαποτα τσιμπουκια, δε φοβαται καθολου ο μαγκας :think:

Θελει να αυτοκτωνήσει ο μάγκας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με λίγα λόγια να μην υπάρχει ανταγωνισμός για να βασιλεύουν κι οι... μονόφθαλμοι!

καθενας ειναι οτι θελει. Αν καποιος τον ενδιαφερει ο ανταγωνισμος κανει αλλα. Αλλα αν θες ανταγωνισμο γιατι να το κανεις στο πεδιο των γυναικων και του σεξ? Δε το κανεις καλυτερα στην επιχειρηματικοτητα να βγαλεις και κανα φραγκο? Η δε πας να γινεις επαγγελματιας μποξερ?

Αν τωρα καποιον τον ενδιαφερει να γαμαει, ε λογικο να κοιταξει να διευκολυνθει και οχι να δυσκολευεται.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Λατινικη Αμερικη δεν ειναι ασχημα αλλα δεν κανει για Πορνοτουρισμο οι γκομενες ειναι ασχημες πολυ λιγες οι ωραιες.Ασε που εχει πια ακριβινει.Ασια αν ειναι 60+ ετων και στο ανατολικο μπλοκ δεν εχεις πια καμια ελπιδα αλλιως το μονο μερος ειναι το ανατολικο μπλοκ
τι λες δημητρακη? το αντιθετο θα ηθελες να γραψεις ! η λατινικη αμερικη εχει πολυ ωραιες γυναικες ! και δεν ειναι λιγες οι ωραιες ! εχει παρα πολλες και ωραιες γυναικες ! ειναι καταλληλο μερος για να παει καποιος ! εχω επισκεφτει 4 φορες και σου λεω συγουρα πραγματα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αξιος ο συναγωνιστης antonio,  τα εχει καταχυσει τα μαυρακια :cum: :cum: :cum:  και διαλεγει και καλα ο πουστης απ οτι βλεπω, αλλα βλεπω ακαποτα τσιμπουκια, δε φοβαται καθολου ο μαγκας :think:
ενα κανονικο πορνοσαητ ειναι οπως τα αλλα. θα εξεταζονται πριν την επαφη.δεν διαλεγει αυτος ρε μαγκες τι θα γαμησει !!!

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΑΛΛΗ Μια φορα ο ΠΙΤΣΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...  ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... Δεν εχεισ σημασια το που?? σημασια εχει μακρια απο το ποιο γαμημενο μερος του κοσμου  ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ-ΠΙΡΦΟΡΙΣΤΑΝ... ΕΔΩ Γαμαει μονο Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ας εχει και φατσα,σωμα γυμνοσαλιαγκα, αυτος που κανει δημοσιες σχεσεις σε club ας ειναι και απο το facebook και ας βγαζει και 30 ευρο μεροκαματο δεν εχει σημασια για την καριολα γιατι  σκευτεται οτι εχει αξια να κλινεις τραπεζια σε μαγαζια.. μμμμ και φυσικα γαμανε και οι συχαμενοι γλιφτες που γνωριζουνε συνεχεια καινουρια ατομα και χονονται σαν σφινοπουτσες σε παρεες για να γνωρισουνε γκομενες(ξερω παρα πολλους τετοιους)
Και οσο για εμενα απο πρωσοπικη εμπειρια για το φιλο που ειπε οτι παντου ειναι ετσι δεν νομιζω.. εγω εχω παει με ιταλιδα πανεμορφη που υποτιθεται ειναι οι ποιο δυκολες στην ευρωπη και την γνωρισα ελλαδα που ηταν διακοπες.. το σεξ ηρθε με συνοπτικες διαδικασιες.. Με καμια ΕΛΛΕ(Η)ΝΙΔΑ αντιστιχοις ομορφιας δεν θα γινοτανε αυτο αν δεν επευτα στα ποδια της να παρακαλεσω να γλυψω να κερασω να καληνυχτισω με το πουλι στο χερι και παει λεγοντας...  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΙΨΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΓΙΑ ΑΛΛΗ Μια φορα ο ΠΙΤΣΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...  ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... Δεν εχεισ σημασια το που?? σημασια εχει μακρια απο το ποιο γαμημενο μερος του κοσμου  ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ-ΠΙΡΦΟΡΙΣΤΑΝ... ΕΔΩ Γαμαει μονο Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ας εχει και φατσα,σωμα γυμνοσαλιαγκα, αυτος που κανει δημοσιες σχεσεις σε club ας ειναι και απο το facebook και ας βγαζει και 30 ευρο μεροκαματο
Ο Πιρφορος ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! :2funny:Οπου πηγε γελαγαν οι γκομενες μαζι του :2funny:ο πιτσι τα ξερει καλητερα που ηταν μαζι Μολδαβια :2funny:

