Επισκέπτης
συμφονω φιλε μου απλ τι να κανουμε και εμεις?? ειναι μονοδρομος η πορνομεταναστευση.. αλλιως να παρουμε ενα μαχαιρι και να αρχιζουμε να κοβουμε την κλητοριδα της καθε συχαμενης ελλε(η)νιδας φεμηνιστριας.. δεν γινεται αλλιως..
τράτζικ δεν λες τίποτα και ναι τον ανάγκασε/πίεσε/διέταξε η μάνα του γιατί ο πατήρ είχε ήδη πεθάνει(νέος ο κακόμοιρος)Tι θα πει τον ανάγκασε η μητέρα του ρε Νίκο;
Κοτζάμ μαντράχαλος και άκουγε τη μάνα του; :S
Tragic.
πυρφόρος βγαίνει από το ψευδώνυμο ενώς μέλους του σάιτ(κυριολεκτικά σημαίνει αυτός που φέρνει την φωτιά πχ προμηθεύς πυρφόρος) και εννοεί τον μέσο αγάμητο έλληνα (θα έλεγα της δικής μου της γενιά που γεννήθηκε το 90') ο οποίος τάζει πολλά πράματα στις γυναίκες για να τις κρατήσει ξοδεύει σε αυτές ποσά χρημάτων εξωπραγματικά που μπορεί να μην έχει, τους λέει ψέματα για λεφτά που δεν έχει ότι έχει σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τις πλαγιάσει στο κρεβάτιγυμνές με αυτόν από πάνω.... ή από κάτω αναλόγως τα γούστα. Χαρακτηρίζεται από τον τρόπο με τον οποίο "καμακώνει" τρίβοντας το πρησμένο, από τη στέρηση και τον αυνανισμό, φανερά όρθιο εργαλείο του μέσα από το παντελόνι στα κορμιά των κοριτσιών ιδιαίτερα άμα είναι αυτές σε κλάμπ ή ντίσκο σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ. Εν τέλει λόγω της αποτυχίας αυτώ των προσπαθειών αρέσκεται στο να παίρνει και να ανεβάζει στο διαδίκτυο, βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίες των όμορφων ανατολικών πλασμάτων που ο ίδιος απωθεί άθελά του. άλλο χαρακτηριστικό είναι το κακό του ντύσιμο και τα μούσια που απωθούν τις γυναίκες , γεγονός που τον παραξενεύει και θεωρεί ότι δεν φταίει η άθλια εμφάνισις του ,ούτε η ασχρίς συμπεριφορά του, αλλά οι ίδιες οι γυναίκες.θελω να μου αναλυσει καποιος την λεξη πιρφορος..
τράτζικ δεν λες τίποτα και ναι τον ανάγκασε/πίεσε/διέταξε η μάνα του γιατί ο πατήρ είχε ήδη πεθάνει(νέος ο κακόμοιρος)
και μια μονάχα ερώτηση: πόσοι έλληνες άμα τους πει κάτι η μητέρα τους δεν θα του κάνουν; η πλειοψηφία κατ' εμέ θα υπακούσει.
Γιατί ηλικίες μιλάς; Πόσο χρονών ήταν ο θείος;
ξερω πολλους 30αρηδες που χωρισαν επειδη μπηκε η μανα τους στη μεση κ ειχαν κ παιδι
κ εναν που κοντευει 30 κ παντρευτηκε επειδη του το επεβαλε η μαμα κ ο μπαμπας αν κ αυτος ετσι πιθηκομουρης που ειναι κ αυτιαγκουρας δεν θα ξαναειχε ευκαιρια η πρωτη που του ανοιξε τα ποδια καλα εκανε κ την φοτωθηκε αλλιως θα ελιωνε στη μαλακια μεχρι να πεθανει
τι πορνικι αναλισι χιστι μου!!!πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!πυρφόρος βγαίνει από το ψευδώνυμο ενώς μέλους του σάιτ(κυριολεκτικά σημαίνει αυτός που φέρνει την φωτιά πχ προμηθεύς πυρφόρος) και εννοεί τον μέσο αγάμητο έλληνα (θα έλεγα της δικής μου της γενιά που γεννήθηκε το 90') ο οποίος τάζει πολλά πράματα στις γυναίκες για να τις κρατήσει ξοδεύει σε αυτές ποσά χρημάτων εξωπραγματικά που μπορεί να μην έχει, τους λέει ψέματα για λεφτά που δεν έχει ότι έχει σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τις πλαγιάσει στο κρεβάτιγυμνές με αυτόν από πάνω.... ή από κάτω αναλόγως τα γούστα. Χαρακτηρίζεται από τον τρόπο με τον οποίο "καμακώνει" τρίβοντας το πρησμένο, από τη στέρηση και τον αυνανισμό, φανερά όρθιο εργαλείο του μέσα από το παντελόνι στα κορμιά των κοριτσιών ιδιαίτερα άμα είναι αυτές σε κλάμπ ή ντίσκο σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ. Εν τέλει λόγω της αποτυχίας αυτώ των προσπαθειών αρέσκεται στο να παίρνει και να ανεβάζει στο διαδίκτυο, βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίες των όμορφων ανατολικών πλασμάτων που ο ίδιος απωθεί άθελά του. άλλο χαρακτηριστικό είναι το κακό του ντύσιμο και τα μούσια που απωθούν τις γυναίκες , γεγονός που τον παραξενεύει και θεωρεί ότι δεν φταίει η άθλια εμφάνισις του ,ούτε η ασχρίς συμπεριφορά του, αλλά οι ίδιες οι γυναίκες.
που και που ,όμως σημειώνει επιτυχίες με για την Ρωσσία προβληματικές 30άρες δηλαδή γυναίκες 10 χρόνια μεγαλύτερές του, τις σπιτώνει για όσο αντέχει το πορτοφόλι του, επίσις τις φέρνει ελλάδα για να δείξει τι γαμιάς είναι που κατάφερε μία στερημένη σεξουαλικά γυναίκα που στη χώρα της αρσενικό δεν την κοιτα δέκα χρονών μεγαλύτερή.
αυτός είναι ο ορισμός του πυρφόρου αυτή η τόσο μικρή λέξη που έλαβε νέα διάσταση στο μπου.κωμ περιέχει το νόημα των ανθρώπων που καταστρέφουν την εικόνα της χώρας ,την ίδια την χώρα και ακόμα χειρότερα αυτή των αρσενικών κατοίκων της.
κόπυράιτ Νικόστρατος.
:S
Εδώ μάλλον θετικά λειτούργησε η γονεική παρέμβαση δλδ.
Η γκόμενα έλεγε τπτ τύπε;
30 ιατρός των οφθαλμών σπούδαζε.Γιατί ηλικίες μιλάς; Πόσο χρονών ήταν ο θείος;
η γιαγιά του πατέρα της μητέρας μου ήτανε κοντέσσα από τη ζάκινθο οπότε είμαι ευγενής,αλλά ούτε περιουσία μας ξέμεινε από τους κοντέδες, ούτε σημαίνει τίποτα το να είσαι απόγονος κοντέ πια, αυτό εννοούσα, πλάκα πλλάκα και γιο έκπτωτου Έλληνα πρίγκηπα του τσάρου έχουμε συγγενή.ΓΙα την καταγώγη τι εννούσες;
η γιαγιά του πατέρα της μητέρας μου ήτανε κοντέσσα από τη ζάκινθο οπότε είμαι ευγενής,αλλά ούτε περιουσία μας ξέμεινε από τους κοντέδες, ούτε σημαίνει τίποτα το να είσαι απόγονος κοντέ πια, αυτό εννοούσα, πλάκα πλλάκα και γιο έκπτωτου Έλληνα πρίγκηπα του τσάρου έχουμε συγγενή.
ετοιμάζομαι.....πσσσ ξεροχυσαμε σε φανταζομαι τον σεπτεμβρη στην σχολη να σκας με πανοπλια σερ λανσελοτ κ το εξκαλιμπερ κ να χυνουν οι πρωτοετινες
και η πλάκα είναι πως είμαστε και παλαιότεροι από τους τολστόι(καταγεγράφησαν το 1454 εμείς το 1484 αλλά έχουμε και βυζαντινές ρίζες οπότε άντε βρες την ηλικία του οίκου)πσσσ ξεροχυσαμε σε φανταζομαι τον σεπτεμβρη στην σχολη να σκας με πανοπλια σερ λανσελοτ κ το εξκαλιμπερ κ να χυνουν οι πρωτοετινες
και η πλάκα είναι πως είμαστε και παλαιότεροι από τους τολστόι(καταγεγράφησαν το 1454 εμείς το 1484 αλλά έχουμε και βυζαντινές ρίζες οπότε άντε βρες την ηλικία του οίκου)
μπα σκέτο κόμης είμαιτυπε τελικα μηπως εισαι ιπποκομος του σασεξ κ οχι υποκομης του σασεξ οπως σε εκεινο το επισοδειο στους μεν κ δεν που πουλαγε τον τιτλο του στη γυναικα του δαγκα?
Μου θυμισες με το Smart που ειχα δει 2 χοντρες Ελεεινιδες με τα Πατσολιλα τους να κατεβαινουν απο ενα Smart με ενα υφος λες και κατεβαιναν απο καμια Ferrari .stop s
oταν με το καλο θα φυγουμε απο αυτο το ελλαδο,φεμηνιστο,πυρφορησταν αυτες οι πουτανες που θα αφησουμε πισω μας.. στην καλητερη τον περιπτοσεων ειναι να παρακαλανε ακομα τους bar man για ενα σφηνακι... στην χειροτερη και ποιο πηθανη ειναι να τα φτιαξουνε με καποιο πακιστανο οι παλιο πιναλες μπας και τις ταιζει απο τα λαθρεα που θα πουλαει.. και εκει δεν εχει ford fiesta απο το πακιστανο πουτανες εκει θα εχει μονο ξυλο.. οχι σαν τους ελληνες πυρφορους που μεχρι και υποθηκη εβαλαν το σπιτι τους για να σας παρουνε το renault το clio και το smartaki για να το παιζεται ντιβες στο κωλονακι... παλιο ξεφτηλισμενες πορνες...