foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Τα "Παρατράγουδα" και το Αλτερ έχουν κλείσει!! Μόνο στην εκπομπή του Καμπούρη και μετά τη 1.
Δεν ειναι ασχημη επιλογη ο καμπουρης
και η θωδη εκει ξεκινησε
Τα "Παρατράγουδα" και το Αλτερ έχουν κλείσει!! Μόνο στην εκπομπή του Καμπούρη και μετά τη 1.
Ειχα απαντηση στην προηγουμενη σελιδα: Αυτη που λεει σηκωσε τη Φουστανελα ειναι μια πολυ διασημη Ελεεινιδα που οι Πιρφοροι εχουνε κακομαθει παρα πολυ!Μπραβο της μαγκια της που φερετε ετσι αφου υπαρχουν οι Πιρφοροι!Το στριπτιζ το εκανα πιο πολυ για να τραβιξω το βιντεο.Στη Ντισκο Γκιουζελ ειχα κανει Στριπτιζ την προηγουμενη νυχτα αλλα βγηκε στο βιντεο πολυ χαλια γιατι ηταν πολυ σκοτεινα.Το οτι κανεις Στριπτιζ δεν σημαινει οτι το κανεις επειδη αγαπας αυτους που σε παρακολουθουνε.Δεν μπορεις να φανταστεις τι γνωμη εχουνε οι Στριπτιτζουδες για αυτους που πηγαινουν στα Στριπτιτζαδικα και καθονται απομ κατω.Το ξερω γιατι εκανα στριπτιζ στη Ρωσσια και εβγαινα και ζευγαρι.Το σταματισα γιατι τα λεφτα ηταν πολυ λιγα και βαριομουνα.Εδω εχει ολο το στριπτιζ χωρις με το χορο των Αρχηδιων .Αλλα εσεις δεν διαβαζεται ουτε την προηγουμενη σελιδα!Το Στριπτιζ εγινε στη θαλαμηγο.Οπως εγραψα στη ντισκο το στριπτιζ δυστηχως δεν βγηκε καλα γιατι ηταν σκοτεινα.Σημερα θα δωσω ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ πότε θα με δειξει δεν ξερω?Στο στριπτιζ αν εισαι επαγγελματιας στριπτιτζης το πρωτο πραγμα που σου λενε οταν αρχισεις την καριερα σου ειναι οτι δεν πρεπει ποτέ να προσβαλεις το κοινο οτι και να λενε.Εσυ εισαι απο πανω και κανεις το προγραμμα σου.Οταν ειχα κανει καποιες εμφανισεις στη Γερμανια κατι Γερμανιδες σαν την Αγγελα Μερκελ στα νιατα της ουρλιαζαν απο κατω σαν τρελες!Πηγαινανε να μου πιασουν την πουτσα οταν εβγαλα το βρακι !Με πολυ δυσκολια οι Σεκιουριταδες της συγκρατησανε να μην ανεβουν στη σκηνη Αν δινεις σημασια στη καθε μαλακισμενη δεν θα γινεις ποτέ καλος στριπτιτζης!σαν διαμερισμα φαινεται αυτο,οχι σαν ντισκο παντως...που το βρηκες το κοινο?παντως δεν ξερω αν ημουν στη θεση σου κ ειχα απο κατω ελλεηνιδες ενω εκανα στρηπτιζ κ μου δινανε εντολες θα σταματουσα το χορο κ θα τους εφερνα την plasma που ειναι απο πισω στο κεφαλι!ουστ απο δω πατσολες!τουλαχιστον πηδηξες καμια απ'αυτες η τσαμπα χορευες?
Ειχα απαντηση στην προηγουμενη σελιδα: Αυτη που λεει σηκωσε τη Φουστανελα ειναι μια πολυ διασημη Ελεεινιδα που οι Πιρφοροι εχουνε κακομαθει παρα πολυ!Μπραβο της μαγκια της που φερετε ετσι αφου υπαρχουν οι Πιρφοροι!Το στριπτιζ το εκανα πιο πολυ για να τραβιξω το βιντεο.Στη Ντισκο Γκιουζελ ειχα κανει Στριπτιζ την προηγουμενη νυχτα αλλα βγηκε στο βιντεο πολυ χαλια γιατι ηταν πολυ σκοτεινα.Το οτι κανεις Στριπτιζ δεν σημαινει οτι το κανεις επειδη αγαπας αυτους που σε παρακολουθουνε.Δεν μπορεις να φανταστεις τι γνωμη εχουνε οι Στριπτιτζουδες για αυτους που πηγαινουν στα Στριπτιτζαδικα και καθονται απομ κατω.Το ξερω γιατι εκανα στριπτιζ στη Ρωσσια και εβγαινα και ζευγαρι.Το σταματισα γιατι τα λεφτα ηταν πολυ λιγα και βαριομουνα.Εδω εχει ολο το στριπτιζ χωρις με το χορο των Αρχηδιων .Αλλα εσεις δεν διαβαζεται ουτε την προηγουμενη σελιδα!Το Στριπτιζ εγινε στη θαλαμηγο.Οπως εγραψα στη ντισκο το στριπτιζ δυστηχως δεν βγηκε καλα γιατι ηταν σκοτεινα.Σημερα θα δωσω ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ πότε θα με δειξει δεν ξερω?Στο στριπτιζ αν εισαι επαγγελματιας στριπτιτζης το πρωτο πραγμα που σου λενε οταν αρχισεις την καριερα σου ειναι οτι δεν πρεπει ποτέ να προσβαλεις το κοινο οτι και να λενε.Εσυ εισαι απο πανω και κανεις το προγραμμα σου.Οταν ειχα κανει καποιες εμφανισεις στη Γερμανια κατι Γερμανιδες σαν την Αγγελα Μερκελ στα νιατα της ουρλιαζαν απο κατω σαν τρελες!Πηγαινανε να μου πιασουν την πουτσα οταν εβγαλα το βρακι !Με πολυ δυσκολια οι Σεκιουριταδες της συγκρατησανε να μην ανεβουν στη σκηνη Αν δινεις σημασια στη καθε μαλακισμενη δεν θα γινεις ποτέ καλος στριπτιτζης!
τώρα το όλο θέμα είναι να μπορέσουμε να πάμε, απόλυτο δικιο, τι σκατά σάμμερ λάϊφ κάνουμε εδώ; τις ίδιες σκατόφατσες, ξεχειλωμένων μπαλότσων θα δούμε και θα συνανασταφούμε ας την κάνουμε κάπου όσοι μπορούνε να περάσουνε καλλάτζιμακο εχεις παει καθολου οδησσο...?εχω πληροφοριες οτι γινεται χαμος!μου λενε εδω τα ελληναρια για τα νησια κ τις μυκονους κ εγω τους ανταπανταω με black sea...πηγαινετε μαγκες εκει να δειτε τι σημαινει summer life!varna-βουλγαρια,costanta-ρουμανια κ οδησσο-ουκρανια στην arcadia beach... ποια ελληνικα νησια...?να πας να κανεις τι?να δεις τις ιδιες ελληνοφατσες που βλεπεις κ στη γλυφαδα που πουλανε μουρη?αι στα διαλα!black sea is to place to be!
Οι επαγγελματιες που πανε καθαρα για να δεν πανε σε αυτα τα μερη αν θες να πας σε μη τουριστικες πολεις της Ουκρανιας με πλυθισμο 500.000-1.000.000.Τωρα αν θελεις θαλασσα καλητερα να πας Κριμαια στην Οδησσο η θαλασσα δεν ειναι και τοσο καλη ουτε ειναι καθαρη.Παντος μην πιστευεις οτι στην Οδησσο θα ξεσκιστεις στο ουτε και στην Κριμαιατζιμακο εχεις παει καθολου οδησσο...?εχω πληροφοριες οτι γινεται χαμος!μου λενε εδω τα ελληναρια για τα νησια κ τις μυκονους κ εγω τους ανταπανταω με black sea...πηγαινετε μαγκες εκει να δειτε τι σημαινει summer life!varna-βουλγαρια,costanta-ρουμανια κ οδησσο-ουκρανια στην arcadia beach... ποια ελληνικα νησια...?να πας να κανεις τι?να δεις τις ιδιες ελληνοφατσες που βλεπεις κ στη γλυφαδα που πουλανε μουρη?αι στα διαλα!black sea is to place to be!
εχω κανονισει με φιλους σπιτι να σε δουμε,ξερεις πιτσες,μπυρες...Παιδια σημερα στις 20.30 μου ειπαν οτι θα με δειξει η Συντελεια στο Σκα'ι' αν μπορει καποιος να το γραψει για να το εχουμε ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!
Παιδια σημερα στις 20.30 μου ειπαν οτι θα με δειξει η Συντελεια στο Σκα'ι' αν μπορει καποιος να το γραψει για να το εχουμε ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!