Επισκέπτης
φιλε δημητρακη δεν ενοω το προσοπο πιρφορος μελοσ του site ενοω τη νεοτροπια πιρφορος.. δηλΑδη να πληρωνεις συνεχεια και να κανεισ ολα τα χατιρια.

Επισκέπτης
καθενας ειναι οτι θελει. Αν καποιος τον ενδιαφερει ο ανταγωνισμος κανει αλλα. Αλλα αν θες ανταγωνισμο γιατι να το κανεις στο πεδιο των γυναικων και του σεξ? Δε το κανεις καλυτερα στην επιχειρηματικοτητα να βγαλεις και κανα φραγκο? Η δε πας να γινεις επαγγελματιας μποξερ?

Αν τωρα καποιον τον ενδιαφερει να γαμαει, ε λογικο να κοιταξει να διευκολυνθει και οχι να δυσκολευεται.
εσι καλα τα λεσ πιστε ιποτι!
οι πιρφοροι ομοσ καταστρεψανε τιν ελλαδα!!!

Επισκέπτης
pitsi δωσε το συνθημα για πορνομεταναστευση  :rockon:

ορισε αναχωρησεις απο ελ βενιζελο  :rockon:
προτα πρεπει να βρουμε πορνοεισοδιμα απο το πιρφορισταν!
μετα πρεπει να βρουμε πολι πορνομεταναστευσισ!
και μετα αναχορισι πορνε μου!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ελα πορνομεταναστι μου!!!!δοσε πονοοοοοοοοοο!!! :2funny:
διδαξε μασ τιν πορνομεταναστευσι!!!!!!το εχουμε αναγκι!!! :rockon:
που να πορνομεταναστευσουμε??? :2funny:
που θα γαμαμε σαν ανθροποι??? :2funny:
κουραστικε το χερι μασ απο τον αυνανισμο!!!! :jerking: :2funny:

Επισκέπτης
Ενα μπουρλοτο στο πυρφορισταν να καειειει μαζι και οι κωλο πυρφοροι του που διαλυσανε την ελλαδα.. και μετα με την σειρα τους οι φεμηνιστριες ηρθανε και τα βρηκανε ολα ετοιμα και πατησανε πανω σε πτοματα και ακομα στις μερες μας ζητανε απο το μεροκαματιαρη φουκαρα ελληνα πιρφορακο εξοδους σε ΝΑΙΤ ΚΛΑΜΠ.. και μετα η κωλο φεμηνιστρια το παιζει στις φιλες της ανεξαρτητη και αυτονομη και οταν ο πιρφορος στεγνωσει παει στον επομενο φουκαρα... Αυτη ειναι η θληβερη κατασταση του ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η γνωμη μου ειναι οτι τελικα κανεις δεν προκειται να Πορνομεταναστευσει πουθενα.Ο Ελληνας ειναι πολυ δυσκολο να προσαρμοστει στο εξωτερικο.

Επισκέπτης
DHMHTRAKI τι λες τωραααα?????? θελουμε σαν τρελοι να φυγουμε απο εδω μην μας χαλας το ονειρο... πρεπει να φυγουμε και τι στιγμη που φευγουμε απο το αεροπλανο να πεταμε βενζινι και στουπι στο κωλο ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΗΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ.......  η μια λυση ειναι αυτη η αλλη να κοψουμε την κλειτοριδα καθε φεμινιστριας που εχει φουσκοσει τα μυαλα τον ενχοριων γυναικων. απλα το δευτερο δεν γινεται αν και θα το θελαμε ολοι γιατι θα αντημετοπισουμε νομικα προβληματα... οποτε φευγουμε απο το ΕΛΛΑΔΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΗΡΦΟΡΙΣΤΑΝ και τελος!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ο δημητράκης δεν έχει άδικο που το λέει. Ο λόγος είναι απλός, ο Έλληνας δεν αντέχει μακριά από το σπίτι του.
π.χ. πάρα πολλοί 30άρηδες με δουλειά δεν λέν να φύγουν από το σπίτι των γονιών. άσε που πολλοί την κάνουν δίχως καν
να ξέρουν την γλώσσα και δεν την μαθαίνουν κιόλας. και εγώ θέλω να φύγω σαν τρέλός αλλά βασικό εμπόδιο είναι η οικογένεια,
μόνο άμα κοροϊδέψω την μητέρα θα μπορέσω να πάω Ρωσία αρκετό καιρό για να μπορέσω να μείνω.
Αλλά και προσαρμοστικοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν λόγω της Ελληνίδας μάνας(η καταστροφή της χώρας), έχω ένα θείο που έχει κόλλημα
με την γερμανία γιατί σπούδασε στην Αυστρία το κόλλημα του έμεινε γιατί εκεί πέρωαγε απίθανα, είχε και μία κοπέλα που
τον στιγμάτισε το γεγονός ότι την άφησε γιατί τον ανάγκασε η μητέρα και έκανε 10 χρόνια για να συνέλθει τέτοιος έρωτας μιλάμε.
και ο άνθρωπος και καλλό πτυχία είχε και γερμανικά άπταιστα ήξερε και ήθελε να μείνει αλλά η μαμά είπε όχι.
όπως και το γεγονός ότι στην Α.Π. δεν έχουν μέινει κανένας από τους συμφοιτητές τους έλληννες όλοι στη μαμά και στο μπαμπά τρέχοντας.
ευκαιρία εγώ θα έχω άμα πάω για μεταπτυχιακό εκεί, μόνο έτσι αλλιώς για δουλειά το βλέπω με περισσότερη δυσκολία.
αλλά και πάλι άμα ο έλληνας δεν ξεχάσει το παστίτσιο της μαμάς τέρμα θα γυρίσει πίσω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο δημητράκης δεν έχει άδικο που το λέει. Ο λόγος είναι απλός, ο Έλληνας δεν αντέχει μακριά από το σπίτι του.
π.χ. πάρα πολλοί 30άρηδες με δουλειά δεν λέν να φύγουν από το σπίτι των γονιών. άσε που πολλοί την κάνουν δίχως καν
να ξέρουν την γλώσσα και δεν την μαθαίνουν κιόλας. και εγώ θέλω να φύγω σαν τρέλός αλλά βασικό εμπόδιο είναι η οικογένεια,
μόνο άμα κοροϊδέψω την μητέρα θα μπορέσω να πάω Ρωσία αρκετό καιρό για να μπορέσω να μείνω.
Αλλά και προσαρμοστικοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν λόγω της Ελληνίδας μάνας(η καταστροφή της χώρας), έχω ένα θείο που έχει κόλλημα
με την γερμανία γιατί σπούδασε στην Αυστρία το κόλλημα του έμεινε γιατί εκεί πέρωαγε απίθανα, είχε και μία κοπέλα που
τον στιγμάτισε το γεγονός ότι την άφησε γιατί τον ανάγκασε η μητέρα και έκανε 10 χρόνια για να συνέλθει τέτοιος έρωτας μιλάμε
.
και ο άνθρωπος και καλλό πτυχία είχε και γερμανικά άπταιστα ήξερε και ήθελε να μείνει αλλά η μαμά είπε όχι.
όπως και το γεγονός ότι στην Α.Π. δεν έχουν μέινει κανένας από τους συμφοιτητές τους έλληννες όλοι στη μαμά και στο μπαμπά τρέχοντας.
ευκαιρία εγώ θα έχω άμα πάω για μεταπτυχιακό εκεί, μόνο έτσι αλλιώς για δουλειά το βλέπω με περισσότερη δυσκολία.
αλλά και πάλι άμα ο έλληνας δεν ξεχάσει το παστίτσιο της μαμάς τέρμα θα γυρίσει πίσω.

Tι θα πει τον ανάγκασε η μητέρα του ρε Νίκο;  :think:

Κοτζάμ μαντράχαλος και άκουγε τη μάνα του;  :S

Tragic.  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom