Νέα

Πορνομετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σε πια πορνοδεσ χορα θα πορνομεταναστευατε?

• ροσια

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ουκρανια

Ψήφοι: 10 22,2%
  • λευκοροσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • μολδαβια

Ψήφοι: 9 20,0%
  • ρουμανια

Ψήφοι: 10 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η Αγγλία δεν είναι κατά τη γνώμη μου κατάλληλη χώρα για φλέρτ με α-καπέλο. Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η καταλληλότερη χώρα για α-καπελο-μετανάστευση;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
αν δεν βγαλετε ακρη και στην ευρωπη και δεν μπορειτε να γαμησετε, να πατε στην ανταρκτικη εχει κατι πολυ ωραια πιγκουινακια που καθοντε με ανοιχτα τα ποδια παντα... εκεινα μαλλον δεν θα σας πουν οχι.  :tits:
πες ολα ρε μεγαλε!!!ειναι δυνατον ναμαστε διπλα στην ουκρανια κ να αναροτιομαστε που κ πως γινετε?μονο αυτη ειναι η χωρα για γαμησι σ ολο τον πλανητη,δεν εχω παει παντου,αλλα εχω συλεξει πληροφοριες για αλλα μερη.πχ λατ αμερικη,απο αξιοπιστα ατομα,που εχουν ερθει μαζι μου ΚΑΙ ουκρανια
ε ολοι μουπαν ,ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ αυτα που παρεχει η ουκρανια,ειτε ψαχνεις για πουτανες ειτε για νεξτ ντορ ειτε για μοντελλα
πολυ πιο ευκολα κ πολυ πιο καλα απο ΠΑΝΤΟΥ1τελεια κ παυλα
μονο εμποδια η γλωσσα  κι η εμφανιση,αλλα οι μικρες ξερουν κι αγγλικα πολλες πλεον,την εμφανιση σας φτιαχτε τη,λιγη γυμναστικη κ διαιτα δεν εβλαψε κανεναν,εξ αλλου οι απαιτησεις απο τις ντεβουσκες εκει,ειναι χαμηλος ο πηχυς ;)
οποιος παει τωρα ΙΤΑΚΑ Κ ΙΜΠΙΖΑ σην οντεσα,κ βλεπετε λιγο,αν δεν γαμησει την ιδια μερα ανω του μετριου γκομενα,θαναι απιθανο,αρκει να μιλαει κ λιγο,να την πεφτει,οχι μονο κοιταμε κ περιμενουμε..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
γιασους ομως δεν εχουν χρηματα για ουκραινα ντριμ-λαιφ,,κ χριαζετε κ να δουλευοθν,παραλληλα,,προτεινω ολλανδια σκανδιναυια κ βορειοδυτικη γερμανια,για ατελιοτο γαμησι,με (30+ ομως βασικα),μουναρες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδια θα το πω αλλα μην μου την πεσετε(μιας και το 90% εδω μεσα εχει αντιθετη αποψη).Οι γυναικες ειναι παντου ιδιες.Αν δεν μπορεις να βρεις γκομενα στην ελλαδα,δε θα βρεις πουθενα.

Σε ποσες και ποιες χώρες έχεις πάει?

Επισκέπτης
πες ολα ρε μεγαλε!!!ειναι δυνατον ναμαστε διπλα στην ουκρανια κ να αναροτιομαστε που κ πως γινετε?μονο αυτη ειναι η χωρα για γαμησι σ ολο τον πλανητη,δεν εχω παει παντου,αλλα εχω συλεξει πληροφοριες για αλλα μερη.πχ λατ αμερικη,απο αξιοπιστα ατομα,που εχουν ερθει μαζι μου ΚΑΙ ουκρανια
ε ολοι μουπαν ,ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ αυτα που παρεχει η ουκρανια,ειτε ψαχνεις για πουτανες ειτε για νεξτ ντορ ειτε για μοντελλα
πολυ πιο ευκολα κ πολυ πιο καλα απο ΠΑΝΤΟΥ1τελεια κ παυλα
μονο εμποδια η γλωσσα  κι η εμφανιση,αλλα οι μικρες ξερουν κι αγγλικα πολλες πλεον,την εμφανιση σας φτιαχτε τη,λιγη γυμναστικη κ διαιτα δεν εβλαψε κανεναν,εξ αλλου οι απαιτησεις απο τις ντεβουσκες εκει,ειναι χαμηλος ο πηχυς ;)
οποιος παει τωρα ΙΤΑΚΑ Κ ΙΜΠΙΖΑ σην οντεσα,κ βλεπετε λιγο,αν δεν γαμησει την ιδια μερα ανω του μετριου γκομενα,θαναι απιθανο,αρκει να μιλαει κ λιγο,να την πεφτει,οχι μονο κοιταμε κ περιμενουμε..
χιστι πιεσ πολεισ στιν ουκρανια προτινισ για πορνομεταναστευσι για να γαμασ περισοτερο?
και ποσο εισοδιμα πρεπει να εχισ απο ελαδισταν-πιρφορισταν για να γαμασ σαν ανθροποσ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eιναι ενθαρρυντικο που βλεπουν μερικοι οτι η κατασταση στη χωρα αυτη ειναι αρρωστημενη ( οχι μονο για το θεμα  :knockinb: αλλα γενικα).
Το κακο ειναι πως υπαρχουν αλλοι που θεωρουν την ολη αυτη αρρωστια φυσιολογικη.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι πορνομεταναστευση και μαλακίες, ορίστε οι ρωσσιδες γεμισαν τη χαλκιδικη, γαμιουνται; μπαααα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην για να πορνομεταναστευσει καποιος Ουκρανια θελει τουλαχιστον 1.000 το μηνα.Για Ρωσσια πολυ περισσοτερα.Αν δεν εχεται 1.000 το μηνα καλητερα να μην δοκιμασετε θα ζειτε σαν τους Τυνησιους και θα  :knockinb: πιο πολυ στην Ελλαδα στο Μεταξουργειο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Eιναι ενθαρρυντικο που βλεπουν μερικοι οτι η κατασταση στη χωρα αυτη ειναι αρρωστημενη ( οχι μονο για το θεμα  :knockinb: αλλα γενικα).
Το κακο ειναι πως υπαρχουν αλλοι που θεωρουν την ολη αυτη αρρωστια φυσιολογικη.

Οι περισσότεροι εχουν συνηθισει σαν "φυσιολογικη "

την κατασταση αυτη της αγαμιας των ελλεινιδων .

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι πορνομεταναστευση λετε ?? σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε !!!
εγω θα επελεγα χωρα της λατινικης αμερικης.σαν δευτερη επιλογη θα ειχα συγουρα την ασια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι πορνομεταναστευση λετε ?? σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε !!!
εγω θα επελεγα χωρα της λατινικης αμερικης.σαν δευτερη επιλογη θα ειχα συγουρα την ασια
Λατινικη Αμερικη δεν ειναι ασχημα αλλα δεν κανει για Πορνοτουρισμο οι γκομενες ειναι ασχημες πολυ λιγες οι ωραιες.Ασε που εχει πια ακριβινει.Ασια αν ειναι 60+ ετων και στο ανατολικο μπλοκ δεν εχεις πια καμια ελπιδα αλλιως το μονο μερος ειναι το ανατολικο μπλοκ

Επισκέπτης
πορνομεταναστι γραψε ατακτεσ πολεισ για πορνομεταναστευσι!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πορνομεταναστι γραψε ατακτεσ πολεισ για πορνομεταναστευσι!
αν πορνομεταναστευεις με εισοδημα και να καθεσε τοτε το κοστος ζωης ενος μεσου ελληνα εισοδηματια (700-1000 ευρω) καλυπτει μονο φιλλιπινες-ταυλανδη-βιετναμ, (ισως και λατινικη αμερικη καποιες μικρες χωρες και σιγουρα αφρικη, αλλα αφρικη ειναι ακραια και επικυνδινα :uglystupid:)  και λατιν αμερικα επικυνδινα :uglystupid: αν εισαι κατω απο 30 αντε 35 και εισαι δουλευταρας, και πας και για να δουλεψεις στο εξωτερικο,  καλυτερα ψαξου με γερμανια-ολλανδια  οπου και η πορνεια ειναι απολυτα νομιμη και ασφαλης (κατι προσφορες κατω απο 100 ευρω να γαμας στα FKK 8 ωρες, ειναι θεεικες νομιζω) αλλα και γκομενακια βγαζεις ευκολα οχι μονο ντοπια αλλα και μεταναστριες που ειναι τιγκα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το ανατολικο ευρωπαικο μπλοκ ειναι καλυτερο σα γκομενες  φυσικα αλλα εκει το μεγαλο μειονεκτιμα ειναι οτι θες πανω απο 1000 ευρω το μηνα για να περασεις και δε μπορεις και να εργασθεις κι ολας (χαμηλοι μισθοι) εμενα μου τη σπαει και το κρυο τους,  εχουμε και ανταποκριτη το δημητρακη ;)  γεια σου ρε φιλε να εισαι παντα καλα και να  :knockinb: συνεχεια

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ιδού η λύση. Ο άξιος αυτός τουρίστας/πορνομετανάστης περνάει καλά...

:rockon: :rockon: :rockon:
αξιος ο συναγωνιστης antonio,  τα εχει καταχυσει τα μαυρακια :cum: :cum: :cum:  και διαλεγει και καλα ο πουστης απ οτι βλεπω, αλλα βλεπω ακαποτα τσιμπουκια, δε φοβαται καθολου ο μαγκας :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ανατολικο ευρωπαικο μπλοκ ειναι καλυτερο σα γκομενες  φυσικα αλλα εκει το μεγαλο μειονεκτιμα ειναι οτι θες πανω απο 1000 ευρω το μηνα για να περασεις και δε μπορεις και να εργασθεις κι ολας (χαμηλοι μισθοι) εμενα μου τη σπαει και το κρυο τους,  εχουμε και ανταποκριτη το δημητρακη ;)   γεια σου ρε φιλε να εισαι παντα καλα και να  :knockinb: συνεχεια

Ειναι προφανες οτι εκει που ειναι χαμηλοι οι μισθοι δε θελεις πανω απο 1000 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom