Ο δημητράκης δεν έχει άδικο που το λέει. Ο λόγος είναι απλός, ο Έλληνας δεν αντέχει μακριά από το σπίτι του.
π.χ. πάρα πολλοί 30άρηδες με δουλειά δεν λέν να φύγουν από το σπίτι των γονιών. άσε που πολλοί την κάνουν δίχως καν
να ξέρουν την γλώσσα και δεν την μαθαίνουν κιόλας. και εγώ θέλω να φύγω σαν τρέλός αλλά βασικό εμπόδιο είναι η οικογένεια,
μόνο άμα κοροϊδέψω την μητέρα θα μπορέσω να πάω Ρωσία αρκετό καιρό για να μπορέσω να μείνω.
Αλλά και προσαρμοστικοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν λόγω της Ελληνίδας μάνας(η καταστροφή της χώρας), έχω ένα θείο που έχει κόλλημα
με την γερμανία γιατί σπούδασε στην Αυστρία το κόλλημα του έμεινε γιατί εκεί πέρωαγε απίθανα, είχε και μία κοπέλα που
τον στιγμάτισε το γεγονός ότι την άφησε γιατί τον ανάγκασε η μητέρα και έκανε 10 χρόνια για να συνέλθει τέτοιος έρωτας μιλάμε.
και ο άνθρωπος και καλλό πτυχία είχε και γερμανικά άπταιστα ήξερε και ήθελε να μείνει αλλά η μαμά είπε όχι.
όπως και το γεγονός ότι στην Α.Π. δεν έχουν μέινει κανένας από τους συμφοιτητές τους έλληννες όλοι στη μαμά και στο μπαμπά τρέχοντας.
ευκαιρία εγώ θα έχω άμα πάω για μεταπτυχιακό εκεί, μόνο έτσι αλλιώς για δουλειά το βλέπω με περισσότερη δυσκολία.
αλλά και πάλι άμα ο έλληνας δεν ξεχάσει το παστίτσιο της μαμάς τέρμα θα γυρίσει πίσω.